2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Yok ikisi de tohum. Şekilleri de benziyor. Ayrı ayrı içiyordum. Aslında başka şeylerle karıştırıp da içebilirsin. Çay gibi demliyorsun.
Hmmm, ben kımyonun hıc tohumunu görmemeiştim, bır aktara gıdıyım ben ıyısı, bır kasık bır ıcımlık mı oluyor, ıyıce ogrenıyım

G Gzm38 çok geçmiş olsun canım sağlıkla büyüt bebişini canım dikkat et bol bol dinlen kahve içmek iyi geliyor diye biliyorum birde bitki çayı iç istersen belki yatıştırır seni

Hangi bitki çayları acaba bilgin var mı canım sabah aldırayjm. İnşallah herkes kucağına alır kuzucukları
Papatya canım birde hatmi çiçeği aslında aktara sorunca şikayetinize göre size tavsiye eder hangi bitkiler iyi gelirse ona göre karışım veya çay önerir

Kızlar merhaba 34+6 olarak dün mecburi sezeryanla doğum yaptım. Ama sancım çok fazla bu sancılar dikiş ağrıları için önerisi olanınız var mı acaba ? Çok ağrım var
Kuzum hatmi çiçeği çayı al. Onu iç. Biz hep etrafımdaki insanlarda öyle yaptık. Çok faydasını gördü herkes. Sen de dene. Zararı yok

Hamileyken safra asidi testi yapan var mı? Varsa sizin kaç çıkmıştı?

Canım benım ilk gebelıgım gebelık kolestazı sebebıyle erken dogum olmustu.. Cok sukur bu gebelıkte bu haftaları görebıldım.. Degerlerim yükseldi Bi ara benim.. Ast alt ggt birden arttı, safra asidi verdim.. Normal cıkmıstı, ama degerler artmaya devam ettikçe safra asidi de arttı ama 8di en son.. Yani yıne referans aralığında çıkmıştı.. Şu an ast alt düştü.. Ggt de dusuk ama referans aralığında değil hala.. Her hafta kan verıorum.. Hala ursactive ilaç kullanıyorum.. Zaten son bir haftam kaldı bakalım

Teşekkür ederim sabah göndereyim kardeşimi hemen alsın
Bebeğiniz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah dikiş ağrısı için yürümeniz gerekiyor dikişlerin hemen kaynaması için evde yavaş yavaş yürüyün 1 haftaya ağrı sızı kalmaz inşallah gazınız varsa nescafe iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…