- 28 Mart 2023
- 525
- 985
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #57.561
Ben de siveno almıştım iki tane buram buram narenciye kokuyor burnuma. Kendimi narenciye = dezenfekte kokusu diye şartladım yoksa tahammül edemiyorumNe bileyim koku duyum çok hassas sanırım çok kötü oldum ya
Doktorum sertleşme önemli değil demişti ama geçen nst de bebek sertleşti ve nst nin nasıl yükseldiiğini gördümKızlar bir şey sorucam size. Bebeğin hareketlerini hiç hissetmedim bugün. Ancak sürekli karın sertleşiyor, kasılma olarak adlandırıyoruz ya daha önce de konusu geçmişti. Hareketlerini hiç hissetmedigim için bugün korkuyorum biraz ama bu sertleşme vs olduğu için bebiş sağlıklı ve yaşıyordur değil mi? Daha önce bir kaybım var saçma sapan şeyler geliyor aklıma. 33 haftalık gebelik. Bu sertleşme de bebisle alakalı sonuçta değil mi? Dün gece 2 civarı hissettim en son, sabah 8 buçukta uyandım bu saate kadar tık yok.
Tatlı bir şeyler yiyip sol tarafına yatmayı dene canım. Denediysen de içinin rahat etmesi için ne olur olmaz bir nst çektir derim ben.Kızlar bir şey sorucam size. Bebeğin hareketlerini hiç hissetmedim bugün. Ancak sürekli karın sertleşiyor, kasılma olarak adlandırıyoruz ya daha önce de konusu geçmişti. Hareketlerini hiç hissetmedigim için bugün korkuyorum biraz ama bu sertleşme vs olduğu için bebiş sağlıklı ve yaşıyordur değil mi? Daha önce bir kaybım var saçma sapan şeyler geliyor aklıma. 33 haftalık gebelik. Bu sertleşme de bebisle alakalı sonuçta değil mi? Dün gece 2 civarı hissettim en son, sabah 8 buçukta uyandım bu saate kadar tık yok.
Ne güzel, maşallah sizeMerhaba hanımlar.
Daha önce yazmıştım gelişim durmuş diye
Ben sezaryen ile doğum yaptım 36+1 de
2400 Gr doğdu.
Ödem gidince 2190 şuan.
Sütüm 2&3 gün sonra geldi. Bol su içmek ve en önemlisi ılık sıcak su ile duş hızlandırdı bence doktorum süt arttırıcı yazmsti onu da kullanıyorum.
Kıyafetlerin hepsi küçük oldu tabi ama katlayarak falan bir şekilde kullanılıyor.
Biz operasyon sonrası taburcu olduk çok kötü senaryolar üretmiştir ama çok çok şükür olmadı.
Allah herkese güzel , sağlıklı doğum nasip etsin.
Dualarım sizlerle.
Chıccoya bakıcam ben bı de, ınstgramda tskıp ettıgım bırı ev bebek kokuyor yazmıstıBen de siveno almıştım iki tane buram buram narenciye kokuyor burnuma. Kendimi narenciye = dezenfekte kokusu diye şartladım yoksa tahammül edemiyorumsivenodan sonra unıbaby alırım diyordum demek onun da hiç kokusu yok kokusu için dalin falan bakcam heralde
Memnun kalırsan haberdar eder misinChıccoya bakıcam ben bı de, ınstgramda tskıp ettıgım bırı ev bebek kokuyor yazmıstı
Bunu öneriyor musun? Nerden aldın acaba sanırım Almanya’da misinŞimdi baktım çok pahalı turkiyede sanki rossmann da yok trendyol da 700 lira
Biz burda 5 yuro ya aldığımız için uygun sandım ama çok güzel bi deterjanEki Görüntüle 3337694
Bu ılk yıkama ısını sıvenolar ıle hallederım, ıkıncı yıkamada denerım onu da, bıraz surebılır haber etmem amaMemnun kalırsan haberdar eder misin
Çok can sıkıcı bır durum olustu gercekten, bır suru sevdıgımız kısı var, zan altında kaldım, cunku bende cagırıldım gıtmedım,emınım benden de suphelenıyolardır, ısteyen ıstedıgı yerde devam eder dıye dusundum, kaldı kı kızlar buraya da yazıyordu, tamamen kopmadılar burdan da..Şimdi ben grubu bildiğim ama girmediğim için bu söylenen sonrası kendimi kötü hissettim çünkü haber falan vermedim ama insanları zan altında bırakıyorsunuz hiç hoş değil. Kazen yapanın gruba dahil olan birisi olduğunu söyledi. Tercihlerinize elbet saygım var fakat ya çıkıp şu kişi diyin ya da şüpheleniyoruz vs diyip kimseyi zan altında bırakmayın.
