2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ay ne güzel maşallah olsun sen yinede zorlama tiksinmek mideyle alakalı değil sadece omletten tiksindiğimi anladığımda çokta kötü değildim yedikten sonra kusmadım bile ara verdim yemiyorum şimdi onun yerine haşlama yiyorum da bakalım ondan ne zaman bıkıp tiksinirim Allah bilir
Çok fenayım kızlar kusmaktan bitap düştüm yanıyorum midemden ağzıma kadar

Aranızda aile hekimliğine kan veren var mı varsa kaçıncı haftada verdiniz bir de hangi değerlere bakıyorlar?
Kalp atışını duyduktan sonra bildirim yapıyorsunuz form dolduruyorlar sonra yapılması gereken tüm tahlilleri yapıyorlar istersen ek olarak Protestan ve TSH baktirabilirsin

Ayın 15inde randevum var,.dualarınıza talibim

Sen baya kötü olmussun yaaa üzüldüm canım.
Midene iyi gelecek yiyecekler mi bulsan acaba

Sen baya kötü olmussun yaaa üzüldüm canım.
Midene iyi gelecek yiyecekler mi bulsan acaba
Hiç birşey iyi gelmiyor az önce yine kustum boş mide ama bulanıyor bulantı bi yana mide asidi yüksek nasıl yanıyorum var ya kusarken hele asit gibi mutfağa su bile almaya giremiyorum oğlum geldi okuldan da su içtim biraz onuda kustum yemek sipariş verdim geldi şükür belki yiyince kendime gelirim ama sanmıyorum

Ya yediklerine eliminasyon mu yapsan. Nebilym mesela beyaz ekmegi kes hep yedigin bazi seyleri gun gun cikart belki ise yarar?

Ne bilim tuzlu ve hafif ürünler denesen.
Rennie çiğneme tableti kullan.
Geçecek bu günlerde

Ya yediklerine eliminasyon mu yapsan. Nebilym mesela beyaz ekmegi kes hep yedigin bazi seyleri gun gun cikart belki ise yarar?
Güldüm çünkü hamile kalmadan önce ekmek yemezdim yersemde tam buğday yerdim. Şimdi yiyemiyorum beyaz ekmek dışında ekmek.. yine çok yemiyorum onu.. hiç birşey yemiyorum desem yeridir günlerdir ilk defa pilav yedim şimdi gene yanıyor gene yanıyor mutfağa yemek yapmaya zaten giremiyorum çorba dışında çok yemek yemiyorum.. baharatlı yağlı yemeklerin kokusundan bile midem kalkıyor kaçıyorum.. öyle işte

Canim ben beyaz leblebi yedim midemi bastırdı baya sonra bisiler yiyebildim

Ac ac da olmaz ozmn ye bacim ac kalma bastiricsk bisiler ye ztn 2-3 haftaya biter bulantilar heralde. 12de bitiyo deniyor

Sahile doktoruna görün bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…