- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.801
Ay ne güzel maşallahAma senin miden kotu. Bende ole bisey yok. Herseyi yiyorum ama balik fikri aklimi kacirtiyoustelemiyim ozmn solediginiz gbi @sudem34 olmadi gidince sorym doktora balik yagi isini haftaya gidince yazarim burdan da
Btw: ton baligi yemeyin agir metal mi bisi oluyomus yasak hamileyken
Doktora sordum canım herşey yolunda dedi, sanırım haftama göre normalDoktora görünmen gerekiyor. Dış gebelik olabilir.
0-6 dış gebelik
6-12 %50 ihtimal
12 ve üstü normal demişti benim doktorum.
kaç haftalık şuan
Anladım teşekkür ederim cevabınız içinEvet bu haftada normal ben de 6. Haftamda 3 gün kahverengi leke yaşadım yerleşme kanamasıydı ama her ihtimale karşı progestan başlandı
Kalp atışını duyduktan sonra bildirim yapıyorsunuz form dolduruyorlar sonra yapılması gereken tüm tahlilleri yapıyorlar istersen ek olarak Protestan ve TSH baktirabilirsinAranızda aile hekimliğine kan veren var mı varsa kaçıncı haftada verdiniz bir de hangi değerlere bakıyorlar?
Tesekkur ederimKalp atışını duyduktan sonra bildirim yapıyorsunuz form dolduruyorlar sonra yapılması gereken tüm tahlilleri yapıyorlar istersen ek olarak Protestan ve TSH baktirabilirsin
Ayın 15inde randevum var,.dualarınıza talibimBos gebelik geçirdiğimde o haftalardayken ben de kahverengi lekelenme görüyordum kalp atışı duyamadım bende malesef kürtaj oldum. Ama siz de bir kere geçirmişsiniz bildiğim kadarıyla boş gebelik 2 kere tekrar etmez. Bir kaç gün sabredin vajinal ultrasonla kalp atışını duyarsınız inşallah
Sen baya kötü olmussun yaaa üzüldüm canım.Ay ne güzel maşallaholsun sen yinede zorlama tiksinmek mideyle alakalı değil sadece omletten tiksindiğimi anladığımda çokta kötü değildim yedikten sonra kusmadım bile ara verdim yemiyorum şimdi onun yerine haşlama yiyorum da bakalım ondan ne zaman bıkıp tiksinirim Allah bilir
Çok fenayım kızlar kusmaktan bitap düştüm yanıyorum midemden ağzıma kadar
Hiç birşey iyi gelmiyor az önce yine kustum boş mide ama bulanıyor bulantı bi yana mide asidi yüksek nasıl yanıyorum var ya kusarken hele asit gibiSen baya kötü olmussun yaaa üzüldüm canım.
Midene iyi gelecek yiyecekler mi bulsan acaba
Ya yediklerine eliminasyon mu yapsan. Nebilym mesela beyaz ekmegi kes hep yedigin bazi seyleri gun gun cikart belki ise yarar?Hiç birşey iyi gelmiyor az önce yine kustum boş mide ama bulanıyor bulantı bi yana mide asidi yüksek nasıl yanıyorum var ya kusarken hele asit gibimutfağa su bile almaya giremiyorum oğlum geldi okuldan da su içtim biraz onuda kustum yemek sipariş verdim geldi şükür belki yiyince kendime gelirim ama sanmıyorum
Ne bilim tuzlu ve hafif ürünler denesen.Hiç birşey iyi gelmiyor az önce yine kustum boş mide ama bulanıyor bulantı bi yana mide asidi yüksek nasıl yanıyorum var ya kusarken hele asit gibimutfağa su bile almaya giremiyorum oğlum geldi okuldan da su içtim biraz onuda kustum yemek sipariş verdim geldi şükür belki yiyince kendime gelirim ama sanmıyorum
Ya yediklerine eliminasyon mu yapsan. Nebilym mesela beyaz ekmegi kes hep yedigin bazi seyleri gun gun cikart belki ise yarar?
Bende Hakan beye gidiyorum 7. ayımdayım. İstediğinizde ulaşabiliyor musunuz? Bazen ulaşmak istediğimde ulaşamıyorumBen de izmirdeyim aylin hanıma da gittim ama son kararımı medicana hakan sabırlı’da verdim canım
benimkini de yorumlar misinBüyük ihtimal Erkek bebek canım
Canim ben beyaz leblebi yedim midemi bastırdı baya sonra bisiler yiyebildimGüldüm çünkü hamile kalmadan önce ekmek yemezdim yersemde tam buğday yerdim. Şimdi yiyemiyorum beyaz ekmek dışında ekmek.. yine çok yemiyorum onu.. hiç birşey yemiyorum desem yeridir günlerdir ilk defa pilav yedim şimdi gene yanıyor gene yanıyor mutfağa yemek yapmaya zaten giremiyorum çorba dışında çok yemek yemiyorum.. baharatlı yağlı yemeklerin kokusundan bile midem kalkıyor kaçıyorum.. öyle işte
Ac ac da olmazGüldüm çünkü hamile kalmadan önce ekmek yemezdim yersemde tam buğday yerdim. Şimdi yiyemiyorum beyaz ekmek dışında ekmek.. yine çok yemiyorum onu.. hiç birşey yemiyorum desem yeridir günlerdir ilk defa pilav yedim şimdi gene yanıyor gene yanıyor mutfağa yemek yapmaya zaten giremiyorum çorba dışında çok yemek yemiyorum.. baharatlı yağlı yemeklerin kokusundan bile midem kalkıyor kaçıyorum.. öyle işte
Denerim ama sanmıyorum bi kere başladı mı kusmadan geçmiyorCanim ben beyaz leblebi yedim midemi bastırdı baya sonra bisiler yiyebildim
Sahile doktoruna görün benceGüldüm çünkü hamile kalmadan önce ekmek yemezdim yersemde tam buğday yerdim. Şimdi yiyemiyorum beyaz ekmek dışında ekmek.. yine çok yemiyorum onu.. hiç birşey yemiyorum desem yeridir günlerdir ilk defa pilav yedim şimdi gene yanıyor gene yanıyor mutfağa yemek yapmaya zaten giremiyorum çorba dışında çok yemek yemiyorum.. baharatlı yağlı yemeklerin kokusundan bile midem kalkıyor kaçıyorum.. öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?