2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Yaaa gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Kaç haftalık olmuştu? Bir an önce toparlar çıkarsınız hastaneden

Hayırlı olsuuunn Allah analı babalı büyütsün inşallah zamanında doğdu sayılır yaa düzelir hemen inşallah

Sağlıkla büyütün gözünüz aydın iyi olmanıza da sevindim
Grup kasım anneleri olma yolunda hız kesmeden ilerliyor

Gözün aydın canım, cabucak kavusun ınsallah

Canım gözünaydın maşallah ikinize de

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah bir an önce toparlanır hayırlısıyla yuvanıza gidersin Allahın izniyle

kızlar giremedim gruba bayağıdır kusura bakmayın inşallah herkes iyidir. biraz kendi derdime düştüm önce işlerimi toparlamaya çalıştım sonra kolestaz şüphesi vs çıktı. kendi derdimden buralara bakamadım. nasılsınız? doğuran eden var mı hepiniz iyi misiniz?

Canım gözünaydın küvözde hızlıca toplıcak inşallah . Hayırlı olsun

Yaaa masallah Allah analı babalı büyütsün inşallah tez zamanda kavuşursun inşallah

Gözün aydın canım çok sevindim kavuşmaniza Allah analı babalı büyütsün sağlıkla al kucağına git evine inşallah biran önce

Ay maşallah Gözünüz aydın bebişin sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömrü olsun inşallah. Sana da çok geçmiş olsun canım.

Maşallah bebis güzel bana da 33+3 de 2 gün önce Progestani birak dedi, bıraktım ben bence doktor ne diyorsa doğrudur, endişelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…