- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.741
Evet 2,5 - 3 diyolar ama ben de 3 icmeye calisiyorum min 2,5 iciyorum bebegin kanlanmasi dln icin galiba ole bosey demisti doktor cok onemliymisAynen öyle üroloji doktorları da idrariniz rengine bakıp suyunuzu ayarlayın diyor. Arkadaşima da kadın doğum doktoru bebeğin kesesinin içindeki su da sürekli değişiyor senin içtiğin şu oranına göre bebeğinin suyunun değişme hızı ayarlanıyor demiş. O yüzden 3 litre ideal gibi ama içmek de zor oluyor
Kilo boy oranın kaç?Evet 2,5 - 3 diyolar ama ben de 3 icmeye calisiyorum min 2,5 iciyorum bebegin kanlanmasi dln icin galiba ole bosey demisti doktor cok onemliymis
en son ne zaman hcg baktirdinizHCG değeri canım 11. Haftanin sonuna kadar pik yapıyor bu sürede de organlar oluşuyor. HCG değeri yükseldikce kalp atışı vb daha net görünüyor. Benim 1 kaybım olduğu için korkuyorum birçok testi doktor vb söylemeden kendim yaptırdım. İlk gebeligim arkadaşlarımin gebeliği ve 1 tanede kimyasal gebelik geçirdim verileri karşılaştırarak ilerledim HCG artışı güzel olan hamileliklerin çoğu sorunsuz gidiyor şeklinde bir kanaata vardım.
172 66Kilo boy oranın kaç?
Vuuu172 66
Kuzum senin yasin kucuktu dogru hatirlioeum dimi :) dogumdan sonra 4-5 ayda verirsin istersen ben napicamVuuu
En düşük gördüğüm ve koruyamadığım kilo.
171 benim de. En son 2021 e girerken filan o kilodaydım.
Bos gebelik geçirdiğimde o haftalardayken ben de kahverengi lekelenme görüyordum kalp atışı duyamadım bende malesef kürtaj oldum. Ama siz de bir kere geçirmişsiniz bildiğim kadarıyla boş gebelik 2 kere tekrar etmez. Bir kaç gün sabredin vajinal ultrasonla kalp atışını duyarsınız inşallahKızlar merhaba, 6+2 hamileyim.2 gündür kahverengi leke geliyor peçeteye. Doktorumla görüştüm korkulacak bir şey yok istersen beta bakalım gebelik sağlıklı ilerliyor mu diye dedi. Başına bu haftalarda kahverengi lekelenme gelen oldu mu? Sonuç ne oldu? İlk gebeligimde kalp atışını duymaya gittiğimde duyamamistim ve bir süre sonra zorunlu kürtaj olmuştum..şuan da da kalp atışı daha yok. Korkuyorum
6+5 de gitmiştim perşembe günükızlar ben özele yeni geçtim 7+1de gittim bir sonraki muayene için 10.haftada gelmemi söyledi ama bana çok uzun bir zaman geldi , anlaşmamızda sınırsızdı. Sizin muayene sıklığınız da bu şekilde mi
Aynen bizde tüplerde döllenme olmadıgı için copus luteumdan salgılanmıyor o yuzden verılen progestanlar kimi kadınlara tam gelebılıyor kimi kadınlara az gelip kanama yapabılıyor. Ben iğneyi oldum kesildi resmn kanama burda onemli olan kanama oldugunda keseler hala düzgün mü ona bakıyolarProlutonu hic arastirmamistim ama smdi yine yazilinca amerikada neyin neden yasaklandigina baktim.
Makena adi altindaymis ve premature dogumlari azaltmadigi tekrarlanan erken dogumlarda riski asaltmadigi dogumdan sonra bebegin sagliginda iyilestirici etkisi gorunmedigi ibaresi ile 2019da acilan dava 2023 mart ayinda kaldirilmis herhangi bir yan etki degil etkisi gorunmedigi icin yaziyor fda nin sayfasinda
Amerikada bu ilac erken dogumu onlemek icin son trimesterde daha cok oneriliyormus
Tuekiyede ozellikle ilk trimesterde dusuk onleyici olarak kullaniliyor
Asagida linkleri birakicam ayrica
Diyecegim o ki arkdslar doktorunuz veriyorsa kar/zarar iliskisine gore veriyor butun ilaclari
Ayrica proluton ile progesreron cok farkli ozellikle tup bebek anneleri icin progesteron corpus luteumdan salgilanma olmadigi icin cokcok onemli
Makena (hydroxyprogesterone caproate injection) Information.
Hydroxyprogesterone caproate - Wikipedia
Canım 8+5 im mide bulantım cok azaldı şükür bitmedi tabi ama dayanabılcegım boyuttaKızlar günaydııınnnkusmalı günlere devam
Kullanılıyor hiç bir zararı yok ilaçın hatta kullanmazsan zararı varValla bilmiyorum ki tiroid ilacı da kullanılıyor mu ki hamilelikte doktorları da cozemiyorum artik
Keseyi görünce bıraktıken son ne zaman hcg baktirdiniz
Çok önemliEvet 2,5 - 3 diyolar ama ben de 3 icmeye calisiyorum min 2,5 iciyorum bebegin kanlanmasi dln icin galiba ole bosey demisti doktor cok onemliymis
Aaaa 9. Haftada hiasediliyo mu canımGünaydııın kızlaaarr bulantıların halsizliklerin daha az olduğu bir gün olur inşallah
İki gün uygulamaya giremedim nedense bakım mı varmış anlamadım, annemdeyim çok fenayımbu gece kokular uykumdan bile uyandırdı beni o dereceyim düşünün...
Neyse ama güzel bir haberimde var teyzeleri iki gündür balık var içimde sanki oynamalarını hissediyorum bugün tam 9 haftalık olduk var mı benim gibi hissedenbu arada erken oynamayı hissediyorsanız erkektir haberiniz olsun kızların ki geç hissediliyor.. yani bize bir erkek daha geliyor futbol takımı kuracağız
Eşimde tersliyor beni erkek dedikçe Allah'ın işine ne karışıyorsun diyor
Bende şaşırdım ama baya baya hissediyorum.. ilk gebeliğimde de erken hissetmiştim kaçıncı hafta olduğunu hatırlamıyorum ama kuzenim iki gebeliğinde de erken hissetti .. üçü de erkek oldu.. ablam iki gebeliğinde de birşey hissetmedi ikiside kız haberiniz olsunAaaa 9. Haftada hiasediliyo mu canımcok erkenmiş ya bulantım azaldı ama halsizlik hiç gecmıyor
Ne halsizlik ne bulantı ne kokulara hassasiyet azalmıyor aksine çoğalıyor yaAaaa 9. Haftada hiasediliyo mu canımcok erkenmiş ya bulantım azaldı ama halsizlik hiç gecmıyor
Maşallah ne güzelBende şaşırdım ama baya baya hissediyorum.. ilk gebeliğimde de erken hissetmiştim kaçıncı hafta olduğunu hatırlamıyorum ama kuzenim iki gebeliğinde de erken hissetti .. üçü de erkek oldu.. ablam iki gebeliğinde de birşey hissetmedi ikiside kız haberiniz olsun
Oynama nasıl biliyor musunuz sanki bir anda hızlanan kalp gibi atıyor bazen sessiz gaz kayması gibi oluyor ama için çekiliyor sanki başta anlayamadım da sonradan dank etti bebek oynuyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?