- 11 Mart 2023
- 1.096
- 1.260
- 53
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.941
Maşallah canım bebişin gelişimi çok iyiKızlar selamlar.
Bugün doktor kontrolüm vardı
Bebeğimizin kafası her zamanki gibi göğsümün altındaydı dönmemiş . Artık dönmesini bekleyemeyeceğiz çünkü;
Nstde sancılarım çok yüksek çıktı 55in altına düşmedi bi kaç kere 70 80 yaptı iki kere 100 üstüne vurdu 15dk içinde
Canımı sıkan bu sefer nabzı da 150nin altına inmedi iki kere 170 üstüne vurdu . Makine durdu
Pazartesine sezaryen planlandı. Spinal anaztezi olacağım . Adalatı bırakmıştım doktor adalata devam etmem gerektiğini söyledi
Bir de makat gelişli olacağı için sezaryen kesiği normalden bi tık uzun olması gerekiyormuş ilk poposu çıkacağı için.
37+5
3450gr
50.5 cm
Amiin inşallah canım d_g_gKuzucummm Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Cok ama cok az kaldi kavusmaya. Guzel haberlerine az kaldisaglikla kucagina al
Hem eşim hem annem kalacak ama o gece uyunmuyormuş sanırım gerek yok diyorlar bilemedimKızlar refakatçi için eşiniz kalacak ise eşiniz akıl edemeyebilir onun için de valize bişeyler koyun pijama havlu beyaz gömlek terlik vs :)
Dedim ki gününü ben seçiyorsam saati de doktorun elinde olsun karışmayayımBende gelmez diye düşünüyorum
Balım ya kadın yaşlı zaten hastanenin para basan doktoru sanmam izin günü gelsin sorayım gidince.
Ben doktor olsam aşırı yoğun olsam hasta baksam taburcu etmeye tatil günü evim uzaksa niye gideyim bilmiyorum ya. Bir de o kadar popi olsam.
En iyisini yaptın seninki doğrusu bence. Temkinli olmakta fayda var. Şeker sıkıntı, anmiyon fazlası eksiği sıkıntı.
Kesinlikle ya grubun bu enerjisi muazzam
Her açıdan yardımcı olmak için herkesi düşünerek hareket ettik hepimiz.
Aynen balım. Daha çok d vitamini vs de var ya içinde. Ben bir ay düşün hem 2 magnezyum hem osteocare kullandım.
Sonra bıraktım. Kan değerleri sonucu.
Maşşallah canımhaftası boyu kilosu ideal 20 sinde cee diyecek demek kuzucuk
Eee akrep de akrep diyordun akrep olmuyor
Yükselen için doğum saati için doktorla pazarlık et
Saat kaça randevu verdi?
Sezeryan ı saat kaçta yapacak?
Öncesi tahlili vs pazardan mı yapacak pazartesi sabah mı yapacak?
Genel anestezi sen mi istemedin?
Bize de haber et balım
Dinlenmeye devam et lütfen ne kadar beklerse kar
Amiin inşallahMaşallah maşallah çok heyecanlı yaazcık kalmış sağlıkla gelsin inşallah minik kuzu. İkiniz de iyi olun inşallah. Sezaryeni kafaya takma bence canım ben de iki üç gün dert ettim ters durmasını ama sonra bunun sorun olmadığına karar verdim şimdi de ters dönebilir benimki bunu da hiç kafaya takmıyorum açıkçası. Anne ve bebiş sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil. Bence bebeklerimize odaklanalım kucağımı dolduracağı düşüncesi o kadar mutlu ediyorki
Nasıl yakıyorlar ?O sezeryan kesiginin üstünü yakıyorlar benimki hiç belli olmuyor neredeyse
Nabız yükselince işler hızlanıyor 20 kasımı bir nevi kendi seçti o zamanama her anda gelebilir her şeyini hazırla
Amiin inşallahMaşallah canım bebişin gelişimi çok iyiSağlıkla kolaylıkla gelsin inş
Ayaklarını iki uzatmak isteyebilir ayakkabı giy çıkar zor olur . Bir de insan karşısına pantolonla çıkar gece fenalık gelebilir bilemedim ama en kötü atın bi poşete koyun arabada kalsın valizde yer kaplamasınHem eşim hem annem kalacak ama o gece uyunmuyormuş sanırım gerek yok diyorlar bilemedim
