2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Gözün aydın balım
Maşallah yine iyi dayandı bayadır sancın filan vardı
Haftası iyi. Oğlumda 36+5 de doğmuştu
Onuda sarılık vs için 4 gün tuttular.
İnşallah en kısa sürede kavuş yavruna
Geçmiş olsun balımözlettin cidden
Canim benim doktorum 32 den sonra bi etkisi kalmiyor zaten dedi. Ama senin icin rahat etsin hadi 2 hafta daha kullan demisti ben de dun 34 te birakmis oldum
Perinatolog 38 dedi. Diye bırakmaya cesaret edemiyorum

Maşallah bebis güzel bana da 33+3 de 2 gün önce Progestani birak dedi, bıraktım ben bence doktor ne diyorsa doğrudur, endişelenme
Ben nıdıcardı 31 de bıraktım psıkolojık mıdır nedır kasıldım, agrım var dıye hastaneye gıttım, bıraz dha kullanayım dedım, yok dedı, nst ye de gırdım, hıcbısey cıkmadı, normalde progestan ve proluton da 32 de kesecektı, ıcım rahat etsın dıye 34 son dedı artık, idrar yolu enfeksıyonu cıkmadı, ben yıne de azıtro ıcsem mı dıye sorunca, ılac sızı rahatlatıyor dedı gerek yok dedı..

Sen bilirsin canım tabi ama birak bence de, cok
can sıkıcı bir ilaç zaten ya, eller ekstra temiz, yok mikrop kapar mıyım, yok akıntısı ben biraktim
Hemen valla
Kız yıkamaktan ellerim tahriş oldu iyice
Katı sabun zor köpürüyor
Sıvı sabun da bana alerji yapıyor elim yara oluyor

Kaç hafta oldun sohri?

Ya dimi, aslında gerek bile yokmuş nidicarda, sancı yok vs… Ben doktor ne diyorsa ondan yanayim
genelde bişi olsa yine başlatır zaten ama 34. Haftadan sonra zaten pek bişi istemiyorlar

Muhteşemmmm yaaaa, gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün inşallah hemen de kavuşun

Ya dimi, aslında gerek bile yokmuş nidicarda, sancı yok vs… Ben doktor ne diyorsa ondan yanayim
genelde bişi olsa yine başlatır zaten ama 34. Haftadan sonra zaten pek bişi istemiyorlar
O da oyle soyledı erken dogım tehdıdı olursa mudahale etmek icın tekrar kullandırırım dedı.. Nidicard carpıntı yapuyodu, o yuzden 1 hafta erken kestık, sımdı carpıntı yok ccok sukur

Nasip kısmet zaten aralık anaları doguruyor pıtır pıtır bız bayragı devralırız ocakcılar olarak
Aralık kasımda
Ocak Aralık'ta diyosun

Yaa ben iki kez kasım annesi olacaktım
Birini eylüld
Birini Ekim'de erken doğurdum

Bu sefer aralık anasıyım
İnşallah bu sefer erken olmaz da zamanında aralıkta doğururum.

Çekirge bir sıçrar iki sıçrar üç hesabı

Üçüncüye tutturacm inşallah

4 hafta daha dayanırsa benimki inşallah hayırlısıyla sağlıkla

Insallah canımm, Rabbim herkesın gönlüne göre versın, butun bebişler miadında dogsun ınsallah

Canım gözün aydın inşallah en kısa zamanda sağlıkla evinize dönün

Kız bence birisi bizim gruba büyü falan yaptı Aralık annesi görünümlü Kasım annesi olun diye falan yoksa başka açıklaması yok bu nedir herkes erkenden doğurdu
Kız ekim anaları mi ne bir grupta öyleydi 20-30 kişi Eylül'de mi ne doğurmuştı burda konuştuk hatta

Kızlar affınıza sığınarak bir şey sormak istiyorum. Bildiğiniz gibi sancılarım çok yüksek ama ben hissetmiyorum, doktor uyarılarda vs bulunmuştu. İki üç oldu, her seferinde değiştirsem de iç çamaşırımda hep bir ıslaklık fark ediyorum. İnce ince suyum mu geliyor yoksa altıma mı kaçırıyorum biraz biraz anlayamıyorum. Tuvalete de çok sık gidiyorum ve birden bastırıyor. İdrarı mı kaçırıyorum, suyum mu az az geliyor nasıl ayırt edebilirim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…