2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Düzensiz sancılar bunlar sanırım
Mesaneye baskı yapmıyor galiba ya hep hafiften bir baskılı mesanem
Yalnız bazı doktorlar tüp bebekleri sezaryenle alıyor diy ebiliyorum normal doğurtmuyorlarmış

Yarın bizi haberdar etmeyi unutma
Sancı aralarında yaz

Bende hatırlayamadım sezaryenliydi heralde
ılk balonla nısan ı açacaklar sonra bır el ile suyu patlatacaklar sonra sancı kendı gelecekmıs onada ıkı sancı kesme ıcın yol var bırı Ruggenprik dedıler sancıyı bebek hıssedıyor ben hissetmıyorum bırıde serumla onuda elıme bır aparat verıyorlarmıs o ıle kendım arttıkça sancı verıyormusum serumu tek problemlem 24 saat ıle 4 gün surebılıyormus tüm ıslemlerle normalmdogum tamamlama bırde sancıyı az hısedeyım dıye sıcak havuza sokuyorlarmıs bıraz fıyat farkı vardı onuda ıstedım bakalım her yolu denıyorum az sancı ıcın bakalım

İster ıstemez yaklaştıkça o bılınmezlık ınsana bınbır şey düşündürüyor. Ben Dünden beri 80 kez doğuma girip çıktım

Doğumunuz gerçekleşti mi uçuk için bir şey kullanmış mıydınız

Allah yardımcın olsun bacım ne işlemler varmış öyle
Türkiyede olsaydın muhtemelen sezaryenle alıverirlerdi bu kadar işlem hiç duymamıştım ama bir bildikleri vardır muhakkak

Doguma gırerken sorarlar belkı, ben serklaj olırken sıra beklerken sormuslardı bana

Doğumdan sonra en çok rezene ve kimyon çayı içiyoruz. Ben aktardan tohum olarak alıyordum. bıkmıştım artık kokusundan.
Kımyon toz seklınde mı ıcıyorsun, ayrı ayrı mı?
Biz kuzenlerimde, yengemde falan da , şimdi kendime de aktardan alıp, french presste birer bardaklık, 2-3 dk bekletip hazırladık hep kuzum. Bence poşet çaylardansa aktardakiler daha iyidir kuzum
Oyle yapıyım o zaman, onu da alıp hazır edıyım ben

Kızlar merhaba 34+6 olarak dün mecburi sezeryanla doğum yaptım. Ama sancım çok fazla bu sancılar dikiş ağrıları için önerisi olanınız var mı acaba ? Çok ağrım var
Geçmiş olsun. Bebek nasıl? Bir iki gün sürüyor o sancılar. Parol harici bir şey de vermiyorlar. Yanınızda sıcak su torbası götürdünüz mü? Rahatlatır. Anestezi de gaz yapıyor ya. Onun ağrısını hafifletir.

Bebek iyi çok şükür 2500 kg doğru yanıma verdiler hemen. Eve çıktım bugün. Nasıl geçecek bilmiyorum

Kızlar merhaba 34+6 olarak dün mecburi sezeryanla doğum yaptım. Ama sancım çok fazla bu sancılar dikiş ağrıları için önerisi olanınız var mı acaba ? Çok ağrım var
Rabbım hayırlı evlat versin kavuşmuşsunuz bebısle. Ikınızde ıyısınızdır umarım Şifa bulursun umarım tez zamanda.

Dikiş yerlerimi ağrıyan
Off bu doğumun kolayı olmuyor heralde
Dün okulda bir arkadaş sordu sezaryen mi, malesef evet dedim. Diğer arkadaş dedi ki ben seviyorum sezaryeni oh uyuyorsun uyanıyorsun bitiyor. Dedim ikisini de yaşadım ikisi de kötü. Keşke kussaydık çıksaydı. Ama oda ağrıtırdı herhalde…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…