- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.581
Yani hep değil ama genel olarak sertleşti diyebilirim boza içtim ayıptır söylemesi, biraz hareket etti şimdi çok şükürSertlesme olunca hareketı ben de hıssetmıyırum, hep mı sert kaldı karnınız bugun, doktora soyleyın mutlaka, ıcınız rahat eder, bı gıdın gorun bence
Gruptan deıl yazdı pınk, ama şu da var bu kadar ortalık karısmısken gruplarındakı kısı de ben yaptım demez, kazen de yazdı soyleyen kısı sonuclaarının boyle olacagını bılmıyordum, hakkımı helal etmıyorum demıs.. Tek canımı sıkan cagrılıp gıtmedık dıye zan altında kalmak..Hemde hiç hoş olmadı. Ben numara vs vermeyi doğru bulmadığım birde bebek işlerinden dolayı girmedim. Ama sürekli gelip böyle yazıp gitmeleri insanı kötü hissettiriyor. Koca insanlarız burda. 2 ay sonra belki de tek kelam etmeyeceğiz herkes çocuğunun evinin derdine düşecek ne gerek var insanlara böyle hissettirmeye? Burda aylarca birbirimize destek olduk şimdi ortaya atılan saçma sapan bişeyle zan altında kalıyoruz. Açıkçası isteyen ordan konuşur isteyen bundan bahane yani. Neyse daha da yazmak istemiyorum kırıcı olmamak adına. Sende üzülme yapan gruplarından biriymiş zaten
Iyı cok sukur, doktor da sureklı telkın edıyor hareketlerı takıp et dıye, aklınızda kalmasın yazın hemen doktorunuzaYani hep değil ama genel olarak sertleşti diyebilirim boza içtim ayıptır söylemesi, biraz hareket etti şimdi çok şükür
En son 29+6 da gittim doktora şuan 33+4, hareket konusunu hiç konuşmamıştık. Şimdide doktorum izinde rahatsız etmek istemiyorum gel dese diyemeyecek bende gidemeyeceğim. Progeston verdi kasılmalarım için ve magnezyum başlamıştı zaten. Sanırım bu kasılmalar artık sıklaşacak gibi. Hareket hissetmemek korkuttu beni, geçti çok şükürIyı cok sukur, doktor da sureklı telkın edıyor hareketlerı takıp et dıye, aklınızda kalmasın yazın hemen doktorunuza
Öyle şu kadar hareket diye konuşmadık doktorumla hiç ama kasılmalarım sıklaştı belki yemekten sonra bı acile giderimSertleşme ve kasılma ıcın yalanci sanci dedıler. Benım nerdeyse tüm gün sert karnım artıkBen sertleşme olduğunda bebeği hissetmıyorum . Doktora sorduğumda sancının sertlesmenın normal oldugu ama günde en az 10 kere bebegı hıssetmem gerektıgınınsoyledı. Sancı kasılma oncesınsonrası hareket ediyor . Aklınızda en ufak kuşku olduğunda gıdın doktora. En kötü boşa gıtmıs bır kaç saat kaybetmıs olursunuz.
Kız saçmalama kafana takacağın bir şey değil ben sadece herkesi seviyordum ve okumak hoşuma gidiyordu günlük aktivitemdi resmen buna üzüldüm gruplarındaki kişi de tabi ki ben şikayet ettim demez bu net yani yapacak bir şey yok biz devammGruptan deıl yazdı pınk, ama şu da var bu kadar ortalık karısmısken gruplarındakı kısı de ben yaptım demez, kazen de yazdı soyleyen kısı sonuclaarının boyle olacagını bılmıyordum, hakkımı helal etmıyorum demıs.. Tek canımı sıkan cagrılıp gıtmedık dıye zan altında kalmak..
