- 18 Temmuz 2022
- 6.375
- 10.739
- 198
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #56.981
Bende görmedim yazdığını merak da ettim
Ben almayacağım yağ kullanırım ara ara geçiyor çünkü. Zaten düzenli kullanmadım yağı. Arada göbeğime su ile ıslatıyorum. O da iyi geliyor. Belki kantaron sürerim 1 sefer. Ama çatlak çok şükür henüz yok. O yüzden gerekte yok bence. Benim doktor kremlerle yağ aynı demişti.Ben de yağ kullanıyorum ondan olabilir mi bilmiyorum, elimde de başka çatlak için bir şey kalmadı alsam mı bilemiyorum da
İnşallah her şey yolundadırBende görmedim yazdığını merak da ettim
Nasıl aldın yani eczaneden alıp s.o. Mı vuruldun yoksa direkt sağlık ocağından mı verdiler aşıyıİzlem için çağırıyorlar benide aradılar gittim bugün gitmişken de grip aşısı oldum hatta
Ne için sıra gelmiş canım
Alt sınırı 74 almışlar benım şeker degerım 72 71 73 cıkıyorKaç çıkıyor düşük olan şeker değerleriniz
Canımmm doğurdun muuuuuuuO sezeryan kesiginin üstünü yakıyorlar benimki hiç belli olmuyor neredeyse
Nabız yükselince işler hızlanıyor 20 kasımı bir nevi kendi seçti o zamanama her anda gelebilir her şeyini hazırla
Savascii, allmala ve saskito doğurduİkiz anneleri doğuran var mı
Ayyy herkes doğurmuşSavascii, allmala ve saskito doğurdu
İyi yapmışsın yılbaşından sonra bu fiyatları göremeyiz. Ben 5 ve 6 stoklamadım. Ama 4 e kadar var stoğum.Kızlar molfix sarı paket 4 5 6 gelmiş a101e 229 tl.
Biz 2.55ten almıştık bu 2.66 ya geliyor ben aldım haberiniz olsun
İkiz annelerinden doğurmayan sen kaldın da ondanNe için sıra gelmiş canım
Herkesin doktoru farklı söylüyor bebeğim bence doktoruna sor bu konuyuHerkese merhaba kızlar
Sezeryan sonrası hemen korse takımını öneriyor musunuz ve hangi korseyi önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?