- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.381
Alışveriş de gaza geliyorumHdjdjd neden anlatsana biraz
4 yaşında mı?Benimki 6 yaş giyiyor şu an biraz bol alıyorum. Tam ideal ölçülerde aslında çocuğum da bu hediye gelen markasız şeylerbi değişik oluyor
Benim instagramım bile yokKızlar instgramdaki muratpaylaşıyor sayfasına girilmiyor.
Eşinin hesabını bilen var mı?
Özellikle n11 indirimlerini güzel haber veriyordu sık sık kuponları vs.
N11 indirimi kuponu nerden takip ediyorsunuz.
Boşta kaldım direk.
@bayanmuhtar
sheilata
Nilsibel
Yok 54 yaşında mı?
Zenginim fiyatları umrumda değil demiyon heBenim instagramım bile yokneneyim ben kazık yiyorum.
Ağustos aralık
Başka hangi grup böyle oldu
Ben bu ikisini biliyorum sadece
Sizinkine baktım şimdi gri üye fazla yokBen ağustos annelerindenim bizimde böyle oldu. Hatta burda konuşmuştuk yasak denilmişti aman aman bahsetme ne olur ne olmaz denilmişti çok hassastı bu grup.
Sanıyorım ki bir de 2022 Ağustos annelerinde benzer durum yaşanmış.
Sizinkine baktım şimdi gri üye fazla yok
Üç dört kişi mi gitti sadece
Yoksa kendi kendilerine mi gittiler
Bende bir ağustos duydum da
2022 ağustos demekki
Anladım yazık olmuşO bizim 2023 ağustostur. Bizde süreç böyle ilerlemedi sizde şikayet olunca sanırım listeler paylaşılmış bizde geup var diye şikayet edilmiş sonra grupta çok mutlu olduğunu söyleyen ve kk yi gelip burda kötüleyen kişiler uzaklaştırıldı. Toplu bir uzaklaşma yapılmadı çubuk liste yoktu.
Biz de ona şaşırdık zaten. Yoksa kendini yakın hisseden insanların birbirinin numarasını alıp reel hayatta görüşmesinde bi sıkıntı yok.Hatta burda konuşmuştuk yasak denilmişti aman aman bahsetme ne olur ne olmaz denilmişti çok hassastı bu grup.
MaalesefYaa insanın kalbi eriyor
İnşallah uyumlu sakin bebeleriniz olur ve kısa kısa yollara başvurmak zorunda kalmadan gönlünüzce istediğinizi yapabilirsiniz
Bu arada tanıdık yüzlerden bir sen kalmışsın 2 en sevdiğim anneler grubunun sonuda ağustos gibi olmuş
Anladım yazık olmuş
Sen o zaman da mı kaptandın?
Fark edemedin mi?
Kız hakkaten sen unutuldun mu yoksaBiz de ona şaşırdık zaten. Yoksa kendini yakın hisseden insanların birbirinin numarasını alıp reel hayatta görüşmesinde bi sıkıntı yok.
Bi de bugün olsa yine çağırmayız sizi dediler
Biz de ona şaşırdık zaten. Yoksa kendini yakın hisseden insanların birbirinin numarasını alıp reel hayatta görüşmesinde bi sıkıntı yok.
Bi de bugün olsa yine çağırmayız sizi dediler
Eee aynı sizin de doğuma tam bir ay kala patlamış grupYok canım bizim kaptanımız zaten kurdu. Bir arkadaş bebeğini kaybetti ve girmedi hepimiz çok merak ettik çok bağlı bir gruptuk o zaman kaptan almış numaraları kurmuş hani acil bir durum olursa en azından ben ulaşayım diye. Sonra bizim kaptan bir sebepten dolayı banlanınca dayanamamış grubu açmış
Ben kaptan gidince tabloları güncelleme ihityacı hissedildi o sırada oldum geçiciydi aslında düzenleyip bırakacaktım ama sonra erken doğum yapınca bidaha uğraşmadım kaldı öylece.
Bizde tamamen kaptanın golü oldu
Eee aynı sizin de doğuma tam bir ay kala patlamış grup
Baktım şimdi temmuzda patlatmışlar
Kaptan o kadar etkili o zaman
Kaptan nereye tayfa oraya olmuş resmen sizin
Ben 5. Aydan sonra geldim diye beğenmemiş olabilirler.Kız hakkaten sen unutuldun mu yoksaarada mı kaynadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?