2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Benim instagramım bile yok neneyim ben kazık yiyorum.

Sohrab
Hb ürün fiyatı farkını kupon olarak tanımlamış ama kuponu harcayamadım.
Sanırım hb satıcılı ürünlere tanımladı sadece.
Kuponlarım sayfasında bi ton kupon varya onların arasında.
6 aralığa kadar da vakti var aslında.

Ağustos aralık
Başka hangi grup böyle oldu
Ben bu ikisini biliyorum sadece

Ben ağustos annelerindenim bizimde böyle oldu. Hatta burda konuşmuştuk yasak denilmişti aman aman bahsetme ne olur ne olmaz denilmişti çok hassastı bu grup.

Sanıyorım ki bir de 2022 Ağustos annelerinde benzer durum yaşanmış.

Süt arttırıcı çay mba kızlar indirime girerse etiket atar mısınız?
Almadık sonra fiyatı uçtu resmen

Sizinkine baktım şimdi gri üye fazla yok
Üç dört kişi mi gitti sadece
Yoksa kendi kendilerine mi gittiler
Bende bir ağustos duydum da
2022 ağustos demekki

Sizinkine baktım şimdi gri üye fazla yok
Üç dört kişi mi gitti sadece
Yoksa kendi kendilerine mi gittiler
Bende bir ağustos duydum da
2022 ağustos demekki

O bizim 2023 ağustostur. Bizde süreç böyle ilerlemedi sizde şikayet olunca sanırım listeler paylaşılmış bizde geup var diye şikayet edilmiş sonra grupta çok mutlu olduğunu söyleyen ve kk yi gelip burda kötüleyen kişiler uzaklaştırıldı. Toplu bir uzaklaşma yapılmadı çubuk liste yoktu.

Anladım yazık olmuş
Sen o zaman da mı kaptandın?
Fark edemedin mi?

Hatta burda konuşmuştuk yasak denilmişti aman aman bahsetme ne olur ne olmaz denilmişti çok hassastı bu grup.
Biz de ona şaşırdık zaten. Yoksa kendini yakın hisseden insanların birbirinin numarasını alıp reel hayatta görüşmesinde bi sıkıntı yok.
Bi de bugün olsa yine çağırmayız sizi dediler

Anladım yazık olmuş
Sen o zaman da mı kaptandın?
Fark edemedin mi?

Yok canım bizim kaptanımız zaten kurdu. Bir arkadaş bebeğini kaybetti ve girmedi hepimiz çok merak ettik çok bağlı bir gruptuk o zaman kaptan almış numaraları kurmuş hani acil bir durum olursa en azından ben ulaşayım diye. Sonra bizim kaptan bir sebepten dolayı banlanınca dayanamamış grubu açmış

Ben kaptan gidince tabloları güncelleme ihityacı hissedildi o sırada oldum geçiciydi aslında düzenleyip bırakacaktım ama sonra erken doğum yapınca bidaha uğraşmadım kaldı öylece.

Bizde tamamen kaptanın golü oldu

Biz de ona şaşırdık zaten. Yoksa kendini yakın hisseden insanların birbirinin numarasını alıp reel hayatta görüşmesinde bi sıkıntı yok.
Kız hakkaten sen unutuldun mu yoksa arada mı kaynadın

Ay pess. Birde girip şöyle mutluyuz böyle iyiyiz demeleri yok mu hshjsjs

Bu arada bende girecektim gruba çenem düşüktür farketmiş olmanız lazım hdjsj severim goygoyu muhabbeti ama izne ayrılmayı bekliyordum o sırada kalpler kırıldı. Bence gerek yok bunlara. Geup var diye Burada az konuşmak bence doğru değil ama herkesin kendi tercihi.

Eee aynı sizin de doğuma tam bir ay kala patlamış grup
Baktım şimdi temmuzda patlatmışlar
Kaptan o kadar etkili o zaman
Kaptan nereye tayfa oraya olmuş resmen sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…