- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.141
Düzensiz sancılar bunlar sanırımEki Görüntüle 3338840
Buda benmki canm bugun cekildim
Yalnız bazı doktorlar tüp bebekleri sezaryenle alıyor diy ebiliyorum normal doğurtmuyorlarmışArkadaşım doğuma gireceğinde yanındaydım bir sürü sayfa okuyup imzalattılar son adet tarihi vs sorular soruyorlardı ben çıkmıştım devam ediyorlardı acaba orda soruyorlar mı diye merak ettim. Ya doğum yaklaştıkça hastanenin merdivenlerini bile nasıl çıkacağımı düşünüp planlıyorum kafayı yedim
ılk balonla nısan ı açacaklar sonra bır el ile suyu patlatacaklar sonra sancı kendı gelecekmısYarın bizi haberdar etmeyi unutma
Sancı aralarında yaz
Bende hatırlayamadım sezaryenliydi heralde
İster ıstemez yaklaştıkça o bılınmezlık ınsana bınbır şey düşündürüyor. Ben Dünden beri 80 kez doğuma girip çıktımArkadaşım doğuma gireceğinde yanındaydım bir sürü sayfa okuyup imzalattılar son adet tarihi vs sorular soruyorlardı ben çıkmıştım devam ediyorlardı acaba orda soruyorlar mı diye merak ettim. Ya doğum yaklaştıkça hastanenin merdivenlerini bile nasıl çıkacağımı düşünüp planlıyorum kafayı yedim
Allah analı babalı büyütsünKizlar ben dogum yaptim bebisim gozetim altında 1 2 saate belli olacakmış yanıma gelip gelmeyecegi
Doğumunuz gerçekleşti mi uçuk için bir şey kullanmış mıydınızKızlar kocaman bir uçuk çıkarmak üzereyim çenemde bile noktalar var tavsiyeniz var mı? Benim uçuklarım hem iltihaplı hem ağrılı hemde uzun süreli olur kremlerim var ama kullanamıyorum gebelik dolayısıyla.
Benm cok basınca yapiyor canm ya nerdeyse yürüyemiyorm yoldaDüzensiz sancılar bunlar sanırım
Mesaneye baskı yapmıyor galiba ya hep hafiften bir baskılı mesanem
Yalnız bazı doktorlar tüp bebekleri sezaryenle alıyor diy ebiliyorum normal doğurtmuyorlarmış
Allah yardımcın olsun bacımılk balonla nısan ı açacaklar sonra bır el ile suyu patlatacaklar sonra sancı kendı gelecekmısonada ıkı sancı kesme ıcın yol var bırı Ruggenprik dedıler sancıyı bebek hıssedıyor ben hissetmıyorum bırıde serumla onuda elıme bır aparat verıyorlarmıs o ıle kendım arttıkça sancı verıyormusum serumu tek problemlem 24 saat ıle 4 gün surebılıyormus tüm ıslemlerle normalmdogum tamamlama bırde sancıyı az hısedeyım dıye sıcak havuza sokuyorlarmıs bıraz fıyat farkı vardı onuda ıstedım bakalım her yolu denıyorum az sancı ıcın bakalım
Doguma gırerken sorarlar belkı, ben serklaj olırken sıra beklerken sormuslardı banaKızlar merak ettiğim bir şey var doğumda tüp bebek olduğu söyleniyor mu ? Yani biz o ara bazı olaylar olunca söylemedik kimseye eşimle üstesinden geldik şimdi de aklıma takıldı herkes gelecek gibi doğuma
Kımyon toz seklınde mı ıcıyorsun, ayrı ayrı mı?Doğumdan sonra en çok rezene ve kimyon çayı içiyoruz. Ben aktardan tohum olarak alıyordum. bıkmıştım artık kokusundan.
Oyle yapıyım o zaman, onu da alıp hazır edıyım benBiz kuzenlerimde, yengemde falan da , şimdi kendime de aktardan alıp, french presste birer bardaklık, 2-3 dk bekletip hazırladık hep kuzum. Bence poşet çaylardansa aktardakiler daha iyidir kuzum
Sigara külü basarız biz çabuk kuruyor oKızlar kocaman bir uçuk çıkarmak üzereyim çenemde bile noktalar var tavsiyeniz var mı? Benim uçuklarım hem iltihaplı hem ağrılı hemde uzun süreli olur kremlerim var ama kullanamıyorum gebelik dolayısıyla.
Yok ikisi de tohum. Şekilleri de benziyor. Ayrı ayrı içiyordum. Aslında başka şeylerle karıştırıp da içebilirsin. Çay gibi demliyorsun.Kımyon toz seklınde mı ıcıyorsun, ayrı ayrı mı?
Oyle yapıyım o zaman, onu da alıp hazır edıyım ben
Hayırlı olsun bebeğinizKızlar merhaba 34+6 olarak dün mecburi sezeryanla doğum yaptım. Ama sancım çok fazla bu sancılar dikiş ağrıları için önerisi olanınız var mı acaba ? Çok ağrım var
Geçmiş olsun. Bebek nasıl? Bir iki gün sürüyor o sancılar. Parol harici bir şey de vermiyorlar. Yanınızda sıcak su torbası götürdünüz mü? Rahatlatır. Anestezi de gaz yapıyor ya. Onun ağrısını hafifletir.Kızlar merhaba 34+6 olarak dün mecburi sezeryanla doğum yaptım. Ama sancım çok fazla bu sancılar dikiş ağrıları için önerisi olanınız var mı acaba ? Çok ağrım var
Eve çıktım bugün. Parol verdiler onuda içiyorum ama inanılmaz ağrı var doğrulamıyorum.Hayırlı olsun bebeğiniz
Ağrı kesici yapmıyorlarmı
Bebek iyi çok şükür 2500 kg doğru yanıma verdiler hemen. Eve çıktım bugün. Nasıl geçecek bilmiyorumGeçmiş olsun. Bebek nasıl? Bir iki gün sürüyor o sancılar. Parol harici bir şey de vermiyorlar. Yanınızda sıcak su torbası götürdünüz mü? Rahatlatır. Anestezi de gaz yapıyor ya. Onun ağrısını hafifletir.
Rabbım hayırlı evlat versin kavuşmuşsunuz bebısle. Ikınızde ıyısınızdır umarımKızlar merhaba 34+6 olarak dün mecburi sezeryanla doğum yaptım. Ama sancım çok fazla bu sancılar dikiş ağrıları için önerisi olanınız var mı acaba ? Çok ağrım var
Dikiş yerlerimi ağrıyanBebek iyi çok şükür 2500 kg doğru yanıma verdiler hemen. Eve çıktım bugün. Nasıl geçecek bilmiyorum
Dün okulda bir arkadaş sordu sezaryen mi, malesef evet dedim. Diğer arkadaş dedi ki ben seviyorum sezaryeni oh uyuyorsun uyanıyorsun bitiyor. Dedim ikisini de yaşadım ikisi de kötü. Keşke kussaydık çıksaydı. Ama oda ağrıtırdı herhalde…Dikiş yerlerimi ağrıyan
Off bu doğumun kolayı olmuyor heralde
Çok şükür iyiz ikimizde ağrılar dışındaRabbım hayırlı evlat versin kavuşmuşsunuz bebısle. Ikınızde ıyısınızdır umarımŞifa bulursun umarım tez zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?