2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Sertlesme olunca hareketı ben de hıssetmıyırum, hep mı sert kaldı karnınız bugun, doktora soyleyın mutlaka, ıcınız rahat eder, bı gıdın gorun bence
Yani hep değil ama genel olarak sertleşti diyebilirim boza içtim ayıptır söylemesi, biraz hareket etti şimdi çok şükür

Gruptan deıl yazdı pınk, ama şu da var bu kadar ortalık karısmısken gruplarındakı kısı de ben yaptım demez, kazen de yazdı soyleyen kısı sonuclaarının boyle olacagını bılmıyordum, hakkımı helal etmıyorum demıs.. Tek canımı sıkan cagrılıp gıtmedık dıye zan altında kalmak..
Bugun karnm sertlestı kac kere bu yuzden

Yani hep değil ama genel olarak sertleşti diyebilirim boza içtim ayıptır söylemesi, biraz hareket etti şimdi çok şükür
Iyı cok sukur, doktor da sureklı telkın edıyor hareketlerı takıp et dıye, aklınızda kalmasın yazın hemen doktorunuza

Iyı cok sukur, doktor da sureklı telkın edıyor hareketlerı takıp et dıye, aklınızda kalmasın yazın hemen doktorunuza
En son 29+6 da gittim doktora şuan 33+4, hareket konusunu hiç konuşmamıştık. Şimdide doktorum izinde rahatsız etmek istemiyorum gel dese diyemeyecek bende gidemeyeceğim. Progeston verdi kasılmalarım için ve magnezyum başlamıştı zaten. Sanırım bu kasılmalar artık sıklaşacak gibi. Hareket hissetmemek korkuttu beni, geçti çok şükür

Öyle şu kadar hareket diye konuşmadık doktorumla hiç ama kasılmalarım sıklaştı belki yemekten sonra bı acile giderim

Kız saçmalama kafana takacağın bir şey değil ben sadece herkesi seviyordum ve okumak hoşuma gidiyordu günlük aktivitemdi resmen buna üzüldüm gruplarındaki kişi de tabi ki ben şikayet ettim demez bu net yani yapacak bir şey yok biz devamm

Kendı doktorunuz olmasa da acıle yonlendırır en azından, bebek hareketlerını mutlska takıp edın, bana 28 den berı soyluyor, azalırsa da haber ver dıyo

İfşa eden kişi akıl mantık işi değil zaten ya
Niye ifşalamış
Sonrada kime niye hakkını helal etmemiş
Sonuçlarının böyle olacağını bilmiyor ise niye ne amaçla bu işe girişmiş
Taşlar yerine oturmuyor bende
Düşünüyorum ama mantıklı bir sebep bulamıyorum
Ortalığı yangın yerine çevirip şimdi herkesi zan altında bıraktı
İnşallah bir an önce bulunur ya da söylenir

Kazene sordum ısrarla siteden değil gidenlerden diyor.

Gerçekten kendini üzdüğüne değmez
Bebeğin ve canın şuan herşeyden daha önemli
Herşey gelip geçici unutulup gider merak etme

Kaybın bu kadar büyük haftada değildir, di mi? Kahve içip tatlı bişey yeyip sol tarafına yatıp bekledin mi?

Sodalı bulaşık makinası tableti doğal içeriklimi oluyor
Bulaşıkta fairy kullanıyorum acayip deterjan kokuyor bardaklar kaşıklar ekstra durulama yaptırıyorum her seferinde
Arkadaşımın annesi tableti bıçakla kesip yarısını koyuyordu makineye ama diğer yarısı ertesi güne kullanılmıyormuş. O kadar para verip de çöpe atmak da ne bileyim

Bi de türk kahvesi iç şekerli, sol tarafına uzan bakalım ne yapacak Acile gidip kalp atışı vs bi baktırırsan için daha rahat eder. Nazlanıyordur sadece

Gerçekten kendini üzdüğüne değmez
Bebeğin ve canın şuan herşeyden daha önemli
Herşey gelip geçici unutulup gider merak etme

Oyle haklısınız, Allah bılıyor.. Keske kazen soylese bu uye dıye, madem atıldı soylese keske

Ya kendini neden üzüyorsun canım, bebişinden önemli değil hiçbir şey. Kazen öyle yazınca ben whatsapp grubuna dahil olup söylemiş biri diye düşündüm ki liste vermiş. Sen kendin diyorsun çağrılıp gitmedim diye. Hamişiz kızlar üzülmeyin n’olur.

