- 25 Ekim 2023
- 1.263
- 2.450
- 53
- 40
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.281
Yaaa gözün aydınKızlar hepinize merhaba bugün kontrolum vardı. Nst de sancı çıktı 2 cm açıklık varmış. Doğumhaneye aldılar, Su sızıntı şeklinde geliyordu sonra birden bire hepsi boşaldı bebeğin kalp atışları yavaşladı diye acil Sezeryana aldılar. Şuan bende bebeğim de iyiyiz sadece biraz solunum sıkıntısı çekti onun için kuvoze alındı
Hayırlı olsuuunn Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar hepinize merhaba bugün kontrolum vardı. Nst de sancı çıktı 2 cm açıklık varmış. Doğumhaneye aldılar, Su sızıntı şeklinde geliyordu sonra birden bire hepsi boşaldı bebeğin kalp atışları yavaşladı diye acil Sezeryana aldılar. Şuan bende bebeğim de iyiyiz sadece biraz solunum sıkıntısı çekti onun için kuvoze alındı
Sağlıkla büyütün gözünüz aydın iyi olmanıza da sevindimKızlar hepinize merhaba bugün kontrolum vardı. Nst de sancı çıktı 2 cm açıklık varmış. Doğumhaneye aldılar, Su sızıntı şeklinde geliyordu sonra birden bire hepsi boşaldı bebeğin kalp atışları yavaşladı diye acil Sezeryana aldılar. Şuan bende bebeğim de iyiyiz sadece biraz solunum sıkıntısı çekti onun için kuvoze alındı
36+2Yaaa gözün aydınAllah analı babalı büyütsün. Kaç haftalık olmuştu? Bir an önce toparlar çıkarsınız hastaneden
Evet Aralık yolunda Kasım da kaldık teşekkür ederimSağlıkla büyütün gözünüz aydın iyi olmanıza da sevindim
Grup kasım anneleri olma yolunda hız kesmeden ilerliyor
Allah anali babali buyutsun canim benimEvet Aralık yolunda Kasım da kaldık teşekkür ederim
Gözün aydın canım, cabucak kavusun ınsallahKızlar hepinize merhaba bugün kontrolum vardı. Nst de sancı çıktı 2 cm açıklık varmış. Doğumhaneye aldılar, Su sızıntı şeklinde geliyordu sonra birden bire hepsi boşaldı bebeğin kalp atışları yavaşladı diye acil Sezeryana aldılar. Şuan bende bebeğim de iyiyiz sadece biraz solunum sıkıntısı çekti onun için kuvoze alındı
Canım gözünaydın maşallah ikinize deKızlar hepinize merhaba bugün kontrolum vardı. Nst de sancı çıktı 2 cm açıklık varmış. Doğumhaneye aldılar, Su sızıntı şeklinde geliyordu sonra birden bire hepsi boşaldı bebeğin kalp atışları yavaşladı diye acil Sezeryana aldılar. Şuan bende bebeğim de iyiyiz sadece biraz solunum sıkıntısı çekti onun için kuvoze alındı
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar hepinize merhaba bugün kontrolum vardı. Nst de sancı çıktı 2 cm açıklık varmış. Doğumhaneye aldılar, Su sızıntı şeklinde geliyordu sonra birden bire hepsi boşaldı bebeğin kalp atışları yavaşladı diye acil Sezeryana aldılar. Şuan bende bebeğim de iyiyiz sadece biraz solunum sıkıntısı çekti onun için kuvoze alındı
Canım gözünaydın küvözde hızlıca toplıcak inşallah . Hayırlı olsunKızlar hepinize merhaba bugün kontrolum vardı. Nst de sancı çıktı 2 cm açıklık varmış. Doğumhaneye aldılar, Su sızıntı şeklinde geliyordu sonra birden bire hepsi boşaldı bebeğin kalp atışları yavaşladı diye acil Sezeryana aldılar. Şuan bende bebeğim de iyiyiz sadece biraz solunum sıkıntısı çekti onun için kuvoze alındı
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
YaaaKızlar hepinize merhaba bugün kontrolum vardı. Nst de sancı çıktı 2 cm açıklık varmış. Doğumhaneye aldılar, Su sızıntı şeklinde geliyordu sonra birden bire hepsi boşaldı bebeğin kalp atışları yavaşladı diye acil Sezeryana aldılar. Şuan bende bebeğim de iyiyiz sadece biraz solunum sıkıntısı çekti onun için kuvoze alındı
Gözün aydın canım çok sevindim kavuşmaniza Allah analı babalı büyütsün sağlıkla al kucağına git evine inşallah biran önceKızlar hepinize merhaba bugün kontrolum vardı. Nst de sancı çıktı 2 cm açıklık varmış. Doğumhaneye aldılar, Su sızıntı şeklinde geliyordu sonra birden bire hepsi boşaldı bebeğin kalp atışları yavaşladı diye acil Sezeryana aldılar. Şuan bende bebeğim de iyiyiz sadece biraz solunum sıkıntısı çekti onun için kuvoze alındı
Ay maşallahKızlar hepinize merhaba bugün kontrolum vardı. Nst de sancı çıktı 2 cm açıklık varmış. Doğumhaneye aldılar, Su sızıntı şeklinde geliyordu sonra birden bire hepsi boşaldı bebeğin kalp atışları yavaşladı diye acil Sezeryana aldılar. Şuan bende bebeğim de iyiyiz sadece biraz solunum sıkıntısı çekti onun için kuvoze alındı
Maşallah bebis güzelKızlar kontrolden çıktım
Progestan bırak dedi ısrarla ben hala bırakamadım
İlaçlarımı yazdırdım. Nst ye bağlandım nst sonucunu göstericem daha.
Boyu 45-46 cm kilosu 2850 dedi.
Suyun eskisine göre iyi diyetten dedi azalmış normale yaklaşmış öyle dedi.
Artık haftada bir muayene ve nst dedi.
35.haftadan sonra rahim ağzını güçlü tutmaya gerek yok progestanı bırak dedi.
Eki Görüntüle 3336544
Nst sonucum anlayan varsa bakabilir mi?
@Lmntbrdgi
Bana da 32 de bırak dedi de ben kendime anlatamıyorumMaşallah bebis güzelbana da 33+3 de 2 gün önce Progestani birak dedi, bıraktım ben bence doktor ne diyorsa doğrudur, endişelenme
Canim benim doktorum 32 den sonra bi etkisi kalmiyor zaten dedi. Ama senin icin rahat etsin hadi 2 hafta daha kullan demistiBana da 32 de bırak dedi de ben kendime anlatamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?