2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bende benzer şeyler koydum
Peynirli ıspanaklı börek koydum
Biberli ekmek yapmıştım kahvaltılık yada çayın yanına onuda koydum
Amma velakin eşim şuan evde tek kaldı hepsi bitmiş olabilir

Yalancı sancılarda mı doğum sancısının aynısı oluyor
Son bir haftadır ara ara bacak ağrım oluyor benimde adet öncesinde de böyle olurdu
Karnımı görmesem adet olacağım sanıyorum

Adet zamanıda belim ağrımazdı ki benim hep karnım kasıklarım ağrırdı ama kas ağrısı gibi de değil gibi takip edeyim bakalım daha farklı anlayamıyorum galiba

Merhaba Kızlar Ocak anne adayıydım ama doktorum doğumumun aralıkta olacağını öngörüyor. 32 haftalık hamileyim kasılmalarım var. Aranızda nidicard kullanmış yada kullanmaya devam eden var mı? Bugün ciğer geliştirici iğne vurulucam. Erken doğumdan biraz endişe ettim. Yat dedi dr en kötüsü bu oldu evde 6 yaşında çocuğum var ve günlük rutin işlerimi yapmaya alışmışım hareketsiz kalmak baya zor geliyor

Kasılma karnında sertleşme var mı canım ?

Geçmiş olsun canım dinlenmen önemli kendini yormadan yapsan işlerini Allah yardımcımız son günler artık yavaş yavaş bir çoğumuz doğuruyor sağlıkla gelsinler bebişler

Geçmiş olsun canım dinlenmen önemli kendini yormadan yapsan işlerini Allah yardımcımız son günler artık yavaş yavaş bir çoğumuz doğuruyor sağlıkla gelsinler bebişler
Teşekkür ederim evet dikkat etmeye çalışıyorum prematüre doğar diye korktum biraz sağlık olsun tabi ama 36 haftayı tamamlarım inşallah

Öylemii bunu bilmıyordum teşekkür ederim bi gün birini bi gün birini kullanayım o zaman

Menemen mantığı yani aslında olabilir buzdolabında uzun süre saklanır dimi o şekilde

Menemen mantığı yani aslında olabilir buzdolabında uzun süre saklanır dimi o şekilde
Buzdolabına koymana bile gerek yok. Dışarda, oda ısısında bırak. Hiçbir şey olmaz. Benim daha geçen seneden öyle yapılmış olanlar sapasağlam duruyor. Sıcak sıcak kapatınca hiçbir şey olmuyor

Kullanan vardı aramızda erken doğum tiski olanlardan ben kullanmıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…