- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.301
Sen bilirsin canım tabi ama birak bence de, cokBana da 32 de bırak dedi de ben kendime anlatamıyorum
Gözün aydın balımKızlar hepinize merhaba bugün kontrolum vardı. Nst de sancı çıktı 2 cm açıklık varmış. Doğumhaneye aldılar, Su sızıntı şeklinde geliyordu sonra birden bire hepsi boşaldı bebeğin kalp atışları yavaşladı diye acil Sezeryana aldılar. Şuan bende bebeğim de iyiyiz sadece biraz solunum sıkıntısı çekti onun için kuvoze alındı
Geçmiş olsun balımkızlar giremedim gruba bayağıdır kusura bakmayın inşallah herkes iyidir. biraz kendi derdime düştüm önce işlerimi toparlamaya çalıştım sonra kolestaz şüphesi vs çıktı. kendi derdimden buralara bakamadım. nasılsınız? doğuran eden var mı hepiniz iyi misiniz?
Perinatolog 38 dedi. Diye bırakmaya cesaret edemiyorumCanim benim doktorum 32 den sonra bi etkisi kalmiyor zaten dedi. Ama senin icin rahat etsin hadi 2 hafta daha kullan demistiben de dun 34 te birakmis oldum
Zaten donlar için anca çamaşır çalışıyorSen bilirsin canım tabi ama birak bence de, cok
can sıkıcı bir ilaç zaten ya, eller ekstra temiz, yok mikrop kapar mıyım, yok akıntısıben biraktim
Hemen valla
Ben nıdıcardı 31 de bıraktım psıkolojık mıdır nedır kasıldım, agrım var dıye hastaneye gıttım, bıraz dha kullanayım dedım, yok dedı, nst ye de gırdım, hıcbısey cıkmadı, normalde progestan ve proluton da 32 de kesecektı, ıcım rahat etsın dıye 34 son dedı artık, idrar yolu enfeksıyonu cıkmadı, ben yıne de azıtro ıcsem mı dıye sorunca, ılac sızı rahatlatıyor dedı gerek yok dedı..Maşallah bebis güzelbana da 33+3 de 2 gün önce Progestani birak dedi, bıraktım ben bence doktor ne diyorsa doğrudur, endişelenme
Kız yıkamaktan ellerim tahriş oldu iyiceSen bilirsin canım tabi ama birak bence de, cok
can sıkıcı bir ilaç zaten ya, eller ekstra temiz, yok mikrop kapar mıyım, yok akıntısıben biraktim
Hemen valla
Kaç hafta oldun sohri?Ben nıdıcardı 31 de bıraktım psıkolojık mıdır nedır kasıldım, agrım var dıye hastaneye gıttım, bıraz dha kullanayım dedım, yok dedı, nst ye de gırdım, hıcbısey cıkmadı, normalde progestan ve proluton da 32 de kesecektı, ıcım rahat etsın dıye 34 son dedı artık, idrar yolu enfeksıyonu cıkmadı, ben yıne de azıtro ıcsem mı dıye sorunca, ılac sızı rahatlatıyor dedı gerek yok dedı..
An itibarıyle 32+1Kaç hafta oldun sohri?
Ya dimi, aslında gerek bile yokmuş nidicarda, sancı yok vs… Ben doktor ne diyorsa ondan yanayimBen nıdıcardı 31 de bıraktım psıkolojık mıdır nedır kasıldım, agrım var dıye hastaneye gıttım, bıraz dha kullanayım dedım, yok dedı, nst ye de gırdım, hıcbısey cıkmadı, normalde progestan ve proluton da 32 de kesecektı, ıcım rahat etsın dıye 34 son dedı artık, idrar yolu enfeksıyonu cıkmadı, ben yıne de azıtro ıcsem mı dıye sorunca, ılac sızı rahatlatıyor dedı gerek yok dedı..
Muhteşemmmm yaaaa, gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün inşallah hemen de kavuşunKızlar hepinize merhaba bugün kontrolum vardı. Nst de sancı çıktı 2 cm açıklık varmış. Doğumhaneye aldılar, Su sızıntı şeklinde geliyordu sonra birden bire hepsi boşaldı bebeğin kalp atışları yavaşladı diye acil Sezeryana aldılar. Şuan bende bebeğim de iyiyiz sadece biraz solunum sıkıntısı çekti onun için kuvoze alındı
Aramızda tam üç hafta varAn itibarıyle 32+1
O da oyle soyledı erken dogım tehdıdı olursa mudahale etmek icın tekrar kullandırırım dedı.. Nidicard carpıntı yapuyodu, o yuzden 1 hafta erken kestık, sımdı carpıntı yok ccok sukurYa dimi, aslında gerek bile yokmuş nidicarda, sancı yok vs… Ben doktor ne diyorsa ondan yanayim
geneldebişi olsa yine başlatır zaten ama 34. Haftadan sonra zaten pek bişi istemiyorlar
Bız ocak anası olacaktık aslında bılıyonAramızda tam üç hafta var
Seninki de büyümüş baya
5 kişi oldunuz demi 3 den 5 eBız ocak anası olacaktık aslında bılıyon
Nasip kısmet5 kişi oldunuz demi 3 den 5 e
Ocak anası olcanız büyük ihtimalle
Aralık kasımdaNasip kısmetzaten aralık anaları doguruyor pıtır pıtır bız bayragı devralırız ocakcılar olarak
Insallah canımm, Rabbim herkesın gönlüne göre versın, butun bebişler miadında dogsun ınsallahAralık kasımda
Ocak Aralık'ta diyosun
Yaa ben iki kez kasım annesi olacaktım
Birini eylüld
Birini Ekim'de erken doğurdum
Bu sefer aralık anasıyım
İnşallah bu sefer erken olmaz da zamanında aralıkta doğururum.
Çekirge bir sıçrar iki sıçrar üç hesabı
Üçüncüye tutturacm inşallah
4 hafta daha dayanırsa benimki inşallah hayırlısıyla sağlıkla
Canım gözün aydınKızlar hepinize merhaba bugün kontrolum vardı. Nst de sancı çıktı 2 cm açıklık varmış. Doğumhaneye aldılar, Su sızıntı şeklinde geliyordu sonra birden bire hepsi boşaldı bebeğin kalp atışları yavaşladı diye acil Sezeryana aldılar. Şuan bende bebeğim de iyiyiz sadece biraz solunum sıkıntısı çekti onun için kuvoze alındı
Kız ekim anaları mi ne bir grupta öyleydi 20-30 kişi Eylül'de mi ne doğurmuştı burda konuştuk hattaKız bence birisi bizim gruba büyü falan yaptı Aralık annesi görünümlü Kasım annesi olun diye falan yoksa başka açıklaması yok bu nedir herkes erkenden doğurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?