Bugun karnm sertlestı kac kere bu yuzden
Kendı doktorunuz olmasa da acıle yonlendırır en azından, bebek hareketlerını mutlska takıp edın, bana 28 den berı soyluyor, azalırsa da haber ver dıyoEn son 29+6 da gittim doktora şuan 33+4, hareket konusunu hiç konuşmamıştık. Şimdide doktorum izinde rahatsız etmek istemiyorum gel dese diyemeyecek bende gidemeyeceğim. Progeston verdi kasılmalarım için ve magnezyum başlamıştı zaten. Sanırım bu kasılmalar artık sıklaşacak gibi. Hareket hissetmemek korkuttu beni, geçti çok şükür
Gerçekten kendini üzdüğüne değmezGruptan deıl yazdı pınk, ama şu da var bu kadar ortalık karısmısken gruplarındakı kısı de ben yaptım demez, kazen de yazdı soyleyen kısı sonuclaarının boyle olacagını bılmıyordum, hakkımı helal etmıyorum demıs.. Tek canımı sıkan cagrılıp gıtmedık dıye zan altında kalmak..
Kaybın bu kadar büyük haftada değildir, di mi? Kahve içip tatlı bişey yeyip sol tarafına yatıp bekledin mi?Kızlar bir şey sorucam size. Bebeğin hareketlerini hiç hissetmedim bugün. Ancak sürekli karın sertleşiyor, kasılma olarak adlandırıyoruz ya daha önce de konusu geçmişti. Hareketlerini hiç hissetmedigim için bugün korkuyorum biraz ama bu sertleşme vs olduğu için bebiş sağlıklı ve yaşıyordur değil mi? Daha önce bir kaybım var saçma sapan şeyler geliyor aklıma. 33 haftalık gebelik. Bu sertleşme de bebisle alakalı sonuçta değil mi? Dün gece 2 civarı hissettim en son, sabah 8 buçukta uyandım bu saate kadar tık yok.
Arkadaşımın annesi tableti bıçakla kesip yarısını koyuyordu makineye ama diğer yarısı ertesi güne kullanılmıyormuş. O kadar para verip de çöpe atmak da ne bileyimSodalı bulaşık makinası tableti doğal içeriklimi oluyor
Bulaşıkta fairy kullanıyorum acayip deterjan kokuyor bardaklar kaşıklar ekstra durulama yaptırıyorum her seferinde
Bi de türk kahvesi iç şekerli, sol tarafına uzan bakalım ne yapacakYani hep değil ama genel olarak sertleşti diyebilirim boza içtim ayıptır söylemesi, biraz hareket etti şimdi çok şükür
Kız saçmalama kafana takacağın bir şey değil ben sadece herkesi seviyordum ve okumak hoşuma gidiyordu günlük aktivitemdi resmen buna üzüldüm gruplarındaki kişi de tabi ki ben şikayet ettim demez bu net yani yapacak bir şey yok biz devamm
Gerçekten kendini üzdüğüne değmez
Bebeğin ve canın şuan herşeyden daha önemli
Herşey gelip geçici unutulup gider merak etme
Ya kendini neden üzüyorsun canım, bebişinden önemli değil hiçbir şey. Kazen öyle yazınca ben whatsapp grubuna dahil olup söylemiş biri diye düşündüm ki liste vermiş. Sen kendin diyorsun çağrılıp gitmedim diye. Hamişiz kızlar üzülmeyin n’olur.Gruptan deıl yazdı pınk, ama şu da var bu kadar ortalık karısmısken gruplarındakı kısı de ben yaptım demez, kazen de yazdı soyleyen kısı sonuclaarının boyle olacagını bılmıyordum, hakkımı helal etmıyorum demıs.. Tek canımı sıkan cagrılıp gıtmedık dıye zan altında kalmak..
Eşim bey yemeği hazır ederse eğer dediklerinizi sırasıyla yapmayı planlıyorum aslında ama ah şu beylerBi de türk kahvesi iç şekerli, sol tarafına uzan bakalım ne yapacakAcile gidip kalp atışı vs bi baktırırsan için daha rahat eder. Nazlanıyordur sadece
Yok yok hayır çok daha küçüktü 8 9 hafta kadardı. Evet çok az hissettim bir iki kere peş peşe olacak şekilde. Ancak kasılmalar tam gaz devam ediyorKaybın bu kadar büyük haftada değildir, di mi? Kahve içip tatlı bişey yeyip sol tarafına yatıp bekledin mi?
