- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.161
English Home Brilliant Ledli Abajur 26 Cm Amber Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunun şeffaf olanı aldım ışığı 3 kademeli küçük ve kullanışlıTrendyola falan bakındım ama yok bulamıyorum istediğim gibi bişeykırmızı ışıkta rahat görünür mü ya meme ucu falan acaba
Artık bir zahmet yakalasın kızBebek yakalar onu bence
Aslında baktım da hiç kullanmadığım için acaba ışığı yeterli olur mu diye düşündüm. Sen deneyimlediysen ışık konusunda yeterli görünüyor dersen araştırayım alayım hemenTuz lambası alabilirsin hem insan vücuduna faydalı hemde gece lambası gibi ışıtıyor araştır istersen bana hediye geldi onu kullanacağım inşallah
Ay çok teşekkğr ederim bakayım hemenEnglish Home Brilliant Ledli Abajur 26 Cm Amber Fiyatı, Yorumları - Trendyol bunun şeffaf olanı aldım ışığı 3 kademeli küçük ve kullanışlı
Evet evet eskiye gore daha rahatım banyomuda sık yapıyorum arkadaslarımla buluştum falan hatta kuafore gidip bi fön bile cektirdimArtık hareket etmeye başladınmı bu arada maşallah sana
Kendim için devamlı hindistan cevizi yagı kullandım canım doğal diye 3 şişe bitmiştir bi de 2 3 gunde 1 lierac kullandımKızlar doktorum a vucumun catlamamasi için bebek yağı (Dalin) kullandığımı söyledim bebegede kendine de yağ kullanma kanserojen madde içeriyor kendine badem yağı kullan dedi peki bu durumda sizler ne aldınız bebislere canlarım losyon mu yagmi ne kullanacaksınız
Bekleyelim o zamanTrendyol kampanya yapacak haftaya ona hazırlık fiyatları yükselttiler
Benim hapsipay yok hiç biraz biriktirsem alırımHb dan mı alsak orda 135
Gördüm bakalım belki n11 e de gelir yakın zamana kadar hb de de yokmuş demek ki pazar ağını genişletiyor.Hepsiburadada 135 suan canım
Acildiktan sonra 12 ay icinde tüketilmeli ama son kullanma Tarihi yazmamisSon kulanamsindan birşey anlayan varsa bana yazsın ya size zahmet
Ben de bademKızlar doktorum a vucumun catlamamasi için bebek yağı (Dalin) kullandığımı söyledim bebegede kendine de yağ kullanma kanserojen madde içeriyor kendine badem yağı kullan dedi peki bu durumda sizler ne aldınız bebislere canlarım losyon mu yagmi ne kullanacaksınız
Canım gerçekten çok üzüldüm. Nasıl teselli verilir bilemiyorum. Rabbim sana ve eşine güç kuvvet versin. Bebeğine sağlık şifa versin. İnşallah en kısa zamanda taburcu olur evinize dönersiniz. Rabbim sizi hep iyi insanlarla karşılaştırsın, imtihanınızı kolaylaştırsın. Bazı şeylerin önüne geçemiyoruz ne yazık ki. Sende kendini suçlama nolur artık. Rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz. Hep dualarımızdasın. Gruba girsende bidaha hiç girmesen bile hep dualarımızda olacaksın sende bebeğindeKötü haber geldi, fısh temizdi bizde bu sebeple baya bekleyelim dedık ıyı düşünmeye calısıyodum detaya girmek istemiyorum zaten halim de yok evet bebeğimiz özel bir cocuk olucak 40 yasından sonra hayatım tepetaklak oldu eylülden beri stres sıkıntıyla başlayan zaman bugun son buldu. Keşkelerim pişmanlıklarım buda basıma gelicekmışcocuk istemesem birde onu bu cendereye soktum. Sağlıklı bir cocuk dünya nimeti bunu bilin. Tek isteğim buydu evim şenlensin dedim bir beklentim de yok yandım yakıldım kac zamandır bu sureçte.
Acımdan bir sigara yaktım ne diyeyim.
Aranızdan ayrılıyorum keske bende evime dogum yapıp gelseydim yüzümüz gülseydi içimizde kaldı herşey.
Ağlıyoruz keske kötü rüya olsa keşke.
Canım ne desem bilemiyorum keşke senin içini ferahlatabilecek cümlelere sahip olabilseydim. Bu senin hem en masum hem en minik sana en muhtaç sınavın . Bu sınavda Allah c.c senin , bebişin ve tüm aile fertlerinin yardımcı olsun dualarımız seninleKötü haber geldi, fısh temizdi bizde bu sebeple baya bekleyelim dedık ıyı düşünmeye calısıyodum detaya girmek istemiyorum zaten halim de yok evet bebeğimiz özel bir cocuk olucak 40 yasından sonra hayatım tepetaklak oldu eylülden beri stres sıkıntıyla başlayan zaman bugun son buldu. Keşkelerim pişmanlıklarım buda basıma gelicekmışcocuk istemesem birde onu bu cendereye soktum. Sağlıklı bir cocuk dünya nimeti bunu bilin. Tek isteğim buydu evim şenlensin dedim bir beklentim de yok yandım yakıldım kac zamandır bu sureçte.
