- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.441
İlk kızımda getirden söylüyordum geliyordu bunda da öyle olacak herhaldeNormalde herşeyi stoklarım ama bezi ben de stoklamadım. Alerji olursa satarsın falan diyorlar ama onunla uğraşmak istemedim. Doğsun da civcivin poposunun keyfine göre bakarız artık
Ben de yapmadım bez artık rutin bi harcamamız olacak nasıl olsa diyeBen hiç bez stoğu yapmadım elimde sadece 1paket 1numara var hastane için
Ay vala bende hiç yapamdim sadece elimde bir yeni doğan var gerek duyamdim açıkçası nerden bilicez ki kaç adet kulanilicak o yüzden öyle birşey yapamdim sadece ilk kızımda iki paket yeni doğan kulanmiştim iki mi üç mu tam da bilmiyorum ama yani bu bence belirlenecek birşey değil tahmin olabilir ama tutar mı oda beli değilBen hiç bez stoğu yapmadım elimde sadece 1paket 1numara var hastane için
Ya ben dehatta dertlendim bi arkadaşların 4 no bile alıp stok yapmasına ve benim bu konuda hiç düşünceli olmamama
Benim 15.6
Bu gerçek mi ki? Belki çekemeyen biri iftira atmıştır? Çünkü lafı geçtiğinde zecmel hep yasak diyordu.Bende bu guruptaki konuşmaların azalmasının doğumlara bağlı olduğunu düşünmüştum
Tek ayak cezası diye bir ceza vermişler 9-10 kişiye ben de anlamadım gruba da yazıyorlar aslındaBu gerçek mi ki? Belki çekemeyen biri iftira atmıştır? Çünkü lafı geçtiğinde zecmel hep yasak diyordu.
o neymiş ya tek ayak cezasıTek ayak cezası diye bir ceza vermişler 9-10 kişiye ben de anlamadım gruba da yazıyorlar aslında
Bu gerçek mi ki? Belki çekemeyen biri iftira atmıştır? Çünkü lafı geçtiğinde zecmel hep yasak diyordu.
Bilmiyorum ki ilk sayfadaki listeye baktım pasif gözükenler var tıklayınca tek ayak cezası yazıyoro neymiş ya tek ayak cezası
Vala bende bilmiyorum ki umarım bı yanlış anlaşilamdir evet diyordu hata çok denk geldim kelimler bile yasak dendigine gurupta ama bilmiyorum bende dedim hani dogum zamanı ya herkes kendi halinde o yüzden fırsat bulamıyor kimse çok yazmayaBu gerçek mi ki? Belki çekemeyen biri iftira atmıştır? Çünkü lafı geçtiğinde zecmel hep yasak diyordu.
Bebek baş aşağıdaysa neden dönmemiş diyor anlamadım onu. Benimki de tersti egzersiz yaptım sonraki kontrolde doktor dönmüş dedi başı aşağıdaydı, ayakları da hep yukarıda hareket ediyordu. Hareketli olduğu için tekrar ters dönme ihtimali var diye düşünüyordum ki dün akşam yine ters döndü bence. Göğüs altım sert ve aşağı kısma baskı yapıyor sürekli. Ben de bilmiyorum şimdi tekrar egzersizlere mi başlasam acile gidip bi pozisyonunu mu öğrensemKızlar selam. Ben şuan 36+4 teyim. Bebek baş aşağı popo yukarıda duruyor ama doktor dönmemiş dedi doğum kanalına girmiş olması gerekirdi dedi. Durumu böyle olan sonradan dönen varmı neler yapabilirim bunun için
Benimki de 32den beri baş aşağı duruyordu 2 gün önce hıçkırıkları yukarıda hissetmeye başladım 1 gün boyunca öyle sürdü ertesi gün kalktığımda yine aşağıda hissediyordum bence hala dönüyorlar içerdeBebek baş aşağıdaysa neden dönmemiş diyor anlamadım onu. Benimki de tersti egzersiz yaptım sonraki kontrolde doktor dönmüş dedi başı aşağıdaydı, ayakları da hep yukarıda hareket ediyordu. Hareketli olduğu için tekrar ters dönme ihtimali var diye düşünüyordum ki dün akşam yine ters döndü bence. Göğüs altım sert ve aşağı kısma baskı yapıyor sürekli. Ben de bilmiyorum şimdi tekrar egzersizlere mi başlasam acile gidip bi pozisyonunu mu öğrensemseninkini bilemedim canım baş aşağıda değilse döndürme egzersizi yap ama aşağıda demiş bilemedim
Ben yasak olduğunu bilmiyordumVala bende bilmiyorum ki umarım bı yanlış anlaşilamdir evet diyordu hata çok denk geldim kelimler bile yasak dendigine gurupta ama bilmiyorum bende dedim hani dogum zamanı ya herkes kendi halinde o yüzden fırsat bulamıyor kimse çok yazmaya
Dimi ayy ben de son ana kadar sürekli dönecek gibi hissediyorum. Doğum şekli de ona göre olacağı için bir belirsizlik var o beni biraz strese sokuyorBenimki de 32den beri baş aşağı duruyordu 2 gün önce hıçkırıkları yukarıda hissetmeye başladım 1 gün boyunca öyle sürdü ertesi gün kalktığımda yine aşağıda hissediyordum bence hala dönüyorlar içerde
O artık değişti diye biliyordum kuşum 37 sonrası normal kabul ediliyor, ama tabi bir bildiği vardırPerinatolog bana 39 öncesi doğan erken dedi
Bende seninle aynı haftadayım doktor bana da doğum kanalında değil dedi ama normal doğumu bekleyebilirsin dedi daha dört hafta kadar süremiz var bence girme ihtimali var ki normal doğum dediKızlar selam. Ben şuan 36+4 teyim. Bebek baş aşağı popo yukarıda duruyor ama doktor dönmemiş dedi doğum kanalına girmiş olması gerekirdi dedi. Durumu böyle olan sonradan dönen varmı neler yapabilirim bunun için
Dimi ayy ben de son ana kadar sürekli dönecek gibi hissediyorum. Doğum şekli de ona göre olacağı için bir belirsizlik var o beni biraz strese sokuyorKısmet bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?