- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.261
Kız ne açıklığı rahim ağzı uzunluğu sordum bana bu haftalarda artık bebek büyüdü gerek yok dediSudem bence önemsiz görülecek sancılar değil çünkü kalp atışı normalde sancı çıkınca düşer seninkinde sancı ile yükselmiş benim son çektirdigim nst bundan daha az sanciliydi doktor hemen açıklık bakın dedi 1 cm acilmam vardı sana açıklık baktılar mi
Hastanede iki saatte bir emzirin, her emzirmeden önce altını değiştirin dediler. Her sefer de dolu oluyordu gerçekten bezi.2 saat çok az değil mi canım ya
Cümlemizden canımAllah razı olsun kuzumm inşallahbütün gebişlerimiz sağlıklıca kucaklarına evlatlarını alsınlar inşallah şu aşamada hala daha stres yapmayaya, gülüp geçmeye falan çalışıyorum valla arada bir hissediyorum, ay benim çok uykum geldi galiba diyip vurup kafayı yatıyorum bakalım ne kadar duracağız artık kızcem benim karnımı pek sevemedi anlaşılan
Ilk gunler cok fazla degistirmek gerekiyor gercekten cok bez gidiyorHastanede iki saatte bir emzirin, her emzirmeden önce altını değiştirin dediler. Her sefer de dolu oluyordu gerçekten bezi.hiç pişik sorunu yaşamadık.
Hadi zamanı gelince bir hapşırıkta inşallahKızlar, ben galiba doğuruyorum
Rutin kontrol için gittim, rutin nst ye bağlandım. Ebe geldi nst kağıdına baktı. Nasılsın, çok ağrı hissediyor musun dedi. Dedim yoo gayet iyiyim ben sancı falan da hissetmiyorum dedim. Ne kadarlıksın dedi 34+3 dedim. Hemen doktoru aradı. Ameliyatı varmış galiba. Girmeden görmesi lazım seni dedi. Aradı, hocam bir 10 dk bekler misiniz gebenin sancıları 160 dedi. Ben o esnada elimde çikolata falan var, hala birşeyler kemiriyorumdedim abla bu ne kadar dayanır, benim evi b*k götürüyor halıları falan yıkamaya yollamadım daha dedim güldü, kuzum bu sancılarla doğum çoktan başlamış oluyor normalde, sen hiç hissetmiyorsun bile ama en fazla 2 hafta durur sen bir şey yapma ama işlerini yaptır dedi sonra doktorun yanına gittik. Ultrasonla baktı. Bizim kız aceleci, sen nasıl hiç sancı hissetmiyorsun dedi bu iyice doğum pozisyonuna girmiş, sancıları başlamış 1 hafta daha tutabilirsen tut ama artık her an da gelebilir dedi. 4 doz ciğer geliştirici iğne yazıyorum, 2 dozunu hemen şimdi acilde vurun, diğer iki dozu da yarın sabahtan vurun dedi. Hocam kilosu vs nasıl, kuvezde kalması gerekir mi daha haftası çok küçük dedim. Kilosu hiç önemli değil, önemli olan bebeğin bünyesi. Sen hiç kilosunu falan düşünme. Bebekler kendi doğum zamanlarını kendileri seçerler. Bu zaten gelişimini tamamlamış, bir ciğerlerimiz sıkıntı olabilir. Onu da iğneyle halledebiliriz. Allah ın izniyle hiçbir şey olmaz sen içini ferah tut , haftaya da tekrar gel dedi. Suyun falan gelirse, kanaman gelirse, sancıyı hissetmeye başlarsan , artarsa daha erken gel dedi. Tamam diyebildim sadece eşim dedi hocam peki doğum şekli ne olacak, nasıl olacak falan. Doktor, bu kız zaten hapşırsa doğuracak dedi zaten su an olan şey doğum sancısı, doğum zamanı sadece sıklığı artacak. Bebek de doğum için hazır. Erkenden kendini hazırlamış zaten dedi bir de benim 28.haftadan beri açılmam, yumusamam vs de vardı. Şu an normal doğum olacak gibi görünüyor iyi mi oldu kötü mü oldu doğum şekli onu da bilmiyorum. Bir afalladım, şaşırdım ama doktor da ebeler de çok güler yüzlü, çok güzel konuştular. Hiçbir aşamasında gerilip ağlama moduna falan girmedim. Gülerek girip, gülerek çıktım. Sansa da sanki her şey bugune planlanmış gibi eksik kargolarım falan hepsi bugün geldi ay artık beklemedeyim kızlar. Annem aksam otobüse atlayıp geliyor, temizliktir son hazırlıklardır vs diye. Bakalım. İnşallah sağlıcakla gelir minik kızım
Ay maşallah da bunlar bizim ocağımıza incir ağacı dikecekler o zaman belli olduHastanede iki saatte bir emzirin, her emzirmeden önce altını değiştirin dediler. Her sefer de dolu oluyordu gerçekten bezi.hiç pişik sorunu yaşamadık.
