- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.481
Şikayet etmiş direkt, sonra böyle olunca kıvırmış işte yoksa kim gidip ya biz wp den konuşuyoruz diye site adminine yazar? İyi niyetli kuşum benimWhatsapa gecmenın yasak oldugunu bılmeyen bırı ozaman, ama gelıp sıze durduk yere soylemesı tuhaf..
Şu ilk cümleni yazacaktım aynen de sildim sonra.Kız şimdi okudum hem şikayet etmiş hem ordan devam etme kararı mı almış ? Asıl şimdi kim olduğunu bilmek gerekiyor ki aylarca arkadaşlık ettik yardımcı olmaya çalıştık. Bizler de zan altında kaldık burada. Çok yanlış oldu ya keşke şikayet etmeseydi ne gerek var koca insanlarız kimse kimseye ne muhtaç ne de başka bişey.
Ozaman tartışma oldu whatsaptaŞikayet etmiş direkt, sonra böyle olunca kıvırmış işte yoksa kim gidip ya biz wp den konuşuyoruz diye site adminine yazar? İyi niyetli kuşum benim
Burda tartışma olmuyordu. Orda niye olsun ki?Ozaman tartışma oldu whatsapta
Kız o zaman bıye sıkayet etsın durduk yere, tuhaf geldı banaBurda tartışma olmuyordu. Orda niye olsun ki?
Eline ne geçti ve mutlu mu acaba onu merak ediyorum sadeceŞu ilk cümleni yazacaktım aynen de sildim sonra.kafası karışık biriyse demek…
Tartışma değil bence diğerleri kadar samimi olamadı ya da zecmele bir durum için sinirlendi. Mesela burada da çok kişiyiz ama daha yakın olanlar vardı vs. Muhtemelen öyle bir durumOzaman tartışma oldu whatsapta
Merak ettım ya, bır de sıte kotulenmıs yazmsı kazenEline ne geçti ve mutlu mu acaba onu merak ediyorum sadecebirde aşırı merak ediyorum kim diye
Tartışma değil bence diğerleri kadar samimi olamadı ya da zecmele bir durum için sinirlendi. Mesela burada da çok kişiyiz ama daha yakın olanlar vardı vs. Muhtemelen öyle bir durum
Tartışma değil kazenin dediği gibi çekememezlik bence de çünkü tartışıp söylese pişman olmaz hak helal etmiyorum falan demez yani ve bence bu kadar pişman olup hak hukuk mevzusuna girdiyse çok yakından tanıdığımız birisi, sessiz sakşn uzakta takılan neden pişman olsun?Burda tartışma olmuyordu. Orda niye olsun ki?
Hak helal etmiyorum mu demişTartışma değil kazenin dediği gibi çekememezlik bence de çünkü tartışıp söylese pişman olmaz hak helal etmiyorum falan demez yani ve bence bu kadar pişman olup hak hukuk mevzusuna girdiyse çok yakından tanıdığımız birisi, sessiz sakşn uzakta takılan neden pişman olsun?
Eline ne geçti ve mutlu mu acaba onu merak ediyorum sadecebirde aşırı merak ediyorum kim diye
Tartışma değil bence diğerleri kadar samimi olamadı ya da zecmele bir durum için sinirlendi. Mesela burada da çok kişiyiz ama daha yakın olanlar vardı vs. Muhtemelen öyle bir durum
Ne olmuş burda niye ceza aldılar ev temizliğine başladık buraya pek giremiyorum doğuran var mi diye bi bakmaya geldim grup karışmış
Balım valla 21.haftada söylediO artık değişti diye biliyordum kuşum 37 sonrası normal kabul ediliyor, ama tabi bir bildiği vardır
Küvezde kalmadı değil mi? Gözün aydınMerhaba hanımlar.
Daha önce yazmıştım gelişim durmuş diye
Ben sezaryen ile doğum yaptım 36+1 de
2400 Gr doğdu.
Ödem gidince 2190 şuan.
Sütüm 2&3 gün sonra geldi. Bol su içmek ve en önemlisi ılık sıcak su ile duş hızlandırdı bence doktorum süt arttırıcı yazmsti onu da kullanıyorum.
Kıyafetlerin hepsi küçük oldu tabi ama katlayarak falan bir şekilde kullanılıyor.
Biz operasyon sonrası taburcu olduk çok kötü senaryolar üretmiştir ama çok çok şükür olmadı.
Allah herkese güzel , sağlıklı doğum nasip etsin.
Dualarım sizlerle.
Ben şuna üzüldüm. Wp grubunun yasak olduğunu bilmeyen birileri sormuştu daha önce, yasak demişlerdi. Öyle deyip grup kurmaları şık olmamış. Ama tabi herkesin daha iyi anlaştığı insanlar vardır. O açıdan da neden kurmasınlar ki? Şikayet eden kişinin şu an grupta olmadığını söylüyor kazen. Bence biz konuşmaya devam edebiliriz.Ben şu an herkesin aşırı zan altında bırakılmasından oldukça rahatsızım ve gruba giresim gelmiyor artık. Açıkcası şikayet eden kişiyle aynı grupta da olmak istemiyorum. Özelden konuluşup buraya az yazılmasından da rahatsız olmadım değil. Çünkü daha 1 hafta önce falan artık kimse yazmıyor normalde zor yetişirdim demiştim. Bence şu zamanlar en önemli zamanlardı. Birbirimize en çok ihtiyaç duyduğumuz zaman böyle bir şey olması hoş olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?