- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.721
Git canım bence aksatma hiçbir zamanKızlar en son 6+6 da gidip bebişi ve kalp atışını görmüştüm. Gerekli tahlilleri verdim yarın gösterecektim ama bugün midem çok kötüydü sürekli çıkardım akşam kendime gelebildim. Yarın gitmeyeceğim büyük ihtimalle ama bir sorun var mıdır diye de çekiniyorum olsa kendini gösterirdi değil mi? Şuan 8+ 4 teyim.
Gaz sancısı da olabilir benim alt karnım göbegim çevresi çok ağrıyordu annem gaz sancısı çekiyorsun dedi. Çok tecrübeli olmadığımizdan bazen sancılar karışıyorBen de aynı durumdayım rahim genişlediği için normal diyolar ama işte korku oluyo yine de
Aaa nasıl geçti?Böbreklere baktır canım benim de hamilelikten önce alt karnım kasığım ağrıyordu midem bulanıyor falan tam hamilelik belirtileri yaşıyorum gittik test verdik idrarda kan çıktı bir değere daha baktı böbrek taşı düşürüyorsunn dedi
O zaman sayarak içeyim.Canım yine de 3 4 litreyi geçme bu seferde su zehirlenmesi yaşarsın Allah korusun
Tahlil sonuçlarında ters bişey görünmüyor ona baktım da bebek iyi midir diye tedirgin oldum. Bugünkü gibi olursam ayağa bile kalkamadım bulantıdan. İyi olursam gidebilirim ancakGit canım bence aksatma hiçbir zaman
Şu zehirlenmesine bak canim çok şu içince vücuttaki tuz oranını vb de idrarla atıyoruz ya vücut şaşırıyor ne yapacağınıAaa nasıl geçti?
O zaman sayarak içeyim.
Kupa kupa fincan fincan içiyorum.
Kaç litre diye dikkat etmiyorum.
Bu kadar kötü yapıyorsa kusma vb Doktora görün prilam tarzı bir ilaç yazsın çok iyi geliyirTahlil sonuçlarında ters bişey görünmüyor ona baktım da bebek iyi midir diye tedirgin oldum. Bugünkü gibi olursam ayağa bile kalkamadım bulantıdan. İyi olursam gidebilirim ancak
O zaman yapılan testleri bulayım karşılaştırın kendinizleAaa nasıl geçti?
O zaman sayarak içeyim.
Kupa kupa fincan fincan içiyorum.
Kaç litre diye dikkat etmiyorum.
Doktorum çok iyi çok ilgili. Benim 1 kere kanamam oldu kriz yönetimi harika. İnsanı çok güzel sakinleştiriyo. Yorumları çok iyi adını yazıp araştırabilirsin. Muayene ücreti 715 diye duydum ama emin değilim benim özel sağlık sigortam olduğundan ücretsiz gidiyorumPeki o doktor nasıl ilgili mi , muayene ücretleri ne durumda bilgilendirebilir misin canım doktor konusunda çok kararsızım bende
Ataştırdım.Şu zehirlenmesine bak canim çok şu içince vücuttaki tuz oranını vb de idrarla atıyoruz ya vücut şaşırıyor ne yapacağını
İlk defa bugün oldum. İlaç kullanmayı çok istemiyorum, ama işe gittiğim günlerde sorun yaşamamak için yarın yazdırmayı düşünüyorum. Leke vs olmadıktan sonra bebekte sorun yoktur diye düşünüyorum sonuçta ayda bir kez ancak çağıracaklar bu dönemdeBu kadar kötü yapıyorsa kusma vb Doktora görün prilam tarzı bir ilaç yazsın çok iyi geliyir
Ataştırdım.
Günde 20 litreden fazla.
Saatte 4 litreden fazla diyo.
İmkansız zaten o kadar su içemem içmem
İnsan kilosu ×33ml olması gerek. Günlük su tüketimi.
Zaten 73 kiloyum
73×33ml= 2400ml yapıyor.
O da 12 bardak filan ideal yani.
Ürobilinojen diye bir değer var o kan hücresi bulunması demek benim idarimda 0 olması gerekirken bir çıkmıştı böbrek taşı ilacı verdiO zaman yapılan testleri bulayım karşılaştırın kendinizle
Canım baktım.Gu
Ürobilinojen diye bir değer var o kan hücresi bulunması demek benim idarimda 0 olması gerekirken bir çıkmıştı böbrek taşı ilacı verdi
20 litre değil 3 litreyi yine tolere ediliyor da 4 litrede böbrek artik süzme işleminde zorlanıyor ve sodyum oranı dusuyor vücutta tuz kalmayınca zehirlenme yaşanıyor ben bunu sabah TV programları oluyor ya oraya gelen bir uzmandan dinlemiştim şimdi tekrar baktım 4 litreyi geçtiği an vücut sorun verir diyorAtaştırdım.
Günde 20 litreden fazla.
Saatte 4 litreden fazla diyo.
İmkansız zaten o kadar su içemem içmem
İnsan kilosu ×33ml olması gerek. Günlük su tüketimi.
Zaten 73 kiloyum
73×33ml= 2400ml yapıyor.
O da 12 bardak filan ideal yani.
O zaman değildirCanım baktım.
Bende ürobilonejen normal yazıyor.
İşte kendi kilomuzla çarpıp ihtiyacı belirleyeceğiz.20 litre değil 3 litreyi yine tolere ediliyor da 4 litrede böbrek artik süzme işleminde zorlanıyor ve sodyum oranı dusuyor vücutta tuz kalmayınca zehirlenme yaşanıyor ben bunu sabah TV programları oluyor ya oraya gelen bir uzmandan dinlemiştim şimdi tekrar baktım 4 litreyi geçtiği an vücut sorun verir diyor
Normal yazıyor hep dediğin.O zaman değildir0 ya da negatif yazması lazım . İdrarda kan varsa önemli bir şey olabilir bir görün istersen
Aynen öyle üroloji doktorları da idrariniz rengine bakıp suyunuzu ayarlayın diyor. Arkadaşima da kadın doğum doktoru bebeğin kesesinin içindeki su da sürekli değişiyor senin içtiğin şu oranına göre bebeğinin suyunun değişme hızı ayarlanıyor demiş. O yüzden 3 litre ideal gibi ama içmek de zor oluyorİşte kendi kilomuzla çarpıp ihtiyacı belirleyeceğiz.
100 kilo olsan 3 litre 300 ml içmen gerekiyor mesela.
50 kilo isen 1 litre 650 ml yetiyor.
Su hatırlatan uygulamalar var.Aynen öyle üroloji doktorları da idrariniz rengine bakıp suyunuzu ayarlayın diyor. Arkadaşima da kadın doğum doktoru bebeğin kesesinin içindeki su da sürekli değişiyor senin içtiğin şu oranına göre bebeğinin suyunun değişme hızı ayarlanıyor demiş. O yüzden 3 litre ideal gibi ama içmek de zor oluyor
Su hatırlatan uygulamalar var.
Saat başı kursan 12 saat uyanık olsan.
Saat başı bir su bardağı al sana etti 2 .5 litre.
Daha önce diyet yaptığım için su işleri benim işimona rağmen böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?