2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar selamlar nasılsınız? Ben 35+5teyim ama bugün ara ara baş dönmelerim vardı. Sizde de durum aynı mı? Bir de bebek aşağıya doğru inişe geçti hissediyorum 1 haftadır bu biraz heyecan veriyor :))
35+6 yım bende çok hafif baş dönmesi yaşadım bende kız aşağı doğru indiğini nası hissettin ?

Kızlaarrr şu reklamlardan kurtulmak için opera indirin denmişti galiba yanlış hatırlamıyosam onu nası kullanıyoruz uygulamamı yoksa arayüz gibi bişey mi ??

Kızlar selamlar nasılsınız? Ben 35+5teyim ama bugün ara ara baş dönmelerim vardı. Sizde de durum aynı mı? Bir de bebek aşağıya doğru inişe geçti hissediyorum 1 haftadır bu biraz heyecan veriyor :))

Geçmiş olsun. Böyke durumlarda mutlaka tansiyonunuzu ölçün, birşey olacağından değil ama kontrol etmekte fayda var.

Evet ben de korkumdan kurutmaya atmadım bebek kıyafetlerını, 1 gunde kuruyor, 1 makınelık camsırı kaldı onu aksam atıp bıtırcem yıkama ısını artık dolap gelınce de ütüler asarız
Bebek olunca evde nem koku toz olmasın diye mecbur atarsal vay haline
Kızıma hediye gelmiş. Üstüne tam oluyor. Etikette yazan 11 yaş, kızın yaşı 5. nasıl etiket yapıştırıyorlarsa…
O kadarı da fazla olmuş, senin kız mı iri etiket mi yanlış basılmış 1-2 yaşa kadar ok de
Ben hepsini attım valla. Sıkıntı yaşamadım hiçbirinde
Battaniyeleri mundar ediyor haberin olsun oğlumun nohut battaniye yelekleri falan mahvoldu zıbınlar da öyle
Yani gözden çıkardıkların için iyi ama
Bu sene kıyafet çok pahalı
Ayy öyle mi dersin baktırayım cidden
Tansiyon bu aylar çok tehlikeli
2 farklı yerden iç zıbın almışım, biri 3 ay diğeri 6 aylık ama ikisinin de büyüklüğü aynı
E bebek, cığıt kalıpları dar diye biliyorum

Kızlar instgramdaki muratpaylaşıyor sayfasına girilmiyor.
Eşinin hesabını bilen var mı?
Özellikle n11 indirimlerini güzel haber veriyordu sık sık kuponları vs.
N11 indirimi kuponu nerden takip ediyorsunuz.
Boşta kaldım direk.

B bayanmuhtar
sheilata
Nilsibel

Ben hepsini attım valla. Sıkıntı yaşamadım hiçbirinde
Ben korktum valla el kadar zaten
Ben o sebepten dış giyimleri hiç kurutmaya koymuyorum. Çarşaf, havlu, iç çamaşırı için kullanıyorum desem yeridir. Kışın peteğin önüne seriyorum.
Ben herseyj atıyorum valla, kedı tuyunden kurtulmak ıcın
Bır sure sonra sallamayız bence, bıkkınlık gelır mınnak mınnak ser, bunla mı ugrasıcaz deriz

Ben korktum valla el kadar zaten

Ben herseyj atıyorum valla, kedı tuyunden kurtulmak ıcın

Bır sure sonra sallamayız bence, bıkkınlık gelır mınnak mınnak ser, bunla mı ugrasıcaz deriz
O yüzden büyük alıp küçültüp giydirmek mantıklı

Ablam öyle yapardı
Bir iki beden büyük alırdı kurutma küçültünce tam beden olur diye

Renkli renksiz diye bile ayırmıyorum inan ki hepsini bir atıyorum ve tıkıyorum sonra da kurutucuya atıyorum öyle hep aynı sistemde devam eden çorabına kadar ütüleyen kişilere bazen imreniyorum bazen gereksiz buluyorum tamamen ruh halime göre

Hahha corapları ütüledım dun, serce parmagım kadar

Kızlar şimdi biberon temizliği yapıcam da philips avent emzik ve cam biberonu suda kaynatsam bi şey olur mu bi de lansinohun manuel pompası var onu da kaynatmam gerekir mi yoksa biberon deterjanıyla yıkamam yeterli mi
Ben kaynamış suyu kaba döktüm. 15 dk falan içinde beklettim. Pompa ve biberonlar bi de emzik.

Ayy ben bir de deli gibi domol renk ayırıcı mendil aldım dünya para verdim

Hahha corapları ütüledım dun, serce parmagım kadar

Yaa insanın kalbi eriyor
İnşallah uyumlu sakin bebeleriniz olur ve kısa kısa yollara başvurmak zorunda kalmadan gönlünüzce istediğinizi yapabilirsiniz

Bu arada tanıdık yüzlerden bir sen kalmışsın 2 en sevdiğim anneler grubunun sonuda ağustos gibi olmuş

Ağustos aralık
Başka hangi grup böyle oldu
Ben bu ikisini biliyorum sadece

O kadarı da fazla olmuş, senin kız mı iri etiket mi yanlış basılmış 1-2 yaşa kadar ok de
Benimki 6 yaş giyiyor şu an biraz bol alıyorum. Tam ideal ölçülerde aslında çocuğum da bu hediye gelen markasız şeylerbi değişik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…