2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Benim kv atıyordu biber dolması buzluğa ben de bugün epey yapıp atmayı düşünüyorum. Hazır yemek olsun. Misafiri bir şekilde hallederiz.

Ben de cok severımm, bu sene hıc yemedım lahana sarması fasulye nohut da haslayıp koydum ben, pratık oluyor haslanmıs olunca

Huzurla sağlıkla al canım kucağına Allah gönlüne göre versin inşallah bianvazda acısız sancısız

Doğumunuz gerçekleşti mi uçuk için bir şey kullanmış mıydınız
Benim çok uçuk çıkar, çıkmaya başladığında sarımsağı 2 ye bölüyorum. İç kısmına bıçağın keskin tarafıyla hafif hafif vuruyorum ki suyu çıksın. Uçuk çıkıcak yere sürüyorum. Oldukça etkili, sarımsak antibiyotik etkisi yapıyor. Göz tarafında uçuk, arpacık vs çıkıcak olursa da çay demleyip çaya bandırılmış makyaj pamuğuyla kompres yapıyorum (göz doktorum demişti) geçmiş olsuj

Ben günde 1-2 saat takmaya başladım uçları acıdığı için
Ben de gümüş kapak alıcam daha almadım. Lansinoh almıştım, doğumdan 2 hafta önce başlarım böylece doğumda yara olmaz diye. Geçen gün sok göğüs ucum aşırı acıdı. Lansinoh sürdüm 3 gün iyi geldi. Henüz ayva çekirdeği jeli yapamadım S SevimliPapatya

Liste artık güncellenmeyecek değil mi? Arada bakıyorum ama aynı hep
Yöneticiyle konuşursak belki güncelleme yapabilir
kızlar göğüsler için krem kullanıcakmısınız yara olmasın vs diye kullanıcaksanız neler aldınız?
Zeytinyağı ve hametan kullanıyorum şuan ben şimdiden başladım önlemesi içim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…