2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Normalde herşeyi stoklarım ama bezi ben de stoklamadım. Alerji olursa satarsın falan diyorlar ama onunla uğraşmak istemedim. Doğsun da civcivin poposunun keyfine göre bakarız artık
İlk kızımda getirden söylüyordum geliyordu bunda da öyle olacak herhalde hemen geliyor rahatlığı var üzerimde

Ben hiç bez stoğu yapmadım elimde sadece 1paket 1numara var hastane için
Ay vala bende hiç yapamdim sadece elimde bir yeni doğan var gerek duyamdim açıkçası nerden bilicez ki kaç adet kulanilicak o yüzden öyle birşey yapamdim sadece ilk kızımda iki paket yeni doğan kulanmiştim iki mi üç mu tam da bilmiyorum ama yani bu bence belirlenecek birşey değil tahmin olabilir ama tutar mı oda beli değil

Ya ben de hatta dertlendim bi arkadaşların 4 no bile alıp stok yapmasına ve benim bu konuda hiç düşünceli olmamama

Ben 1-2-3 numaralardan birer paket Sleepy Bionatural ve Harmonie aldim.Hangisini severiz hangisiyle devam ederiz hic bilmedigim icin cok stok yapamadim Cok iyi kampanya da yakayamadim acikcasi

Bu gerçek mi ki? Belki çekemeyen biri iftira atmıştır? Çünkü lafı geçtiğinde zecmel hep yasak diyordu.

10 gündür başlıkta kimse yok farkında değil misiniz? Aslında bir taraftan da haklısınız onun bu konu sahipliğini çekemeyen biri onu whastapp üzerinden patlattı sanırım.

Olsun bu arada gidenler gururlu davranıp üyelik iptali yaparsa sevinirim bana verilen listede ki herkesi siteden attım belki eksikler vardır sözüm onlara.

Ve gidenlere soruyorum bu sitenin size ne zararı dokundu da böyle arkadan vurdunuz. Hadi gittiniz burayı kötülemek nedir?

Neyse kalmış doğuma bir ay sinirleri bozmaya gerek yok ama şunu bilin bu siteye bunu yapana eğer zerre hakkımız varsa helal etmiyorum. Burayı kötülemek nedir, ayıp... ne yaptı bu site size

konu benim için kapanmıştır bu başlıkta artık yazmayacağım lütfen sorularınız var ise özelden sorun.

Bu gerçek mi ki? Belki çekemeyen biri iftira atmıştır? Çünkü lafı geçtiğinde zecmel hep yasak diyordu.
Vala bende bilmiyorum ki umarım bı yanlış anlaşilamdir evet diyordu hata çok denk geldim kelimler bile yasak dendigine gurupta ama bilmiyorum bende dedim hani dogum zamanı ya herkes kendi halinde o yüzden fırsat bulamıyor kimse çok yazmaya

Bebek baş aşağıdaysa neden dönmemiş diyor anlamadım onu. Benimki de tersti egzersiz yaptım sonraki kontrolde doktor dönmüş dedi başı aşağıdaydı, ayakları da hep yukarıda hareket ediyordu. Hareketli olduğu için tekrar ters dönme ihtimali var diye düşünüyordum ki dün akşam yine ters döndü bence. Göğüs altım sert ve aşağı kısma baskı yapıyor sürekli. Ben de bilmiyorum şimdi tekrar egzersizlere mi başlasam acile gidip bi pozisyonunu mu öğrensem seninkini bilemedim canım baş aşağıda değilse döndürme egzersizi yap ama aşağıda demiş bilemedim

Benimki de 32den beri baş aşağı duruyordu 2 gün önce hıçkırıkları yukarıda hissetmeye başladım 1 gün boyunca öyle sürdü ertesi gün kalktığımda yine aşağıda hissediyordum bence hala dönüyorlar içerde

Ben yasak olduğunu bilmiyordum gruba bile yeni yazmaya başladım uzun süreden sonra. Çalıştığım için fırsatım pek olmuyordu. Çok faydalı oluyor burası bence fikir sormak ve sorulana cevap verme anlamında. Üzüldüm böyle birşey olmasına açıkçası

Dimi ayy ben de son ana kadar sürekli dönecek gibi hissediyorum. Doğum şekli de ona göre olacağı için bir belirsizlik var o beni biraz strese sokuyor Kısmet bakalım

bebeğin sadece baş aşağı dönmesi değil de yüzünün de öne veya arkaya dönmesi gerekiyordu. Hangisi tam bilmiyorum.

Bütün muhabbeti doğuranlar döndürüyormuş sanıyordum

Bende seninle aynı haftadayım doktor bana da doğum kanalında değil dedi ama normal doğumu bekleyebilirsin dedi daha dört hafta kadar süremiz var bence girme ihtimali var ki normal doğum dedi
Egzersiz yapmamız lazım sanırım en önemliside bebeğin kendi isteğiyle kafasınu kanala sokması

Dimi ayy ben de son ana kadar sürekli dönecek gibi hissediyorum. Doğum şekli de ona göre olacağı için bir belirsizlik var o beni biraz strese sokuyor Kısmet bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…