2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Gaz için ama rezene süt de yapıyormuş. Bir de süt için malt içecek diyorlar. Alkolsüz bira bayağı arttırıyormuş sütü :)
Aynen emxırme egıtımınde bahsetmıslerddı, efes pılsende calısan tanıdıgınız varsa alkolsuz maltlardan isteyebılırsınız demıslerdi
Ben 6 kutu kullandım nıdıcard, 8 saat ara ıle gunde 3 tane, gectıgımız hafta bıraktım, yanı 22. Haftada baslamıstım kullanmya hafıf hubılesme gorulunce kasılma olmasın dıye kullanmıstım, 24.hafta coger gelsıtırııcı de vurulmuştum 2 doz, her ıhtımalı dusunerek, cok sukur 32+5e geldık.. Nıdıcard rahatlatır, ama çarpıntı yapabılır haberın olsun, bas donmesı yapar, arac kullanma nıdıcard aldıktan sonra sakın

Bana da günde 3 içmemi söyledi dr, normalde 36 haftalık kafanın bu kadar aşağı inmesini bekleriz dedi benimki 32 de inmiş, 2 kilo henüz azıcık daha büyüse iyi olur hap şimdilik çarpıntı yapmadı bakalım işe yarasın da katlanıcaz yan etkilere

Senin takvime göre daha ileri görünüyor hamileliğin canım? Ben 32+1 . İşleri görmemeye çalışıyorum zaten beni ayakta görse eşim uyarıyor o da rahatsız ediyor beni doğum yaklaştıkça geriliyor insan hayırlısıyla hepimiz sağlıkla kurtuluruz inşallah

37+2 den Merhabalar yazılanları akşama doğru okuyacağım ıns. Doğumu olan ark vardı ıns güzel haberler vermıstır benim açılmam başlamış 2 cm ama gene balon yerleştirdiler. 2 saatte bır nst . Bır ara suyu patlatacaklar ama sabahında bulabılırmıs .
Beklıyoruz

Acelya A valla sezeryan son ıhtımal burda daha hiç bahsetmediler. İns normali basarcam

Aha buzluğa bişey atmadım ama eve kv atacam artık günlük ne pişirirse aç kalmayız
Son akrep burcu gününden günaydın
Son gün sıkın dişinizi
Ne zaman oglak olcak, ben ocak dogumlu olur dıye oglaklı müslin almıstım
Ahaha gayret aralık sonu da oluyor zaten ocak başı da sorun olmaz ✌
Mikan bak uçuk tedavisi
Marka fark eder mi bu gümüş kapaklarda ya
999 ayar olursa daha iyi
Hadi sağlıkla gelsin ama sancın yok gibi

Sancım suan yok ıkı saate başlayacakmış bu balon sancı verıcek beklıyorum . Hoş akşam 8dwn sonra hep sancılanıyorum gündüz rahat benım

Bilmem. Sat 9-4-2023 girdim. Sezaryen olacağım için bdt 31.12 girdim ama ben takvim göremiyorum.
Hayırlısıyla zamanında Allah kurtarsın

İnşallah çabucak kurtulursunuz sen de bebek de sağlıkla

Sat yokmuş bilgilerde. Ben de bdt’ye göre düzelttim. Hala göremiyorum takvimi. Kimsenin takvimini de göremiyorum.

Maşallah açılman başlamış bile inşallah böyle hızlıca devam eder bir avaz da atlatırsın

B bayanmuhtar gelmiş hoş gelmiş
Nasılsın alışveriş canavarı?
Neler aldın anlat bakalım
20-26 kasım arası indirimlerinde

B bayanmuhtar gelmiş hoş gelmiş
Nasılsın alışveriş canavarı?
Neler aldın anlat bakalım
20-26 kasım arası indirimlerinde
Hahaha hoşbulduk canım
Valla bu ara kendimi okadar yorgun ve enerjisiz hissediyorum ki hiç bakamadım bile indirimlere uyumak geliyor sürekli icimden
Bugün sabahtan beri çocukta hareket etmiyo şuan ona taktım kafayı normalde bu saatler en hareketli olduğu saatler

Kızlar 38. Haftadayım haftaya çarşamba sezeryana gireceğim. Çok kötü sinüzit olmuşum doktor augmentin antibiyotik verdi. Mecbur kullanacağım ama içim de hiç istemiyor son haftadayız diye. Son haftalar da benim gibi ilaç kullanmak zorunda kalan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…