- 10 Ağustos 2019
- 1.503
- 1.800
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.361
Bende aldım krem ama kullanmıyorum benim herhangi bi sorunum yok napsam bilemedim 2 hafta kaldı doğumaKızlar şimdi benim göğüslerim ağırmıyor acımıyor da doğumdan üç hafta önce lansinoh kremi hiç bir belirti olmasada sürmeye başlamalımıyız?
35+6 yım bende çok hafif baş dönmesi yaşadım bende kız aşağı doğru indiğini nası hissettin ?Kızlar selamlar nasılsınız? Ben 35+5teyim ama bugün ara ara baş dönmelerim vardı. Sizde de durum aynı mı? Bir de bebek aşağıya doğru inişe geçti hissediyorum 1 haftadır bu biraz heyecan veriyor :))
Kızlaarrr şu reklamlardan kurtulmak için opera indirin denmişti galiba yanlış hatırlamıyosam onu nası kullanıyoruz uygulamamı yoksa arayüz gibi bişey mi ??
Kızlar selamlar nasılsınız? Ben 35+5teyim ama bugün ara ara baş dönmelerim vardı. Sizde de durum aynı mı? Bir de bebek aşağıya doğru inişe geçti hissediyorum 1 haftadır bu biraz heyecan veriyor :))
Bebek olunca evde nem koku toz olmasın diye mecbur atarsal vay halineEvet ben de korkumdan kurutmaya atmadım bebek kıyafetlerını, 1 gunde kuruyor, 1 makınelık camsırı kaldı onu aksam atıp bıtırcem yıkama ısını artıkdolap gelınce de ütüler asarız
O kadarı da fazla olmuş,Kızıma hediye gelmiş. Üstüne tam oluyor. Etikette yazan 11 yaş, kızın yaşı 5.nasıl etiket yapıştırıyorlarsa…
Battaniyeleri mundar ediyor haberin olsunBen hepsini attım valla. Sıkıntı yaşamadım hiçbirinde
Tansiyon bu aylar çok tehlikeliAyy öyle mi dersin baktırayım cidden
E bebek, cığıt kalıpları dar diye biliyorum2 farklı yerden iç zıbın almışım, biri 3 ay diğeri 6 aylık ama ikisinin de büyüklüğü aynı
Vee yaptımm ay ne güzel yaa teşekkür ederim reklamlardan yazılanları okuyamaz olmuştumUygulamasını indiriyorsunuz app store veya neresiyse. Direkt ordan açıyorsunuz kadınlar kulübünü
Ben korktum valla el kadar zatenBen hepsini attım valla. Sıkıntı yaşamadım hiçbirinde
Ben herseyj atıyorum valla, kedı tuyunden kurtulmak ıcınBen o sebepten dış giyimleri hiç kurutmaya koymuyorum. Çarşaf, havlu, iç çamaşırı için kullanıyorum desem yeridir. Kışın peteğin önüne seriyorum.
Bır sure sonra sallamayız bence, bıkkınlık gelır mınnak mınnak ser, bunla mı ugrasıcaz derizBebek olunca evde nem koku toz olmasın diye mecbur atarsal vay haline
O yüzden büyük alıp küçültüp giydirmek mantıklıBen korktum valla el kadar zaten
Ben herseyj atıyorum valla, kedı tuyunden kurtulmak ıcın
Bır sure sonra sallamayız bence, bıkkınlık gelır mınnak mınnak ser, bunla mı ugrasıcaz deriz
Bır sure sonra sallamayız bence, bıkkınlık gelır mınnak mınnak ser, bunla mı ugrasıcaz deriz
MantıklıO yüzden büyük alıp küçültüp giydirmek mantıklı
Ablam öyle yapardı
Bir iki beden büyük alırdı kurutma küçültünce tam beden olur diye
Hahha corapları ütüledım dun, serce parmagım kadarRenkli renksiz diye bile ayırmıyorum inan ki hepsini bir atıyorum ve tıkıyorum sonra da kurutucuya atıyorumöyle hep aynı sistemde devam eden çorabına kadar ütüleyen kişilere bazen imreniyorum bazen gereksiz buluyorum tamamen ruh halime göre
Ben kaynamış suyu kaba döktüm. 15 dk falan içinde beklettim. Pompa ve biberonlar bi de emzik.Kızlar şimdi biberon temizliği yapıcam da philips avent emzik ve cam biberonu suda kaynatsam bi şey olur mu bi de lansinohun manuel pompası var onu da kaynatmam gerekir mi yoksa biberon deterjanıyla yıkamam yeterli mi
Ayy ben bir de deli gibi domol renk ayırıcı mendil aldım dünya para verdimRenkli renksiz diye bile ayırmıyorum inan ki hepsini bir atıyorum ve tıkıyorum sonra da kurutucuya atıyorumöyle hep aynı sistemde devam eden çorabına kadar ütüleyen kişilere bazen imreniyorum bazen gereksiz buluyorum tamamen ruh halime göre
Hahha corapları ütüledım dun, serce parmagım kadar
Ayy ben bir de deli gibi domol renk ayırıcı mendil aldım dünya para verdim
Ağustos aralıkYaa insanın kalbi eriyor
İnşallah uyumlu sakin bebeleriniz olur ve kısa kısa yollara başvurmak zorunda kalmadan gönlünüzce istediğinizi yapabilirsiniz
Bu arada tanıdık yüzlerden bir sen kalmışsın 2 en sevdiğim anneler grubunun sonuda ağustos gibi olmuş
Benimki 6 yaş giyiyor şu an biraz bol alıyorum. Tam ideal ölçülerde aslında çocuğum da bu hediye gelen markasız şeylerbi değişik oluyorBebek olunca evde nem koku toz olmasın diye mecbur atarsal vay haline
O kadarı da fazla olmuş,senin kız mı iri etiket mi yanlış basılmış 1-2 yaşa kadar ok de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?