2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
kızlar göğüsler için krem kullanıcakmısınız yara olmasın vs diye kullanıcaksanız neler aldınız?
miradermin lanolin var şuan kullandığım. denemek için almıştım şuan trendyolda 40 tl . koyun kokuyor evet içeriği koyun yününden elde edildiği için ama diğerlerine de o paraları vermek istemedim.

kızalar iki gündür adet sancısı gibi sancım var ama sürekli değil birer defa oldu.yarın da çatı muayenem var umarım doğumu tetiklemez çünkü artık geliyor gibi hissediyorum ve korkuyorum

Yalancı sancılarda mı doğum sancısının aynısı oluyor
Son bir haftadır ara ara bacak ağrım oluyor benimde adet öncesinde de böyle olurdu
Karnımı görmesem adet olacağım sanıyorum
Yalancı sancı gibi değil de bel tutulması, fıtığı gibi düşündüm arkadaşın ağrısını. Hiç yalancı sancı yaşamadım. O aklıma gelmedi doğum sancısı yaşadım, gittim doğurdum

Adet zamanıda belim ağrımazdı ki benim hep karnım kasıklarım ağrırdı ama kas ağrısı gibi de değil gibi takip edeyim bakalım daha farklı anlayamıyorum galiba
Bence başka bişey seninki. Biraz dinlen bakalım. Olmazsa doktoruna mesaj at bir kaç saat sonra.

Valla bugün dedim bir sezeryan olana kadar 40 tane normal doğururum dedim yani normal en güzel hemen ayağa kalkıyorsun. Bu kadar sancı çekmiyorsun

Bende 9 ay boyunca normal normal isteyip kaderim cilvesiyle sezaryene döndüm. Ama iyiki diyorum allahım yüce rabbim bilmişte ben sezaryen olmuşum. Artık normalde korkutucu geliyor hamileyken nasıl bir gözüm karaysa

Normalde iki gün değil mi siz evde 3 çocuk var diye mi erken çıkmak istediniz?
Normalde 2 gün ama çocukları arkadaşıma bırakmıştım. Doktora da söyledim gazın yapınca çıkarabilirim deyince imza atıp çıktım zaten doğum yaptığım gün ağrı kesici yaptılar ertesi günü yapılmadı hiç

Teşekkür ederim evet dikkat etmeye çalışıyorum prematüre doğar diye korktum biraz sağlık olsun tabi ama 36 haftayı tamamlarım inşallah
Yaa evde çocuk varsa yemek harici çok iş yapmamaya çalış. Zaten çocuk yıka, peşini topla yorar seni. Pek kalkma yerinden. Bırak ev temiz olmasın dağınık olsun. İki hafta daha sık dişini. 34’ten sonra rahat. Ben bir saat uzanıyorum, kalkıp 20 dk bişey yapıyorum geri yatıyorum. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. 32+3’üm bende. Kasılmam falan yok ama serklajlıyım ben de.

Bende 9 ay boyunca normal normal isteyip kaderim cilvesiyle sezaryene döndüm. Ama iyiki diyorum allahım yüce rabbim bilmişte ben sezaryen olmuşum. Artık normalde korkutucu geliyor hamileyken nasıl bir gözüm karaysa
Bende maalesef mecburi sezeryan oldum bebeğin suyu geldi. Eşim yok. Tek başıma hastaneye giderken birde trafik kazası geçirdim. Ucuz atlattım çok şükür. Bebek stresten higaliba kalp ritmi bozulduğu için mecbur sezeryan normal olursa kalbi dayanmaz bebeği kaybederiz deyince boyun büktüm maalesef

Kıyamam size çok zorluklar yaşamışsınız. Ama sonucu güzel olmuş bebeğinize kavuşmuşsunuz sağlıkla. Bende gebelik zehirlenmesi yaşadım 36+4 te doğurdum, sınırda prematüre oğlum. 6 gün kuvözde kaldı. Oluyor yani böyle şeyler maalesef. Sonuçlar güzel o önemli olan

P
arol alabilirsin aslında ama ne kadar geçirir bilmem. Bugün hiç hafifledi mi?

Evet oluyor yürürken de aşağı doğru baskı hissediyorum ,bebeğin kafası olması gerekenden aşağıda dedi dr
Sende benim gibisin o zaman dinlenmen gerekiyor canım çok yorma kendini bana da doktor yat dedi bende incelme de başlamıştı bi annem bi kayınvalidem geliyo 29 haftada başlamıştı benimde çok şükür 35 bitiyo dinlendikçe yattıkça karnım yumuşak oluyo hep kendini yorma sık sık dinlenmeye bak inşallah zamanında gelir bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…