2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet 2,5 - 3 diyolar ama ben de 3 icmeye calisiyorum min 2,5 iciyorum bebegin kanlanmasi dln icin galiba ole bosey demisti doktor cok onemliymis

en son ne zaman hcg baktirdiniz

Kızlar merhaba, 6+2 hamileyim.2 gündür kahverengi leke geliyor peçeteye. Doktorumla görüştüm korkulacak bir şey yok istersen beta bakalım gebelik sağlıklı ilerliyor mu diye dedi. Başına bu haftalarda kahverengi lekelenme gelen oldu mu? Sonuç ne oldu? İlk gebeligimde kalp atışını duymaya gittiğimde duyamamistim ve bir süre sonra zorunlu kürtaj olmuştum..şuan da da kalp atışı daha yok. Korkuyorum

Vuuu
En düşük gördüğüm ve koruyamadığım kilo.
171 benim de. En son 2021 e girerken filan o kilodaydım.
Kuzum senin yasin kucuktu dogru hatirlioeum dimi :) dogumdan sonra 4-5 ayda verirsin istersen ben napicam

Bos gebelik geçirdiğimde o haftalardayken ben de kahverengi lekelenme görüyordum kalp atışı duyamadım bende malesef kürtaj oldum. Ama siz de bir kere geçirmişsiniz bildiğim kadarıyla boş gebelik 2 kere tekrar etmez. Bir kaç gün sabredin vajinal ultrasonla kalp atışını duyarsınız inşallah

kızlar ben özele yeni geçtim 7+1de gittim bir sonraki muayene için 10.haftada gelmemi söyledi ama bana çok uzun bir zaman geldi , anlaşmamızda sınırsızdı. Sizin muayene sıklığınız da bu şekilde mi
6+5 de gitmiştim perşembe günü
2-2,5 hafta sonra tekrar görmek istiyorum dedi
Bir sıkıntı görmediği sürece 2-3 haftalık periyortlar yapacaklar galiba
Bana yeni kontrole gelmeden önce Bütün hamilelik testleri ile birlikte yaptırarak gelmemi istedi.
Bence 2-3 hafta problemli bir süreç geçirmiyorsan normal

Aynen bizde tüplerde döllenme olmadıgı için copus luteumdan salgılanmıyor o yuzden verılen progestanlar kimi kadınlara tam gelebılıyor kimi kadınlara az gelip kanama yapabılıyor. Ben iğneyi oldum kesildi resmn kanama burda onemli olan kanama oldugunda keseler hala düzgün mü ona bakıyolar

Günaydııın kızlaaarr bulantıların halsizliklerin daha az olduğu bir gün olur inşallah
İki gün uygulamaya giremedim nedense bakım mı varmış anlamadım, annemdeyim çok fenayım bu gece kokular uykumdan bile uyandırdı beni o dereceyim düşünün...
Neyse ama güzel bir haberimde var teyzeleri iki gündür balık var içimde sanki oynamalarını hissediyorum bugün tam 9 haftalık olduk var mı benim gibi hisseden bu arada erken oynamayı hissediyorsanız erkektir haberiniz olsun kızların ki geç hissediliyor.. yani bize bir erkek daha geliyor futbol takımı kuracağız
Eşimde tersliyor beni erkek dedikçe Allah'ın işine ne karışıyorsun diyor

Aaaa 9. Haftada hiasediliyo mu canım cok erkenmiş ya bulantım azaldı ama halsizlik hiç gecmıyor

Aaaa 9. Haftada hiasediliyo mu canım cok erkenmiş ya bulantım azaldı ama halsizlik hiç gecmıyor
Bende şaşırdım ama baya baya hissediyorum.. ilk gebeliğimde de erken hissetmiştim kaçıncı hafta olduğunu hatırlamıyorum ama kuzenim iki gebeliğinde de erken hissetti .. üçü de erkek oldu.. ablam iki gebeliğinde de birşey hissetmedi ikiside kız haberiniz olsun
Oynama nasıl biliyor musunuz sanki bir anda hızlanan kalp gibi atıyor bazen sessiz gaz kayması gibi oluyor ama için çekiliyor sanki başta anlayamadım da sonradan dank etti bebek oynuyor diye

Ne halsizlik ne bulantı ne kokulara hassasiyet azalmıyor aksine çoğalıyor ya insan gece uykusundan kokulara uyanır mı bu gece uyandım ben

Maşallah ne güzel bana 16. Haftada ancak hissedersin dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…