- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.341
Zaten o kıyafet kalıplarına inanmayınBen bı kac aldım ama durdum, bebek ırı olursa, dırek 6-9a gecıs yapabılırz. 3-6"yı da abartmamamk lazımm
Tansiyon şekerine baktırKızlar selamlar nasılsınız? Ben 35+5teyim ama bugün ara ara baş dönmelerim vardı. Sizde de durum aynı mı? Bir de bebek aşağıya doğru inişe geçti hissediyorum 1 haftadır bu biraz heyecan veriyor :))
Ya ona çok baktım bulamadım googleda bile aradım kk gebelik takvimi görülmüyor diye. Aman neyse doğurcaz artık, görmiyim ben de napim.
Kızlar ben hiç alacak bişey bulamıyorum ya, siz bu kadar ne alıyorsunuz diye şaşırıyorum0-3 aydan sonraki kıyafetlerini aldınız mı? Onları mı alsam?
Evet ben de korkumdan kurutmaya atmadım bebek kıyafetlerını, 1 gunde kuruyor, 1 makınelık camsırı kaldı onu aksam atıp bıtırcem yıkama ısını artıkZaten o kıyafet kalıplarına inanmayın
9 aylık olup 18 ay bile giyebilir
Bebek göbekli ise bezi büyuk ise filan
Kırkı çıkınca büyüme artıyor hızlanıyor.
Kışın bir de kurutmaya atarsak elbiseleri vay haline.
Benim kendi sweetim oğlumun iki hırkası çekti geçen çok üzüldüm en sevdiklerimizdi
Kızıma hediye gelmiş. Üstüne tam oluyor. Etikette yazan 11 yaş, kızın yaşı 5.Zaten o kıyafet kalıplarına inanmayın
Benim kendi sweetim oğlumun iki hırkası çekti geçen çok üzüldüm en sevdiklerimizdi
Allah senden razı olsun kızForum seçeneklerinden başkalarının imzalarını görüntüle dersen muhtemelen göreceksin
Ben hepsini attım valla. Sıkıntı yaşamadım hiçbirindeEvet ben de korkumdan kurutmaya atmadım bebek kıyafetlerını, 1 gunde kuruyor, 1 makınelık camsırı kaldı onu aksam atıp bıtırcem yıkama ısını artıkdolap gelınce de ütüler asarız
Ben o sebepten dış giyimleri hiç kurutmaya koymuyorum. Çarşaf, havlu, iç çamaşırı için kullanıyorum desem yeridir. Kışın peteğin önüne seriyorum.Evet ben de korkumdan kurutmaya atmadım bebek kıyafetlerını, 1 gunde kuruyor, 1 makınelık camsırı kaldı onu aksam atıp bıtırcem yıkama ısını artıkdolap gelınce de ütüler asarız
Ayy öyle mi dersin baktırayım ciddenTansiyon şekerine baktır
Baş dönmesi bence iyi değil
Normal canım anlık tansiyonun düşüyordur açken dönebilir benimde oluyorduKızlar selamlar nasılsınız? Ben 35+5teyim ama bugün ara ara baş dönmelerim vardı. Sizde de durum aynı mı? Bir de bebek aşağıya doğru inişe geçti hissediyorum 1 haftadır bu biraz heyecan veriyor :))
2 farklı yerden iç zıbın almışım, biri 3 ay diğeri 6 aylık ama ikisinin de büyüklüğü aynıZaten o kıyafet kalıplarına inanmayın
Canım nerde oturuyodun denizden su alabilme imkanin var mi oda olmazsa serum fizyolojik felan kullansan cok iyi geliyor bana da kulaklarına da sarımsağı soyup ucunu kesip koyabilirsin biraz rahatlatıyor, ilac kullanmak istemiyosun diye alternatif yöntemleri söylüyormKızlar 38. Haftadayım haftaya çarşamba sezeryana gireceğim. Çok kötü sinüzit olmuşum doktor augmentin antibiyotik verdi. Mecbur kullanacağım ama içim de hiç istemiyor son haftadayız diye. Son haftalar da benim gibi ilaç kullanmak zorunda kalan oldu mu?
Önce biberon temizleyici ile yıka sonra kaynat canımKızlar şimdi biberon temizliği yapıcam da philips avent emzik ve cam biberonu suda kaynatsam bi şey olur mu bi de lansinohun manuel pompası var onu da kaynatmam gerekir mi yoksa biberon deterjanıyla yıkamam yeterli mi
Canım bende iki gün baş dönmesi yaşamıştım, evde tansiyonuma sekerime bakmıştım normaldi, biraz usuttugumu düşündüm, terledim, dinlendim geçti şükür iki kereyle sınırlı kaldıKızlar selamlar nasılsınız? Ben 35+5teyim ama bugün ara ara baş dönmelerim vardı. Sizde de durum aynı mı? Bir de bebek aşağıya doğru inişe geçti hissediyorum 1 haftadır bu biraz heyecan veriyor :))
Ben normal yıkadım sonra kaynattim aynılarını hicbir şey olmadı pompanin da bütün parcalarini ayırarakKızlar şimdi biberon temizliği yapıcam da philips avent emzik ve cam biberonu suda kaynatsam bi şey olur mu bi de lansinohun manuel pompası var onu da kaynatmam gerekir mi yoksa biberon deterjanıyla yıkamam yeterli mi
Ben başladım 10 gündür sürüyorum geceleri yatmadan. Ne kadar nemlendirirsek çatlayıp yara olma ihtimali o kadar azalır diyorlar bakalım yaşayıp görücezKızlar şimdi benim göğüslerim ağırmıyor acımıyor da doğumdan üç hafta önce lansinoh kremi hiç bir belirti olmasada sürmeye başlamalımıyız?
Ben önce bebek deterjanıyla yıkadım sonra kaynatıp kuruttum buz dolabı poşetlerine koydum. Hem biberonları hem lansinoh göğüs pompam var onun parçalarını aynı şekilde temizledimKızlar şimdi biberon temizliği yapıcam da philips avent emzik ve cam biberonu suda kaynatsam bi şey olur mu bi de lansinohun manuel pompası var onu da kaynatmam gerekir mi yoksa biberon deterjanıyla yıkamam yeterli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?