2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Maşallah canım bebişin gelişimi çok iyi Sağlıkla kolaylıkla gelsin inş

Kızlar refakatçi için eşiniz kalacak ise eşiniz akıl edemeyebilir onun için de valize bişeyler koyun pijama havlu beyaz gömlek terlik vs :)
Hem eşim hem annem kalacak ama o gece uyunmuyormuş sanırım gerek yok diyorlar bilemedim

Dedim ki gününü ben seçiyorsam saati de doktorun elinde olsun karışmayayım şaka bi yana yükselen için de baktım bakmaz mıyım anca ya 7de sez sokacak beni yükselen de akrep olması için ya da öğleden sonra . Ama sabahtan sez olmak daha iyiymiş öğlene kadar anestezi etkisi geçer sonra yürümeye başlarım . Doktorun yönlendirmesi ile ilerledim
Başka ameliyato vardı. Beni öne çekti 8buçukta sezeryane alıncam

Kanı bugün verdim
Anesteziye de bugün göründüm.

Doktora hiç sormadım genel mi yoksa bölgesel mi diye . Kendisi yönlendirdi beni zaten eşim de ameliyathanede olmak istiyordu

Sadece spinal ile epıdural farkını sordum . Anlattı Hoş anlamadım ama tek anladığım spinali devlet karşılıyormuş . Epidurali sigortamdan provizyon istemeleri gerekiyormuş.

Akrebiz de akrebe akrep erkeği ketum kindar fil hafızalı bişi oluyor oğlak erkeği de dedim olmasın yay iyidir kötünün iyisi (bana göre )

Amiin inşallah sağlıkla gelsin sağlıkla olalım önceliğimiz bu hepimizin.
Senin haftan imzanda gözükmüyor eklesene onu .
Senin haftan kaçtı ?

O sezeryan kesiginin üstünü yakıyorlar benimki hiç belli olmuyor neredeyse
Nabız yükselince işler hızlanıyor 20 kasımı bir nevi kendi seçti o zaman ama her anda gelebilir her şeyini hazırla
Nasıl yakıyorlar ?
Kabuk vs bağladı mı dikiş izin ?

İnşallah kendi seçmiştir . Rüyamda 20 veya 21 gibi bişey görmüştüm ama tam anımsayamıyorum :)

Eşim de ufak çaplı bir heyecanlandı her şey hazır ama tekrar üzerimden geçelim diyor :))

Hem eşim hem annem kalacak ama o gece uyunmuyormuş sanırım gerek yok diyorlar bilemedim
Ayaklarını iki uzatmak isteyebilir ayakkabı giy çıkar zor olur . Bir de insan karşısına pantolonla çıkar gece fenalık gelebilir bilemedim ama en kötü atın bi poşete koyun arabada kalsın valizde yer kaplamasın

Onlar doğum yaptırıyor ya ekstra para alıyorlar hastaneden bizim ek derse girmemiz gibi düşün
Aha benimki inşallah bu sefer dıkiş kapatma neyse estetik yapar inşallah laparoskopi nin izini beğenmemiştim çünkü
O sezeryan kesiginin üstünü yakıyorlar benimki hiç belli olmuyor neredeyse
Nabız yükselince işler hızlanıyor 20 kasımı bir nevi kendi seçti o zaman ama her anda gelebilir her şeyini hazırla
Kız her şeyi incik cincik nasıl bılıyon video mu izlediniki sezeryanım var yandığını bile bilmiyorum birinde de uyanıktım yani
Pazartesi bize anılarını anlatırsın artık
Bence de sabahtan iyi olur kendin de bebek de hızlıca toparlar

Kızlar selam , öncelikle doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın ne mutlu size, sağlıkla kucağınıza aldınız bebelerinizi. darısı bize inşallah. Benim de sezaryen tarihim 28 kasım ama yarın gel alalım dese giderdim bugün hatta doktoruma söyledim o da güldü yatamıyorum kalkamıyorum sağdan sola dönemiyorum vs yani çok zor insanın vücudunu efective kullanamaması bir de oğlum 4 yaşında sürekli hasta oluyor onunla ilgilenmek de beni fizyolojik olarak çok yoruyor eğil kalk lavaboya götür vs. Neyse çok şükür hepimiz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diyorum kendime “az daha sabır”.

Kızlar bir de göbeğimin üzerinde minik minik kırmızı sivilceler çıktı alerji gibi yaşayan var mı böyle bir şey normal mi ki?
Canım kıl kökü iltihabı gibi olabilir mi göbüsler biraz kıllaniyor bu dönem ve cok güçlü olmadığı için içine kıvrılmış olabilir
Artık sol bacağımın yan tarafı üstüne yatmadan da ağrıyor, iki tarafima da yatamiyorm bacaklarımin etleri kemikleri ağrıyor

Yok canım sanmıyorum küçük küçük sinek ısırığı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…