- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.201
Trendyola falan bakındım ama yok bulamıyorum istediğim gibi bişeykırmızı ışıkta rahat görünür mü ya meme ucu falan acaba
Masallah Allah anali babalı büyütsün ☺Hangi hastane burası merak ettimEvet ben istemedim. Şükürler olsun doktorum da sonuna kadar diretti ve normal doğumum oldu.
Bende heyecan korku her şey var butun anneler inşallah en onemlisi saglıklı olarak kucagımıza alalım inşallahNe güzel zamanında ve sağlıkla gelsinler miniklerbi hafta sonra beklenen gün gelecek sizin yerinize ben heyecanlandım
Ben sanmıyorum su oldugunu cunku fitil progestan kullanmıştım o da su gibi gelıyo geriKızlar ben mantar enf gibi bişe olduğum için doktorum gynomax fitil verdi ilk kez dün gece uyguladım öyle ıslaklık ve dışarı sızma gibi bişey olmadı ama bu akşam yaptım az önce kalktım baya dışarı akmış ve ıslanmış da hafif de devam ediyor o ıslaklık renksiz sanki idrar kaçırmış gibi. Ay bi endişe ettim acaba suyum mu geliyor sızıntı şeklinde diye
Rakam yok :))YAY BURCUNA SON az daha tutun kendinizi
Ay çok teşekur ederkimm canım ya Allah razı olsunTrendyolda artış markası var, içi şardonlu olandan aldım benn, sıcsk tutuyor
Ay bana da lazım ondan valaBen kullanıyorum. Marka öneremem yurt dısında pazardan aldım. Ama soğukta 10 numara ☺hayat kurtarıyor. Pantolondan daha sıcak
Çok şükür canım olsun bazen bizde kaçırıyoruz mesajları sağlıklı olmana bebeğini kucağına almana çok sevindim gerçekten Allah hepimize güzel doğumlar nasip etsinŞükürler olsun, yorumlara ancak dönebiliyorum kaçırdığım mesajlar da oluyor.
Tamamdır canım bakayım teşekkür ederimTuz lambası alabilirsin icindeki isigini kendin takiyorsun zaten emin değilim ama watt ayarini kendin secersin ona gore yuksek alcak isik takarsin. Faydası da var hem
Bebeğim sen araştırmışsın zaten doğrudur o yüzden, kırmızı bakayım o zamanKuzum melatonin salinimi sadece kirmizi isikta oldugu icin bebek odasinda onerilen sadece kirmizi isik
Onun disinda ztn daha baslamayan melatonin salinimi iyice sekteye ugrayacagi icin uyku duzeninde sorun yasama olasiligi artiyor. Bir arastir ona gore al istersen
Bakıyorum hemennn, teşekkür ederim tatlımCanım xiaomi mi bedside aldım başucu lambası olarak. Harika bişey. Hem dokunmatik ayarlanıyor hem telefondan açıp kapıyorsun rengini ışığını yoğunluğunu ayarlıyorsun.
Bakayım hemen canım teşekkür ederimArkadaşlar dönüşleriniz için teşekkür ederim tek tek alıntılayamadım.
KelebeksiRY canım ben gece lambası olarak ikea kornsnö aldım. Hatta ikeada yoktu n11den almıştım biraz daha pahalıya geldi şimdi ikeaya gelmiş. Araştır bi istersen Trendyol yorumlarını oku
N Nakafile
Hayırlı olsun canım sağlıklı uzun ömrü olsun , vatana ailesine hayırlı evlat olsun inşallah
Ayy teşekkürler kuşumIKEA Kornsnö Çocuk Masa Lambası - Ledli - Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
IKEA Kornsnö Çocuk Masa Lambası - Ledli - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
AminNe güzel canım. Gözün aydın allah güle güle büyütmeyi nasip etsin.
Amin inşallahArkadaşlar dönüşleriniz için teşekkür ederim tek tek alıntılayamadım.
KelebeksiRY canım ben gece lambası olarak ikea kornsnö aldım. Hatta ikeada yoktu n11den almıştım biraz daha pahalıya geldi şimdi ikeaya gelmiş. Araştır bi istersen Trendyol yorumlarını oku
N Nakafile
Hayırlı olsun canım sağlıklı uzun ömrü olsun , vatana ailesine hayırlı evlat olsun inşallah
İzmir Ekol hastanesi Halil Gürsoy PalaMasallah Allah anali babalı büyütsün ☺Hangi hastane burası merak ettim
Amin inşallahMasallah Allah anali babalı büyütsün ☺Hangi hastane burası merak ettim
Amin amin sağlıkla gelsinler inşallahDarısı hepimizin başına
Amin inşallah. Çok teşekkür ediyorumAy çok teşekur ederkimm canım ya Allah razı olsun
Ay bana da lazım ondan valaçok varlar internete ama kafam karışıyor iyi birşey de almak istiyorum verdiğim paraya değsin
Çok şükür canım olsun bazen bizde kaçırıyoruz mesajları sağlıklı olmana bebeğini kucağına almana çok sevindim gerçekten Allah hepimize güzel doğumlar nasip etsin
Canım gece lambası değilde akıllı ampül tavsiye ederim, hem normal lamba hem istedigin renktte ve siddette oluyor telefonundan ayarliyosun bi bak istersenKızlar bana bir öneri lazım. Gece lambası almayı düşünüyorum ama nasıl bişey olmalı alan var mı aranızda? Gece emzirmesi için. Şuan idarelik kullanıyorum annemin evinde olan abajuru, ben kendim Gece ışıktan nefret ettiğim için evime abajur almadım yatak başlığım ledli ama ışığı çok göz yorar bebeği uykudan uyandırır yani. Beni linkleyin
Benim de detaylımı gürsoy hoca yapmıştı çok nazik ve işinde iyi biri gerçekten, ekolde doğumdan memnun kaldın mı canım ebelerin tavrı temizlik vs nasıldı ben de ekolde sadık hocaya takipliyim nasipse orada doğum yapıcamİzmir Ekol hastanesi Halil Gürsoy Pala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?