2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Şu ilk cümleni yazacaktım aynen de sildim sonra. kafası karışık biriyse demek…

Şu ilk cümleni yazacaktım aynen de sildim sonra. kafası karışık biriyse demek…
Eline ne geçti ve mutlu mu acaba onu merak ediyorum sadece birde aşırı merak ediyorum kim diye
Ozaman tartışma oldu whatsapta
Tartışma değil bence diğerleri kadar samimi olamadı ya da zecmele bir durum için sinirlendi. Mesela burada da çok kişiyiz ama daha yakın olanlar vardı vs. Muhtemelen öyle bir durum

Merak ettım ya, bır de sıte kotulenmıs yazmsı kazen

Burda tartışma olmuyordu. Orda niye olsun ki?
Tartışma değil kazenin dediği gibi çekememezlik bence de çünkü tartışıp söylese pişman olmaz hak helal etmiyorum falan demez yani ve bence bu kadar pişman olup hak hukuk mevzusuna girdiyse çok yakından tanıdığımız birisi, sessiz sakşn uzakta takılan neden pişman olsun?

Hak helal etmiyorum mu demiş

Neden illa kavga vs düşünüyorsunuz ki? Liderlik egosu olan ama sayfanın sahibi olamayan biri olamaz mı? Bu sayede hem sayfa sahibini patlattı(ezel mi zecmel mi ne ise) hemde amacına ulaştı : ) Bende sebebini bilmiyorum belki de whastapp grubunu kurup burayı patlatan biri : ) sadece sesli düşündüm. Hepsi mümkün ben korkarım hamilelik hormonlarının neler yaptırdığından. Bu sebeple rica ediyorum artık konu kapansın. Tırsık biri değil deli cesaretine sahip ya da dediğim gibi hormonlardan.

Durum budur lütfen artık konuyu kapatalım 15 kişinin üyeliği kalıcı olarak kapatılmıştır. Siz yazdıkça sitede olmayanlara söz hakkı doğuyor.

Lütfen konuyu kapatın

Şunu da unutmayın sonucunu bile bile yaptılar ve atıldılar. Gidenler itiraz etmiyor siz hiç takılmayın

Bende gruptaki herkesi seviyordum
Gayet iyi anlaşmıştık
ama ispitçininKim olduğunu merak etmiyorum
bu kıskançlık bağ kuramama meselesi değil yasak çiğnenmiş ve biride ispiyonculuk yapmış diğerleride suçu bize atmaya çalışmış ilkokul seviyesi gibi
Herkes istediğiyle konuşabilir
Bende bazen özelden konuşuyorum burdaki arkadaşımla dedikodu amaçlı değil
Çok mesaj oluyor birbirine girmesin diye
Bu gruptan memnun olunmayıp yeni bir grup kurulmuş ve burası da konuşulmuş orada
Bana çokda masum bir iş gibi gelmedi

Eğer denilen gibiyse baya aktif olanlardan biri demek ki, ben dışarıdaki gruptakiler adına üzüldüm açıkçası madem burada yok biz saf duygularla yaklaşmaya devam etmeyeceğiz ama onlar bulup aralarından uzaklaştırırlar umarım garip bir durum olmuş niye durduk yere ortalık karıştırılır ki asla anlayamayacağım bişey

Ne olmuş burda niye ceza aldılar ev temizliğine başladık buraya pek giremiyorum doğuran var mi diye bi bakmaya geldim grup karışmış

Arkadaşlar whatsappda tartışma falan olmadı. Gayette iyi geçiniyoruz. Herkes birbiriyle ilgileniyor ve elinden geleni yapıyor. Benim anlamadığım, buradan birinin bu listeyi vermiş olması ve şuan salağa yatıyor olması. Az buçuk tahminimiz var ama listeyi eksik yollamışsın şikayet eden arkadaşım. Beni de ekle oraya. Saf çıkarcı ve niyeti sadece saf kötülük olan biriyle aynı blogda yazmayı istemem

Merhaba hanımlar.
Daha önce yazmıştım gelişim durmuş diye
Ben sezaryen ile doğum yaptım 36+1 de
2400 Gr doğdu.
Ödem gidince 2190 şuan.
Sütüm 2&3 gün sonra geldi. Bol su içmek ve en önemlisi ılık sıcak su ile duş hızlandırdı bence doktorum süt arttırıcı yazmsti onu da kullanıyorum.
Kıyafetlerin hepsi küçük oldu tabi ama katlayarak falan bir şekilde kullanılıyor.
Biz operasyon sonrası taburcu olduk çok kötü senaryolar üretmiştir ama çok çok şükür olmadı.

Allah herkese güzel , sağlıklı doğum nasip etsin.
Dualarım sizlerle.

Ne olmuş burda niye ceza aldılar ev temizliğine başladık buraya pek giremiyorum doğuran var mi diye bi bakmaya geldim grup karışmış

Ben şu an herkesin aşırı zan altında bırakılmasından oldukça rahatsızım ve gruba giresim gelmiyor artık. Açıkcası şikayet eden kişiyle aynı grupta da olmak istemiyorum. Özelden konuluşup buraya az yazılmasından da rahatsız olmadım değil. Çünkü daha 1 hafta önce falan artık kimse yazmıyor normalde zor yetişirdim demiştim. Bence şu zamanlar en önemli zamanlardı. Birbirimize en çok ihtiyaç duyduğumuz zaman böyle bir şey olması hoş olmadı

Küvezde kalmadı değil mi? Gözün aydın bir haftaya toparlar bebek, merak etme sen.

Değerli Kazen sen ısrarla yazmak istemesen de bence de bu durum hiç hoş olmamış

Kim kimi şikayet ettiyse kesinlikle yazmalısın.

Zaten şikayet edeni de siteden göndermişsin bilmeye bence hepimizin hakkı var.

Whatsapp olur bura olur tercih meselesi şikayet hiç şık bir davranış olmamış bence.

Kaç yaşında koca koca kadınlar adam satmak neden?

Ben şuna üzüldüm. Wp grubunun yasak olduğunu bilmeyen birileri sormuştu daha önce, yasak demişlerdi. Öyle deyip grup kurmaları şık olmamış. Ama tabi herkesin daha iyi anlaştığı insanlar vardır. O açıdan da neden kurmasınlar ki? Şikayet eden kişinin şu an grupta olmadığını söylüyor kazen. Bence biz konuşmaya devam edebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…