AhaOnlar doğum yaptırıyor ya ekstra para alıyorlar hastaneden bizim ek derse girmemiz gibi düşün
Kız her şeyi incik cincik nasıl bılıyonO sezeryan kesiginin üstünü yakıyorlar benimki hiç belli olmuyor neredeyse
Nabız yükselince işler hızlanıyor 20 kasımı bir nevi kendi seçti o zamanama her anda gelebilir her şeyini hazırla
Pazartesi bize anılarını anlatırsın artıkDedim ki gününü ben seçiyorsam saati de doktorun elinde olsun karışmayayımşaka bi yana yükselen için de baktım bakmaz mıyım anca ya 7de sez sokacak beni yükselen de akrep olması için ya da öğleden sonra . Ama sabahtan sez olmak daha iyiymiş öğlene kadar anestezi etkisi geçer sonra yürümeye başlarım . Doktorun yönlendirmesi ile ilerledim
Başka ameliyato vardı. Beni öne çekti 8buçukta sezeryane alıncam
Kanı bugün verdim
Anesteziye de bugün göründüm.
Doktora hiç sormadım genel mi yoksa bölgesel mi diye . Kendisi yönlendirdi beni zaten eşim de ameliyathanede olmak istiyordu
Sadece spinal ile epıdural farkını sordum . Anlattı Hoş anlamadım ama tek anladığım spinali devlet karşılıyormuş . Epidurali sigortamdan provizyon istemeleri gerekiyormuş.
Akrebiz de akrebe akrep erkeği ketum kindar fil hafızalı bişi oluyoroğlak erkeği de dedim olmasın yay iyidir kötünün iyisi (bana göre )
Canım gözün aydın senin deBiz çıktık canım 2 gün kaldık şimdi evimizdeyiz
Canım kıl kökü iltihabı gibi olabilir mi göbüsler biraz kıllaniyor bu dönem ve cok güçlü olmadığı için içine kıvrılmış olabilirKızlar bir de göbeğimin üzerinde minik minik kırmızı sivilceler çıktı alerji gibi yaşayan var mı böyle bir şey normal mi ki?
Artık sol bacağımın yan tarafı üstüne yatmadan da ağrıyor, iki tarafima da yatamiyorm bacaklarımin etleri kemikleri ağrıyorKızlar selam , öncelikle doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın ne mutlu size, sağlıkla kucağınıza aldınız bebelerinizi. darısı bize inşallah. Benim de sezaryen tarihim 28 kasım ama yarın gel alalım dese giderdim bugün hatta doktoruma söyledim o da güldüyatamıyorum kalkamıyorum sağdan sola dönemiyorum vs yani çok zor insanın vücudunu efective kullanamaması bir de oğlum 4 yaşında sürekli hasta oluyor onunla ilgilenmek de beni fizyolojik olarak çok yoruyor eğil kalk lavaboya götür vs. Neyse çok şükür hepimiz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diyorum kendime “az daha sabır”.
Benim 35+6 canım. Ekledim aslında bende görünüyor ama sende görünmüyor mu 15 aralık tahmini.Amiin inşallahsağlıkla gelsin sağlıkla olalım önceliğimiz bu hepimizin.
Senin haftan imzanda gözükmüyor eklesene onu .
Senin haftan kaçtı ?
Günaydınn , şimdi gözüküyorBenim 35+6 canım. Ekledim aslında bende görünüyor ama sende görünmüyor mu 15 aralık tahmini.
Yok canım sanmıyorum küçük küçük sinek ısırığı gibiCanım kıl kökü iltihabı gibi olabilir mi göbüsler biraz kıllaniyor bu dönem ve cok güçlü olmadığı için içine kıvrılmış olabilir
Artık sol bacağımın yan tarafı üstüne yatmadan da ağrıyor, iki tarafima da yatamiyorm bacaklarımin etleri kemikleri ağrıyor
Kuşum kaçındaydı günün?Günaydınn , şimdi gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?