- 20 Şubat 2023
- 415
- 560
- 23
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.261
Bende bende ekran görüntüsü almak lazım mesajı o an arayıp bulamamak olmasın motivasyon mesajı diyeDoğum başlayınca sezareyn istememek için bu mesajı açıp açıp oluyacağım
Bende benzer şeyler koydumKızlar doğum öncesi buzluğa yapıp attığınız hazır yemekler var mı ya da aklınıza gelen fikirler ? Sonrasında pratik olur diye düşünüyorum. Ben önceden taze fasulye atmıştım. Nohut, kuru fasulye haşlayıp hemen pişecek şekilde buzluğa atmıştım. Az önce de dolma doldurdum onları atacağım. Bir de börek falan var aklımda. Belki yarın zor gelmezse hazır yufkadan börek yapar atarım. Aynı şekilde köftesizlerde durum ne ? Fikirlere açığım sonrasında pratik olacak her şeye kabulüm
Yalancı sancılarda mı doğum sancısının aynısı oluyorDoğum sancısı olan bel ağrısı daha çok adet günündeki gibi veya bazen üşütünce böbrek ağrır ya öyle.
kas ağrısı gibi mi seninki? Ben dün yarım saat yürüdüm, bugün hala belim ağrıyor ama farkı anlıyorum.
Adet zamanıda belim ağrımazdı ki benim hep karnım kasıklarım ağrırdı ama kas ağrısı gibi de değil gibi takip edeyim bakalım daha farklı anlayamıyorum galibaDoğum sancısı olan bel ağrısı daha çok adet günündeki gibi veya bazen üşütünce böbrek ağrır ya öyle.
kas ağrısı gibi mi seninki? Ben dün yarım saat yürüdüm, bugün hala belim ağrıyor ama farkı anlıyorum.
Yaa ahahah yememiştir belki adamcağız be. Hem belki fareler kemirmiştirBende benzer şeyler koydum
Peynirli ıspanaklı börek koydum
Biberli ekmek yapmıştım kahvaltılık yada çayın yanına onuda koydum
Amma velakin eşim şuan evde tek kaldı hepsi bitmiş olabilir
Malesef özele gidiyorum. Doktorumuz 12 Aralık'ta net söylerim. Kararsız kalmak istemem deyince. O işaretin olduğu yerde sanki azda olda belli12-13 gibi öğreniliyor haftaya kontrole gidip sorabilirsin özeller söyler diye düşünüyorum
Gaz için ama rezene süt de yapıyormuş. Bir de süt için malt içecek diyorlar. Alkolsüz bira bayağı arttırıyormuş sütü :)Kimyon gaz, rezene süt ıcın deıl mı? Hepsı gaz ıcın mı bunların?
Kasılma karnında sertleşme var mı canım ?Merhaba KızlarOcak anne adayıydım ama doktorum doğumumun aralıkta olacağını öngörüyor. 32 haftalık hamileyim kasılmalarım var. Aranızda nidicard kullanmış yada kullanmaya devam eden var mı? Bugün ciğer geliştirici iğne vurulucam. Erken doğumdan biraz endişe ettim. Yat dedi dr en kötüsü bu oldu evde 6 yaşında çocuğum var ve günlük rutin işlerimi yapmaya alışmışım hareketsiz kalmak baya zor geliyor
Fark etmiyor bence e-bebekten aldım ben daha önce kullananlarda ondan memnunduMarka fark eder mi bu gümüş kapaklarda ya
E bebeğe bakayım bende o zaman ya adı ney marka bana söylermisnFark etmiyor bence e-bebekten aldım ben daha önce kullananlarda ondan memnundu
Geçmiş olsun canım dinlenmen önemli kendini yormadan yapsan işlerini Allah yardımcımız son günler artık yavaş yavaş bir çoğumuz doğuruyor sağlıkla gelsinler bebişlerMerhaba KızlarOcak anne adayıydım ama doktorum doğumumun aralıkta olacağını öngörüyor. 32 haftalık hamileyim kasılmalarım var. Aranızda nidicard kullanmış yada kullanmaya devam eden var mı? Bugün ciğer geliştirici iğne vurulucam. Erken doğumdan biraz endişe ettim. Yat dedi dr en kötüsü bu oldu evde 6 yaşında çocuğum var ve günlük rutin işlerimi yapmaya alışmışım hareketsiz kalmak baya zor geliyor
Evet oluyor yürürken de aşağı doğru baskı hissediyorum ,bebeğin kafası olması gerekenden aşağıda dedi drKasılma karnında sertleşme var mı canım ?
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım dinlenmen önemli kendini yormadan yapsan işlerini Allah yardımcımız son günler artık yavaş yavaş bir çoğumuz doğuruyor sağlıkla gelsinler bebişler
baby mom markası.. yanlış hatırlamıyorsam tek marka var zaten e bebekteE bebeğe bakayım bende o zaman ya adı ney marka bana söylermisn
Öylemii bunu bilmıyordum teşekkür ederim bi gün birini bi gün birini kullanayım o zamanGumus kapak kullanıyosanız krem kullanmayın, ıkısı bırlıkte kımyasal etkılesıme gırıyormus, farklı zamanlarda kullanın. Ben de gumus kapak aldım, krem almadım, baktım gumus kapak yetersız olursa krem alırım
Menemen mantığı yani aslında olabilir buzdolabında uzun süre saklanır dimi o şekildeKız vişneyle eriği kaynatıp dondurmana hiiç gerek yok. Sıcak sıcak kavanozla, kavanozla kaldır. Meyve suyu gibi daha iyi olur. Bir de kuru kayısı kalıp kaynatmak lazım aslında doğumdan önce. Kabızlık vs yaşamamak için. Kaynatmak deyince aklıma geldibugun ben de alayım kuru kayısı da kaynatıp kavanozlayayım. Doğumdan sonra iyi gelebilir
Buzdolabına koymana bile gerek yok. Dışarda, oda ısısında bırak. Hiçbir şey olmaz. Benim daha geçen seneden öyle yapılmış olanlar sapasağlam duruyor. Sıcak sıcak kapatınca hiçbir şey olmuyorMenemen mantığı yani aslında olabilir buzdolabında uzun süre saklanır dimi o şekilde
Kullanan vardı aramızda erken doğum tiski olanlardan ben kullanmıyorum amaMerhaba KızlarOcak anne adayıydım ama doktorum doğumumun aralıkta olacağını öngörüyor. 32 haftalık hamileyim kasılmalarım var. Aranızda nidicard kullanmış yada kullanmaya devam eden var mı? Bugün ciğer geliştirici iğne vurulucam. Erken doğumdan biraz endişe ettim. Yat dedi dr en kötüsü bu oldu evde 6 yaşında çocuğum var ve günlük rutin işlerimi yapmaya alışmışım hareketsiz kalmak baya zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?