2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben de yağ kullanıyorum ondan olabilir mi bilmiyorum, elimde de başka çatlak için bir şey kalmadı alsam mı bilemiyorum da
Ben almayacağım yağ kullanırım ara ara geçiyor çünkü. Zaten düzenli kullanmadım yağı. Arada göbeğime su ile ıslatıyorum. O da iyi geliyor. Belki kantaron sürerim 1 sefer. Ama çatlak çok şükür henüz yok. O yüzden gerekte yok bence. Benim doktor kremlerle yağ aynı demişti.

O sezeryan kesiginin üstünü yakıyorlar benimki hiç belli olmuyor neredeyse
Nabız yükselince işler hızlanıyor 20 kasımı bir nevi kendi seçti o zaman ama her anda gelebilir her şeyini hazırla
Canımmm doğurdun muuuuuuu ayyy hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun sağlıkla inşallah

Kızlar günaydın dicem de bu saate günaydın kalmaz
Ayy sabah bi uyandım karnımın üst kısmı göğsümün alt tarafı aşırı sert aşırıı diklenemedim o histen bile içerden garip bi acı gibi bişii uzandım nefes al ver rahatlatmaya çalıştım ama geçmedi bu his var mı böyle bişey yaşayanınız daha da geçmesse doktora gidicem zaten 29. Haftadan beri karnım taş gibi sertleşir nst de sancı çıkar haftalık kontrole çağırıyo doktor bugün de böyle olunca gözüm korktu 33+6 yim bugün

Kızlar molfix sarı paket 4 5 6 gelmiş a101e 229 tl.

Biz 2.55ten almıştık bu 2.66 ya geliyor ben aldım haberiniz olsun
İyi yapmışsın yılbaşından sonra bu fiyatları göremeyiz. Ben 5 ve 6 stoklamadım. Ama 4 e kadar var stoğum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…