2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Yaa ben de saskınım, ıcıne goydırecegımz zıbınlar faln elmkadar, bu kada kucuk olamaz herhlde dıyorum her defasında, cpk merak edıyorum nasıl olacak

Trendyol kampanya yapacakmıs, yukseltıp gerı dusurıyorlarmıs kaskade soyledı, yıne 135 cıvarına gelır oyleyse, hb dann alayım 135 e ben de kargo yok zaten orda, hepsı param da var. Bır kutu da kac ıcımlık var canımm, 2 kutu mu alayım?

Allah yar ve yardımcınız olsun Rabbım dağına göre kar verir sana bu dünyada bir melek gönderdi belki de günahlarına kefaret olacak o sana Allahin emaneti suan ne desek bos biliyorum ama güçlü olmak zorundasın suan senin sevgine ilgine muhtaç sen iyi oldukça o da iyi olacak allahin izniyle

Hayatım cevabın için çok teşekkür ederim. Allah yavrunla ailenle ağız tadıyla huzurlu sağlıklı bir yuva nasip etsin inşallah.
Karmaşalar için de canını sıkma. Geç olsun güç olmasın. Varsın 1 hafta uzasın. Her şey güzel olsun da beklemek cabası kalsın

Öyle gerçekten her şeye şükretmek lazım sende doğum stresine sokma kendini ne kadar güzel düşünce o kadar kolay doğum, kadınlar gerçekten o kadar güçlü ki yapamayacağımız hiçbişey yok teşekkür ederim kuzucum inşallah hepimiz, herkes güzel hayırlı hayatlar yaşasın

Kızlar bana bir öneri lazım. Gece lambası almayı düşünüyorum ama nasıl bişey olmalı alan var mı aranızda? Gece emzirmesi için. Şuan idarelik kullanıyorum annemin evinde olan abajuru, ben kendim Gece ışıktan nefret ettiğim için evime abajur almadım yatak başlığım ledli ama ışığı çok göz yorar bebeği uykudan uyandırır yani. Beni linkleyin

Kırmızı ısık ıyıymıs dıye bılıyorım, bu kadar bılgım var sanırım ikeadan alanlar vardı

Seni anlamaya hiçbirimiz ne aklı ne hafzasi yeter gerçekten çok üzüldüm tahtlarini kendimizce yapıyoruz ama bahtlarin yapamıyoruz insan evladını doğurunca anlıyormus cidden kendi canınin çok bir hükmü olmadığını seni teselli edemem teselli bulacak şeylerde söyleyemem belki bundan 4 5 gün once olsa buraya bir sürü şey yazabilirdim ama kendini toplayıp kızın için hayatı nasıl kolaylaştırırsin buna bak sana dünyaları verseler kızının tırnağı etmez

Günde 2 tane içmeyi öneriyorlar tadı da güzel istersen 1 kutu al dene sonra tekrar alırsın

Ben de çoraplara bakıp bunlar çok küçük inşallah olur diyordum topuğu bileğine çıkıyor

Size ne desek de sizin hissettiklerinizi üzüntünüzü anlayamayız. Aslinda bir supheydi kendinizi hazirlamissinizdir illaki ama yine de böyle olmamasıni umut ettiniz. Siz ne yaparsanız yapın bunu engelleyemezdiniz Allah size bir melek, size ihtiyacı olan bir minik gönderdi. Ben onu en iyi sekilde yetistireceginize inaniyorum. Allah yardımcınız olsun zor bir süreç ama basarabilirsiniz Allah a siginin ve dua edin ben de size dua edeceğim

Ben mecburen aldım yoksa bekleyecektim. Sezaryene de geçmek istemedim ve şükürler olsun normal oldu
Canım doğum yapmışsın kaçırdım herqlde mesajlarda çok sevindim senin için huzurla sağlıkla büyüt insallah normalde olmuş ne güzel bak sezeryan olucak derken normal oldu

birminikask2020
Lütfen kendini üzme birtanem bu senin suçun değil ki çok uzldum gerçekten ama bu Allah'ın bı imtihanı bunu hiç unutma şükret hep canım sana sacece taviseym bak şöyle düşün herkesin sınavı farklı benim annemin evladı sağlıklı ama onun en büyük sınavı beterin beteri var her zaman unutma .özel birşeyler hakkında şöyle bı cümle duydum onlar anne babalarına cennetin anahtariyimis bu beni çok mutlu etmişti gerçekten de öyle canım bizim garanti değil ama senin garanti bı cennetin var şükürler olsun rabbimin kuvetine kendini sakın salma o minik mucizenin sana ihtiyacı var hep güçlü dur inşallah rabim çabalarının karşılığını vericek

Tuz lambası alabilirsin hem insan vücuduna faydalı hemde gece lambası gibi ışıtıyor araştır istersen bana hediye geldi onu kullanacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…