- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.461
Kuşum dönmesi ve kanala yerleşmesi farklı şeyler. Yani içimizde sürekli dönüyorlardı ama kanala yerleşince artık değişmiyor pozisyonu. Kanala yerleşmeden de doğum başlamıyor, mesela yerleşiyor aşağı doğru indikçe rahim ağzı yunuşayıp açılıyorBenimki de 32den beri baş aşağı duruyordu 2 gün önce hıçkırıkları yukarıda hissetmeye başladım 1 gün boyunca öyle sürdü ertesi gün kalktığımda yine aşağıda hissediyordum bence hala dönüyorlar içerde
Evet aynen farklılar zaten kanala yerleşmeye başlayınca oluyormuş sanırım bu bebeği kucağınızda hissetmeye başlarsınız durumu benim hala midemi sıkıştırıyor mesela yerleşme durumu yok gibi hissediyorumKuşum dönmesi ve kanala yerleşmesi farklı şeyler. Yani içimizde sürekli dönüyorlardı ama kanala yerleşince artık değişmiyor pozisyonu. Kanala yerleşmeden de doğum başlamıyor, mesela yerleşiyor aşağı doğru indikçe rahim ağzı yunuşayıp açılıyor
Gruba alınanlardan birisi mi söylemiş ne söylemiş 2 gündür yoktum ortalık yangın yeri olmuş. Ayrıca madem böyle bir gruba girdi neden söyleme gereği duydu anlamadım. Kazen sanırım ona sorun kim söylediyse söylesin gizli kalması size de yanlış. Madem böyle bişey oldu. Bu arada neden yasak ki? Sonuçta burayı bırakmadınızŞu şikayeti yapan arkadaş her kimsen ?
Sana Batan ne oldu acaba da yemeyip içmeyip işi gücü bırakıp birden liste yapıp siteye şikayet etmişsin ???
Gerçekten bu fesatlığın sebebi nedir ? İnsanların gerçekten bağ kurup arkadaşlığını ilerletmek istemesi mi zoruna gitti ? Katılmakta istedin de kimse seni aralarına mı almak istemedi ? Kimmiş kk nü kötüleyen ?
Hayatında hiç mi bağ kurmadın sen yazık sana .. arkadaşlık nedir hiç mi bilmedin sen ??
Kim sana kışt dedi de böylesine kötülük edecek kalbin oldu ?
O gruba giren kim burda kötü konuştu yazmamazlık etti de zoruna gitti ???
Ben anlamıyorum insanlığınızı .
Listeye benide eklettir sen hatta de ki Seray başı çekmiş ilk numarayı verende oymuş de !
Böylesine fesatlıkla yaklaşılan bir grupta olmayı ben istemiyorum zaten !
Kuşum benim oğlan yerleşmişti ama göğüs altımda hala hissediyordum yani öyle anlaşılmıyor pek sadece karın düşüyor biraz. Ayaklar yukarıda olduğu için hissetmek normal. Aşağıda baskı ve karın düşmesi olmuştu bendeEvet aynen farklılar zaten kanala yerleşmeye başlayınca oluyormuş sanırım bu bebeği kucağınızda hissetmeye başlarsınız durumu benim hala midemi sıkıştırıyor mesela yerleşme durumu yok gibi hissediyorum
Ben de inerse midem belki rahatlar diyordum o zaman boşuna beklemiyimKuşum benim oğlan yerleşmişti ama göğüs altımda hala hissediyordum yani öyle anlaşılmıyor pek sadece karın düşüyor biraz. Ayaklar yukarıda olduğu için hissetmek normal. Aşağıda baskı ve karın düşmesi olmuştu bende
Yok yok rahatlamıyor hatta bence aksine daha rahatsız oluyor çünkü bebek aşağı indikçe bağırsakları falan iyice sıkıştırıyor. Yani benim böyle olmuştu hatırladığım kadarıyla ama tabii değişebilir kişiden kişiyeBen de inerse midem belki rahatlar diyordum o zaman boşuna beklemiyim
Ay bir de üşenmeyip liste yapıp şikayet etmişler. Kaç yaşında insanlarınız işiniz gücünüz mü yok. Hepimiz hamileyiz. Zateb doğuranlar oldukça grup aktifliğini yavaş yavaş kaybedecekti gayet normal. Whatsappa geçtiysek nolmuş grubada girip yazıyorduk. Kimse de kk kötülemedi hepimiz burda tanıştık zaten neden kötüleyelim kiŞu şikayeti yapan arkadaş her kimsen ?
Sana Batan ne oldu acaba da yemeyip içmeyip işi gücü bırakıp birden liste yapıp siteye şikayet etmişsin ???
Gerçekten bu fesatlığın sebebi nedir ? İnsanların gerçekten bağ kurup arkadaşlığını ilerletmek istemesi mi zoruna gitti ? Katılmakta istedin de kimse seni aralarına mı almak istemedi ? Kimmiş kk nü kötüleyen ?
