2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bebek yakalar onu bence
Artık bir zahmet yakalasın kız
Tuz lambası alabilirsin hem insan vücuduna faydalı hemde gece lambası gibi ışıtıyor araştır istersen bana hediye geldi onu kullanacağım inşallah
Aslında baktım da hiç kullanmadığım için acaba ışığı yeterli olur mu diye düşündüm. Sen deneyimlediysen ışık konusunda yeterli görünüyor dersen araştırayım alayım hemen
English Home Brilliant Ledli Abajur 26 Cm Amber Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunun şeffaf olanı aldım ışığı 3 kademeli küçük ve kullanışlı
Ay çok teşekkğr ederim bakayım hemen
Baktım geldim de bu benim odaya asla uymuyor

Artık hareket etmeye başladınmı bu arada maşallah sana
Evet evet eskiye gore daha rahatım banyomuda sık yapıyorum arkadaslarımla buluştum falan hatta kuafore gidip bi fön bile cektirdim riskli rahım agzı 23 e yukselınce tekrardan 15 e indirim dedim zaten 1 haftam kaldı doktorun verdiği tarıhe

Kendim için devamlı hindistan cevizi yagı kullandım canım doğal diye 3 şişe bitmiştir bi de 2 3 gunde 1 lierac kullandım

Ben de badem
Yagi kullanacagim bebegime, hem poposuna hem vücuduna

Canım gerçekten çok üzüldüm. Nasıl teselli verilir bilemiyorum. Rabbim sana ve eşine güç kuvvet versin. Bebeğine sağlık şifa versin. İnşallah en kısa zamanda taburcu olur evinize dönersiniz. Rabbim sizi hep iyi insanlarla karşılaştırsın, imtihanınızı kolaylaştırsın. Bazı şeylerin önüne geçemiyoruz ne yazık ki. Sende kendini suçlama nolur artık. Rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz. Hep dualarımızdasın. Gruba girsende bidaha hiç girmesen bile hep dualarımızda olacaksın sende bebeğinde

Canım ne desem bilemiyorum keşke senin içini ferahlatabilecek cümlelere sahip olabilseydim. Bu senin hem en masum hem en minik sana en muhtaç sınavın . Bu sınavda Allah c.c senin , bebişin ve tüm aile fertlerinin yardımcı olsun dualarımız seninle

Kizlar konudan bağımsız ama birşey sormak istiyorum içi tüylü kışlık taytlardan kulananiz var mı yada internetten alanınız almak istiyorum hem bacaklarım çok üşüyor hemde kış ve süt için falanda sıcak tutmak istiyorum bedenimi böyle iyi bı marka varsa önerirseniz sevinirim

Trendyolda artış markası var, içi şardonlu olandan aldım benn, sıcsk tutuyor

Rabbim sizlere emanetine sahip çıkabilecek güç, kuvvet, sabır ve dirayet versin.

Tuz lambası alabilirsin icindeki isigini kendin takiyorsun zaten emin değilim ama watt ayarini kendin secersin ona gore yuksek alcak isik takarsin. Faydası da var hem

Ben kullanıyorum. Marka öneremem yurt dısında pazardan aldım. Ama soğukta 10 numara ☺hayat kurtarıyor. Pantolondan daha sıcak

Kuzum melatonin salinimi sadece kirmizi isikta oldugu icin bebek odasinda onerilen sadece kirmizi isik
Onun disinda ztn daha baslamayan melatonin salinimi iyice sekteye ugrayacagi icin uyku duzeninde sorun yasama olasiligi artiyor. Bir arastir ona gore al istersen

Şükürler olsun bebeğimle evdeyiz, normal doğum oldu.
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Allah yardımcınız olsun zorunuzu kolaylaştırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…