2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Hayırlı olsuuunn ekliyorum listeye

Kızlar bir de göbeğimin üzerinde minik minik kırmızı sivilceler çıktı alerji gibi yaşayan var mı böyle bir şey normal mi ki?
Benim de var öyle hafif kızarıklıkla birlikte ama ara ara çok fazla değil. Sanırım gerildiği için veya badem yağı sürmüştüm ondan. Geçenlerde doktora sadece göbeğimin üzeri bazen çok tatlı kaşınıyor neden demiştim. Başka kaşınan yer var mı dedi. (Uyuz olmaktan endişe etti herhalde) yok dedim o zaman normal kaşınır, arada sivilcelenir sorun değil bunlar demişti

Günaydın kızlar yürürken kasık kemiklerinizde ağrı oluyor mu? Ben de ıkı gündür böyle bir ağrı var ayaga kalkınca yürüyünce basınç gibi oluyor ama yatarken bir şey yok. Bir de göğüs kafesim çok fena zorluyor. En son gittiğimde baş aşağı duruyordu. 34+2 de gittim şuan 34+5 im.

W world1
Sağ salim kucağına alırsın inşallah
Dönmediği için sezaryen planlandı sanırım
Bu sancılar çıkınca sen ne hissediyorsun tam olarak ağrı sızı oluyormu

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al bebişini inşallah dikiş en fazla 1-2 cm etkiliyordur başka bir sorun olacağını sanmıyorum. Neredeyse tüm makat geliş bebişlere sezeryan yapıldığı için doktorlar bu konuda deneyimlidir endişe etme. Sezeryan içinde güzel zaman tam 38de gelmiş olacak

W world1
Sağ salim kucağına alırsın inşallah
Dönmediği için sezaryen planlandı sanırım
Bu sancılar çıkınca sen ne hissediyorsun tam olarak ağrı sızı oluyormu
Evet dönmediği için planlandı
Amin inşallah
Bazısı ağrılı bazını ağrısız hissediyorum ama o sancı olunca rahmim öyle bir kasılıyor ki hani tekeri şişirirsin sonuna kadar şişirirsin patlamasından korkarsın ama patlamaz ya . Öyle bişi :) uzun sürünce canım acıyor ama kıvranma boyutunda değil

Sağol canım amiiin inşallah normal dikiş boyutunu sormadım ama 10-12 cm kadar olacak dedi dikiş boyutu

Kızlar günaydııınn kız herkes gün almaya başladı ya şaka maka artık gerçekten başlıyoruz
Günaaydınn
maraton başlıyor . Ama aralık sonuna doğacaklar için heyecan yapmayalım onların daha vakti var aralık sonu annelerimiz sakinliğini korusun

W world1
Canım sağlıcakla hayırlısıyla al bebeğini kucağına inşallah ağrısız sancısız çok kolay olsun doğumun
teşekkür ederimm ay böyle temenni mesajları alınca çok heyecanlanıyorum , yüzümde çiçekler açıyor

Ben de yağ kullanıyorum ondan olabilir mi bilmiyorum, elimde de başka çatlak için bir şey kalmadı alsam mı bilemiyorum da

Canım saglıcakla kucagına al bebegını, cok heyecanlı, sayılı gunler kaldı, planlı olması daha bı guzel sanırım maşallah bebişin kilosuna boyuna da

Canım saglıcakla kucagına al bebegını, cok heyecanlı, sayılı gunler kaldı, planlı olması daha bı guzel sanırım maşallah bebişin kilosuna boyuna da
Tarihine karar vermek zor oluyor ama gerçekten karar verince kuş gibi oluyorsun

Sağol canım amiiin hepimiz inşallah

Yaa aynı durumdayım resmen kalçamın yanları ağrıyor sağa sola yatmaktan sabah kocama masaj yaptırıyorum açılsın diye. Gece tuvalete kalkınca evde azıcık yürüyorum iyi geliyor. Magnezuyumu 2 al dedi doktorum ama unutuyorum 1 alıyorum. Acaba rahatlatır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…