2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ben sanmıyorum su oldugunu cunku fitil progestan kullanmıştım o da su gibi gelıyo geri

Trendyolda artış markası var, içi şardonlu olandan aldım benn, sıcsk tutuyor
Ay çok teşekur ederkimm canım ya Allah razı olsun
Ben kullanıyorum. Marka öneremem yurt dısında pazardan aldım. Ama soğukta 10 numara ☺hayat kurtarıyor. Pantolondan daha sıcak
Ay bana da lazım ondan vala çok varlar internete ama kafam karışıyor iyi birşey de almak istiyorum verdiğim paraya değsin
Şükürler olsun, yorumlara ancak dönebiliyorum kaçırdığım mesajlar da oluyor.
Çok şükür canım olsun bazen bizde kaçırıyoruz mesajları sağlıklı olmana bebeğini kucağına almana çok sevindim gerçekten Allah hepimize güzel doğumlar nasip etsin

Tuz lambası alabilirsin icindeki isigini kendin takiyorsun zaten emin değilim ama watt ayarini kendin secersin ona gore yuksek alcak isik takarsin. Faydası da var hem
Tamamdır canım bakayım teşekkür ederim
Bebeğim sen araştırmışsın zaten doğrudur o yüzden, kırmızı bakayım o zaman
Canım xiaomi mi bedside aldım başucu lambası olarak. Harika bişey. Hem dokunmatik ayarlanıyor hem telefondan açıp kapıyorsun rengini ışığını yoğunluğunu ayarlıyorsun.
Bakıyorum hemennn, teşekkür ederim tatlım
Bakayım hemen canım teşekkür ederim
Ayy teşekkürler kuşum

Amin inşallah

Amin inşallah. Çok teşekkür ediyorum

Canım gece lambası değilde akıllı ampül tavsiye ederim, hem normal lamba hem istedigin renktte ve siddette oluyor telefonundan ayarliyosun bi bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…