2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ne bileyim koku duyum çok hassas sanırım çok kötü oldum ya
Ben de siveno almıştım iki tane buram buram narenciye kokuyor burnuma. Kendimi narenciye = dezenfekte kokusu diye şartladım yoksa tahammül edemiyorum sivenodan sonra unıbaby alırım diyordum demek onun da hiç kokusu yok kokusu için dalin falan bakcam heralde

Doktorum sertleşme önemli değil demişti ama geçen nst de bebek sertleşti ve nst nin nasıl yükseldiiğini gördüm
Nadirende olsa bendede oluyor ama istersen yinede doktorunla paylaş daha önceki geçmişinden dolayı ne olur ne olmaz

Tatlı bir şeyler yiyip sol tarafına yatmayı dene canım. Denediysen de içinin rahat etmesi için ne olur olmaz bir nst çektir derim ben.

Ne güzel, maşallah size
Rabbim sağlıklı, huzurlu, bir ömür nasip etsin

Chıccoya bakıcam ben bı de, ınstgramda tskıp ettıgım bırı ev bebek kokuyor yazmıstı

Çok can sıkıcı bır durum olustu gercekten, bır suru sevdıgımız kısı var, zan altında kaldım, cunku bende cagırıldım gıtmedım,emınım benden de suphelenıyolardır, ısteyen ıstedıgı yerde devam eder dıye dusundum, kaldı kı kızlar buraya da yazıyordu, tamamen kopmadılar burdan da..
Allah bılıyor, hepımız hamıleyız, dogumlarımız yakın, kımımız dogurdu,hos olmadı bu durum

Yıllardır Baby me granül sabun deterjan kullanıyorum gayrette eriyor makinada hiç sorun yaşamadım kuzenimde roxy kullanıyor oda güzel eriyor diyor

Çikolata yada neye tepki veriyorsa yiyip soluna yatıp bekledin mi hiç yinede bi doktoruna danışsan yada acile gitsen sanki iyi olur

Sodalı bulaşık makinası tableti doğal içeriklimi oluyor
Bulaşıkta fairy kullanıyorum acayip deterjan kokuyor bardaklar kaşıklar ekstra durulama yaptırıyorum her seferinde
İçeriği temiz diye geçtim bende finish kullanıyordum deterjan kokusu ve kalıntısından sebeb iki kez çalıştırıyordum yinede çok rahatsızdım şimdi mis gibi kalıntı yok koku yok ve tertemiz

Sertleşme yaşam belirtisi mi bunu merak ettim asıl ben

Sertleşme yaşam belirtisi mi bunu merak ettim asıl ben
Sertleşme ve kasılma ıcın yalanci sanci dedıler. Benım nerdeyse tüm gün sert karnım artık Ben sertleşme olduğunda bebeği hissetmıyorum . Doktora sorduğumda sancının sertlesmenın normal oldugu ama günde en az 10 kere bebegı hıssetmem gerektıgınınsoyledı. Sancı kasılma oncesınsonrası hareket ediyor . Aklınızda en ufak kuşku olduğunda gıdın doktora. En kötü boşa gıtmıs bır kaç saat kaybetmıs olursunuz.

Hemde hiç hoş olmadı. Ben numara vs vermeyi doğru bulmadığım birde bebek işlerinden dolayı girmedim. Ama sürekli gelip böyle yazıp gitmeleri insanı kötü hissettiriyor. Koca insanlarız burda. 2 ay sonra belki de tek kelam etmeyeceğiz herkes çocuğunun evinin derdine düşecek ne gerek var insanlara böyle hissettirmeye? Burda aylarca birbirimize destek olduk şimdi ortaya atılan saçma sapan bişeyle zan altında kalıyoruz. Açıkçası isteyen ordan konuşur isteyen bundan bahane yani. Neyse daha da yazmak istemiyorum kırıcı olmamak adına. Sende üzülme yapan gruplarından biriymiş zaten

Tatlı bir şeyler yiyip sol tarafına yatmayı dene canım. Denediysen de içinin rahat etmesi için ne olur olmaz bir nst çektir derim ben.
Yemek yiyeceğim birazdan, yemekten sonra duruma göre gideceğim sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…