Hayatında hiç mi bağ kurmadın sen yazık sana .. arkadaşlık nedir hiç mi bilmedin sen ??
Kim sana kışt dedi de böylesine kötülük edecek kalbin oldu ?
O gruba giren kim burda kötü konuştu yazmamazlık etti de zoruna gitti ???
Ben anlamıyorum insanlığınızı .
Listeye benide eklettir sen hatta de ki Seray başı çekmiş ilk numarayı verende oymuş de !
Böylesine fesatlıkla yaklaşılan bir grupta olmayı ben istemiyorum zaten !
Çok teşekkür ederimBu safra tasinizdan dolayi muhtemelen,cok gecmis olsun
Geçmeniz hata değil tabii ki burası özgür bi ülke bence de buraya da yazdığınız sürece sorun olmaması gerekirdi ama grupta konuşmalar bu sebeple azaldı sanırım sadece biz bu durumdan haberi olmayanlar doğum yapanlara bağlıyorduk şikayet eden sizi liste olarak ettiğine göre kendi aranızdan birisi olması lazım diye düşünüyorumAy bir de üşenmeyip liste yapıp şikayet etmişler. Kaç yaşında insanlarınız işiniz gücünüz mü yok. Hepimiz hamileyiz. Zateb doğuranlar oldukça grup aktifliğini yavaş yavaş kaybedecekti gayet normal. Whatsappa geçtiysek nolmuş grubada girip yazıyorduk. Kimse de kk kötülemedi hepimiz burda tanıştık zaten neden kötüleyelim ki
Grupta olmayan biri nerden bilcek ki? Hem gruba girmiş hem şikayet etmiş. Ya da gruba davet edildi de kabul etmedi, ama o zaman gruptakileri nerden biliyor?Gruba alınanlardan birisi mi söylemiş ne söylemiş 2 gündür yoktum ortalık yangın yeri olmuş. Ayrıca madem böyle bir gruba girdi neden söyleme gereği duydu anlamadım. Kazen sanırım ona sorun kim söylediyse söylesin gizli kalması size de yanlış. Madem böyle bişey oldu. Bu arada neden yasak ki? Sonuçta burayı bırakmadınız
Grupta olmayan biri nerden bilcek ki? Hem gruba girmiş hem şikayet etmiş. Ya da gruba davet edildi de kabul etmedi, ama o zaman gruptakileri nerden biliyor?
Kazen biz aylardır bu gruptayız ve şikayet eden açıklanmadığı için bizler diğer arkadaşlar tarafından zan altında kaldık bence kimin şikayet ettiği açıklanırsa olay hızlıca kapanır kimse de zan altında kalmamış olur
Bence de sıkayet edenı acıklayın, zan altında kalmasın kımseKazen
Artık grupta değilse bu grup normaline devam edebilir o zaman teşekkürler, dışarıdaki grup kendi içerisinde arasın artıkŞikayet eden burada değil zaten :) whastapptan arkadaşları ile devam etme kararı almış, sonuçlarının böyle olacağını tahmin etmemiş. O da bize hakkını helal etmiyormuş. Bugün arkadaşını satan yarın bizi satar. Sizce ispiyonculari bu sitede tutar mıyım?
Lütfen sorularınız varsa özelden sorun buraya yazmayacağım dedim ama cevap istiyorsunuz benden.
Whatsapa gecmenın yasak oldugunu bılmeyen bırı ozaman, ama gelıp sıze durduk yere soylemesı tuhaf..Şikayet eden burada değil zaten :) whastapptan arkadaşları ile devam etme kararı almış, sonuçlarının böyle olacağını tahmin etmemiş. O da bize hakkını helal etmiyormuş. Bugün arkadaşını satan yarın bizi satar. Sizce ispiyonculari bu sitede tutar mıyım?
Lütfen sorularınız varsa özelden sorun buraya yazmayacağım dedim ama cevap istiyorsunuz benden.
Burası kötülenmiş dedi ya kazen orda konuşulanları bilen birisi mantıken. Birde evet mesela beni de çağırdılar ama yok dedim hani hem çocuk var, hem lojman falan mevzusu biliyorsunuz. Ama gruptakileri bilmiyorum çünkü orda değilim söyleyen tam liste vermiş resmen Grubun yarısı yok. Üzüldüm ama ya sonuçta kötü bişey değil ki ordan da konuşmak daha yakın olmak istemişler demek ki, belki fotoğraf falan atmak istediler ama burası İnternet sitesi. Ay bilmiyorum hepsini de çok seviyordum üzüldümGrupta olmayan biri nerden bilcek ki? Hem gruba girmiş hem şikayet etmiş. Ya da gruba davet edildi de kabul etmedi, ama o zaman gruptakileri nerden biliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?