- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.439
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.301
Aynen emxırme egıtımınde bahsetmıslerddı, efes pılsende calısan tanıdıgınız varsa alkolsuz maltlardan isteyebılırsınız demıslerdiGaz için ama rezene süt de yapıyormuş. Bir de süt için malt içecek diyorlar. Alkolsüz bira bayağı arttırıyormuş sütü :)
Ben 6 kutu kullandım nıdıcard, 8 saat ara ıle gunde 3 tane, gectıgımız hafta bıraktım, yanı 22. Haftada baslamıstım kullanmya hafıf hubılesme gorulunce kasılma olmasın dıye kullanmıstım, 24.hafta coger gelsıtırııcı de vurulmuştum 2 doz, her ıhtımalı dusunerek, cok sukur 32+5e geldık.. Nıdıcard rahatlatır, ama çarpıntı yapabılır haberın olsun, bas donmesı yapar, arac kullanma nıdıcard aldıktan sonra sakınMerhaba KızlarOcak anne adayıydım ama doktorum doğumumun aralıkta olacağını öngörüyor. 32 haftalık hamileyim kasılmalarım var. Aranızda nidicard kullanmış yada kullanmaya devam eden var mı? Bugün ciğer geliştirici iğne vurulucam. Erken doğumdan biraz endişe ettim. Yat dedi dr en kötüsü bu oldu evde 6 yaşında çocuğum var ve günlük rutin işlerimi yapmaya alışmışım hareketsiz kalmak baya zor geliyor
Yani hefif hafif vuruyı diyebilirim ama şuan hafifledi ağrı hani ağrıyı unutuyorum arada takip edicem bakalım ne olcakSırtınıza vuran bir ağrı mı
Gözün aydın. Çok sevindim.Kizlar oglusumu yanıma verdiler cok sukuragrim olduğu icin giremedim allah herkese yavrusunu saglikla kucagina almayi nasip etsin desteğiniz için çok teşekkürler
Çok şükürKizlar oglusumu yanıma verdiler cok sukuragrim olduğu icin giremedim allah herkese yavrusunu saglikla kucagina almayi nasip etsin desteğiniz için çok teşekkürler
Kaç kilo şuan bebeğinKizlar oglusumu yanıma verdiler cok sukuragrim olduğu icin giremedim allah herkese yavrusunu saglikla kucagina almayi nasip etsin desteğiniz için çok teşekkürler
Bana da günde 3 içmemi söyledi dr, normalde 36 haftalık kafanın bu kadar aşağı inmesini bekleriz dedi benimki 32 de inmiş, 2 kilo henüz azıcık daha büyüse iyi olurAynen emxırme egıtımınde bahsetmıslerddı, efes pılsende calısan tanıdıgınız varsa alkolsuz maltlardan isteyebılırsınız demıslerdi
Ben 6 kutu kullandım nıdıcard, 8 saat ara ıle gunde 3 tane, gectıgımız hafta bıraktım, yanı 22. Haftada baslamıstım kullanmya hafıf hubılesme gorulunce kasılma olmasın dıye kullanmıstım, 24.hafta coger gelsıtırııcı de vurulmuştum 2 doz, her ıhtımalı dusunerek, cok sukur 32+5e geldık.. Nıdıcard rahatlatır, ama çarpıntı yapabılır haberın olsun, bas donmesı yapar, arac kullanma nıdıcard aldıktan sonra sakın
Senin takvime göre daha ileri görünüyor hamileliğin canım? Ben 32+1 . İşleri görmemeye çalışıyorum zaten beni ayakta görse eşim uyarıyor o da rahatsız ediyor beni doğum yaklaştıkça geriliyor insan hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kurtuluruz inşallahYaa evde çocuk varsa yemek harici çok iş yapmamaya çalış. Zaten çocuk yıka, peşini topla yorar seni. Pek kalkma yerinden. Bırak ev temiz olmasın dağınık olsun. İki hafta daha sık dişini. 34’ten sonra rahat. Ben bir saat uzanıyorum, kalkıp 20 dk bişey yapıyorum geri yatıyorum. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. 32+3’üm bende. Kasılmam falan yok ama serklajlıyım ben de.
