2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    334
N Nakafile hayırlı olsun normal doğurmuş olman güç verecek öyle isteyen arkadaşlara

@birminikask2020 Allah sabır ve dayanma gücü versin. Allah'ım kolaylaştırsın inşallah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah . Herkes sağlıkla alsın kucağına. Normal doğumdan korkmayın ve korkunç hikayeleri anlatanları da anlamıyorum o kadar korkunç bir şey yok ortada. Sonu o kadar güzel ki emin olun çektiğiniz küçük bir acı onu da unutuyorsunuz.
 
Bana dua eden, tavsiye veren, uzaktan bile yanımda olan herkese çok teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun, inşallah sizlerde sağlıkla alırsınız kucağınıza. İsteyen herkese Allah sağlıkla nasip etsin, hayırlı evlatlar nasip etsin.

Doğuma gireceğimi bilen ve bilmeyenlere süreci anlatayım kısaca.

13 kasımda doktorum rahimi uyarıcı masaj yaptı ve açılma olmasını sağladı. Sıfır açılma ile doğumu başlatmaya başladık ve suni sancı ile desteklenecek diye bir gün önceden uyarı yapıldı. 14 sabahı yatış verildi. 13 gecesi nişanım geldi. 14 sabahı alttan ilk suni sancı verildi ve sonra serum ile suni sancı desteklendi çünkü alttan verilen istenilen açılmayı başlatmadı. Koldan verilen de istenilen açılmayı sağlamıyordu arada koldan şırınga ile sancı desteklendi. Artık ikinci ihtimalde düşünülmeye başlandı, ama ben hala sezaryen için yanaşmıyordum. Ebeler olsun, doktorum olsun normalden vazgeçmemek için elinden geleni fazlasıyla yaptılar. Hatta herkes benim için normal olmazsa üzülecekti, benimle yürüdüler, pilates için desteklediler arada perine masajı yapıldı. Doktorun mesaisi bitimine yakın son kez beni kontrole geldi ve yine iki ihtimal düşünüldü hala istenilen açıklık yoktu. Doktor ben ve bebeğin durumu iyi diye suni sancıya devam dedi artık ilerleyen vakitlere kaldı nasılsın doğacağı. Her iki ihtimal olduğu içinde öğleden sonra yeme içme yasaklandı. Ben artık bitkin düşmeye başladım, ebeler dışkı geliyormuş gibi hissedersen haber et dedi. Ve artık o ana gelmiştik, pilates topu üzerindeydim sancılarım sıklaştı her o his gelince pilateste daha hızlı zıpladım ve derin nefes aldım. Alttan muayene için kontrol odasına girdik ve açılma 7 dediler ben inanamadım. Sonra tekrar o hisler çoğalınca yine kontrol ve 9 cm açılma doktor arandı, doktor yola çıktı ve benim doğumhaneye alındım. Bitkin bir haldeyim ama artık normal olacağı için su verdiler... biraz daha destekler ile doğumum gerçekleşti. Çocuğumu kucağıma sağlıkla aldım ve iyi ki de normal doğum yaptım diyorum. Allaha şükürler olsun. Rabbime sığındım ve Rabbim yardımı ve doktor ile ekibi sayesinde doğumum oldu. Bir ara bayılır gibi oldum ve son ıkınma dediler, eşimde yanımdaydı ve son olarak duyduğum eşimden bebeğimiz doğduydu o an canlandım . Bebeğimi kucağıma istedim ve sarıp getirdiler. İşte o an artık her acıyı unuttum. Şu an çok rahatım şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese dilediği gibi doğum yapmalarını nasip etsin. Normal doğumdan korkmayın, normal olmazsa da üzülmeyin. Sağlıkla gelsin yeter ki. Şimdi sadece çektiğim tek ağrı adet ağrısı gibi onun dışında her şey yolunda.
 
Canım xiaomi mi bedside aldım başucu lambası olarak. Harika bişey. Hem dokunmatik ayarlanıyor hem telefondan açıp kapıyorsun rengini ışığını yoğunluğunu ayarlıyorsun.
 
Ne güzel canım. Gözün aydın allah güle güle büyütmeyi nasip etsin.
 
Kızlar ben mantar enf gibi bişe olduğum için doktorum gynomax fitil verdi ilk kez dün gece uyguladım öyle ıslaklık ve dışarı sızma gibi bişey olmadı ama bu akşam yaptım az önce kalktım baya dışarı akmış ve ıslanmış da hafif de devam ediyor o ıslaklık renksiz sanki idrar kaçırmış gibi. Ay bi endişe ettim acaba suyum mu geliyor sızıntı şeklinde diye
 
İsmini hatirlayamiyorum ama bende o ikili tabletlerden kullandigimda ayni islakligi yasiyordum sabah ilk ayaga kalktigimda epeyce akiyordu. İnşallah öyledir seninkide
 
Arkadaşlar dönüşleriniz için teşekkür ederim tek tek alıntılayamadım.

KelebeksiRY canım ben gece lambası olarak ikea kornsnö aldım. Hatta ikeada yoktu n11den almıştım biraz daha pahalıya geldi şimdi ikeaya gelmiş. Araştır bi istersen Trendyol yorumlarını oku

N Nakafile
Hayırlı olsun canım sağlıklı uzun ömrü olsun , vatana ailesine hayırlı evlat olsun inşallah
 
Ne güzel zamanında ve sağlıkla gelsinler miniklerbi hafta sonra beklenen gün gelecek sizin yerinize ben heyecanlandım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…