- 28 Mart 2023
- 525
- 985
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.221
Benim kv atıyordu biber dolması buzluğa ben de bugün epey yapıp atmayı düşünüyorum. Hazır yemek olsun. Misafiri bir şekilde hallederiz.Yaprak sarması ben de isterdim koymak ya ama benimkiler sarılmıyor geneldeannem gelince onla yaparız belki doğumdan sonra eli hızlıdır sultanımın. Börek ve mozaik pasta atarım bende. Bi de lohusa şerbeti, kaynar falan alırım. Fasülye nohut zaten düdüklüde pişer kısa sürede. Biber dolması buzlukta hiç denemedim. Ama şuna biri üstüme lahana sarması atabilir sabah sabah yazarken canım çekti Can çektirdiysem hakkınızı helal edin kızlar.
Bazı kaynaklarda yay diyor. Dur astrolog arkadaşıma sorayım.Son akrep burcu gününden günaydın
Ben de cok severımm, bu sene hıc yemedım lahana sarmasıYaprak sarması ben de isterdim koymak ya ama benimkiler sarılmıyor geneldeannem gelince onla yaparız belki doğumdan sonra eli hızlıdır sultanımın. Börek ve mozaik pasta atarım bende. Bi de lohusa şerbeti, kaynar falan alırım. Fasülye nohut zaten düdüklüde pişer kısa sürede. Biber dolması buzlukta hiç denemedim. Ama şuna biri üstüme lahana sarması atabilir sabah sabah yazarken canım çekti Can çektirdiysem hakkınızı helal edin kızlar.
Ne zaman oglak olcak, ben ocak dogumlu olur dıye oglaklı müslin almıstımSon akrep burcu gününden günaydın
Bende deneyeyim o zaman biraz yedikçe seni anarızBenim kv atıyordu biber dolması buzluğa ben de bugün epey yapıp atmayı düşünüyorum. Hazır yemek olsun. Misafiri bir şekilde hallederiz.
Gerçekten bir kısım yay bir kısım akrep diyormuşBazı kaynaklarda yay diyor. Dur astrolog arkadaşıma sorayım.
Tam bir ay sonraNe zaman oglak olcak, ben ocak dogumlu olur dıye oglaklı müslin almıstım
Hayırlı olsun minik kuzunKizlar ben dogum yaptim bebisim gozetim altında 1 2 saate belli olacakmış yanıma gelip gelmeyecegi
Huzurla sağlıkla al canım kucağına Allah gönlüne göre versin inşallah bianvazda acısız sancısızKızlar merhaba, benim akşam üstü sancılarım oldu hastaneye geldik doktorum yatış verdi belki bu gece yada yarın alacaklar bebişi eğer sancım geçerse bekleyebiliriz de dedi. Dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim
Benim çok uçuk çıkar, çıkmaya başladığında sarımsağı 2 ye bölüyorum. İç kısmına bıçağın keskin tarafıyla hafif hafif vuruyorum ki suyu çıksın. Uçuk çıkıcak yere sürüyorum. Oldukça etkili, sarımsak antibiyotik etkisi yapıyor. Göz tarafında uçuk, arpacık vs çıkıcak olursa da çay demleyip çaya bandırılmış makyaj pamuğuyla kompres yapıyorum (göz doktorum demişti) geçmiş olsujDoğumunuz gerçekleşti mi uçuk için bir şey kullanmış mıydınız
Canım kimyon anason ve rezene gibi bir karışım yapıyorlarmış. Bir sor gaz içinHmmm, ben kımyonun hıc tohumunu görmemeiştim, bır aktara gıdıyım ben ıyısı, bır kasık bır ıcımlık mı oluyor, ıyıce ogrenıyım
22.00’de yaya geçiyormuş. Bekle geceye kadarGerçekten bir kısım yay bir kısım akrep diyormuşSınırda doğmak da sıkıntı. İnşallah bugün de gelmez oğluşum
Ben de gümüş kapak alıcam daha almadım. Lansinoh almıştım, doğumdan 2 hafta önce başlarım böylece doğumda yara olmaz diye. Geçen gün sok göğüs ucum aşırı acıdı. Lansinoh sürdüm 3 gün iyi geldi. Henüz ayva çekirdeği jeli yapamadımBen günde 1-2 saat takmaya başladım uçları acıdığı için
Yöneticiyle konuşursak belki güncelleme yapabilirListe artık güncellenmeyecek değil mi? Arada bakıyorum ama aynı hep
Zeytinyağı ve hametan kullanıyorum şuan ben şimdiden başladım önlemesi içimkızlar göğüsler için krem kullanıcakmısınız yara olmasın vs diye kullanıcaksanız neler aldınız?
Cinsiyeti bırak bebeği bile zor görüyorum
Kimyon gaz, rezene süt ıcın deıl mı? Hepsı gaz ıcın mı bunların?Canım kimyon anason ve rezene gibi bir karışım yapıyorlarmış. Bir sor gaz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?