- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.181
Benim doktorum normalde yaptırıyor . Tüp bebek olması doğum şeklini etkilemiyor ki demiştiDüzensiz sancılar bunlar sanırım
Mesaneye baskı yapmıyor galiba ya hep hafiften bir baskılı mesanem
Yalnız bazı doktorlar tüp bebekleri sezaryenle alıyor diy ebiliyorum normal doğurtmuyorlarmış
Ben almadım .gümüş kapak ve göğüs kalkanı aldım kendi sütünü sürmek en iyi krem dedi çevremdekiler . İhtiyaç olursa da lansinoh alırım diye düşünüyorumkızlar göğüsler için krem kullanıcakmısınız yara olmasın vs diye kullanıcaksanız neler aldınız?
Gümüş kapak kullanabilirsinkızlar göğüsler için krem kullanıcakmısınız yara olmasın vs diye kullanıcaksanız neler aldınız?
Gebe kaldıktan sonra tüp bebek olması ya da olmaması farketmiyor.. ama bazı doktorlar tüp bebeği “değerli gebelik” gördüğü için riske atmak istemiyor.. benim gittiğim doktor bu ay 2 tüp bebek annesini normal doğurtmuş.. bende normal doğum istiyorum bakalımDüzensiz sancılar bunlar sanırım
Mesaneye baskı yapmıyor galiba ya hep hafiften bir baskılı mesanem
Yalnız bazı doktorlar tüp bebekleri sezaryenle alıyor diy ebiliyorum normal doğurtmuyorlarmış
AhaArkadaşım doğuma gireceğinde yanındaydım bir sürü sayfa okuyup imzalattılar son adet tarihi vs sorular soruyorlardı ben çıkmıştım devam ediyorlardı acaba orda soruyorlar mı diye merak ettim. Ya doğum yaklaştıkça hastanenin merdivenlerini bile nasıl çıkacağımı düşünüp planlıyorum kafayı yedim
Bebek hayırlı olsunKızlar merhaba 34+6 olarak dün mecburi sezeryanla doğum yaptım. Ama sancım çok fazla bu sancılar dikiş ağrıları için önerisi olanınız var mı acaba ? Çok ağrım var
Amin inşallahBebeğiniz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahdikiş ağrısı için yürümeniz gerekiyor dikişlerin hemen kaynaması için evde yavaş yavaş yürüyün 1 haftaya ağrı sızı kalmaz inşallah gazınız varsa nescafe iyi geliyor
Hastanede sadece doğum yaptığım gün serum yapıldı 2 tane bugün yapılmadı. Ve çıktım. Gazını çıkardıktan sonra çıkabilirsiniz dediler. Ev içinde antibiyotik kan sulandırıcı iğne ve parol verdiler.Ahatebessüm ettirdiniz hastane merdivenlerini nasıl çıkacaksınız olmadı asansör olur ✌olmadı yürüyen merdiven
Bebek hayırlı olsun
Sezeryan doğum sonrası apar topar sizi neden hastaneden çıkardılar?
Gaz sancısı çekmemeniz gazınızın olmaması lazım. Ağrı kesici antibiyotik serum vs takviyesi vermedi mi doktorunuz?
Bebek doğdu artık ağrı kesici içmezsiniz ağrınız olur muhakkak.
Normalde iki gün değil mi siz evde 3 çocuk var diye mi erken çıkmak istediniz?Hastanede sadece doğum yaptığım gün serum yapıldı 2 tane bugün yapılmadı. Ve çıktım. Gazını çıkardıktan sonra çıkabilirsiniz dediler. Ev içinde antibiyotik kan sulandırıcı iğne ve parol verdiler.
Ben o gümüş kapak vs onu da almadım yaaBen incia nın kremini aldım. Gümüş kapakla ikisi yeterli olur umarım
Bana da lansinoh dediler al diye de bilemedim o gümüş kapak vs de almadımBen almadım .gümüş kapak ve göğüs kalkanı aldım kendi sütünü sürmek en iyi krem dedi çevremdekiler . İhtiyaç olursa da lansinoh alırım diye düşünüyorum
Kzılarda gümüş kapak almış araştırdıklarımda da gümüş kapak geçiyo onu alayım bendeGümüş kapak kullanabilirsin
Ben 999 ayar gümüş kapak aldım krem kullanmicam canım inşallah faydası olurkızlar göğüsler için krem kullanıcakmısınız yara olmasın vs diye kullanıcaksanız neler aldınız?
Gümüş kapak kullanırken krem kullanmamak gerekiyormus canım araştır bı istersen ben öyle duymuştumBen incia nın kremini aldım. Gümüş kapakla ikisi yeterli olur umarım
925 ve 999 ayar olarak var.. 999 olanını kullan bence aralarında sanırım 50 lira fark varKzılarda gümüş kapak almış araştırdıklarımda da gümüş kapak geçiyo onu alayım bende
Benim dönmüş mu tam bilmiyorum ama ben caprazjda hisediyorum canım doktorda geçen dönmüş dedi iki üç haftadur böyle benim bı sağa sola kayıyor ama genelde kafa aşağıda 34+4benimdeKızlar normal doğum düşünüp beybisi dönmeyen var mı benim dönmemiş hala
Gözün aydın canım hayırlı olsun inşallah sağlıkla al evine gitKizlar ben dogum yaptim bebisim gozetim altında 1 2 saate belli olacakmış yanıma gelip gelmeyecegi
Ben rezeneyi aktardan alıyordum hep canım hata hala var kimyonda toz demleyip içtim çoğu zaman ama aktardan tane Alicam galiba bu seferSallama cay gıbı mı, yoksa aktardan alıp kendımız mı demlıcez? Rezeneyı cok duyuyorum ben de
Gözün aydın canım hayırlı olsun inşallahKızlar merhaba 34+6 olarak dün mecburi sezeryanla doğum yaptım. Ama sancım çok fazla bu sancılar dikiş ağrıları için önerisi olanınız var mı acaba ? Çok ağrım var
Canım ben aldım lansihon10 ml olandan deneme amaçlı ne olur ne olamz ama ayva cekirdegi jeli ve tahinin üstündeki yağı da kulanmayi düşünüyorum evde ihtiyaç olursa inşallah hiç birimizin olmazkızlar göğüsler için krem kullanıcakmısınız yara olmasın vs diye kullanıcaksanız neler aldınız?
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla kavuşunKızlar merhaba, benim akşam üstü sancılarım oldu hastaneye geldik doktorum yatış verdi belki bu gece yada yarın alacaklar bebişi eğer sancım geçerse bekleyebiliriz de dedi. Dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?