2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
HCG değeri canım 11. Haftanin sonuna kadar pik yapıyor bu sürede de organlar oluşuyor. HCG değeri yükseldikce kalp atışı vb daha net görünüyor. Benim 1 kaybım olduğu için korkuyorum birçok testi doktor vb söylemeden kendim yaptırdım. İlk gebeligim arkadaşlarımin gebeliği ve 1 tanede kimyasal gebelik geçirdim verileri karşılaştırarak ilerledim HCG artışı güzel olan hamileliklerin çoğu sorunsuz gidiyor şeklinde bir kanaata vardım.

Ben geçen sen diye başka birine geçmiş olsun dedim
sağol canım, lekelenme az az devam ediyor ama enerjim moralim yerine geldi gerçekten annem beni böyle görünce sürekli öpüp duruyor kadın da üzülmüştü :)

Amin hepimize son karar olarak tüp bebek doktoruma yazdım perşembe gelsem diye tamam dedi özele daha sonra giderim
Çok iyi yapmışsın canım aklını kurcalamaz en azından iyi haberlerle gelmen için dua edecek

Ben sizin sahsiniza solemiyorum zaten gerekmedikce ben de kullanmam ama tum bunlari bilmeme ragmen gecen hafta kanamam oldugunda kendi ilacim olan progestan igne kesmeyince proluton vuruldum. Kar olarak gorup
Ama ben bu forumda dr progesteron verdi ama ben kullanmayacagin diyenleri okudum oyuzden yazdim size degil

Bakman mümkün mü?
E nabıza girip.
Benim de aynı eritrosit yine ama bir kaç yerde yine eritrosit değeri göstermiş hep.

Eki Görüntüle 3245251
Yeterli miktarda su almadığın için canım. Günde 3 litreye yakın Su içersen idrar rengi berrak ya da açık olacak o zaman enfeksiyon kalmaz inşallah

Kızlar en son 6+6 da gidip bebişi ve kalp atışını görmüştüm. Gerekli tahlilleri verdim yarın gösterecektim ama bugün midem çok kötüydü sürekli çıkardım akşam kendime gelebildim. Yarın gitmeyeceğim büyük ihtimalle ama bir sorun var mıdır diye de çekiniyorum olsa kendini gösterirdi değil mi? Şuan 8+ 4 teyim.

Yeterli miktarda su almadığın için canım. Günde 3 litreye yakın Su içersen idrar rengi berrak ya da açık olacak o zaman enfeksiyon kalmaz inşallah
Abartı su içiyordum iyice arttırdım.
Rengi berrak bir yerde kehribar ama kan işte ne alaka.
İnşallah geçer perşembe ya da cuma tekrarlıycam tahlili.

Böbreklere baktır canım benim de hamilelikten önce alt karnım kasığım ağrıyordu midem bulanıyor falan tam hamilelik belirtileri yaşıyorum gittik test verdik idrarda kan çıktı bir değere daha baktı böbrek taşı düşürüyorsunn dedi

Canım yine de 3 4 litreyi geçme bu seferde su zehirlenmesi yaşarsın Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…