- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.507
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.781
Yemekle ilgisi pek yok azsa yesen bünye şişmeye müsaitse son ay özellikle birden şişiyor insanSon aylar abartmazsak yemeyi olur bence.
böyle duruş bana kızı anımsattı burda daha iyi tahmin yapanlar var onlar ne diyecek bakalımsag olun 9
aynen gorurlerse ben de merak ettimböyle duruş bana kızı anımsattı burda daha iyi tahmin yapanlar var onlar ne diyecek bakalım
Evet bu haftada normal ben de 6. Haftamda 3 gün kahverengi leke yaşadım yerleşme kanamasıydı ama her ihtimale karşı progestan başlandıKızlar merhaba, 6+2 hamileyim.2 gündür kahverengi leke geliyor peçeteye. Doktorumla görüştüm korkulacak bir şey yok istersen beta bakalım gebelik sağlıklı ilerliyor mu diye dedi. Başına bu haftalarda kahverengi lekelenme gelen oldu mu? Sonuç ne oldu? İlk gebeligimde kalp atışını duymaya gittiğimde duyamamistim ve bir süre sonra zorunlu kürtaj olmuştum..şuan da da kalp atışı daha yok. Korkuyorum
Daha hiç yemedim.
Yemek zorunda değilsin tiksinirken zorlama kendini balık yerine başka faydalı şeylere yönel bu halin geçince yersin eğer şimdi zorlarsan ve tiksinirsen bi daha yiyemez duruma gelirsin.. mesela ben şuan omlet yiyemiyorum düşünmek bile tiksindiriyor..
Ton balığı üç kere falan yedim tiksindim galiba görmek bile istemiyorum artıkDaha hiç yemedim.
Ton balık severim o da hamilelikte yenmiyor zaten. Hatta ev ton dolu duruyor öyle.
Olmadı doktora balık yağı filan yazdırırız.
İlk hamileliğimde dikkat ediyordum . Fırında filan yiyodum.
Aaa mısırlı mayonezli salatası.Ton balığı üç kere falan yedim tiksindim galiba görmek bile istemiyorum artık
Ceviz iki gün yedim bir paket bitmek üzereydi kustum dahada ağzıma sürmemCeviz ilk günler iyi yiyodum. Hem kabızlık için de ideal aslında. Bu ara aksatıyırum. Tekrar başlasam. Hatta direk kırıp yiyodum.
Yaptım yaptım hepsini sık yedim herhalde ondan tadı aklıma gelince ıyy oluyorum şuanAaa mısırlı mayonezli salatası.
Sonra sandviçi çok güzel olur.
Büyük ihtimal Erkek bebek canım
Ay inşallah bi kızı var oda erkek istiyorduBüyük ihtimal Erkek bebek canım
Ama senin miden kotu. Bende ole bisey yok. Herseyi yiyorum ama balik fikri aklimi kacirtiyoYemek zorunda değilsin tiksinirken zorlama kendini balık yerine başka faydalı şeylere yönel bu halin geçince yersin eğer şimdi zorlarsan ve tiksinirsen bi daha yiyemez duruma gelirsin.. mesela ben şuan omlet yiyemiyorum düşünmek bile tiksindiriyor..
Gerçi ben herşeyden tiksiniyorum besleniyorum bile sayılmaz günde iki öğün zor yiyorum hafif şeyler oda
Allah gönlğne göre versin inşallah canım saglıklı sıhhatliAy inşallah bi kızı var oda erkek istiyordusağlıklı olsun öncelikle tabi de ağzın bal yesin valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?