- 16 Kasım 2023
- 25
- 5
- 1
- 39
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.241
12 buçuk haftalık evet çok minnak sadece tahmin istemiştikCinsiyeti bırak bebeği bile zor görüyorum
Kaç haftalık oldu 11 gibimi şuan
Karıştırılıp içilebilir canımKimyon gaz, rezene süt ıcın deıl mı? Hepsı gaz ıcın mı bunların?
Marka fark eder mi bu gümüş kapaklarda ya925 ve 999 ayar olarak var.. 999 olanını kullan bence aralarında sanırım 50 lira fark var
Resmiyette daha 28 günüm var ama her an patlayacak gibiyim22.00’de yaya geçiyormuş. Bekle geceye kadar
Ben derin dondurucu aldım bu hafta gelecek inşallah , doğumdan önce annemle birlikte börek,köfte,mozaik pasta,dolma,kurabiye falan yapıp atmayı düşünüyorum vişnem ve eriğim var onlarıda kaynatıp 1.5lt lik şişelere koyup öyle dondurucam doğumdan sonra kolay olsun diye çünkü ilk doğumumdan sonra oğlum kolik ve çok huysuz bi bebek oldugu için bütün gün yemek yapamadıgım çok olmuştu o yüzden aklıma ne gelıyosa yapıp atıcam buzluga valla kolaylık olurKızlar doğum öncesi buzluğa yapıp attığınız hazır yemekler var mı ya da aklınıza gelen fikirler ? Sonrasında pratik olur diye düşünüyorum. Ben önceden taze fasulye atmıştım. Nohut, kuru fasulye haşlayıp hemen pişecek şekilde buzluğa atmıştım. Az önce de dolma doldurdum onları atacağım. Bir de börek falan var aklımda. Belki yarın zor gelmezse hazır yufkadan börek yapar atarım. Aynı şekilde köftesizlerde durum ne ? Fikirlere açığım sonrasında pratik olacak her şeye kabulüm
Dün bende lansinoh aldım bakalım bide gümüş kapak yada kalkan bakıcam ayva jelinide duydum bakalım şansinoh içinde doğumdan önce kullanmaya başlayın yazmışlar hep yorumlarda başlarım bende kullanan arkadaşımda 1 ay önceden sür demiştiBen de gümüş kapak alıcam daha almadım. Lansinoh almıştım, doğumdan 2 hafta önce başlarım böylece doğumda yara olmaz diye. Geçen gün sok göğüs ucum aşırı acıdı. Lansinoh sürdüm 3 gün iyi geldi. Henüz ayva çekirdeği jeli yapamadımS SevimliPapatya
12-13 gibi öğreniliyor haftaya kontrole gidip sorabilirsin özeller söyler diye düşünüyorum12 buçuk haftalık evet çok minnak sadece tahmin istemiştik
Sağlıkla kucağına al canım bebeğiniKızlar merhaba, benim akşam üstü sancılarım oldu hastaneye geldik doktorum yatış verdi belki bu gece yada yarın alacaklar bebişi eğer sancım geçerse bekleyebiliriz de dedi. Dualarınızda bana da yer verirseniz sevinirim
Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum. Olsun, gene çok şükür önemli bir problemi yok evladının. Allah dermansız dert vermesin. Geçer gider bu günler Allah ın izniyle. Hiç canını sıkma sen. Çocuk o da, daha ne üşütmeleri olacak minnoşlarınpazartesi günü sezeryan olacağım kısmetse aksi gibi kızım hastatoparlanırız inşallah morelim bozuldu zamanlama kötü oldu kalbimin ve beynimin ikiye ayrıldığını hissettiğim bir geceydi kızım istifra ederken karnımda tekmeleyen diğer yavrum ah annelik zor gerçekten
Gumus kapak kullanıyosanız krem kullanmayın, ıkısı bırlıkte kımyasal etkılesıme gırıyormus, farklı zamanlarda kullanın. Ben de gumus kapak aldım, krem almadım, baktım gumus kapak yetersız olursa krem alırımİncianın göğüs ucu kremini aldım e bebekten doğumdan 2-3 hafta önce gümüş kapakla birlikte kullanmaya baslıycam umarım işe yarar önceki emzirme sürecimde herseyi denediğim halde 6ay yaram iyileşmemişti
Kız vişneyle eriği kaynatıp dondurmana hiiç gerek yok. Sıcak sıcak kavanozla, kavanozla kaldır. Meyve suyu gibi daha iyi olur. Bir de kuru kayısı kalıp kaynatmak lazım aslında doğumdan önce. Kabızlık vs yaşamamak için. Kaynatmak deyince aklıma geldiBen derin dondurucu aldım bu hafta gelecek inşallah , doğumdan önce annemle birlikte börek,köfte,mozaik pasta,dolma,kurabiye falan yapıp atmayı düşünüyorum vişnem ve eriğim var onlarıda kaynatıp 1.5lt lik şişelere koyup öyle dondurucam doğumdan sonra kolay olsun diye çünkü ilk doğumumdan sonra oğlum kolik ve çok huysuz bi bebek oldugu için bütün gün yemek yapamadıgım çok olmuştu o yüzden aklıma ne gelıyosa yapıp atıcam buzluga valla kolaylık olur
Hayırlı olsun canım tebrik ederimKızlar merhaba 34+6 olarak dün mecburi sezeryanla doğum yaptım. Ama sancım çok fazla bu sancılar dikiş ağrıları için önerisi olanınız var mı acaba ? Çok ağrım var
Canım kendine de dikkat et. Kızından sana bulaşmasın. Pazartesiye kadar toparlar miniğin.pazartesi günü sezeryan olacağım kısmetse aksi gibi kızım hastatoparlanırız inşallah morelim bozuldu zamanlama kötü oldu kalbimin ve beynimin ikiye ayrıldığını hissettiğim bir geceydi kızım istifra ederken karnımda tekmeleyen diğer yavrum ah annelik zor gerçekten
Uzanınca ya da pozisyon değiştirince geçiyorsa yalancı doğum sancısıdırDünden beri belim ağrıyo kafam karıştı normal bir bel ağrısı mı yoksa bu ağrı doğum belirtisi mi kalakaldım ayy
Doğum başlayınca sezareyn istememek için bu mesajı açıp açıp oluyacağımValla bugün dedim bir sezeryan olana kadar 40 tane normal doğururum dedim yani normal en güzel hemen ayağa kalkıyorsun. Bu kadar sancı çekmiyorsun
Geçmiyo diyebilirim yanında da başka belirti yokUzanınca ya da pozisyon değiştirince geçiyorsa yalancı doğum sancısıdırbir de yanındaki diğer belirtilerine bak
Doğum sancısı olan bel ağrısı daha çok adet günündeki gibi veya bazen üşütünce böbrek ağrır ya öyle.Dünden beri belim ağrıyo kafam karıştı normal bir bel ağrısı mı yoksa bu ağrı doğum belirtisi mi kalakaldım ayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?