Maşallah canım allah analı babalı büyütsün ömürlü olsun bebeğinŞükürler olsun kucağımda şu an bebeğim. Allah herkese nasip etsin inşallah
Ben internetten aldım çok çeşit var hemKızlar hastane çantası için gecelik pijama takımı bulamıyorımbugün yine gittim avmye yok bir şey ya hastane valizi için ben hariç her şey hazır. Tamamlayamayınca da strese giriyorum
Fıstık gibisin, ne giysen yakışır. Neyi beğenip de alamıyon?Kızlar hastane çantası için gecelik pijama takımı bulamıyorımbugün yine gittim avmye yok bir şey ya hastane valizi için ben hariç her şey hazır. Tamamlayamayınca da strese giriyorum
Ben de en cok onlarda zorlanmistim. Hamile pijamasi yine bulamadim.lcw den normal pijama takimi aldim. Geceligi de suwen den aldim indirimdeykenKızlar hastane çantası için gecelik pijama takımı bulamıyorımbugün yine gittim avmye yok bir şey ya hastane valizi için ben hariç her şey hazır. Tamamlayamayınca da strese giriyorum
Kuzu cok kasma ya, al gıtsın bısey zaten max 2 gun kalır evımıze gecerız, fotografcı falan gelecekse bılemıyorum ama klasıkten şaşmaKızlar hastane çantası için gecelik pijama takımı bulamıyorımbugün yine gittim avmye yok bir şey ya hastane valizi için ben hariç her şey hazır. Tamamlayamayınca da strese giriyorum
Ben hastanede gıyecrgım pıjama takımını gıyıyorum suan üzerimde acıl bısey olsa bılmıyorum naparım, cok rahatBen de en cok onlarda zorlanmistim. Hamile pijamasi yine bulamadim.lcw den normal pijama takimi aldim. Geceligi de suwen den aldim indirimdeyken
Bende yarın pijama için çarşıya filan gidicemKızlar hastane çantası için gecelik pijama takımı bulamıyorımbugün yine gittim avmye yok bir şey ya hastane valizi için ben hariç her şey hazır. Tamamlayamayınca da strese giriyorum
Internetten 2 defa aldim geri gondermek zorunda kaldim pijamayi ikisi de ic gosteriyordu pacalari filan uzun geldi banaBende yarın pijama için çarşıya filan gidicem
İnternette baktıklarım yorumları iç gösteriyor yada kalıbı bana geniş geliyor
Şık bir şey arıyorum sanırım bu halimle yakışmıyor bir de ne giysemFıstık gibisin, ne giysen yakışır. Neyi beğenip de alamıyon?evden götür hiç bişey bulamazsan.
Bebeğim ben daha öncede yazdıydım birini internetten aldım süslü bişi. Diğerinide hani çarşılarda iç çamaşır mağazaları oluyo ya don atlet pijama satıyorlar ordan aldım çokda uygundu. Düz bişi aldıydım doğumdan hemen sonra giymek için. Sonrası için süslü olanı giycem resim falan çekeriz temiz kalsın diyeKızlar hastane çantası için gecelik pijama takımı bulamıyorımbugün yine gittim avmye yok bir şey ya hastane valizi için ben hariç her şey hazır. Tamamlayamayınca da strese giriyorum
Ay bu da mantıklı doğru söylüyorsun daha iyi olur bakayım hemenCanım gece lambası değilde akıllı ampül tavsiye ederim, hem normal lamba hem istedigin renktte ve siddette oluyor telefonundan ayarliyosun bi bak istersen
Ben gecelik şuradan aldım:Kızlar hastane çantası için gecelik pijama takımı bulamıyorımbugün yine gittim avmye yok bir şey ya hastane valizi için ben hariç her şey hazır. Tamamlayamayınca da strese giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?