2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Düzensiz sancılar bunlar sanırım
Mesaneye baskı yapmıyor galiba ya hep hafiften bir baskılı mesanem

Yalnız bazı doktorlar tüp bebekleri sezaryenle alıyor diy ebiliyorum normal doğurtmuyorlarmış
Benim doktorum normalde yaptırıyor . Tüp bebek olması doğum şeklini etkilemiyor ki demişti

kızlar göğüsler için krem kullanıcakmısınız yara olmasın vs diye kullanıcaksanız neler aldınız?
Ben almadım .gümüş kapak ve göğüs kalkanı aldım kendi sütünü sürmek en iyi krem dedi çevremdekiler . İhtiyaç olursa da lansinoh alırım diye düşünüyorum

Düzensiz sancılar bunlar sanırım
Mesaneye baskı yapmıyor galiba ya hep hafiften bir baskılı mesanem

Yalnız bazı doktorlar tüp bebekleri sezaryenle alıyor diy ebiliyorum normal doğurtmuyorlarmış
Gebe kaldıktan sonra tüp bebek olması ya da olmaması farketmiyor.. ama bazı doktorlar tüp bebeği “değerli gebelik” gördüğü için riske atmak istemiyor.. benim gittiğim doktor bu ay 2 tüp bebek annesini normal doğurtmuş.. bende normal doğum istiyorum bakalım

Aha tebessüm ettirdiniz hastane merdivenlerini nasıl çıkacaksınızolmadı asansör olur ✌olmadı yürüyen merdiven
Kızlar merhaba 34+6 olarak dün mecburi sezeryanla doğum yaptım. Ama sancım çok fazla bu sancılar dikiş ağrıları için önerisi olanınız var mı acaba ? Çok ağrım var
Bebek hayırlı olsun
Sezeryan doğum sonrası apar topar sizi neden hastaneden çıkardılar?
Gaz sancısı çekmemeniz gazınızın olmaması lazım. Ağrı kesici antibiyotik serum vs takviyesi vermedi mi doktorunuz?
Bebek doğdu artık ağrı kesici içmezsiniz ağrınız olur muhakkak.

Amin inşallah yürüyemiyorum ayağa kalktığımda iki büklüm geziyorum oturup kalkarken inanılmaz ağrıyor

Hastanede sadece doğum yaptığım gün serum yapıldı 2 tane bugün yapılmadı. Ve çıktım. Gazını çıkardıktan sonra çıkabilirsiniz dediler. Ev içinde antibiyotik kan sulandırıcı iğne ve parol verdiler.

Normalde iki gün değil mi siz evde 3 çocuk var diye mi erken çıkmak istediniz?

Kızlar normal doğum düşünüp beybisi dönmeyen var mı benim dönmemiş hala
Benim dönmüş mu tam bilmiyorum ama ben caprazjda hisediyorum canım doktorda geçen dönmüş dedi iki üç haftadur böyle benim bı sağa sola kayıyor ama genelde kafa aşağıda 34+4benimde
Kizlar ben dogum yaptim bebisim gozetim altında 1 2 saate belli olacakmış yanıma gelip gelmeyecegi
Gözün aydın canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla al evine git
Sallama cay gıbı mı, yoksa aktardan alıp kendımız mı demlıcez? Rezeneyı cok duyuyorum ben de
Ben rezeneyi aktardan alıyordum hep canım hata hala var kimyonda toz demleyip içtim çoğu zaman ama aktardan tane Alicam galiba bu sefer
Kızlar merhaba 34+6 olarak dün mecburi sezeryanla doğum yaptım. Ama sancım çok fazla bu sancılar dikiş ağrıları için önerisi olanınız var mı acaba ? Çok ağrım var
Gözün aydın canım hayırlı olsun inşallah ağrın için üzgünüm ne yapılır sezeryanda tam bilemiyorum gerçekten biran önce dinsin insallah
kızlar göğüsler için krem kullanıcakmısınız yara olmasın vs diye kullanıcaksanız neler aldınız?
Canım ben aldım lansihon10 ml olandan deneme amaçlı ne olur ne olamz ama ayva cekirdegi jeli ve tahinin üstündeki yağı da kulanmayi düşünüyorum evde ihtiyaç olursa inşallah hiç birimizin olmaz

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla kavuşun kaç haftalık olmuştun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…