2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar nst ye girmiştim pazartesi. Enfeksiyon oldugum için bebege bakmak istedıler bebeklerin kalp atısları 160 lardaydı bu nasıl guzel bi deger mi? Sancıda 19, 20 idi nasıl bir deger daha doğuma var mı yani benım?

Kilosu boyu iyi çok şükür maşallah risk sınırını çoktan geçmiş
Nstde sancın çıkmış ama düzensiz . Doktorun nst ile ilgili bişey dedi mi ?
32de bıraktırıyor normalde progestanı sen bi de fitil kullanıyorsan maşallah iyi dayanmışsın ben 29dan sonra zorla yapmıştım

Ne güzel konuşmuş doktorun hiç panik yaptırmamış ben bile rahatladım :))

ben mesela 32 de çalışabilir aldım 2 hafta dayanabildim pazartesi gidip çalışmaz alacağım yani 34. haftamda. ama ben kendi doktoruma gideceğim için arkadaşın sorusunu bilemedim.

ben kendime doğum hediyesi aldırıyorum da eşime almak aklıma bile gelmedi :)

Benım eşim darlıyor hatta burnu nasıl diye soruyor sürekli, kendı burnunu hıc begenmıyor, benzemez ınsallah dıye sureklı soruyor, burbunda degısıklık var mı diye kadın sürekli gülüyor bize
Tabletten girdim ya teee önceden kalmış alıntı
Araştırdım şimdi yapışıklık nasıl oluyor diye ilk defa duydum meğerse bilmediğim ne çok şey varmış
Kilosu da boyuda çok iyi maşallah

Progestani birakmazsan rahim normal inceliğine dönemez normal doğum istesende yapılmaz böyle olunca doktorunu dinle bırak bence hem 35 hafta bebiş tehlikeyi atlatmış şükür
Sezeryan mecburi benim
Sancıların var sudem serum takviyesi yaptı mı
Yok
Doktor ne diycek onu da sole sudem. Sanci cikmis cnku duzensiz olsa da. Boyu kilosu masallah iyi ama suya da. COk sevindim
Hapşırık öksürük dedi düşük olana ama bebek mi ben mi hapşırdım öksürdüm hangimizi kasdetti bilmiyorum ama ben hiç hapşurmadım öksürmedim.

23 dakikada sadece bir tane kasılma var normal dedi

Kalp atışına bakalım dedi asıl amacı kalp atımını görmekti gayet düzgün dedi.

Ne tatlı anlatmışsın sağlıkla gelsin
İkizler hep 34de dogurdu kuzum ve sapasaglam ciktilar kuvezden sen 1 hafta daha dayanirsan ona bile gerek kalmaz. Aceleci minikbence cok guzel korkulucak bisey yok. Son gunlerin keyfini cikar
Şaşkitonun kızlar çıktı mı?
Balım erken doğum belirtin yok dedi.
Hatta magnezyum iki içiyorum progestan alıyorum diye kızdı. Beni dinlemiyorsun ilaçları fazla fazla alıyorsun dedi.

Beni tek magnezyum içiyor sanıyormuş.
Perinatolog 21.haftada yazmıştı ya halbuki kaç kez söyledim.

Sudemm haberdar et bizi
Balım doktora göre her şey normal.
Zaten iki üç dakika ancak muayene etti.
Çok aceleye getirdi bugün.

Karnımda hareketli değil dedim o zaman sakin bir bebek dedi onu da normal karşıladı.

Gün boyu 10 hareket say 10 dan az hareket ederse gel dedi.
Bana da gecen sefer kendini psikolojik olarak iyi hissedeceksin al ama gerek yok dedi.
Bugun aldığımı duyunca gıcık oldu. Sözünü dinlemedim diye.
En iyisi haftaya perinatolog a sorayım aranızda kaldım diyim.

Ay ne çok komik ve duygulu bı surec aslinda Allah herşeyin zamanını en hayırlısını biliyor bekle bakalım insallah en doğru ve güzel zamanda gelsin bebisin canım sağlıkla al kucagina

hangi doktor olduğuyla ilgisi yok hepsinin yaptığı şey sgk sistemine bilgi göndermek o yüzden farketmez

ben mesela 32 de çalışabilir aldım 2 hafta dayanabildim pazartesi gidip çalışmaz alacağım yani 34. haftamda. ama ben kendi doktoruma gideceğim için arkadaşın sorusunu bilemedim.
Bende dayanamadım soğuk algınlığı da eklenince kendimi yıpratmanın anlamı yok dedim yarın gideceğim doktora ama farklı bi doktor olacak size de bilgi veririm

Kendi doktoruma randevu bulamadım devletteydi yaza doktor yarın özelde farklı bir doktora gideceğim bakalım oluyodur inşallah

Ay ne çok komik ve duygulu bı surec aslinda Allah herşeyin zamanını en hayırlısını biliyor bekle bakalım insallah en doğru ve güzel zamanda gelsin bebisin canım sağlıkla al kucagina
Allah razı olsun kuzumm inşallah bütün gebişlerimiz sağlıklıca kucaklarına evlatlarını alsınlar inşallah şu aşamada hala daha stres yapmayaya, gülüp geçmeye falan çalışıyorum valla arada bir hissediyorum, ay benim çok uykum geldi galiba diyip vurup kafayı yatıyorum bakalım ne kadar duracağız artık kızcem benim karnımı pek sevemedi anlaşılan

Sudem bence önemsiz görülecek sancılar değil çünkü kalp atışı normalde sancı çıkınca düşer seninkinde sancı ile yükselmiş benim son çektirdigim nst bundan daha az sanciliydi doktor hemen açıklık bakın dedi 1 cm acilmam vardı sana açıklık baktılar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…