Yıllardır Baby me granül sabun deterjan kullanıyorum gayrette eriyor makinada hiç sorun yaşamadım kuzenimde roxy kullanıyor oda güzel eriyor diyorSabun tozunu da eritip koymak gerekiyormuş makinaya. Eğer düşük ısıda yıkayacaksan tabi.
Ben çişli kakalı şeyleri kaynar suya basıyordum önce. Sonra iyice akıtıp 30-40 derecede falan makinede yıkıyordum.
Çikolata yada neye tepki veriyorsa yiyip soluna yatıp bekledin mi hiç yinede bi doktoruna danışsan yada acile gitsen sanki iyi olurKızlar bir şey sorucam size. Bebeğin hareketlerini hiç hissetmedim bugün. Ancak sürekli karın sertleşiyor, kasılma olarak adlandırıyoruz ya daha önce de konusu geçmişti. Hareketlerini hiç hissetmedigim için bugün korkuyorum biraz ama bu sertleşme vs olduğu için bebiş sağlıklı ve yaşıyordur değil mi? Daha önce bir kaybım var saçma sapan şeyler geliyor aklıma. 33 haftalık gebelik. Bu sertleşme de bebisle alakalı sonuçta değil mi? Dün gece 2 civarı hissettim en son, sabah 8 buçukta uyandım bu saate kadar tık yok.
İçeriği temiz diye geçtim bende finish kullanıyordum deterjan kokusu ve kalıntısından sebeb iki kez çalıştırıyordum yinede çok rahatsızdım şimdi mis gibi kalıntı yok koku yok ve tertemizSodalı bulaşık makinası tableti doğal içeriklimi oluyor
Bulaşıkta fairy kullanıyorum acayip deterjan kokuyor bardaklar kaşıklar ekstra durulama yaptırıyorum her seferinde
Sertleşme yaşam belirtisi mi bunu merak ettim asıl benDoktorum sertleşme önemli değil demişti ama geçen nst de bebek sertleşti ve nst nin nasıl yükseldiiğini gördüm
Nadirende olsa bendede oluyor ama istersen yinede doktorunla paylaş daha önceki geçmişinden dolayı ne olur ne olmaz
Deneyeceğim yemek yemeyi bekliyorum yemekten sonra da hissetmezsem giderim kesinÇikolata yada neye tepki veriyorsa yiyip soluna yatıp bekledin mi hiç yinede bi doktoruna danışsan yada acile gitsen sanki iyi olur
Sertleşme ve kasılma ıcın yalanci sanci dedıler. Benım nerdeyse tüm gün sert karnım artıkSertleşme yaşam belirtisi mi bunu merak ettim asıl ben
Sertlesme olunca hareketı ben de hıssetmıyırum, hep mı sert kaldı karnınız bugun, doktora soyleyın mutlaka, ıcınız rahat eder, bı gıdın gorun benceSertleşme yaşam belirtisi mi bunu merak ettim asıl ben
Hemde hiç hoş olmadı. Ben numara vs vermeyi doğru bulmadığım birde bebek işlerinden dolayı girmedim. Ama sürekli gelip böyle yazıp gitmeleri insanı kötü hissettiriyor. Koca insanlarız burda. 2 ay sonra belki de tek kelam etmeyeceğiz herkes çocuğunun evinin derdine düşecek ne gerek var insanlara böyle hissettirmeye? Burda aylarca birbirimize destek olduk şimdi ortaya atılan saçma sapan bişeyle zan altında kalıyoruz. Açıkçası isteyen ordan konuşur isteyen bundan bahane yani. Neyse daha da yazmak istemiyorum kırıcı olmamak adına. Sende üzülme yapan gruplarından biriymiş zatenÇok can sıkıcı bır durum olustu gercekten, bır suru sevdıgımız kısı var, zan altında kaldım, cunku bende cagırıldım gıtmedım,emınım benden de suphelenıyolardır, ısteyen ıstedıgı yerde devam eder dıye dusundum, kaldı kı kızlar buraya da yazıyordu, tamamen kopmadılar burdan da..
Allah bılıyor, hepımız hamıleyız, dogumlarımız yakın, kımımız dogurdu,hos olmadı bu durum
Yemek yiyeceğim birazdan, yemekten sonra duruma göre gideceğim sanırım.Tatlı bir şeyler yiyip sol tarafına yatmayı dene canım. Denediysen de içinin rahat etmesi için ne olur olmaz bir nst çektir derim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?