2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Son uyumalarım diye bende uyuyabildim kadar uyuyorum
Benimki de bugün sakindi
Kabızlık tanmı ne kahve içtim kuruyemiş mandalina biraz kıpraştı
Yeri daraldığı için olabilr
Hareket etmezse sağlık ocağına gidip kalp atımı baktıracaktım
Doktor günde 10 hareket say
10 dan az olursa gel dedi

Bnmde öyle işte bakalım şimdi kahve içtim bir saate oynamazsa bende sağlık ocağına gidicem

Canım kullan çünkü genel anestezide grip istemiyorlar pek. Epidural olcaksan bilmiyorum. Augmentini çok kişi kullandı. Geçmiş olsun.

Takvimi görebilmen için ayarlardan düzeltme yapman gerekiyor nasıl yapıldığını unutum şuan
Bir adımı unutmuyorum bende
Ya ona çok baktım bulamadım googleda bile aradım kk gebelik takvimi görülmüyor diye. Aman neyse doğurcaz artık, görmiyim ben de napim.

Canım kullan çünkü genel anestezide grip istemiyorlar pek. Epidural olcaksan bilmiyorum. Augmentini çok kişi kullandı. Geçmiş olsun.
Teşekkür ediyorum canım spinal olacak benim ama buradaki doktor da senin dediğini söyledi olur da ameliyat sırasında genel anesteziye ihtiyaç duyarsak bu enfeksiyon bizi çok zorlar dedi, kullanacağım mecburen

Yarar merak etme, kasılmayı durdurur, benım rahım agzu uzunlugum da uzadı o ılac sayesınde.. 36ya kadar kullanındırır sonra beklersınız dogumı ınsallah
Bilmem. Sat 9-4-2023 girdim. Sezaryen olacağım için bdt 31.12 girdim ama ben takvim göremiyorum.
Hayırlısıyla zamanında Allah kurtarsın
Imza ayarlarına bak canım, onunda aktıf et

Sağlık ocağı yapmıyor
Dahiliye ya da kadın doğumdan al rica et
Ben öyle yaptım

Kızlar ya cuma günü 38 haftalık olucağız şu an aşağıda hissediyorum başını ayakları kaburgama batıyor nefes alamıyorum hareketide yok ne yapsam ki tekim evde

Kızlar ya cuma günü 38 haftalık olucağız şu an aşağıda hissediyorum başını ayakları kaburgama batıyor nefes alamıyorum hareketide yok ne yapsam ki tekim evde
Hareket hıssetmek ıcın tatlı sekerlı kahve ye sola yat. Cenın pozisyonunda. Günde 10 kere hareket etmelıymıs en az. Yoksa kontrol ettir aklında kalmasın. Hıc son haftalar rıske değmez

Hareket hıssetmek ıcın tatlı sekerlı kahve ye sola yat. Cenın pozisyonunda. Günde 10 kere hareket etmelıymıs en az. Yoksa kontrol ettir aklında kalmasın. Hıc son haftalar rıske değmez
Az önce bir iki kere hareket etti etmeseydi eşimi çağırıcaktım bir dışarı çıksaydı endişemiz kalmazdı sağlıkla gelsinlerde

Az önce bir iki kere hareket etti etmeseydi eşimi çağırıcaktım bir dışarı çıksaydı endişemiz kalmazdı sağlıkla gelsinlerde
Oynasa dert oynamasa dert ne yapacağımızı bılemıyoruz artık son düzlük. Rabbım kucağımıza sağ salım almayı nasıp etsin ıns hepımızın

Ben kıyafetleri dozunda aldım çok fazla almadım zaten bebek hemen büyüyormuş. Bu arada bugün ben de çok ciddi mide yanması ve karın ağrısı var belime de vuruyor. Normalde ben regli olduğumda çok şiddetli ağrı çekerim böyle belime vurur. Artık her şeyden korkar olduk vallahi normal karnımız ağrısa doğum sancısı mı diye düşünüyoruz. Ama doktorum dinlenince geçiyorsa sıkıntı yok demişti bakalım şu an uzanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…