- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.961
Hayırlı olsuuunnKızlar selam , öncelikle doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın ne mutlu size, sağlıkla kucağınıza aldınız bebelerinizi. darısı bize inşallah. Benim de sezaryen tarihim 28 kasım ama yarın gel alalım dese giderdim bugün hatta doktoruma söyledim o da güldüyatamıyorum kalkamıyorum sağdan sola dönemiyorum vs yani çok zor insanın vücudunu efective kullanamaması bir de oğlum 4 yaşında sürekli hasta oluyor onunla ilgilenmek de beni fizyolojik olarak çok yoruyor eğil kalk lavaboya götür vs. Neyse çok şükür hepimiz yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik diyorum kendime “az daha sabır”.
Benim de var öyle hafif kızarıklıkla birlikte ama ara ara çok fazla değil. Sanırım gerildiği için veya badem yağı sürmüştüm ondan. Geçenlerde doktora sadece göbeğimin üzeri bazen çok tatlı kaşınıyor neden demiştim. Başka kaşınan yer var mı dedi. (Uyuz olmaktan endişe etti herhalde) yok dedim o zaman normal kaşınır, arada sivilcelenir sorun değil bunlar demiştiKızlar bir de göbeğimin üzerinde minik minik kırmızı sivilceler çıktı alerji gibi yaşayan var mı böyle bir şey normal mi ki?
öyle mi o zaman 1 senem kaldı bakalım ne olcakSadece oğlak diil, 30dan sonra yükselen burca geçermiş diyorlar. Çok şükür 30 yıl balık olup 30dan sonra aslana geçtim. Etrafımdakiler şok
Zecmelcim 20 Kasım sabah 08.30 ama listeye yazma olur mu?Kuşum kaçındaydı günün?
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al bebişini inşallahKızlar selamlar.
Bugün doktor kontrolüm vardı
Bebeğimizin kafası her zamanki gibi göğsümün altındaydı dönmemiş . Artık dönmesini bekleyemeyeceğiz çünkü;
Nstde sancılarım çok yüksek çıktı 55in altına düşmedi bi kaç kere 70 80 yaptı iki kere 100 üstüne vurdu 15dk içinde
Canımı sıkan bu sefer nabzı da 150nin altına inmedi iki kere 170 üstüne vurdu . Makine durdu
Pazartesine sezaryen planlandı. Spinal anaztezi olacağım . Adalatı bırakmıştım doktor adalata devam etmem gerektiğini söyledi
Bir de makat gelişli olacağı için sezaryen kesiği normalden bi tık uzun olması gerekiyormuş ilk poposu çıkacağı için.
37+5
3450gr
50.5 cm
Evet dönmediği için planlandı
Sağol canım amiiin inşallah normal dikiş boyutunu sormadım ama 10-12 cm kadar olacak dedi dikiş boyutuHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al bebişini inşallahdikiş en fazla 1-2 cm etkiliyordur başka bir sorun olacağını sanmıyorum. Neredeyse tüm makat geliş bebişlere sezeryan yapıldığı için doktorlar bu konuda deneyimlidir endişe etme. Sezeryan içinde güzel zaman tam 38de gelmiş olacak
GünaaydınnKızlar günaydııınnkız herkes gün almaya başladı ya şaka maka artık gerçekten başlıyoruz
Tamam bebeğim hadi hayırlı olsuuunn geliyor akrep burcuZecmelcim 20 Kasım sabah 08.30 ama listeye yazma olur mu?
Hele bi doğsun inşallah öyle yazalım
Azmettik başaracağız inşallahTamam bebeğim hadi hayırlı olsuuunn geliyor akrep burcu
Ben de yağ kullanıyorum ondan olabilir mi bilmiyorum, elimde de başka çatlak için bir şey kalmadı alsam mı bilemiyorum daBenim de var öyle hafif kızarıklıkla birlikte ama ara ara çok fazla değil. Sanırım gerildiği için veya badem yağı sürmüştüm ondan. Geçenlerde doktora sadece göbeğimin üzeri bazen çok tatlı kaşınıyor neden demiştim. Başka kaşınan yer var mı dedi. (Uyuz olmaktan endişe etti herhalde) yok dedim o zaman normal kaşınır, arada sivilcelenir sorun değil bunlar demişti
Canım saglıcakla kucagına al bebegını, cok heyecanlı, sayılı gunler kaldı, planlı olması daha bı guzel sanırımKızlar selamlar.
Bugün doktor kontrolüm vardı
Bebeğimizin kafası her zamanki gibi göğsümün altındaydı dönmemiş . Artık dönmesini bekleyemeyeceğiz çünkü;
Nstde sancılarım çok yüksek çıktı 55in altına düşmedi bi kaç kere 70 80 yaptı iki kere 100 üstüne vurdu 15dk içinde
Canımı sıkan bu sefer nabzı da 150nin altına inmedi iki kere 170 üstüne vurdu . Makine durdu
Pazartesine sezaryen planlandı. Spinal anaztezi olacağım . Adalatı bırakmıştım doktor adalata devam etmem gerektiğini söyledi
Bir de makat gelişli olacağı için sezaryen kesiği normalden bi tık uzun olması gerekiyormuş ilk poposu çıkacağı için.
37+5
3450gr
50.5 cm
Tarihine karar vermek zor oluyor ama gerçekten karar verince kuş gibi oluyorsunCanım saglıcakla kucagına al bebegını, cok heyecanlı, sayılı gunler kaldı, planlı olması daha bı guzel sanırımmaşallah bebişin kilosuna boyuna da
Yaa aynı durumdayım resmen kalçamın yanları ağrıyor sağa sola yatmaktan sabah kocama masaj yaptırıyorum açılsın diye. Gece tuvalete kalkınca evde azıcık yürüyorum iyi geliyor. Magnezuyumu 2 al dedi doktorum ama unutuyorum 1 alıyorum. Acaba rahatlatır mı?Canım kıl kökü iltihabı gibi olabilir mi göbüsler biraz kıllaniyor bu dönem ve cok güçlü olmadığı için içine kıvrılmış olabilir
Artık sol bacağımın yan tarafı üstüne yatmadan da ağrıyor, iki tarafima da yatamiyorm bacaklarımin etleri kemikleri ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?