- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.541
Not aldım bunu da, tesekkur ederım
Yumuşatıcı ben kendi çamaşırlarımızda dahi kullanmıyorum o yüzden bebekte de gerek duymadım benRossmann da frosch bebek sıvı deterjanı ve yumuşatıcı çok güzel kokuyor bebek gibi ağır bi koku değil hep onu kullandim hemde kaka lekerlerini güzel çıkarıyor
Direk elendiŞimdi baktım çok pahalı turkiyede sanki rossmann da yok trendyol da 700 lira
Biz burda 5 yuro ya aldığımız için uygun sandım ama çok güzel bi deterjanEki Görüntüle 3337694
Ben green baby aldım. Hiç kokusu yok.Kızlar bu sivenonun kokusu berbat ya. İki makine çamaşır yıkadım kınaya benziyor kokusu ölücemKimse de kötü kokuyor demedi. Başka alternatif yok mu acaba bebek deterjanında
Bende frosch un sodalı bulaşık makinası tabletini kullanıyorum o kadar memnunum ki bu markanın deterjanı da eminim ki iyidirŞimdi baktım çok pahalı turkiyede sanki rossmann da yok trendyol da 700 lira
Biz burda 5 yuro ya aldığımız için uygun sandım ama çok güzel bi deterjanEki Görüntüle 3337694
Sagol canim benimÇok geçmiş olsun
Kızlar bu sivenonun kokusu berbat ya. İki makine çamaşır yıkadım kınaya benziyor kokusu ölücemKimse de kötü kokuyor demedi. Başka alternatif yok mu acaba bebek deterjanında
Maşallah Allah analı babalı büyütsünMerhaba hanımlar.
Daha önce yazmıştım gelişim durmuş diye
Ben sezaryen ile doğum yaptım 36+1 de
2400 Gr doğdu.
Ödem gidince 2190 şuan.
Sütüm 2&3 gün sonra geldi. Bol su içmek ve en önemlisi ılık sıcak su ile duş hızlandırdı bence doktorum süt arttırıcı yazmsti onu da kullanıyorum.
Kıyafetlerin hepsi küçük oldu tabi ama katlayarak falan bir şekilde kullanılıyor.
Biz operasyon sonrası taburcu olduk çok kötü senaryolar üretmiştir ama çok çok şükür olmadı.
Allah herkese güzel , sağlıklı doğum nasip etsin.
Dualarım sizlerle.
Xiaomi aldim benKızlar oda icin ısı ve nem ölçer ne aldınız evde mevcut bitane var diye hiç bakmamıştım oğlum düşürdü ekran gitti şimdi mecbur bitane alacam ne önerirsiniz
Aynen yazmış ya üste kazenHak helal etmiyorum mu demiş
Doğru söylüyorsunuz. Teşekkürler bilgi verdiğiniz içinNeden illa kavga vs düşünüyorsunuz ki? Liderlik egosu olan ama sayfanın sahibi olamayan biri olamaz mı? Bu sayede hem sayfa sahibini patlattı(ezel mi zecmel mi ne ise) hemde amacına ulaştı : ) Bende sebebini bilmiyorum belki de whastapp grubunu kurup burayı patlatan biri : ) sadece sesli düşündüm. Hepsi mümkün ben korkarım hamilelik hormonlarının neler yaptırdığından. Bu sebeple rica ediyorum artık konu kapansın. Tırsık biri değil deli cesaretine sahip ya da dediğim gibi hormonlardan.
Durum budur lütfen artık konuyu kapatalım 15 kişinin üyeliği kalıcı olarak kapatılmıştır. Siz yazdıkça sitede olmayanlara söz hakkı doğuyor.
Lütfen konuyu kapatın
Şunu da unutmayın sonucunu bile bile yaptılar ve atıldılar. Gidenler itiraz etmiyor siz hiç takılmayın
Doğrudur kuşum, zaten artık her an herkes doğum yapabilir durumda vakitler doluyor yavaş yavaşBalım valla 21.haftada söyledi
İşte oldu bir on beş hafta .
Nerden baksan 4 ay olmuş.
Bblüv’ün aldık gayet güzel. Diğer odaya da xiomi’ninkini alıcaz. İkisi de güzelKızlar oda icin ısı ve nem ölçer ne aldınız evde mevcut bitane var diye hiç bakmamıştım oğlum düşürdü ekran gitti şimdi mecbur bitane alacam ne önerirsiniz
Şimdi ben grubu bildiğim ama girmediğim için bu söylenen sonrası kendimi kötü hissettim çünkü haber falan vermedim ama insanları zan altında bırakıyorsunuz hiç hoş değil. Kazen yapanın gruba dahil olan birisi olduğunu söyledi. Tercihlerinize elbet saygım var fakat ya çıkıp şu kişi diyin ya da şüpheleniyoruz vs diyip kimseyi zan altında bırakmayın.Arkadaşlar whatsappda tartışma falan olmadı. Gayette iyi geçiniyoruz. Herkes birbiriyle ilgileniyor ve elinden geleni yapıyor. Benim anlamadığım, buradan birinin bu listeyi vermiş olması ve şuan salağa yatıyor olması.Az buçuk tahminimiz var ama listeyi eksik yollamışsın şikayet eden arkadaşım. Beni de ekle oraya. Saf çıkarcı ve niyeti sadece saf kötülük olan biriyle aynı blogda yazmayı istemem
Sabun tozunu da eritip koymak gerekiyormuş makinaya. Eğer düşük ısıda yıkayacaksan tabi.Bu arada deterjan konusunda bende aynı fikirdeyim berbat kokuyor tamam sağlık vs ama insan biraz da güzel koku istiyor yasabun tozu almayı düşünüyorum bu biter bitmez iyi ki stok yapmamışım
Şuan annemlerdeyim, annem de senin dediğin gibi yapıyor canım. Direkt normal deterjan alasım var valla böyle ne kadar uğraşalımSabun tozunu da eritip koymak gerekiyormuş makinaya. Eğer düşük ısıda yıkayacaksan tabi.
Ben çişli kakalı şeyleri kaynar suya basıyordum önce. Sonra iyice akıtıp 30-40 derecede falan makinede yıkıyordum.
Sodalı bulaşık makinası tableti doğal içeriklimi oluyorBende frosch un sodalı bulaşık makinası tabletini kullanıyorum o kadar memnunum ki bu markanın deterjanı da eminim ki iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?