2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Git canım bence aksatma hiçbir zaman

Ben de aynı durumdayım rahim genişlediği için normal diyolar ama işte korku oluyo yine de
Gaz sancısı da olabilir benim alt karnım göbegim çevresi çok ağrıyordu annem gaz sancısı çekiyorsun dedi. Çok tecrübeli olmadığımizdan bazen sancılar karışıyor

Aaa nasıl geçti?

Canım yine de 3 4 litreyi geçme bu seferde su zehirlenmesi yaşarsın Allah korusun
O zaman sayarak içeyim.
Kupa kupa fincan fincan içiyorum.
Kaç litre diye dikkat etmiyorum.

Aaa nasıl geçti?

O zaman sayarak içeyim.
Kupa kupa fincan fincan içiyorum.
Kaç litre diye dikkat etmiyorum.
Şu zehirlenmesine bak canim çok şu içince vücuttaki tuz oranını vb de idrarla atıyoruz ya vücut şaşırıyor ne yapacağını

Tahlil sonuçlarında ters bişey görünmüyor ona baktım da bebek iyi midir diye tedirgin oldum. Bugünkü gibi olursam ayağa bile kalkamadım bulantıdan. İyi olursam gidebilirim ancak
Bu kadar kötü yapıyorsa kusma vb Doktora görün prilam tarzı bir ilaç yazsın çok iyi geliyir

Peki o doktor nasıl ilgili mi , muayene ücretleri ne durumda bilgilendirebilir misin canım doktor konusunda çok kararsızım bende
Doktorum çok iyi çok ilgili. Benim 1 kere kanamam oldu kriz yönetimi harika. İnsanı çok güzel sakinleştiriyo. Yorumları çok iyi adını yazıp araştırabilirsin. Muayene ücreti 715 diye duydum ama emin değilim benim özel sağlık sigortam olduğundan ücretsiz gidiyorum

Şu zehirlenmesine bak canim çok şu içince vücuttaki tuz oranını vb de idrarla atıyoruz ya vücut şaşırıyor ne yapacağını
Ataştırdım.
Günde 20 litreden fazla.
Saatte 4 litreden fazla diyo.

İmkansız zaten o kadar su içemem içmem

İnsan kilosu ×33ml olması gerek. Günlük su tüketimi.

Zaten 73 kiloyum

73×33ml= 2400ml yapıyor.

O da 12 bardak filan ideal yani.

Bu kadar kötü yapıyorsa kusma vb Doktora görün prilam tarzı bir ilaç yazsın çok iyi geliyir
İlk defa bugün oldum. İlaç kullanmayı çok istemiyorum, ama işe gittiğim günlerde sorun yaşamamak için yarın yazdırmayı düşünüyorum. Leke vs olmadıktan sonra bebekte sorun yoktur diye düşünüyorum sonuçta ayda bir kez ancak çağıracaklar bu dönemde

Gu
O zaman yapılan testleri bulayım karşılaştırın kendinizle
Ürobilinojen diye bir değer var o kan hücresi bulunması demek benim idarimda 0 olması gerekirken bir çıkmıştı böbrek taşı ilacı verdi

20 litre değil 3 litreyi yine tolere ediliyor da 4 litrede böbrek artik süzme işleminde zorlanıyor ve sodyum oranı dusuyor vücutta tuz kalmayınca zehirlenme yaşanıyor ben bunu sabah TV programları oluyor ya oraya gelen bir uzmandan dinlemiştim şimdi tekrar baktım 4 litreyi geçtiği an vücut sorun verir diyor

İşte kendi kilomuzla çarpıp ihtiyacı belirleyeceğiz.
100 kilo olsan 3 litre 300 ml içmen gerekiyor mesela.
50 kilo isen 1 litre 650 ml yetiyor.

O zaman değildir 0 ya da negatif yazması lazım . İdrarda kan varsa önemli bir şey olabilir bir görün istersen
Normal yazıyor hep dediğin.
Kendi doktorum bir şey yazmadı gidince sorarım gerekirse. Aile hekimi de tek başına yetersiz ilaca gerek yok dedi.

Merhaba hanımlar 7+4 haftalığız tüp bebekle oldu nasip olursa aralık ta kucağımıza alacağız inşallah hepimiz kolay sağlıklı bir gebelik geçiririz. Bende 3 gündür afedersiniz ishal ve karın ağrısı var serum takıldım ilk gün ama geçmedi siz yaşadınız mı ,riskli bir durum olur mu , önereceğiniz bişey var mı ?

İşte kendi kilomuzla çarpıp ihtiyacı belirleyeceğiz.
100 kilo olsan 3 litre 300 ml içmen gerekiyor mesela.
50 kilo isen 1 litre 650 ml yetiyor.
Aynen öyle üroloji doktorları da idrariniz rengine bakıp suyunuzu ayarlayın diyor. Arkadaşima da kadın doğum doktoru bebeğin kesesinin içindeki su da sürekli değişiyor senin içtiğin şu oranına göre bebeğinin suyunun değişme hızı ayarlanıyor demiş. O yüzden 3 litre ideal gibi ama içmek de zor oluyor

Su hatırlatan uygulamalar var.
Saat başı kursan 12 saat uyanık olsan.
Saat başı bir su bardağı al sana etti 2 .5 litre.

Daha önce diyet yaptığım için su işleri benim işimona rağmen böyle oldu

Su hatırlatan uygulamalar var.
Saat başı kursan 12 saat uyanık olsan.
Saat başı bir su bardağı al sana etti 2 .5 litre.

Daha önce diyet yaptığım için su işleri benim işimona rağmen böyle oldu
Bilebilsek dediğin gibi daha kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…