2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim 38. Haftayi da dolduruyorsun artik. Kilosu filan da iyi masallah
İnşallah sorunsuz bir şekilde kucağına almak nasip olur
Evet evet çok şükür dolduruyorum . Sancılarım olmasa bekleyecektik ama strese girer kakasını yaparsa bu sefer daha sıkıntı.
Doktor doğduğu an kakasını yapabilir direkt poposu hava ile temas edecek dedi . En azından tarihi netleştirdik rahatladım ama yay burcundan kaçamadım yükselen yay olacak :))

Maşallah sağlıkla gelsin inşallah

M maviiikelebekkk sen nasılsın canım bı ara senin bebiş ataga kalkmıştı ne durumdasın
Kasılma ve sertleşme devam ediyor. Olabildiğince iş yapmamaya ayakta durmamaya özen gösteriyorum. Oturunca bile o kasılma geliyor yatınca daha az oluyor. Suanlik aynı şekil gidiyor cuma kontrol var bakalım ne diyecek doktor

Bazen bende şu burç olsun bu olsun diyorum ama inan hepsi boş tek sağlıklı olsunlar da

İnşallah bı sıkıntı olmaz merak etme zamaninnda sağlıkla gelecek o sertleşme ve kasılma bendede oluyor geçen hafta nst de sancım çıktı sonra kinde düştü Allah'tan bakalım benimde yarın var randevum ne diyecek bakalım

Bazen bende şu burç olsun bu olsun diyorum ama inan hepsi boş tek sağlıklı olsunlar da
Evet kesinlikle öyle , önemli olan o sağlıklı olsun ben sağlıkla doğum yapayım . Kendi istediği gününde gelsin .ama işte gün vermek sana bağlı olunca ister istemez düşünüyor insan

İnşallah sorun çıkmaz bende cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum

Yabancı doktor Türk doktor deme ya dddia geliyor aklıma işviçre li miydi
Evet evet İsviçre
Kız ben çok beklemekte istemiyorum hayırlısıyla zamanında gelsinde 38-39da gelsin mesela sağlıklı şekilde taşınamıyorum ki kendimi nefes nefese
Ben 30 sonrası yerimden kalkamıyordum ilerisi daha ağır olur kuşum ya Allah yardım etsin valla

Benim kızım da makat gelişliydi. Başkasının kesiğini görmedim ama çok estetik dikti doktorum. Hiç belli olmuyor. Ama zaten çok aşağıda, bikininin de içinde kalıyor. koyalım bi de buraya.

Sizde ne kadar sürüyor ?yarım saat 1 saat sürüyor rahat bu durum . Karnım patlayacak gibi oluyor en az 20 arası 30 sabit sancı idi geçen gün nst arada 40 50 vurdu o kadar. Son bir kaç gün kalınca ev ısıne verdim 23 u gelecek anneler 21 doğum inş oyuzden mecbur bana kaldı temizlik hateketlendım dıye sımdı nefes alamıyorum sancıdan

Kuzucummm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Cok ama cok az kaldi kavusmaya. Guzel haberlerine az kaldisaglikla kucagina al

Oglumda cumartesi aksam taburcu etmisti doktor bizim. Hatta demisti hadi pazartesiye kalmayin simdi cikarayim sizi diye. Sanirim pazar gelmiyor doktorlar taburcu etmek icin
Bende gelmez diye düşünüyorum
Yani dioeum ya belki doktordan doktora degisir ama mesela ben miyom oldum cts de pazar geldi taburcu etti
Esim ctsi ameliyat oldu dr pazar geldi taburcu etti
Doktorlarda ole bisi yok izin gunu filan ama tabi dr dan dr a degisebilir bilmiorum ki
Balım ya kadın yaşlı zaten hastanenin para basan doktoru sanmam izin günü gelsin sorayım gidince.
Geliyorlar benim pazar gece 11 de geldi gelmek zorundalar
Ben doktor olsam aşırı yoğun olsam hasta baksam taburcu etmeye tatil günü evim uzaksa niye gideyim bilmiyorum ya. Bir de o kadar popi olsam.
Evet 50 lik te tokluk yüksek çıktı diye ertesi gün 100 lük yapıldı.Sonucum böyle geldi diyete başlattı sınırda diye
En iyisini yaptın seninki doğrusu bence. Temkinli olmakta fayda var. Şeker sıkıntı, anmiyon fazlası eksiği sıkıntı.
beybi 4 yıl embriyoloji dersi gördüm okulda beta değeri benim için küçük bir ayrıntıydı . Ben daha detaylı olanlarla giriş yapmışım

Dimi bizi bilgisinden hiç mahrum etmiyor hala ve hala. İyi ki var L Lmntbrdgi
Kesinlikle ya grubun bu enerjisi muazzam
Her açıdan yardımcı olmak için herkesi düşünerek hareket ettik hepimiz.
osteocare magnezyum değil mi ? Üstünde magnezyum , calsiyum yazıyor ben ondan kullanıyorum. Safi magnezyum olmadığı için mi öyle demek istedin acaba ?
Aynen balım. Daha çok d vitamini vs de var ya içinde. Ben bir ay düşün hem 2 magnezyum hem osteocare kullandım.
Sonra bıraktım. Kan değerleri sonucu.
Maşşallah canım haftası boyu kilosu ideal 20 sinde cee diyecek demek kuzucuk
Eee akrep de akrep diyordun akrep olmuyor
Yükselen için doğum saati için doktorla pazarlık et

Saat kaça randevu verdi?
Sezeryan ı saat kaçta yapacak?
Öncesi tahlili vs pazardan mı yapacak pazartesi sabah mı yapacak?

Genel anestezi sen mi istemedin?
Bize de haber et balım
Dinlenmeye devam et lütfen ne kadar beklerse kar

Maşallah maşallah çok heyecanlı ya azcık kalmış sağlıkla gelsin inşallah minik kuzu. İkiniz de iyi olun inşallah. Sezaryeni kafaya takma bence canım ben de iki üç gün dert ettim ters durmasını ama sonra bunun sorun olmadığına karar verdim şimdi de ters dönebilir benimki bunu da hiç kafaya takmıyorum açıkçası. Anne ve bebiş sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil. Bence bebeklerimize odaklanalım kucağımı dolduracağı düşüncesi o kadar mutlu ediyorki

Onlar doğum yaptırıyor ya ekstra para alıyorlar hastaneden bizim ek derse girmemiz gibi düşün

O sezeryan kesiginin üstünü yakıyorlar benimki hiç belli olmuyor neredeyse
Nabız yükselince işler hızlanıyor 20 kasımı bir nevi kendi seçti o zaman ama her anda gelebilir her şeyini hazırla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…