- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.439
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.141
Yaa ben de saskınım, ıcıne goydırecegımz zıbınlar faln elmkadar, bu kada kucuk olamaz herhlde dıyorum her defasında, cpk merak edıyorum nasıl olacak1 numara sleepy bionaturel almıştım cok küçük duruyordu ama küçük değil hatta büyük bile diyebiliriz bebek uzun süre görmeyince her şey çok küçük geliyor
Ben Trendyoldan almıştım 135 tlydi 15 TL de kuponu vardı kargo da ödemeyeyim diye 2 tane almıştım
Hepsiburadada 135 suan canımCanım o çayları kaça aldın ben sepete attığımda 135 liraydı indirim bekliyordum kasım masım şeysine
Dün bir baktım tanesi 200 olmuş
Gözün aydın Allah anali babali büyütsünBen mecburen aldım yoksa bekleyecektim. Sezaryene de geçmek istemedim ve şükürler olsun normal oldu
Allah yar ve yardımcınız olsun Rabbım dağına göre kar verir sana bu dünyada bir melek gönderdi belki de günahlarına kefaret olacak o sana Allahin emaneti suan ne desek bos biliyorum ama güçlü olmak zorundasın suan senin sevgine ilgine muhtaç sen iyi oldukça o da iyi olacak allahin izniyleKötü haber geldi, fısh temizdi bizde bu sebeple baya bekleyelim dedık ıyı düşünmeye calısıyodum detaya girmek istemiyorum zaten halim de yok evet bebeğimiz özel bir cocuk olucak 40 yasından sonra hayatım tepetaklak oldu eylülden beri stres sıkıntıyla başlayan zaman bugun son buldu. Keşkelerim pişmanlıklarım buda basıma gelicekmışcocuk istemesem birde onu bu cendereye soktum. Sağlıklı bir cocuk dünya nimeti bunu bilin. Tek isteğim buydu evim şenlensin dedim bir beklentim de yok yandım yakıldım kac zamandır bu sureçte.
Acımdan bir sigara yaktım ne diyeyim.
Aranızdan ayrılıyorum keske bende evime dogum yapıp gelseydim yüzümüz gülseydi içimizde kaldı herşey.
Ağlıyoruz keske kötü rüya olsa keşke.
Hayatım cevabın için çok teşekkür ederim. Allah yavrunla ailenle ağız tadıyla huzurlu sağlıklı bir yuva nasip etsin inşallah.Kuşum hiç kaygı etme biliyorum söylemek kolay gibi düşünüyorsun ama gerçekten öyle anlatılan gibi ölüp bitilmiyor. Elbet zor ama o an zor inan bana. Benim acı eşiğim çok düşük olduğu halde böyle söylüyorum düşün. Şiddetli adet sancısı çeker gibi. Ki zaten doğum sonrası aklına gelmiyor. Ne kadar kendini kasarsan o kadar zor. Birde tavsiyem hep hareket halinde ol, ben nst bağlandığında bile ayakta olacağım dedim, mecbur yattığım zaman bile hep bacak hareketleri yaptım çok işe yarıyor
İyiyim şükür kanama ağrılar vs azaldı bebişe de alıştık ama gazlı bir bebek zorluyor biraz. Birde taşınma mevzusu var evi temizletiyoruz, normalde yarın samsuna dönecektim ama bu iş çıkınca mecbur 1 hafta daha trabzondayımyaren ve hayatının hızlı akışı diyorum artık bu mevzulara çünkü iki aydır telaş çıkıyor sürekli
Yapmadım çok şükür. :) devam bakalım. Sağ ol sorduğun için
Öyle gerçekten her şeye şükretmek lazımHayatım cevabın için çok teşekkür ederim. Allah yavrunla ailenle ağız tadıyla huzurlu sağlıklı bir yuva nasip etsin inşallah.
Karmaşalar için de canını sıkma. Geç olsun güç olmasın. Varsın 1 hafta uzasın. Her şey güzel olsun da beklemek cabası kalsın
Kırmızı ısık ıyıymıs dıye bılıyorım, bu kadar bılgım varKızlar bana bir öneri lazım. Gece lambası almayı düşünüyorum ama nasıl bişey olmalı alan var mı aranızda? Gece emzirmesi için. Şuan idarelik kullanıyorum annemin evinde olan abajuru, ben kendim Gece ışıktan nefret ettiğim için evime abajur almadım yatak başlığım ledli ama ışığı çok göz yorar bebeği uykudan uyandırır yani. Beni linkleyin
Seni anlamaya hiçbirimiz ne aklı ne hafzasi yeter gerçekten çok üzüldüm tahtlarini kendimizce yapıyoruz ama bahtlarin yapamıyoruz insan evladını doğurunca anlıyormus cidden kendi canınin çok bir hükmü olmadığını seni teselli edemem teselli bulacak şeylerde söyleyemem belki bundan 4 5 gün once olsa buraya bir sürü şey yazabilirdim ama kendini toplayıp kızın için hayatı nasıl kolaylaştırırsin buna bak sana dünyaları verseler kızının tırnağı etmezKötü haber geldi, fısh temizdi bizde bu sebeple baya bekleyelim dedık ıyı düşünmeye calısıyodum detaya girmek istemiyorum zaten halim de yok evet bebeğimiz özel bir cocuk olucak 40 yasından sonra hayatım tepetaklak oldu eylülden beri stres sıkıntıyla başlayan zaman bugun son buldu. Keşkelerim pişmanlıklarım buda basıma gelicekmışcocuk istemesem birde onu bu cendereye soktum. Sağlıklı bir cocuk dünya nimeti bunu bilin. Tek isteğim buydu evim şenlensin dedim bir beklentim de yok yandım yakıldım kac zamandır bu sureçte.
