2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
22.00’de yaya geçiyormuş. Bekle geceye kadar
Resmiyette daha 28 günüm var ama her an patlayacak gibiyim Minik minik kasılmalar da başladı heralde ara ara hissediyorum eğer onlar gerçekten kasılmaysa. Bakalım haftaya çatı muayenesi de olayım yay sınırları içinde doğurup yeni yıla oğuşla girmek gibi hayallerim var

Ben derin dondurucu aldım bu hafta gelecek inşallah , doğumdan önce annemle birlikte börek,köfte,mozaik pasta,dolma,kurabiye falan yapıp atmayı düşünüyorum vişnem ve eriğim var onlarıda kaynatıp 1.5lt lik şişelere koyup öyle dondurucam doğumdan sonra kolay olsun diye çünkü ilk doğumumdan sonra oğlum kolik ve çok huysuz bi bebek oldugu için bütün gün yemek yapamadıgım çok olmuştu o yüzden aklıma ne gelıyosa yapıp atıcam buzluga valla kolaylık olur

Dün bende lansinoh aldım bakalım bide gümüş kapak yada kalkan bakıcam ayva jelinide duydum bakalım şansinoh içinde doğumdan önce kullanmaya başlayın yazmışlar hep yorumlarda başlarım bende kullanan arkadaşımda 1 ay önceden sür demişti

İncianın göğüs ucu kremini aldım e bebekten doğumdan 2-3 hafta önce gümüş kapakla birlikte kullanmaya baslıycam umarım işe yarar önceki emzirme sürecimde herseyi denediğim halde 6ay yaram iyileşmemişti

Lansinoh yara olduktan sonra bende hiç işe yaramamıstı ama öncesinde kullanıldıgında yara olmasını engellıyorsa onu bilmıyorum

Sağlıkla kucağına al canım bebeğini
Durumunuz nasıl oldu şimdi

Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum. Olsun, gene çok şükür önemli bir problemi yok evladının. Allah dermansız dert vermesin. Geçer gider bu günler Allah ın izniyle. Hiç canını sıkma sen. Çocuk o da, daha ne üşütmeleri olacak minnoşların

Gumus kapak kullanıyosanız krem kullanmayın, ıkısı bırlıkte kımyasal etkılesıme gırıyormus, farklı zamanlarda kullanın. Ben de gumus kapak aldım, krem almadım, baktım gumus kapak yetersız olursa krem alırım

Kız vişneyle eriği kaynatıp dondurmana hiiç gerek yok. Sıcak sıcak kavanozla, kavanozla kaldır. Meyve suyu gibi daha iyi olur. Bir de kuru kayısı kalıp kaynatmak lazım aslında doğumdan önce. Kabızlık vs yaşamamak için. Kaynatmak deyince aklıma geldi bugun ben de alayım kuru kayısı da kaynatıp kavanozlayayım. Doğumdan sonra iyi gelebilir

Canım kendine de dikkat et. Kızından sana bulaşmasın. Pazartesiye kadar toparlar miniğin.

Dünden beri belim ağrıyo kafam karıştı normal bir bel ağrısı mı yoksa bu ağrı doğum belirtisi mi kalakaldım ayy
Doğum sancısı olan bel ağrısı daha çok adet günündeki gibi veya bazen üşütünce böbrek ağrır ya öyle.
kas ağrısı gibi mi seninki? Ben dün yarım saat yürüdüm, bugün hala belim ağrıyor ama farkı anlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…