Valla suan bıle kasılıyor karnım.. Neyse bu konu ıle bısey yazmıcam artık. Allah bılıyor benı, kızların hepsını sevıyorum, cok sey paylastık burda, ocak annelerınden geldım, herkes o kadar sıcak karsıladı kı, üzuldım sadece boyle olmasına.. Bu konu ıle ılgılı tek kelıme yazmıcam artık.Ya kendini neden üzüyorsun canım, bebişinden önemli değil hiçbir şey. Kazen öyle yazınca ben whatsapp grubuna dahil olup söylemiş biri diye düşündüm ki liste vermiş. Sen kendin diyorsun çağrılıp gitmedim diye. Hamişiz kızlar üzülmeyin n’olur.
1. Gerçekten whatsapptan gelen birisi olsaydı wp gruptakilerin hepsi ban yerdi ama ban yemeyen var10 gündür başlıkta kimse yok farkında değil misiniz? Aslında bir taraftan da haklısınız onun bu konu sahipliğini çekemeyen biri onu whastapp üzerinden patlattı sanırım.
Olsun bu arada gidenler gururlu davranıp üyelik iptali yaparsa sevinirim bana verilen listede ki herkesi siteden attım belki eksikler vardır sözüm onlara.
Ve gidenlere soruyorum bu sitenin size ne zararı dokundu da böyle arkadan vurdunuz. Hadi gittiniz burayı kötülemek nedir?
Neyse kalmış doğuma bir ay sinirleri bozmaya gerek yok ama şunu bilin bu siteye bunu yapana eğer zerre hakkımız varsa helal etmiyorum. Burayı kötülemek nedir, ayıp... ne yaptı bu site size
konu benim için kapanmıştır bu başlıkta artık yazmayacağım lütfen sorularınız var ise özelden sorun.
Bak işte aklı olan aynı mantıkta düşünüyorŞikayet etmiş direkt, sonra böyle olunca kıvırmış işte yoksa kim gidip ya biz wp den konuşuyoruz diye site adminine yazar? İyi niyetli kuşum benim
Ya wp grubundan haberi olmayan arkadaşlar niye zan altında kalıpta kendi kendinize dertleniyorsunuz anlamış değilim hele ki sen suçu niye üstüne alınıyorsun da yorum yapıyorsun. Kazenin mantıksız açıklaması yüzünden ortalık karışmış yoksa wp grubundan herhangi biri gelipte burda ispiyonculuk yapmaz rahat ol. Ve emin olunup wp grubunda ki derdimiz ne kk ne de burda ki geri kalan arkadaşlarımız oldu yani wp sizleri konuşacak zamanımızda derdimiz de yok bizim muhabbetlerimiz çok daha ilgi çekici masum olmayan şey burada ki ifşacıyı açığa çıkarmayıp araya fesat sokmaya çalışan kazen. Yoksa wp ta sizleri konuşmak işsizlik olurdu gerçekten.Bende gruptaki herkesi seviyordum
Gayet iyi anlaşmıştık
ama ispitçininKim olduğunu merak etmiyorum
bu kıskançlık bağ kuramama meselesi değil yasak çiğnenmiş ve biride ispiyonculuk yapmış diğerleride suçu bize atmaya çalışmış ilkokul seviyesi gibi
Herkes istediğiyle konuşabilir
Bende bazen özelden konuşuyorum burdaki arkadaşımla dedikodu amaçlı değil
Çok mesaj oluyor birbirine girmesin diye
Bu gruptan memnun olunmayıp yeni bir grup kurulmuş ve burası da konuşulmuş orada
Bana çokda masum bir iş gibi gelmedi
Bizim adımıza üzülmene gerek yok canım endişe duyma yaniEğer denilen gibiyse baya aktif olanlardan biri demek ki, ben dışarıdaki gruptakiler adına üzüldüm açıkçası madem burada yok biz saf duygularla yaklaşmaya devam etmeyeceğiz ama onlar bulup aralarından uzaklaştırırlar umarım garip bir durum olmuş niye durduk yere ortalık karıştırılır ki asla anlayamayacağım bişey