Aranızdan ayrılıyorum keske bende evime dogum yapıp gelseydim yüzümüz gülseydi içimizde kaldı herşey.
Ben hb den alıcamHepsiburadada 135 suan canım
Çok sağol canım satıcıya yazdım fakat cevap vermedi bı eczacı tanıdığım var ona sordum oda öyle demiş heralde de öyleAcildiktan sonra 12 ay icinde tüketilmeli ama son kullanma Tarihi yazmamis
Trendyolda artış markası var, içi şardonlu olandan aldım benn, sıcsk tutuyorKizlar konudan bağımsız ama birşey sormak istiyorum içi tüylü kışlık taytlardan kulananiz var mı yada internetten alanınız almak istiyorum hem bacaklarım çok üşüyor hemde kış ve süt için falanda sıcak tutmak istiyorum bedenimi böyle iyi bı marka varsa önerirseniz sevinirim
Rabbim sizlere emanetine sahip çıkabilecek güç, kuvvet, sabır ve dirayet versin.Kötü haber geldi, fısh temizdi bizde bu sebeple baya bekleyelim dedık ıyı düşünmeye calısıyodum detaya girmek istemiyorum zaten halim de yok evet bebeğimiz özel bir cocuk olucak 40 yasından sonra hayatım tepetaklak oldu eylülden beri stres sıkıntıyla başlayan zaman bugun son buldu. Keşkelerim pişmanlıklarım buda basıma gelicekmışcocuk istemesem birde onu bu cendereye soktum. Sağlıklı bir cocuk dünya nimeti bunu bilin. Tek isteğim buydu evim şenlensin dedim bir beklentim de yok yandım yakıldım kac zamandır bu sureçte.
Tuz lambası alabilirsin icindeki isigini kendin takiyorsun zaten emin değilim ama watt ayarini kendin secersin ona gore yuksek alcak isik takarsin. Faydası da var hemKızlar bana bir öneri lazım. Gece lambası almayı düşünüyorum ama nasıl bişey olmalı alan var mı aranızda? Gece emzirmesi için. Şuan idarelik kullanıyorum annemin evinde olan abajuru, ben kendim Gece ışıktan nefret ettiğim için evime abajur almadım yatak başlığım ledli ama ışığı çok göz yorar bebeği uykudan uyandırır yani. Beni linkleyin
Ben kullanıyorum. Marka öneremem yurt dısında pazardan aldım. Ama soğukta 10 numara ☺hayat kurtarıyor. Pantolondan daha sıcakKizlar konudan bağımsız ama birşey sormak istiyorum içi tüylü kışlık taytlardan kulananiz var mı yada internetten alanınız almak istiyorum hem bacaklarım çok üşüyor hemde kış ve süt için falanda sıcak tutmak istiyorum bedenimi böyle iyi bı marka varsa önerirseniz sevinirim
Kuzum melatonin salinimi sadece kirmizi isikta oldugu icin bebek odasinda onerilen sadece kirmizi isikKızlar bana bir öneri lazım. Gece lambası almayı düşünüyorum ama nasıl bişey olmalı alan var mı aranızda? Gece emzirmesi için. Şuan idarelik kullanıyorum annemin evinde olan abajuru, ben kendim Gece ışıktan nefret ettiğim için evime abajur almadım yatak başlığım ledli ama ışığı çok göz yorar bebeği uykudan uyandırır yani. Beni linkleyin
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünŞükürler olsun bebeğimle evdeyiz, normal doğum oldu.
Allah yardımcınız olsun zorunuzu kolaylaştırsın inşallahKötü haber geldi, fısh temizdi bizde bu sebeple baya bekleyelim dedık ıyı düşünmeye calısıyodum detaya girmek istemiyorum zaten halim de yok evet bebeğimiz özel bir cocuk olucak 40 yasından sonra hayatım tepetaklak oldu eylülden beri stres sıkıntıyla başlayan zaman bugun son buldu. Keşkelerim pişmanlıklarım buda basıma gelicekmışcocuk istemesem birde onu bu cendereye soktum. Sağlıklı bir cocuk dünya nimeti bunu bilin. Tek isteğim buydu evim şenlensin dedim bir beklentim de yok yandım yakıldım kac zamandır bu sureçte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?