AhaKızlar doğum öncesi buzluğa yapıp attığınız hazır yemekler var mı ya da aklınıza gelen fikirler ? Sonrasında pratik olur diye düşünüyorum. Ben önceden taze fasulye atmıştım. Nohut, kuru fasulye haşlayıp hemen pişecek şekilde buzluğa atmıştım. Az önce de dolma doldurdum onları atacağım. Bir de börek falan var aklımda. Belki yarın zor gelmezse hazır yufkadan börek yapar atarım. Aynı şekilde köftesizlerde durum ne ? Fikirlere açığım sonrasında pratik olacak her şeye kabulüm
Son gün sıkın dişiniziSon akrep burcu gününden günaydın
AhaNe zaman oglak olcak, ben ocak dogumlu olur dıye oglaklı müslin almıstım
Benim çok uçuk çıkar, çıkmaya başladığında sarımsağı 2 ye bölüyorum. İç kısmına bıçağın keskin tarafıyla hafif hafif vuruyorum ki suyu çıksın. Uçuk çıkıcak yere sürüyorum. Oldukça etkili, sarımsak antibiyotik etkisi yapıyor. Göz tarafında uçuk, arpacık vs çıkıcak olursa da çay demleyip çaya bandırılmış makyaj pamuğuyla kompres yapıyorum (göz doktorum demişti) geçmiş olsuj
999 ayar olursa daha iyiMarka fark eder mi bu gümüş kapaklarda ya
Hadi sağlıkla gelsin ama sancın yok gibi37+2 den Merhabalaryazılanları akşama doğru okuyacağım ıns. Doğumu olan ark vardı ıns güzel haberler vermıstır benim açılmam başlamış 2 cm ama gene balon yerleştirdiler. 2 saatte bır nst . Bır ara suyu patlatacaklar ama sabahında bulabılırmıs .
Beklıyoruz
Eki Görüntüle 3339246
Acelya A valla sezeryan son ıhtımal burda daha hiç bahsetmediler. İns normali basarcam
Sancım suan yok ıkı saate başlayacakmış bu balon sancı verıcekAhabuzluğa bişey atmadım ama eve kv atacam artık günlük ne pişirirse aç kalmayız
Son gün sıkın dişinizi
Ahaha gayret aralık sonu da oluyor zaten ocak başı da sorun olmaz ✌
Mikan bak uçuk tedavisi
999 ayar olursa daha iyi
Hadi sağlıkla gelsin ama sancın yok gibi
Bilmem. Sat 9-4-2023 girdim. Sezaryen olacağım için bdt 31.12 girdim ama ben takvim göremiyorum.Senin takvime göre daha ileri görünüyor hamileliğin canım? Ben 32+1 . İşleri görmemeye çalışıyorum zaten beni ayakta görse eşim uyarıyor o da rahatsız ediyor beni doğum yaklaştıkça geriliyor insan hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kurtuluruz inşallah
İnşallah çabucak kurtulursunuz sen de bebek de sağlıkla37+2 den Merhabalaryazılanları akşama doğru okuyacağım ıns. Doğumu olan ark vardı ıns güzel haberler vermıstır benim açılmam başlamış 2 cm ama gene balon yerleştirdiler. 2 saatte bır nst . Bır ara suyu patlatacaklar ama sabahında bulabılırmıs .
Beklıyoruz
Eki Görüntüle 3339246
Acelya A valla sezeryan son ıhtımal burda daha hiç bahsetmediler. İns normali basarcam
Sat yokmuş bilgilerde. Ben de bdt’ye göre düzelttim. Hala göremiyorum takvimi. Kimsenin takvimini de göremiyorum.Senin takvime göre daha ileri görünüyor hamileliğin canım? Ben 32+1 . İşleri görmemeye çalışıyorum zaten beni ayakta görse eşim uyarıyor o da rahatsız ediyor beni doğum yaklaştıkça geriliyor insan hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kurtuluruz inşallah
Sat yokmuş bilgilerde. Ben de bdt’ye göre düzelttim. Hala göremiyorum takvimi. Kimsenin takvimini de göremiyorum.
Maşallah açılman başlamış bile inşallah böyle hızlıca devam eder bir avaz da atlatırsın37+2 den Merhabalaryazılanları akşama doğru okuyacağım ıns. Doğumu olan ark vardı ıns güzel haberler vermıstır benim açılmam başlamış 2 cm ama gene balon yerleştirdiler. 2 saatte bır nst . Bır ara suyu patlatacaklar ama sabahında bulabılırmıs .
Beklıyoruz
Eki Görüntüle 3339246
B12 zede misin sende?Takvimi görebilmen için ayarlardan düzeltme yapman gerekiyor nasıl yapıldığını unutum şuan
Bir adımı unutmuyorum bende
Hahaha hoşbulduk canımB bayanmuhtar gelmiş hoş gelmiş
Nasılsın alışveriş canavarı?
Neler aldın anlat bakalım
20-26 kasım arası indirimlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?