- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.701
o kontrol ettikler kan akışı canımSanmıyorum canım çünkü bende bir kaç tane alanda mavi ve kırmızı noktalar vardı toplamda 10 tane kadar
HCG değeri canım 11. Haftanin sonuna kadar pik yapıyor bu sürede de organlar oluşuyor. HCG değeri yükseldikce kalp atışı vb daha net görünüyor. Benim 1 kaybım olduğu için korkuyorum birçok testi doktor vb söylemeden kendim yaptırdım. İlk gebeligim arkadaşlarımin gebeliği ve 1 tanede kimyasal gebelik geçirdim verileri karşılaştırarak ilerledim HCG artışı güzel olan hamileliklerin çoğu sorunsuz gidiyor şeklinde bir kanaata vardım.Merhaba öncelikle maşallahrabbim saglikla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah biz 7. Haftadayiz ama hala kalp atışını maalesef göremedik sadece sadece sizin yazınızı gördüm HCG değeri ile ilgili bir tek sizde yorum gördüm başka hiç bir yer de girmedim benim de p.tesi günü HCG değerim 26 bin kusurdu umutlandim inşallah dediğiniz gibidir diye dua ediyorum
Teşekkürler kızlar doktora sordum haftam göre normal miş
[/QUOTESe
Sevindim canım
Belki çıkarman gerekiyordur ilaca gerek yokturTeşekkür ederimm ben ilk içtiğimde çıkardığım için bugün tekrar yazdırdım
Kese 25 mm olmadan boş gebelik denmezKese 11 mm
Ben geçen sen diye başka birine geçmiş olsun dedim
Çok iyi yapmışsın canım aklını kurcalamaz en azındanAmin hepimizeson karar olarak tüp bebek doktoruma yazdım perşembe gelsem diye tamam dedi özele daha sonra giderim
Ben sizin sahsiniza solemiyorum zaten gerekmedikce ben de kullanmam ama tum bunlari bilmeme ragmen gecen hafta kanamam oldugunda kendi ilacim olan progestan igne kesmeyince proluton vuruldum. Kar olarak gorupİlacı kötülemedim hatta kullandığımı gerekirse yine kullanacağımı doktor önerisine göre hareket ettiğimi de belirttim. Sizden farklı bir yaklaşımda değilim tepkinizin nedenini anlayamadım açıkçası.
Buradaki nokta kaldırılmasının tek nedeninin muhtemelen yeterli etkinlikte olmaması olmayabileceğidir. Bu ve benzeri çalışmalar bahsettiğiniz yıllarda (50-60) aynı maddeyi yani makena dediğiniz ilaçtaki etken maddesini kullanmış kadınların çocukları üzerinde yapılmış evet. 2011 yılında onaylanan makena için de yeterli veri seti oluştuğunda çalışma tekrar yapılacaktır. Ek olarak 0,13 binde 1 in normal değerin iki katı olduğundan da bahsediyor, demekki bu anlamlı bir artış olarak değerlendirilmiş. Bunu da bilim insanları değerlenmiştir.
Son olarak bu konunun burada ilk açılma nedeni benim bugün kendi durumumla ilgili paylaşımım değil günler önce sosyal medyada perinatalogların paylaşımlarıydı. Kimseyi yönlendirici olmadığımı, nasıl ki 50mg levotiron kullanan detayıyla anlatıyorsa ve kimse doktora sormadan bu ilaca başlamayacaksa benim doktorumun tarifiyle de diğer ilaçlara başlayıp bırakmayacağını düşünüyor ve umuyorum.
O kadar net konuştu ki doktor moralim çok bozukKese 25 mm olmadan boş gebelik denmez
Yeterli miktarda su almadığın için canım. Günde 3 litreye yakın Su içersen idrar rengi berrak ya da açık olacak o zaman enfeksiyon kalmaz inşallahBakman mümkün mü?
E nabıza girip.
Benim de aynı eritrosit yine ama bir kaç yerde yine eritrosit değeri göstermiş hep.
Eki Görüntüle 3245251
Haftaya göre geride biraz ama 25 mm geçmeden kese boş gebelik demek için erken olurO kadar net konuştu ki doktor moralim çok bozuk
Yok canım istifra ettim o yüzden tekrar verdi doktorumBelki çıkarman gerekiyordur ilaca gerek yoktur
Ben de aynı durumdayım rahim genişlediği için normal diyolar ama işte korku oluyo yine deBende de birebir aynı. Benim bel ve karın ağrım da var. 9+6 haftadayim. Her an bişey olacakmis gibi geliyor endiseleniyorum
Bakman mümkün mü?
E nabıza girip.
Benim de aynı eritrosit yine ama bir kaç yerde yine eritrosit değeri göstermiş hep.
Eki Görüntüle 3245251
Abartı su içiyordum iyice arttırdım.Yeterli miktarda su almadığın için canım. Günde 3 litreye yakın Su içersen idrar rengi berrak ya da açık olacak o zaman enfeksiyon kalmaz inşallah
Hepimize geçmiş olsun canım.Eki Görüntüle 3245267 Benim bakteri boyle cikinca o suda eriyen ilaci verdi
Böbreklere baktır canım benim de hamilelikten önce alt karnım kasığım ağrıyordu midem bulanıyor falan tam hamilelik belirtileri yaşıyorum gittik test verdik idrarda kan çıktı bir değere daha baktı böbrek taşı düşürüyorsunn dediAbartı su içiyordum iyice arttırdım.
Rengi berrak bir yerde kehribar ama kan işte ne alaka.
İnşallah geçer perşembe ya da cuma tekrarlıycam tahlili.
Canım yine de 3 4 litreyi geçme bu seferde su zehirlenmesi yaşarsın Allah korusunAbartı su içiyordum iyice arttırdım.
Rengi berrak bir yerde kehribar ama kan işte ne alaka.
İnşallah geçer perşembe ya da cuma tekrarlıycam tahlili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?