- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.021
Bende cok fena bi boğaz ağrısı ile uyandim inşallah ilerlemez.herkese selam umarım iyisinizdir ben soğuk algınlığı ile savaşmaya başladım bugun maalesef bebekle ilgili birşeyleri tetikler diye korkuyorum cok dikkkat edin sizlerde
Bende bu sabah sizi düşünmüştüm lütfen sonucunu burada bizimlede paylaş .Kızlar, genetık den gelin dedıler hocayı bekliyoruz Allahım ınsallah güzel şeyler duyarız bızden de Array için test istemiş ahhh bebekten sonuc beklioduk bizden neden istedi.
Sorayım inşallah yeri daraldığı içindirTemizleme pamuğu ne işe yarıyor?
Benimde öyle sorucam gidince sebebini?
Sende sor bakalım ne diycek?
Bizede haber ver güzel haberlerini bekliyoruzKızlar, genetık den gelin dedıler hocayı bekliyoruz Allahım ınsallah güzel şeyler duyarız bızden de Array için test istemiş ahhh bebekten sonuc beklioduk bizden neden istedi.
Galiba bebek ne zaman isterse ozaman geliyor hiçbirşey erken yada geç gelmesine neden olmuyor çevremden gördüğüm kadarıyla ama sen yinede deneyebilirsinKızlar bir şey sorcam biraz kafam karıştı şimdi ben vajinal doğum istediğim için ( nasıl bi şey ağrısı sızısı bilmiyorum ama dikiş vs olmasın diye aksın gitsin istiyorum tabii son karar oğlanın ) doktorum 41 e kadar bekleriz ama 3200lerde falan gelse çok iyi olur dediği için bir an öncede gelsin modundaydı. Ahududu yaprağı adaçayı ananas vs önermişti bunlar süreci ne kadar hızlandırır bilgisi ya da deneyimi olan var mı? Şu an (35+1iz) 38 den öncesi prematüreymiş sanırım atıyorum 36 da 37 de geldi 0 numara bez ihtiyacım da doğar mı? Hastane çantasına hep 1 numara koydum.
Eskimesin diye almıyordum ama alayım artıkBence al ben alalı bi 3 4 ay oldu temizleme pamuğu da al
İnşallah sonuçlar güzel çıkar bize de haber ver merakta bırakmaKızlar, genetık den gelin dedıler hocayı bekliyoruz Allahım ınsallah güzel şeyler duyarız bızden de Array için test istemiş ahhh bebekten sonuc beklioduk bizden neden istedi.
Kız ıslak mendil aldık ya koli koliKız biz boyuna temizleme pamuğu alıp stoklamadık mı aylardır. Bebeğin altını temizlemek için işteıslatıyon temizliyon o kadar
Beni de etiketle ne diycek merak ettimSorayım inşallah yeri daraldığı içindir
Bizede haber ver güzel haberlerini bekliyoruz
Herkes ıslak mendil tercih etmiyor ya. Onun için pamuk ve su kullanıyorlar. Ben de kızımda bir sürü pamuk almıştım ama ıslak mendil daha kolay geldi bana. Sonra makyaj pamuğu olarak kullandım onları.Kız ıslak mendil aldık ya koli koli
Sen almadın mı?
Beni de etiketle ne diycek merak ettim
Ben oğlumda da saf ıslak mendil lerden kullanmıştım yineHerkes ıslak mendil tercih etmiyor ya. Onun için pamuk ve su kullanıyorlar. Ben de kızımda bir sürü pamuk almıştım ama ıslak mendil daha kolay geldi bana. Sonra makyaj pamuğu olarak kullandım onları.
İnstagramda bazı doktorlar ıslak mendilin kız bebekte yapışıklık yaptığını söylemişlerdi. Bizde olmadı öyle bir şey.Ben oğlumda da saf ıslak mendil lerden kullanmıştım yine
Tabi tercih meselesi aynen
Ben tembelim biraz
Bu çaylar doğumu tetikler evet ama başlatmaz canım bebek ne zaman gelişim tamamlarsa o zaman gelir. Ama doğumu kolaylaştırdığı söyleniyor bunların doğruluğu bilemem. Birde hurma yemek faydalı doğum içinKızlar bir şey sorcam biraz kafam karıştı şimdi ben vajinal doğum istediğim için ( nasıl bi şey ağrısı sızısı bilmiyorum ama dikiş vs olmasın diye aksın gitsin istiyorum tabii son karar oğlanın ) doktorum 41 e kadar bekleriz ama 3200lerde falan gelse çok iyi olur dediği için bir an öncede gelsin modundaydı. Ahududu yaprağı adaçayı ananas vs önermişti bunlar süreci ne kadar hızlandırır bilgisi ya da deneyimi olan var mı? Şu an (35+1iz) 38 den öncesi prematüreymiş sanırım atıyorum 36 da 37 de geldi 0 numara bez ihtiyacım da doğar mı? Hastane çantasına hep 1 numara koydum.
Eskimez eskimez zaten 6ay içinde geliyo çocuk aldığın herşeyi de neredeyse 40ına kadar kullancan anında bitiyo herşeyEskimesin diye almıyordum ama alayım artık
Aldım onu ayrı aldım temizleme pamuğunu ayrı aldım. İlkten temizleme pamuğu kullancamKız ıslak mendil aldık ya koli koli
Sen almadın mı?
Beni de etiketle ne diycek merak ettim
canım ben bugün gebe okuluna katıldım online olarak oradaki ebe Ada çayı hakkında bilgi verdiKızlar bir şey sorcam biraz kafam karıştı şimdi ben vajinal doğum istediğim için ( nasıl bi şey ağrısı sızısı bilmiyorum ama dikiş vs olmasın diye aksın gitsin istiyorum tabii son karar oğlanın ) doktorum 41 e kadar bekleriz ama 3200lerde falan gelse çok iyi olur dediği için bir an öncede gelsin modundaydı. Ahududu yaprağı adaçayı ananas vs önermişti bunlar süreci ne kadar hızlandırır bilgisi ya da deneyimi olan var mı? Şu an (35+1iz) 38 den öncesi prematüreymiş sanırım atıyorum 36 da 37 de geldi 0 numara bez ihtiyacım da doğar mı? Hastane çantasına hep 1 numara koydum.
Bebek 3,5 dogarsa, 1 numaralar yalan mı olacak sımdıYALAZ6 şu an kilosu kaç bebeğin? 2500 gr bebeğe 1 numarayı 1 ay kullandık diye hatırlıyorum. 3,5 kilodan sonra 2 numaraya geçmiştik sanki.
Hurmaya başladım bugün ama sadece hurmaya tatlı niyetine o daGaliba bebek ne zaman isterse ozaman geliyor hiçbirşey erken yada geç gelmesine neden olmuyor çevremden gördüğüm kadarıyla ama sen yinede deneyebilirsin
Hurma da yemeyi unutma tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?