2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kız ne açıklığı rahim ağzı uzunluğu sordum bana bu haftalarda artık bebek büyüdü gerek yok dedi
Rahim ağzını güçlendirmek filan önemsemedi.

Progestanı bırakmadım diye kızdı.
Magosit kasılmayı önlesin diye içiyoruz normalde.
Daha onu bile iki içiyorum diye kafama göre ilaç alıp onu dinlemediğimi düşündü. Rahatsız oldu. Ben ne desem de sen bildiğin ilacı içeceksin dedi.

Erken doğuma dair her hangi bir belirtin yok dedi.
. Kağıttaki şeyleri sordum.
Onlar hapşırık öksürük dedi.
Sadece bir tane dedi.100 gibi olana.

Cümlemizden canım amin amin inşallah ya olsun sen yine de gül geç hep gülerek geçir inşallah bu süreci ve sonrasını bakalım hayirlisyla bekleyim minim prenses ne zaman gelmeye karar vericek

Hastanede iki saatte bir emzirin, her emzirmeden önce altını değiştirin dediler. Her sefer de dolu oluyordu gerçekten bezi. hiç pişik sorunu yaşamadık.
Ilk gunler cok fazla degistirmek gerekiyor gercekten cok bez gidiyor

Hadi zamanı gelince bir hapşırıkta inşallah sağlıkla, sıhhatle al kucağına çantan hazırsa gerisi teferruat, halılar yıkanır, ortalık toplanır hiç kendini yorma kendini, hepsi hallolur hallolmasa da olur

Kızlar hastane çantası için gecelik pijama takımı bulamıyorım bugün yine gittim avmye yok bir şey ya hastane valizi için ben hariç her şey hazır. Tamamlayamayınca da strese giriyorum

Kızlar hastane çantası için gecelik pijama takımı bulamıyorım bugün yine gittim avmye yok bir şey ya hastane valizi için ben hariç her şey hazır. Tamamlayamayınca da strese giriyorum
Fıstık gibisin, ne giysen yakışır. Neyi beğenip de alamıyon? evden götür hiç bişey bulamazsan.

Ben de en cok onlarda zorlanmistim. Hamile pijamasi yine bulamadim.lcw den normal pijama takimi aldim. Geceligi de suwen den aldim indirimdeyken

Kuzu cok kasma ya, al gıtsın bısey zaten max 2 gun kalır evımıze gecerız, fotografcı falan gelecekse bılemıyorum ama klasıkten şaşma

Ben de en cok onlarda zorlanmistim. Hamile pijamasi yine bulamadim.lcw den normal pijama takimi aldim. Geceligi de suwen den aldim indirimdeyken
Ben hastanede gıyecrgım pıjama takımını gıyıyorum suan üzerimde acıl bısey olsa bılmıyorum naparım, cok rahat

Bende yarın pijama için çarşıya filan gidicem
İnternette baktıklarım yorumları iç gösteriyor yada kalıbı bana geniş geliyor

Bende yarın pijama için çarşıya filan gidicem
İnternette baktıklarım yorumları iç gösteriyor yada kalıbı bana geniş geliyor
Internetten 2 defa aldim geri gondermek zorunda kaldim pijamayi ikisi de ic gosteriyordu pacalari filan uzun geldi bana

Bebeğim ben daha öncede yazdıydım birini internetten aldım süslü bişi. Diğerinide hani çarşılarda iç çamaşır mağazaları oluyo ya don atlet pijama satıyorlar ordan aldım çokda uygundu. Düz bişi aldıydım doğumdan hemen sonra giymek için. Sonrası için süslü olanı giycem resim falan çekeriz temiz kalsın diye

Son düzenleme:
Kızlar hepinize merhaba bugün kontrolum vardı. Nst de sancı çıktı 2 cm açıklık varmış. Doğumhaneye aldılar, Su sızıntı şeklinde geliyordu sonra birden bire hepsi boşaldı bebeğin kalp atışları yavaşladı diye acil Sezeryana aldılar. Şuan bende bebeğim de iyiyiz sadece biraz solunum sıkıntısı çekti onun için kuvoze alındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…