2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Rossmann da frosch bebek sıvı deterjanı ve yumuşatıcı çok güzel kokuyor bebek gibi ağır bi koku değil hep onu kullandim hemde kaka lekerlerini güzel çıkarıyor
Yumuşatıcı ben kendi çamaşırlarımızda dahi kullanmıyorum o yüzden bebekte de gerek duymadım ben

Şimdi baktım çok pahalı turkiyede sanki rossmann da yok trendyol da 700 lira
Biz burda 5 yuro ya aldığımız için uygun sandım ama çok güzel bi deterjanEki Görüntüle 3337694
Bende frosch un sodalı bulaşık makinası tabletini kullanıyorum o kadar memnunum ki bu markanın deterjanı da eminim ki iyidir

Kızlar bu sivenonun kokusu berbat ya. İki makine çamaşır yıkadım kınaya benziyor kokusu ölücem Kimse de kötü kokuyor demedi. Başka alternatif yok mu acaba bebek deterjanında

Kesinlikle katiliyorum.Benim aldigim koku kina degil de boyle cam gibi degisik bi koku.Bi de gidip 5 paket almistim ben..Moms Green denicem ben

Maşallah Allah analı babalı büyütsün ne güzel kalmamışsınız da hastanede

Hak helal etmiyorum mu demiş
Aynen yazmış ya üste kazen
Doğru söylüyorsunuz. Teşekkürler bilgi verdiğiniz için
Balım valla 21.haftada söyledi
İşte oldu bir on beş hafta .
Nerden baksan 4 ay olmuş.
Doğrudur kuşum, zaten artık her an herkes doğum yapabilir durumda vakitler doluyor yavaş yavaş

Ben de dalin ve unibaby yenidoğan aldım deterjanda ve ikisi de kokusuz insana garip geliyor temizlenmemiş hissi veriyor o kadar alışmışız ki kimyasallara, parfümlere

Şimdi ben grubu bildiğim ama girmediğim için bu söylenen sonrası kendimi kötü hissettim çünkü haber falan vermedim ama insanları zan altında bırakıyorsunuz hiç hoş değil. Kazen yapanın gruba dahil olan birisi olduğunu söyledi. Tercihlerinize elbet saygım var fakat ya çıkıp şu kişi diyin ya da şüpheleniyoruz vs diyip kimseyi zan altında bırakmayın.

Bu arada deterjan konusunda bende aynı fikirdeyim berbat kokuyor tamam sağlık vs ama insan biraz da güzel koku istiyor ya sabun tozu almayı düşünüyorum bu biter bitmez iyi ki stok yapmamışım

Bu arada deterjan konusunda bende aynı fikirdeyim berbat kokuyor tamam sağlık vs ama insan biraz da güzel koku istiyor ya sabun tozu almayı düşünüyorum bu biter bitmez iyi ki stok yapmamışım
Sabun tozunu da eritip koymak gerekiyormuş makinaya. Eğer düşük ısıda yıkayacaksan tabi.
Ben çişli kakalı şeyleri kaynar suya basıyordum önce. Sonra iyice akıtıp 30-40 derecede falan makinede yıkıyordum.

Şuan annemlerdeyim, annem de senin dediğin gibi yapıyor canım. Direkt normal deterjan alasım var valla böyle ne kadar uğraşalım

Ay ben şok Ben de konuşmaları kaçırmıyorum diye seviniyordum önceden 20-30 sayfa konuşmayı bitene kadar okuma mecburiyetinde hissediyordum kendimi. Şimdi 2-3 sayfa mis gibi herkes bebeğine hazırlık yapıyor. Evini çekip çevirmeye çalışıyor zaten randevular da sıklaştı diye düşünüyordum. Şaşırdım.

Kızlar bir şey sorucam size. Bebeğin hareketlerini hiç hissetmedim bugün. Ancak sürekli karın sertleşiyor, kasılma olarak adlandırıyoruz ya daha önce de konusu geçmişti. Hareketlerini hiç hissetmedigim için bugün korkuyorum biraz ama bu sertleşme vs olduğu için bebiş sağlıklı ve yaşıyordur değil mi? Daha önce bir kaybım var saçma sapan şeyler geliyor aklıma. 33 haftalık gebelik. Bu sertleşme de bebisle alakalı sonuçta değil mi? Dün gece 2 civarı hissettim en son, sabah 8 buçukta uyandım bu saate kadar tık yok.

Bende frosch un sodalı bulaşık makinası tabletini kullanıyorum o kadar memnunum ki bu markanın deterjanı da eminim ki iyidir
Sodalı bulaşık makinası tableti doğal içeriklimi oluyor
Bulaşıkta fairy kullanıyorum acayip deterjan kokuyor bardaklar kaşıklar ekstra durulama yaptırıyorum her seferinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…