2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
herkese selam umarım iyisinizdir ben soğuk algınlığı ile savaşmaya başladım bugun maalesef bebekle ilgili birşeyleri tetikler diye korkuyorum cok dikkkat edin sizlerde
Bende cok fena bi boğaz ağrısı ile uyandim inşallah ilerlemez.
Kızlar, genetık den gelin dedıler hocayı bekliyoruz Allahım ınsallah güzel şeyler duyarız bızden de Array için test istemiş ahhh bebekten sonuc beklioduk bizden neden istedi.
Bende bu sabah sizi düşünmüştüm lütfen sonucunu burada bizimlede paylaş .
Guzel haberler alasiniz inşallah

Kızlar bir şey sorcam biraz kafam karıştı şimdi ben vajinal doğum istediğim için ( nasıl bi şey ağrısı sızısı bilmiyorum ama dikiş vs olmasın diye aksın gitsin istiyorum tabii son karar oğlanın ) doktorum 41 e kadar bekleriz ama 3200lerde falan gelse çok iyi olur dediği için bir an öncede gelsin modundaydı. Ahududu yaprağı adaçayı ananas vs önermişti bunlar süreci ne kadar hızlandırır bilgisi ya da deneyimi olan var mı? Şu an (35+1iz) 38 den öncesi prematüreymiş sanırım atıyorum 36 da 37 de geldi 0 numara bez ihtiyacım da doğar mı? Hastane çantasına hep 1 numara koydum.

Temizleme pamuğu ne işe yarıyor?

Benimde öyle sorucam gidince sebebini?
Sende sor bakalım ne diycek?
Sorayım inşallah yeri daraldığı içindir
Kızlar, genetık den gelin dedıler hocayı bekliyoruz Allahım ınsallah güzel şeyler duyarız bızden de Array için test istemiş ahhh bebekten sonuc beklioduk bizden neden istedi.
Bizede haber ver güzel haberlerini bekliyoruz

Galiba bebek ne zaman isterse ozaman geliyor hiçbirşey erken yada geç gelmesine neden olmuyor çevremden gördüğüm kadarıyla ama sen yinede deneyebilirsin
Hurma da yemeyi unutma tabi

İnşallah sonuçlar güzel çıkar bize de haber ver merakta bırakma

Kız biz boyuna temizleme pamuğu alıp stoklamadık mı aylardır. Bebeğin altını temizlemek için işte ıslatıyon temizliyon o kadar
Kız ıslak mendil aldık ya koli koli
Sen almadın mı?
Sorayım inşallah yeri daraldığı içindir

Bizede haber ver güzel haberlerini bekliyoruz
Beni de etiketle ne diycek merak ettim

Kız ıslak mendil aldık ya koli koli
Sen almadın mı?

Beni de etiketle ne diycek merak ettim
Herkes ıslak mendil tercih etmiyor ya. Onun için pamuk ve su kullanıyorlar. Ben de kızımda bir sürü pamuk almıştım ama ıslak mendil daha kolay geldi bana. Sonra makyaj pamuğu olarak kullandım onları.

Herkes ıslak mendil tercih etmiyor ya. Onun için pamuk ve su kullanıyorlar. Ben de kızımda bir sürü pamuk almıştım ama ıslak mendil daha kolay geldi bana. Sonra makyaj pamuğu olarak kullandım onları.
Ben oğlumda da saf ıslak mendil lerden kullanmıştım yine
Tabi tercih meselesi aynen
Ben tembelim biraz

YALAZ6 şu an kilosu kaç bebeğin? 2500 gr bebeğe 1 numarayı 1 ay kullandık diye hatırlıyorum. 3,5 kilodan sonra 2 numaraya geçmiştik sanki.

Ben oğlumda da saf ıslak mendil lerden kullanmıştım yine
Tabi tercih meselesi aynen
Ben tembelim biraz
İnstagramda bazı doktorlar ıslak mendilin kız bebekte yapışıklık yaptığını söylemişlerdi. Bizde olmadı öyle bir şey.
Bebek viyak viyak ağlayınca şu pamuğu ıslayım da geleyim yapamadım ben havalar ısınınca lavaboda yıkadım poposunu, yaz olunca da her kakada banyo yaptırmıştım vücudunu. Vakit geçsin bir etkinlik olsun diye.

Bu çaylar doğumu tetikler evet ama başlatmaz canım bebek ne zaman gelişim tamamlarsa o zaman gelir. Ama doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor bunların doğruluğu bilemem. Birde hurma yemek faydalı doğum için

canım ben bugün gebe okuluna katıldım online olarak oradaki ebe Ada çayı hakkında bilgi verdi

Ada çayı ve ahududu yaprağı çayını doğuma giderken yanına alın dedi. ( Yanlış duymadıysam etkisi fazla ev ortamında değilde hastanede doğuma yakın tüketmek daha iyi demek istedi)
Hurma tüketmeye 37. haftaya giriş yapınca başlayın dedi.

Bez için kilo ayarlarına bak sleppy ve sarı molfixlerde 1 numara küçük kiloyada olur. Bebeğin kilosu netleştirğinde gerekirse 0 beden eklersin çantaya

Merhaba kızlar bugün mutlu geldim. Pazartesi demır yuklemesı yapmışlardı doğum oncesı hazırlık diye ( benim demırım kanım düşük anemıyım).Bebek son zamanlar hareketsız ve kılomalmıyordu pazartesi alacaklardı. 2 kılo harekette azaldı diye 1 gün bıle bekletmem 37 dolsun demıstı doktor. bugün gittim su ve Plesanta kontrolü ve doğum egıtımıne pazartesine kadar kendıne ıyı bak bebek hareketı böle devam eder 2300 u görürse öteleyeceklermiş gittiği yere kadar içinde olması yorucu evet ama az daha büyüsün de gelsin inş yedıgımız ıctıgımızın bebıslere can kan olduğu bır hafta olsun ıns

Galiba bebek ne zaman isterse ozaman geliyor hiçbirşey erken yada geç gelmesine neden olmuyor çevremden gördüğüm kadarıyla ama sen yinede deneyebilirsin
Hurma da yemeyi unutma tabi
Hurmaya başladım bugün ama sadece hurmaya tatlı niyetine o da bitki çayıyla pek aram yoktu almadım henüz onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…