Bi de türk kahvesi iç şekerli, sol tarafına uzan bakalım ne yapacak Acile gidip kalp atışı vs bi baktırırsan için daha rahat eder. Nazlanıyordur sadece
Eşim bey yemeği hazır ederse eğer dediklerinizi sırasıyla yapmayı planlıyorum aslında ama ah şu beyler

Kaybın bu kadar büyük haftada değildir, di mi? Kahve içip tatlı bişey yeyip sol tarafına yatıp bekledin mi?
Yok yok hayır çok daha küçüktü 8 9 hafta kadardı. Evet çok az hissettim bir iki kere peş peşe olacak şekilde. Ancak kasılmalar tam gaz devam ediyor

Valla suan bıle kasılıyor karnım.. Neyse bu konu ıle bısey yazmıcam artık. Allah bılıyor benı, kızların hepsını sevıyorum, cok sey paylastık burda, ocak annelerınden geldım, herkes o kadar sıcak karsıladı kı, üzuldım sadece boyle olmasına.. Bu konu ıle ılgılı tek kelıme yazmıcam artık.

1. Gerçekten whatsapptan gelen birisi olsaydı wp gruptakilerin hepsi ban yerdi ama ban yemeyen var ve grupta olmadığı halde banlananlarda demek ki listeyi sana veren şahıs wp grubunu tamamen tahminen yapıp vermiş yani kk bizi şikayet eden şahsın üstünü örtmek için güzel yazılar yazmışsın lakin örtüşmeyen taraflar çok fazla WhatsApp grubundan birisi olsaydı o şahıs adım gibi eminim ifşa ederdin kim olduğunu gizli kapaklı olmazdı bu sırf WhatsApp grubunu birbirine düşürmeye çalışman komik olmuş canım.

2. Burdan gidipte arkadan vurma mevzusu da çok komik. Burayı tamamen silmedik bile kötülemeye dair en ufak cümle bile olmadı kk hakkında çünkü bize o dostluğu kazandıran yer burası artık seni kim dolduruşa getirdiyse elinde delil bile olmadan vermiş veriştirmişsin. Emin ol biz burayı da seviyorduk kötüleme karalama her hangi bir şey olmadı tabi yazan herkesi banlıyorsun söz hakkı doğan kimse cevap veremiyor arkadan atmak senin yaptığın oluyor.
Şikayet etmiş direkt, sonra böyle olunca kıvırmış işte yoksa kim gidip ya biz wp den konuşuyoruz diye site adminine yazar? İyi niyetli kuşum benim
Bak işte aklı olan aynı mantıkta düşünüyor yani hem WhatsAppta olacak hem şikayet edecek hem de burdan da banlanacak çok komik yani
Ya wp grubundan haberi olmayan arkadaşlar niye zan altında kalıpta kendi kendinize dertleniyorsunuz anlamış değilim hele ki sen suçu niye üstüne alınıyorsun da yorum yapıyorsun. Kazenin mantıksız açıklaması yüzünden ortalık karışmış yoksa wp grubundan herhangi biri gelipte burda ispiyonculuk yapmaz rahat ol. Ve emin olunup wp grubunda ki derdimiz ne kk ne de burda ki geri kalan arkadaşlarımız oldu yani wp sizleri konuşacak zamanımızda derdimiz de yok bizim muhabbetlerimiz çok daha ilgi çekici masum olmayan şey burada ki ifşacıyı açığa çıkarmayıp araya fesat sokmaya çalışan kazen. Yoksa wp ta sizleri konuşmak işsizlik olurdu gerçekten.
Bizim adımıza üzülmene gerek yok canım endişe duyma yani çünkü biz aramızda ki herkesten eminiz ve iyi ki böyle bir grup kurmuşuz. bizi burdan kim şikayet ettiyse birbirimize daha da bağlanmamızı sağladı thanks yani
Yazık ki listeyi veren kişiyle aynı grupta kaldın ve çok güzel arkadaşlığa katılma gibi bir şansın olmadı. Zan altında kalmana gerek yok belli isimler var kazen açıklamadıkça da rahat edip bu grupta yazışmaya devam edeceksiniz üzgünüm ama listeyi veren burada kalmaya devam edecek ve evet bizler yine birbirimize destek olacağız ama burası biz yokken pekte anlamlı olmayacak gibi .
Emin ol bizlerde ısrarla gruptan olmadığını çok emin bir şekilde söylüyoruz çünkü burda ki arkadaşlarımızı da çok seviyorduk ve kimsenin de kk de arkasından en ufak kötü bir konuşma geçmedi ama ne hikmetse listeyi veren arkadaş hem eksik vermiş wp grubunda ya da instada olmasına rağmen hem de büyük sallamış kk hakkında kötü konuşuyorlar vs diye öyle bi muhabbet hiç geçmedi aramızda aksine gelmeyenlerin hep gelmesini istemiştik