Aranızdan ayrılıyorum keske bende evime dogum yapıp gelseydim yüzümüz gülseydi içimizde kaldı herşey.
Günde 2 tane içmeyi öneriyorlar tadı da güzel istersen 1 kutu al dene sonra tekrar alırsınYaa ben de saskınım, ıcıne goydırecegımz zıbınlar faln elmkadar, bu kada kucuk olamaz herhlde dıyorum her defasında, cpk merak edıyorum nasıl olacak
Trendyol kampanya yapacakmıs, yukseltıp gerı dusurıyorlarmıs kaskade soyledı, yıne 135 cıvarına gelır oyleyse, hb dann alayım 135 e ben de kargo yok zaten orda, hepsı param da var. Bır kutu da kac ıcımlık var canımm, 2 kutu mu alayım?
Ben de çoraplara bakıp bunlar çok küçük inşallah olur diyordumYaa ben de saskınım, ıcıne goydırecegımz zıbınlar faln elmkadar, bu kada kucuk olamaz herhlde dıyorum her defasında, cpk merak edıyorum nasıl olacak
Trendyol kampanya yapacakmıs, yukseltıp gerı dusurıyorlarmıs kaskade soyledı, yıne 135 cıvarına gelır oyleyse, hb dann alayım 135 e ben de kargo yok zaten orda, hepsı param da var. Bır kutu da kac ıcımlık var canımm, 2 kutu mu alayım?
Trendyola falan bakındım ama yok bulamıyorum istediğim gibi bişeyKırmızı ısık ıyıymıs dıye bılıyorım, bu kadar bılgım varsanırım ikeadan alanlar vardı
Evet ya serce parmagım kadar onlar daBen de çoraplara bakıp bunlar çok küçük inşallah olur diyordumtopuğu bileğine çıkıyor
Bebek yakalar onu benceTrendyola falan bakındım ama yok bulamıyorum istediğim gibi bişeykırmızı ışıkta rahat görünür mü ya meme ucu falan acaba
Size ne desek de sizin hissettiklerinizi üzüntünüzü anlayamayız. Aslinda bir supheydi kendinizi hazirlamissinizdir illaki ama yine de böyle olmamasıni umut ettiniz. Siz ne yaparsanız yapın bunu engelleyemezdiniz Allah size bir melek, size ihtiyacı olan bir minik gönderdi. Ben onu en iyi sekilde yetistireceginize inaniyorum. Allah yardımcınız olsun zor bir süreç ama basarabilirsiniz Allah a siginin ve dua edin ben de size dua edeceğimKötü haber geldi, fısh temizdi bizde bu sebeple baya bekleyelim dedık ıyı düşünmeye calısıyodum detaya girmek istemiyorum zaten halim de yok evet bebeğimiz özel bir cocuk olucak 40 yasından sonra hayatım tepetaklak oldu eylülden beri stres sıkıntıyla başlayan zaman bugun son buldu. Keşkelerim pişmanlıklarım buda basıma gelicekmışcocuk istemesem birde onu bu cendereye soktum. Sağlıklı bir cocuk dünya nimeti bunu bilin. Tek isteğim buydu evim şenlensin dedim bir beklentim de yok yandım yakıldım kac zamandır bu sureçte.
Gözün aydın canımBen mecburen aldım yoksa bekleyecektim. Sezaryene de geçmek istemedim ve şükürler olsun normal oldu
Canım doğum yapmışsın kaçırdım herqlde mesajlarda çok sevindim senin için huzurla sağlıkla büyüt insallah normalde olmuş ne güzel bak sezeryan olucak derken normal olduBen mecburen aldım yoksa bekleyecektim. Sezaryene de geçmek istemedim ve şükürler olsun normal oldu
Tuz lambası alabilirsin hem insan vücuduna faydalı hemde gece lambası gibi ışıtıyor araştır istersen bana hediye geldi onu kullanacağım inşallahKızlar bana bir öneri lazım. Gece lambası almayı düşünüyorum ama nasıl bişey olmalı alan var mı aranızda? Gece emzirmesi için. Şuan idarelik kullanıyorum annemin evinde olan abajuru, ben kendim Gece ışıktan nefret ettiğim için evime abajur almadım yatak başlığım ledli ama ışığı çok göz yorar bebeği uykudan uyandırır yani. Beni linkleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?