- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.161
Valla bugün dedim bir sezeryan olana kadar 40 tane normal doğururum dedim yani normal en güzel hemen ayağa kalkıyorsun. Bu kadar sancı çekmiyorsunDikiş yerlerimi ağrıyan
Off bu doğumun kolayı olmuyor heralde
En zoru dıkısmıs. Keşke bir şey bılsem desemÇok şükür iyiz ikimizde ağrılar dışında
Hmmm, ben kımyonun hıc tohumunu görmemeiştim, bır aktara gıdıyım ben ıyısı, bır kasık bır ıcımlık mı oluyor, ıyıce ogrenıyımYok ikisi de tohum. Şekilleri de benziyor. Ayrı ayrı içiyordum. Aslında başka şeylerle karıştırıp da içebilirsin. Çay gibi demliyorsun.
Yanımdan ayırmıyorum bebişi evde de 3 küçük canavar var malum yanlız koyamıyorum.En zoru dıkısmıs. Keşke bir şey bılsem desemıns çabuk geçer. İstirahat et bol bol bebısı kucakla sıfa olsun annesıne
Papatya canım birde hatmi çiçeği aslında aktara sorunca şikayetinize göre size tavsiye eder hangi bitkiler iyi gelirse ona göre karışım veya çay önerirHangi bitki çayları acaba bilgin var mı canım sabah aldırayjm. İnşallah herkes kucağına alır kuzucukları
Aynen sor ona, sonra bize de söyle. Unuttum ben.Hmmm, ben kımyonun hıc tohumunu görmemeiştim, bır aktara gıdıyım ben ıyısı, bır kasık bır ıcımlık mı oluyor, ıyıce ogrenıyım
Öğrenınce yazarım burayaAynen sor ona, sonra bize de söyle. Unuttum ben.
Kuzum hatmi çiçeği çayı al. Onu iç. Biz hep etrafımdaki insanlarda öyle yaptık. Çok faydasını gördü herkes. Sen de dene. Zararı yokKızlar merhaba 34+6 olarak dün mecburi sezeryanla doğum yaptım. Ama sancım çok fazla bu sancılar dikiş ağrıları için önerisi olanınız var mı acaba ? Çok ağrım var
Teşekkür ederim sabah alıp deneyeyim inşallahKuzum hatmi çiçeği çayı al. Onu iç. Biz hep etrafımdaki insanlarda öyle yaptık. Çok faydasını gördü herkes. Sen de dene. Zararı yok
Teşekkür ederim sabah göndereyim kardeşimi hemen alsınPapatya canım birde hatmi çiçeği aslında aktara sorunca şikayetinize göre size tavsiye eder hangi bitkiler iyi gelirse ona göre karışım veya çay önerir
Hamileyken safra asidi testi yapan var mı? Varsa sizin kaç çıkmıştı?
Ben incia nın kremini aldım. Gümüş kapakla ikisi yeterli olur umarımkızlar göğüsler için krem kullanıcakmısınız yara olmasın vs diye kullanıcaksanız neler aldınız?
Bebeğiniz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahTeşekkür ederim sabah göndereyim kardeşimi hemen alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?