Neyse arkadaşlar muhtemelen bu mesajdan sonra ben de banlanıcam hamile hamile kimse kimseyi üzmek yada kırmak istemez emin olun biz grubumuzda mutluyuz zaten göz alarak gittik hepimiz. Kazen yaptığın çok saçma bir hareketti gerçekten yani bizim grubu birbirine katmaya çalışman falan böyle bir statüde olan birisi için komik oldu ve hamile olan bizler için saçma oldu. Ne wp grubunda tartışma oldu ne buranın arkasından konuştuk ne de bahsettiğin gibi yönetici bilmem ne mevzusu egoistlik falan Biz bir şey kaybetmedik burda çok güzel anlar biriktirdik dertleştik konuştuk korkularımızda birbirimize destek olduk yanlış bir şey yapmadık kimsenin hakkında yanlış kötü bir şey konuşmadık. korumaya çalıştığın her kimse bizler gittikten sonra diğer arkadaşlara belki açıklarsın insanların da içi rahat etsin. Biz gidenler wp emin olun İYİ Kİ diyoruz bugün yaşananlar bize o iyi ki cümlesini kurdurttu güzel bir şeye vesile oldu ifşalayan şahıs
Hoşçakal iyi niyetli ve saf kuş

Zehra’dan dip not :
Herkese selam arkadaşlar. Çok fazla gereksiz bir muhabbet oldu bugün. En son site çökene kadar kimsenin aklında gerçekten wp grup olayı falan yoktu. Birden kimse kimseye ulaşamayınca çoğumuz bi panikledik. Tek bir kişinin aklından çıkmadı bu fikir. Belli bir kişinin isteği değil sadece zecmelin hiç değil grup isteği, kk yı kimse kimseye kötülemedi zecmel de dahil. Wp kızlar arasında da tartışma falan çıkmadı. Üstelik liste falan muhabbeti yapıldı ama grupta olmayanlar banlandı, grupta olan bazıları hala burda. Herkes yavaş yavaş doğum yapıyor ya da son hazırlarını yapıyor, genel olarak wp grubuda çok aktif değil burası gibi. Şimdiye kadar hep beraber birinin sıkıntısı olana dua ettik, araya birden girip soru soranlara hep beraber cevap verdik. Kimsenin yöneticiliği bu denli abartmasıyla da alakası yok ki ben yönetici olayım diye kimse kimseye yalvarmadı, kimseyede burda kalkıp yöneticilik taslanmadı herkes eşitti. Söz hakkı tanınmadan banlanıldığı için kimse yazamadı maalesef. Çok takılmayın böyle şeylere hepimiz hamileyiz ve son zamanlarımız ya da lohusayız. Çocuk yapma ve doğurma potansiyeli olan kişilere kalkıpta böyle şeyleri diretmek saçma. İfşalayan burdan biri ya da değil hiç önemli değil, dünyanın sonuda değil. Herkese çok güzel doğumlar diliyoruz. Daha fazla insanların hakkında yapmadıkları şeyleri yaptı gösterip durduk yere sancılarını tetiklemeyin.

Kendini hiç üzme zaten bu grupta kalan o grupta olmayan biri olsa nasıl katılanları tam liste verebilir ki gerçi eksik verdiğini de söylüyorlar da belki hala iki grupta da olanlar vardır ki olabilirler de sorun yok sitenin sahibi biz değiliz bizi ilgilendirmiyor biz burada dayanışma için bulunuyoruz keşke açıklansaydı da herkes bilseydi konu kapansaydı ama bence de artık konuyu kapatalım çünkü bebeklerimiz şu an en önemlisi stres yapmaya hiç gerek yok

Yok yok hayır çok daha küçüktü 8 9 hafta kadardı. Evet çok az hissettim bir iki kere peş peşe olacak şekilde. Ancak kasılmalar tam gaz devam ediyor
Belki sancın vardır da hissetmiyorsundur tedbirli olup içinin rahat olmasında fayda var. Buradaki erken doğumlardan ben onu gördüm. Acile gidip bir nst iste sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…