2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar bir arkadaş vardı hatırlayamadım baya erken doğmuştu bebeği ondan haber var mı ben mi kaçırdım merak ettim

Sohrab sheilata siz bez, ıslak mendil, şampuan ve bebek losyonu gibi şeyleri aldınız mı? Biz ocakız ya, ben almadım şimdiye kadar. Alsam mı, erken mi?
Aldım canım bez, ıslak mendil aylardır indirimde yakaladıkça. Şampuan tarzı şeyleri kuzenim almış alma dedi. Bence erken değil artık. 7 ay bitti mi eksikleri tamamlayabilir.

Aldım canım bez, ıslak mendil aylardır indirimde yakaladıkça. Şampuan tarzı şeyleri kuzenim almış alma dedi. Bence erken değil artık. 7 ay bitti mi eksikleri tamamlayabilir.
Tamam ben de alayım o zaman.
Bu arada sen kuzenim sebamed almış, bana alma dedi yazmıştın sanırım. Ben onu sebamed iyi değil ondan alma yazdı diye anladım şimdi sana hediye aldığını anladım.

herkese selam umarım iyisinizdir ben soğuk algınlığı ile savaşmaya başladım bugun maalesef bebekle ilgili birşeyleri tetikler diye korkuyorum cok dikkkat edin sizlerde
Salgın var evet herkes cok dikkat etsin bende cumartesi gunu dısarı cıktım mide ya da bagırsak enfeksiyonu olmuşum yediğim seyden butun gun kustum cok hasta oldum hastanede mide bulantısı için serum taktılar gectı şükür bugun iyice toparladım

Bebişin hareketleri azalıyor sanki
Daha sakin yavaş hareket ediyor bu hafta
Son aya girdiğimiz için mi böyle olmaya başladı acaba
Sizde durumlar nasıl
Tam tersi kuvvetlenir sanıyordum ben

Bence al ben alalı bi 3 4 ay oldu temizleme pamuğu da al
Temizleme pamuğu ne işe yarıyor?
Bebişin hareketleri azalıyor sanki
Daha sakin yavaş hareket ediyor bu hafta
Son aya girdiğimiz için mi böyle olmaya başladı acaba
Sizde durumlar nasıl
Tam tersi kuvvetlenir sanıyordum ben
Benimde öyle sorucam gidince sebebini?
Sende sor bakalım ne diycek?

Temizleme pamuğu ne işe yarıyor?

Benimde öyle sorucam gidince sebebini?
Sende sor bakalım ne diycek?
Kız biz boyuna temizleme pamuğu alıp stoklamadık mı aylardır. Bebeğin altını temizlemek için işte ıslatıyon temizliyon o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…