Yazık ki listeyi veren kişiyle aynı grupta kaldın ve çok güzel arkadaşlığa katılma gibi bir şansın olmadı. Zan altında kalmana gerek yok belli isimler var kazen açıklamadıkça da rahat edip bu grupta yazışmaya devam edeceksiniz üzgünüm ama listeyi veren burada kalmaya devam edecekHayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
benim anlamadığım madem grup kuruyorsunuz canınızın istediklerine haber verme hakkınız elbette var ama ben mesela kimsenin tavuğuna kışt demedim gruptaki herkese de eşit mesafede olduğumu düşünüyorum ama grubunuza çağırılmadım bile yani, listeyi veren kişi ile ben de aynı grupta olmayı istemem açıkçası ama sizler girip bizi zan altında bıraktıkça bu durumu da normal bulmadığımı iletmek istiyorum siz grubunuzda yine birbirinize destek olmaya devam edeceksiniz olan bu gruba ve hiçbişeyden haberi olmayan bizlere oldu sizler banlandınız grup küçüldü grup küçüldükçe yardımlaşma azalacak ve yardımlaşmak için açılan bu grup küçülmeye devam edecek gibi duruyor çünkü haberi olmayan birkaç kişiymişiz anlaşılan ben yöneticinin ısrarla ifşa eden kişiyi açıklamamasını da anlayamıyorum koca insanlar hepimiz zan altında kaldık ve hiç şık bir durum değil
Emin ol bizlerde ısrarla gruptan olmadığını çok emin bir şekilde söylüyoruz çünkü burda ki arkadaşlarımızı da çok seviyorduk ve kimsenin de kk de arkasından en ufak kötü bir konuşma geçmedi ama ne hikmetse listeyi veren arkadaş hem eksik vermiş wp grubunda ya da instada olmasına rağmen hem de büyük sallamış kk hakkında kötü konuşuyorlar vs diye öyle bi muhabbet hiç geçmedi aramızda aksine gelmeyenlerin hep gelmesini istemiştikİfşa eden kişi akıl mantık işi değil zaten ya
Niye ifşalamış
Sonrada kime niye hakkını helal etmemiş
Sonuçlarının böyle olacağını bilmiyor ise niye ne amaçla bu işe girişmiş
Taşlar yerine oturmuyor bende
Düşünüyorum ama mantıklı bir sebep bulamıyorum
Ortalığı yangın yerine çevirip şimdi herkesi zan altında bıraktı
İnşallah bir an önce bulunur ya da söylenir
Kazene sordum ısrarla siteden değil gidenlerden diyor.
Kendini hiç üzme zaten bu grupta kalan o grupta olmayan biri olsa nasıl katılanları tam liste verebilir ki gerçi eksik verdiğini de söylüyorlar da belki hala iki grupta da olanlar vardır ki olabilirler de sorun yok sitenin sahibi biz değiliz bizi ilgilendirmiyor biz burada dayanışma için bulunuyoruz keşke açıklansaydı da herkes bilseydi konu kapansaydı ama bence de artık konuyu kapatalım çünkü bebeklerimiz şu an en önemlisi stres yapmaya hiç gerek yokGruptan deıl yazdı pınk, ama şu da var bu kadar ortalık karısmısken gruplarındakı kısı de ben yaptım demez, kazen de yazdı soyleyen kısı sonuclaarının boyle olacagını bılmıyordum, hakkımı helal etmıyorum demıs.. Tek canımı sıkan cagrılıp gıtmedık dıye zan altında kalmak..
Belki sancın vardır da hissetmiyorsundur tedbirli olup içinin rahat olmasında fayda var. Buradaki erken doğumlardan ben onu gördüm.Yok yok hayır çok daha küçüktü 8 9 hafta kadardı. Evet çok az hissettim bir iki kere peş peşe olacak şekilde. Ancak kasılmalar tam gaz devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?