- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.181
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahN Nakafile hayırlı olsun normal doğurmuş olman güç verecek öyle isteyen arkadaşlara
@birminikask2020 Allah sabır ve dayanma gücü versin.Allah'ım kolaylaştırsın inşallah
Şükürler olsun, yorumlara ancak dönebiliyorum kaçırdığım mesajlar da oluyor.Canım doğum yapmışsın kaçırdım herqlde mesajlarda çok sevindim senin için huzurla sağlıkla büyüt insallah normalde olmuş ne güzel bak sezeryan olucak derken normal oldu
Çok teşekkür ediyorum, Allah herkese nasip etsin inşallahYa maşallah size, saglıkla büyüt bebegını
Evet ben istemedim. Şükürler olsun doktorum da sonuna kadar diretti ve normal doğumum oldu.Allah yardımcın olsun canım benim inşallah sağlıcakla alırsın kucagina sezeryani sen mi istemedin
Şükürler olsun kucağımda şu an bebeğim. Allah herkese nasip etsin inşallahAllah yardimcin olsun. Bir avazda saglicskla al kucagina
Şükürler olsun ki Allah yardım etti ve doğumum gerçekleştiBebek dışarıda bazen daha iyi büyür tatlım korkma hayırlısı ile doğuracaksın
Evet bunu bolca okudum, La ilahe illallah çektim. Rabbime sığındım ve bebeğim doğdu sağlıkla. Şükürler olsun RabbimeBol bol :
Sümmes sebîle yesserahu. oku
Ayreten inşirah suresi. Bir avazda doğurmak nasip etsin güzel Allahım
Güzelce doğduk. Çok şükür.Rabbim kolaylaştırsın hayırla sonuçlandırsın inşallah
Allah yardımcınolsun canım inş. güzel haberler alırız senden
Yazdım yazdım hemen yukarıda. Sağlıkla aldım kucağıma
Oyy sizler iyi ki varsınız. Sağlıkla aldım hemencecik yukarıda yazdım yeniBende görmedim yazdığını merak da ettim
Canım xiaomi mi bedside aldım başucu lambası olarak. Harika bişey. Hem dokunmatik ayarlanıyor hem telefondan açıp kapıyorsun rengini ışığını yoğunluğunu ayarlıyorsun.Artık bir zahmet yakalasın kız
Aslında baktım da hiç kullanmadığım için acaba ışığı yeterli olur mu diye düşündüm. Sen deneyimlediysen ışık konusunda yeterli görünüyor dersen araştırayım alayım hemen
Ay çok teşekkğr ederim bakayım hemen
Baktım geldim de bu benim odaya asla uymuyor
Ne güzel canım. Gözün aydın allah güle güle büyütmeyi nasip etsin.Bana dua eden, tavsiye veren, uzaktan bile yanımda olan herkese çok teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun, inşallah sizlerde sağlıkla alırsınız kucağınıza. İsteyen herkese Allah sağlıkla nasip etsin, hayırlı evlatlar nasip etsin.
Doğuma gireceğimi bilen ve bilmeyenlere süreci anlatayım kısaca.
13 kasımda doktorum rahimi uyarıcı masaj yaptı ve açılma olmasını sağladı. Sıfır açılma ile doğumu başlatmaya başladık ve suni sancı ile desteklenecek diye bir gün önceden uyarı yapıldı. 14 sabahı yatış verildi. 13 gecesi nişanım geldi. 14 sabahı alttan ilk suni sancı verildi ve sonra serum ile suni sancı desteklendi çünkü alttan verilen istenilen açılmayı başlatmadı. Koldan verilen de istenilen açılmayı sağlamıyordu arada koldan şırınga ile sancı desteklendi. Artık ikinci ihtimalde düşünülmeye başlandı, ama ben hala sezaryen için yanaşmıyordum. Ebeler olsun, doktorum olsun normalden vazgeçmemek için elinden geleni fazlasıyla yaptılar. Hatta herkes benim için normal olmazsa üzülecekti, benimle yürüdüler, pilates için desteklediler arada perine masajı yapıldı. Doktorun mesaisi bitimine yakın son kez beni kontrole geldi ve yine iki ihtimal düşünüldü hala istenilen açıklık yoktu. Doktor ben ve bebeğin durumu iyi diye suni sancıya devam dedi artık ilerleyen vakitlere kaldı nasılsın doğacağı. Her iki ihtimal olduğu içinde öğleden sonra yeme içme yasaklandı. Ben artık bitkin düşmeye başladım, ebeler dışkı geliyormuş gibi hissedersen haber et dedi. Ve artık o ana gelmiştik, pilates topu üzerindeydim sancılarım sıklaştı her o his gelince pilateste daha hızlı zıpladım ve derin nefes aldım. Alttan muayene için kontrol odasına girdik ve açılma 7 dediler ben inanamadım. Sonra tekrar o hisler çoğalınca yine kontrol ve 9 cm açılma doktor arandı, doktor yola çıktı ve benim doğumhaneye alındım. Bitkin bir haldeyim ama artık normal olacağı için su verdiler... biraz daha destekler ile doğumum gerçekleşti. Çocuğumu kucağıma sağlıkla aldım ve iyi ki de normal doğum yaptım diyorum. Allaha şükürler olsun. Rabbime sığındım ve Rabbim yardımı ve doktor ile ekibi sayesinde doğumum oldu. Bir ara bayılır gibi oldum ve son ıkınma dediler, eşimde yanımdaydı ve son olarak duyduğum eşimden bebeğimiz doğduydu o an canlandım. Bebeğimi kucağıma istedim ve sarıp getirdiler. İşte o an artık her acıyı unuttum. Şu an çok rahatım şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese dilediği gibi doğum yapmalarını nasip etsin. Normal doğumdan korkmayın, normal olmazsa da üzülmeyin. Sağlıkla gelsin yeter ki. Şimdi sadece çektiğim tek ağrı adet ağrısı gibi onun dışında her şey yolunda.
İsmini hatirlayamiyorum ama bende o ikili tabletlerden kullandigimda ayni islakligi yasiyordum sabah ilk ayaga kalktigimda epeyce akiyordu. İnşallah öyledir seninkideKızlar ben mantar enf gibi bişe olduğum için doktorum gynomax fitil verdi ilk kez dün gece uyguladım öyle ıslaklık ve dışarı sızma gibi bişey olmadı ama bu akşam yaptım az önce kalktım baya dışarı akmış ve ıslanmış da hafif de devam ediyor o ıslaklık renksiz sanki idrar kaçırmış gibi. Ay bi endişe ettim acaba suyum mu geliyor sızıntı şeklinde diye
Aynen canım gynomax adıİsmini hatirlayamiyorum ama bende o ikili tabletlerden kullandigimda ayni islakligi yasiyordum sabah ilk ayaga kalktigimda epeyce akiyordu. İnşallah öyledir seninkide
Ne güzel zamanında ve sağlıkla gelsinler miniklerEvet evet eskiye gore daha rahatım banyomuda sık yapıyorum arkadaslarımla buluştum falan hatta kuafore gidip bi fön bile cektirdimriskli rahım agzı 23 e yukselınce tekrardan 15 e indirim dedim zaten 1 haftam kaldı doktorun verdiği tarıhe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?