- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.761
Hiç belli olmaz orası canım kimisi erken hissediyor kimisi 20. Haftalarda bile hala hissetmemiş oluyorMaşallah ne güzelbana 16. Haftada ancak hissedersin dediler
Aynı yaştayız.Kuzum senin yasin kucuktu dogru hatirlioeum dimi :) dogumdan sonra 4-5 ayda verirsin istersen ben napicam
Kan dolasiminin oldugu yeri gosteriyor bildigim kadariyla.Sanmıyorum canım çünkü bende bir kaç tane alanda mavi ve kırmızı noktalar vardı toplamda 10 tane kadar
Benım ikizler iki kız olsa ya da bi kız bi erkek olsaBende şaşırdım ama baya baya hissediyorum.. ilk gebeliğimde de erken hissetmiştim kaçıncı hafta olduğunu hatırlamıyorum ama kuzenim iki gebeliğinde de erken hissetti .. üçü de erkek oldu.. ablam iki gebeliğinde de birşey hissetmedi ikiside kız haberiniz olsun
Oynama nasıl biliyor musunuz sanki bir anda hızlanan kalp gibi atıyor bazen sessiz gaz kayması gibi oluyor ama için çekiliyor sanki başta anlayamadım da sonradan dank etti bebek oynuyor diye
Ben her gece uyanıyorum mide bulantım ve acıkma gibi bişey oluyo saat 3 gbi gece sonra bi biskuvi atıyorum agzıma bi de peynir gibi tuzlu bişey gecıyo, hani ben normalde 6 gbi yerdim akşam yemegımı sonra hiç bişey yemezdım kahvaltımı 11 gbi yapardım şimdi geceleri uyanıp bişey yıyorum hayret bişeyNe halsizlik ne bulantı ne kokulara hassasiyet azalmıyor aksine çoğalıyor yainsan gece uykusundan kokulara uyanır mı bu gece uyandım ben
Doktora görünmen gerekiyor. Dış gebelik olabilir.Kızlar progesteron hormonundan anlayan var mı 4+6 da yaptırmıştı 6.13 çıktı olması gereken değer aralığı kaç olmalı biliyormusunuz
Canım sen prilam kullanıyordun sanırım hiç fayda etmiyor muGünaydııın kızlaaarr bulantıların halsizliklerin daha az olduğu bir gün olur inşallah
İki gün uygulamaya giremedim nedense bakım mı varmış anlamadım, annemdeyim çok fenayımbu gece kokular uykumdan bile uyandırdı beni o dereceyim düşünün...
Neyse ama güzel bir haberimde var teyzeleri iki gündür balık var içimde sanki oynamalarını hissediyorum bugün tam 9 haftalık olduk var mı benim gibi hissedenbu arada erken oynamayı hissediyorsanız erkektir haberiniz olsun kızların ki geç hissediliyor.. yani bize bir erkek daha geliyor futbol takımı kuracağız
Eşimde tersliyor beni erkek dedikçe Allah'ın işine ne karışıyorsun diyor
Prilam şöyle işe yarıyor bulantı hissini kesiyor ağızdaki metalik tadı kesiyor hatta koku yüzünden aniden kusmaları çok güzel engelliyor ama midenin ağızda olma hissi kusmadan rahatlayamam hissi bende hep var nedense .. uyku, kafada uyuşukluk, algıda zorluk yapıyor ben o yüzdende fenayım.. gece içtiğin iki ilaç ertesi gün tam olarak kesmiyorsa gün içnde bi tane daha iç ben içiyorum bulantı yaşayacağımı anladığım zaman..Canım sen prilam kullanıyordun sanırım hiç fayda etmiyor mu
Banada dün doktor verdi dün içtim ama sürekli uyku halindeydim uyudum bulantıma iyi geldi. Ama bugün bulantıma fayda etmedi maalesef gittikçede artıyor sanki.
Bu arada ne kdar erken hissetmişsin maşallah valla çok şanslısın:)
Normal hal ile gebeliği aynı olacak mı sanıyordunnBen her gece uyanıyorum mide bulantım ve acıkma gibi bişey oluyo saat 3 gbi gece sonra bi biskuvi atıyorum agzıma bi de peynir gibi tuzlu bişey gecıyo, hani ben normalde 6 gbi yerdim akşam yemegımı sonra hiç bişey yemezdım kahvaltımı 11 gbi yapardım şimdi geceleri uyanıp bişey yıyorum hayret bişey
Ah inşallah öyle olur ikisinide tadarsınBenım ikizler iki kız olsa ya da bi kız bi erkek olsabende karıncalanma oldu kasıklarda gaz kayması gibi şeylerde oldu ama gazdır demiştim
Valla ben de :/ tup bebek ilaclariyla 72yi vurdum yuvarlaniyodum her anlamda. Sonra verdim ama iste smdi alicaz geri. 78-80le dogursak on numara bes yildiz olurAynı yaştayız.
Benim 66 kiloya inince yüzüm düştü.
72 nin üstüne çıkmamam lazım.
Valla gece kalkıp yemeyı anlayamadım halaNormal hal ile gebeliği aynı olacak mı sanıyordunn
Damarlar büyüdüğü için olmasın bendede oldu aynı seyler sankı ama ben rahım buyuyor ya ona bagladımAh inşallah öyle olur ikisinide tadarsın
Çoğunlukla kalp atması gibi hissediyorum ben dinle bakalım kendini olacak mı öyle
İyi olsamda bende kalkıp yesem neyse o zamanlarda gelecek biliyorumValla gece kalkıp yemeyı anlayamadım hala
O pıt pıt rahim atması hep var ama o hızlı kalp atımı gibi belli bir yerde olmuyor rahim nabız gibi hep atıyor onu hissedemeyiz hatta sırt üstü yat karnını izle pıt pıt attığını görürsün o rahim büyüdüğü için benim dediğm farklıDamarlar büyüdüğü için olmasın bendede oldu aynı seyler sankı ama ben rahım buyuyor ya ona bagladımbakarım bi bende
günaydın al benden de o kadar. ilk bi iki gün hoşuma gitti yalan yok dedım ahh ya senınde bır gun gebelık bulantısı basına gelecekmıs ama bır kac gundur canıma tak ettıKızlar günaydııınnnkusmalı günlere devam
Son aylar abartmazsak yemeyi olur bence.Valla ben de :/ tup bebek ilaclariyla 72yi vurdum yuvarlaniyodum her anlamda. Sonra verdim ama iste smdi alicaz geri. 78-80le dogursak on numara bes yildiz olur
hayırlı olsun kaç haftalıkCinsiyet tahmininiz var mi kizlar ☺
sag olun 9hayırlı olsun kaç haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?