- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.201
Ben günde 1-2 saat takmaya başladım uçları acıdığı içinBana da lansinoh dediler al diye de bilemedim o gümüş kapak vs de almadım
Geçmiş olsun. Hayırlısı olsun.Kızlar merhaba, benim akşam üstü sancılarım oldu hastaneye geldik doktorum yatış verdi belki bu gece yada yarın alacaklar bebişi eğer sancım geçerse bekleyebiliriz de dedi. Dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim
Bir mesajinda cuma 37+3 demişti 37+1 olcak galiba 12 den sonraHakkında hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla kavuşunkaç haftalık olmuştun
Aa sağol ilerlemiş haftası ,çoğumuz riskli süreci geçirdik herhalde sağlıkla gelsinler inşallahBir mesajinda cuma 37+3 demişti 37+1 olcak galiba 12 den sonra
Aminn inşallah evet bende 34+2 oluyorum ama baktığımda bu hafta doğuran arkadaslar bile var şükür bebekleride iyi senin kaç haftalıkAa sağol ilerlemiş haftası ,çoğumuz riskli süreci geçirdik herhalde sağlıkla gelsinler inşallah
Yok canım aynı anda kullanmam. İki ürün yeterli olur inşallah demek istedim. Gümüş kapak için ekstra bişey gerekmediğini duymuştum. Teşekkür ederimGümüş kapak kullanırken krem kullanmamak gerekiyormus canım araştır bı istersen ben öyle duymuştum
Hayırlı doğumlar olsunKızlar merhaba, benim akşam üstü sancılarım oldu hastaneye geldik doktorum yatış verdi belki bu gece yada yarın alacaklar bebişi eğer sancım geçerse bekleyebiliriz de dedi. Dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim
Hayırlısıyla saglıkla kucagına al ınsallahKızlar merhaba, benim akşam üstü sancılarım oldu hastaneye geldik doktorum yatış verdi belki bu gece yada yarın alacaklar bebişi eğer sancım geçerse bekleyebiliriz de dedi. Dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim
Sata göre 36+3 ama ultrason ölçümlerine göre 37+1Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah sağlıkla kavuşunkaç haftalık olmuştun
tamamdır ederim inşallahHayırlı doğumlar olsunhaber et mutlaka
Öyle çok şükürAminn inşallah evet bende 34+2 oluyorum ama baktığımda bu hafta doğuran arkadaslar bile var şükür bebekleride iyi senin kaç haftalık
Çok geçmiş olsun canım sağlıkla kucağına al bebişini canımKızlar merhaba, benim akşam üstü sancılarım oldu hastaneye geldik doktorum yatış verdi belki bu gece yada yarın alacaklar bebişi eğer sancım geçerse bekleyebiliriz de dedi. Dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar merhaba, benim akşam üstü sancılarım oldu hastaneye geldik doktorum yatış verdi belki bu gece yada yarın alacaklar bebişi eğer sancım geçerse bekleyebiliriz de dedi. Dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim
Annem ara tatilde gelecek gelırken ıclı kofte mantı getırcek, oncesınde gorumce durucak yanımda 10 gun kadar, o da bısehler yapar, ben de buzluk boregı yapayım dıyorum yavas yavas, pogaca, kek, atmayı dusunmuyorum, bı arkadasım kurabıye yapıp koymustu, ben sevmem kurabıye ama gelen olursa cıkarmak ıcın, yaprak sarması da konulabilirKızlar doğum öncesi buzluğa yapıp attığınız hazır yemekler var mı ya da aklınıza gelen fikirler ? Sonrasında pratik olur diye düşünüyorum. Ben önceden taze fasulye atmıştım. Nohut, kuru fasulye haşlayıp hemen pişecek şekilde buzluğa atmıştım. Az önce de dolma doldurdum onları atacağım. Bir de börek falan var aklımda. Belki yarın zor gelmezse hazır yufkadan börek yapar atarım. Aynı şekilde köftesizlerde durum ne ? Fikirlere açığım sonrasında pratik olacak her şeye kabulüm
İşte aradığım mesajlardan biri hiç bir şey atmadım salçadan başkaKızlar doğum öncesi buzluğa yapıp attığınız hazır yemekler var mı ya da aklınıza gelen fikirler ? Sonrasında pratik olur diye düşünüyorum. Ben önceden taze fasulye atmıştım. Nohut, kuru fasulye haşlayıp hemen pişecek şekilde buzluğa atmıştım. Az önce de dolma doldurdum onları atacağım. Bir de börek falan var aklımda. Belki yarın zor gelmezse hazır yufkadan börek yapar atarım. Aynı şekilde köftesizlerde durum ne ? Fikirlere açığım sonrasında pratik olacak her şeye kabulüm
Yaprak sarması ben de isterdim koymak ya ama benimkiler sarılmıyor geneldeAnnem ara tatilde gelecek gelırken ıclı kofte mantı getırcek, oncesınde gorumce durucak yanımda 10 gun kadar, o da bısehler yapar, ben de buzluk boregı yapayım dıyorum yavas yavas, pogaca, kek, atmayı dusunmuyorum, bı arkadasım kurabıye yapıp koymustu, ben sevmem kurabıye ama gelen olursa cıkarmak ıcın, yaprak sarması da konulabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?