2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Geçmiş olsun. Hayırlısı olsun.

portofheaven sağlıkla kavuşun inşallah. Allah yardımcın olsun şimdiden. Dualarımız sen ve bebişinle.
G Gzm38 canım sizin de gözünüz aydın. Mutlu, huzurlu, sağlıklı bir ömrü olsun inşallah bebeğinin. Sana da çok geçmiş olsun. Ağrıların için de ilaçlar ve bol bol yürüyüşten başka bir şey iyi gelmiyor benim de bildiğim kadarıyla.

Ben de gögüs kalkanı alanlardanım. Çevremde gümüş kapak kullananlar da vardı. Gümüş kapak çok küçük, düşüyor pek faydasını görmedim diyenler oldu bana da. Ben de o yüzden almadım. Göğüs kalkanı da, gögsün hava almasını sağladığı için, yaralar daha çabuk iyileşiyor dediler. Bir de içinde süt birikiyormuş, onu da sonradan bebeğe içiriyorlarmış. Lakin onda da eğilince hemen dökülüyor, kıyafetim hep batıyor diyenler vardı. İkisinde de memnun kalanlar da çok kalmayanlar da. Ben açıkçası fiyatı da daha uygun diye kalkanı tercih ettim. Ama işin özünde hangisi daha iyidir, hangisi daha gerekli o kısmını bilemiyorum. Lakin hiçbirini almasanız da gögüs pedi alın. Onu biliyorum

Hayırlı doğumlar olsun haber et mutlaka

Hayırlısıyla saglıkla kucagına al ınsallah

1 gunde 3 doğum oldu masallahsıra bıze yaklasıyor

Kızlar doğum öncesi buzluğa yapıp attığınız hazır yemekler var mı ya da aklınıza gelen fikirler ? Sonrasında pratik olur diye düşünüyorum. Ben önceden taze fasulye atmıştım. Nohut, kuru fasulye haşlayıp hemen pişecek şekilde buzluğa atmıştım. Az önce de dolma doldurdum onları atacağım. Bir de börek falan var aklımda. Belki yarın zor gelmezse hazır yufkadan börek yapar atarım. Aynı şekilde köfte sizlerde durum ne ? Fikirlere açığım sonrasında pratik olacak her şeye kabulüm

Çok geçmiş olsun canım sağlıkla kucağına al bebişini canım

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Annem ara tatilde gelecek gelırken ıclı kofte mantı getırcek, oncesınde gorumce durucak yanımda 10 gun kadar, o da bısehler yapar, ben de buzluk boregı yapayım dıyorum yavas yavas, pogaca, kek, atmayı dusunmuyorum, bı arkadasım kurabıye yapıp koymustu, ben sevmem kurabıye ama gelen olursa cıkarmak ıcın, yaprak sarması da konulabilir

İşte aradığım mesajlardan biri hiç bir şey atmadım salçadan başka ama haftaya yapayım ben de diye düşünüyorum

Yaprak sarması ben de isterdim koymak ya ama benimkiler sarılmıyor genelde annem gelince onla yaparız belki doğumdan sonra eli hızlıdır sultanımın. Börek ve mozaik pasta atarım bende. Bi de lohusa şerbeti, kaynar falan alırım. Fasülye nohut zaten düdüklüde pişer kısa sürede. Biber dolması buzlukta hiç denemedim. Ama şuna biri üstüme lahana sarması atabilir sabah sabah yazarken canım çekti Can çektirdiysem hakkınızı helal edin kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…