- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.321
Hahaha hoşbulduk canım
Valla bu ara kendimi okadar yorgun ve enerjisiz hissediyorum ki hiç bakamadım bile indirimlere uyumak geliyor sürekli icimden
Bugün sabahtan beri çocukta hareket etmiyo şuan ona taktım kafayı normalde bu saatler en hareketli olduğu saatler
Bnmde öyle işte bakalım şimdi kahve içtim bir saate oynamazsa bende sağlık ocağına gidicemSon uyumalarım diye bende uyuyabildim kadar uyuyorum
Benimki de bugün sakindi
Kabızlık tanmı ne kahve içtim kuruyemiş mandalina biraz kıpraştı
Yeri daraldığı için olabilr
Hareket etmezse sağlık ocağına gidip kalp atımı baktıracaktım
Doktor günde 10 hareket say
10 dan az olursa gel dedi
Haftaya sağlık ocağına gidip kan vereceğim değerlerim içinB12 zede misin sende?
Canım kullan çünkü genel anestezide grip istemiyorlar pek. Epidural olcaksan bilmiyorum. Augmentini çok kişi kullandı. Geçmiş olsun.Kızlar 38. Haftadayım haftaya çarşamba sezeryana gireceğim. Çok kötü sinüzit olmuşum doktor augmentin antibiyotik verdi. Mecbur kullanacağım ama içim de hiç istemiyor son haftadayız diye. Son haftalar da benim gibi ilaç kullanmak zorunda kalan oldu mu?
Ya ona çok baktım bulamadım googleda bile aradım kk gebelik takvimi görülmüyor diye. Aman neyse doğurcaz artık, görmiyim ben de napim.Takvimi görebilmen için ayarlardan düzeltme yapman gerekiyor nasıl yapıldığını unutum şuan
Bir adımı unutmuyorum bende
Teşekkür ediyorum canım spinal olacak benim ama buradaki doktor da senin dediğini söyledi olur da ameliyat sırasında genel anesteziye ihtiyaç duyarsak bu enfeksiyon bizi çok zorlar dedi, kullanacağım mecburenCanım kullan çünkü genel anestezide grip istemiyorlar pek. Epidural olcaksan bilmiyorum. Augmentini çok kişi kullandı. Geçmiş olsun.
Yarar merak etme, kasılmayı durdurur, benım rahım agzu uzunlugum da uzadı o ılac sayesınde.. 36ya kadar kullanındırır sonra beklersınız dogumı ınsallahBana da günde 3 içmemi söyledi dr, normalde 36 haftalık kafanın bu kadar aşağı inmesini bekleriz dedi benimki 32 de inmiş, 2 kilo henüz azıcık daha büyüse iyi olurhap şimdilik çarpıntı yapmadı bakalım işe yarasın da katlanıcaz yan etkilere
Imza ayarlarına bak canım, onunda aktıf etBilmem. Sat 9-4-2023 girdim. Sezaryen olacağım için bdt 31.12 girdim ama ben takvim göremiyorum.
Hayırlısıyla zamanında Allah kurtarsın
Gözüküyor kuzum :)Bilmem. Sat 9-4-2023 girdim. Sezaryen olacağım için bdt 31.12 girdim ama ben takvim göremiyorum.
Hayırlısıyla zamanında Allah kurtarsın
Sağlık ocağı yapmıyorHaftaya sağlık ocağına gidip kan vereceğim değerlerim için
Eksik olabilir unutkanlık yapıyor değilmi
En başından beridir böyleyim ama
Bildiğim şeyi bile hatırlayamayıp ilk defa duymuş gibi tepki veriyorum
Sekerlı bıseyler yıyıp uzan bakalım sakınce bı yere..Kızlar ya cuma günü 38 haftalık olucağız şu an aşağıda hissediyorum başını ayakları kaburgama batıyor nefes alamıyorum hareketide yok ne yapsam ki tekim evde
Çikolata kaşıkladım bakalım oynarsa bir rahatlarımSekerlı bıseyler yıyıp uzan bakalım sakınce bı yere..
Oynar annesı, kendını yorma uzan bırazÇikolata kaşıkladım bakalım oynarsa bir rahatlarım
Hareket hıssetmek ıcın tatlı sekerlı kahve ye sola yat. Cenın pozisyonunda. Günde 10 kere hareket etmelıymıs en az. Yoksa kontrol ettir aklında kalmasın. Hıc son haftalar rıske değmezKızlar ya cuma günü 38 haftalık olucağız şu an aşağıda hissediyorum başını ayakları kaburgama batıyor nefes alamıyorum hareketide yok ne yapsam ki tekim evde
Az önce bir iki kere hareket etti etmeseydi eşimi çağırıcaktım bir dışarı çıksaydı endişemiz kalmazdıHareket hıssetmek ıcın tatlı sekerlı kahve ye sola yat. Cenın pozisyonunda. Günde 10 kere hareket etmelıymıs en az. Yoksa kontrol ettir aklında kalmasın. Hıc son haftalar rıske değmez
Oynasa dert oynamasa dertAz önce bir iki kere hareket etti etmeseydi eşimi çağırıcaktım bir dışarı çıksaydı endişemiz kalmazdısağlıkla gelsinlerde
Ben bı kac aldım ama durdum, bebek ırı olursa, dırek 6-9a gecıs yapabılırz. 3-6"yı da abartmamamk lazımmKızlar ben hiç alacak bişey bulamıyorum ya, siz bu kadar ne alıyorsunuz diye şaşırıyorum0-3 aydan sonraki kıyafetlerini aldınız mı? Onları mı alsam?
Aynen benimki sakin az fazla oynasa sancı mı diyorumOynasa dert oynamasa dertne yapacağımızı bılemıyoruz artık son düzlük. Rabbım kucağımıza sağ salım almayı nasıp etsin ıns hepımızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?