- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.401
Bizdeki olay tuhafBence de öyleymiş
Sizde de anlıyorum ki öyleymiş hepsi bir gitmiş
Kız valla emzirme yastığına kadar her şeyi kurutmaya attım. Bana mısın demediBebek olunca evde nem koku toz olmasın diye mecbur atarsal vay haline
O kadarı da fazla olmuş,senin kız mı iri etiket mi yanlış basılmış 1-2 yaşa kadar ok de
Battaniyeleri mundar ediyor haberin olsunoğlumun nohut battaniye yelekleri falan mahvoldu zıbınlar da öyle
Yani gözden çıkardıkların için iyi ama
Bu sene kıyafet çok pahalı
Tansiyon bu aylar çok tehlikeli
E bebek, cığıt kalıpları dar diye biliyorum
Markası modeli ne bacımKız valla emzirme yastığına kadar her şeyi kurutmaya attım. Bana mısın demedine battaniyelere, ne örgü yeleklere, ne takımlarına hiçbir şeyine bir şey olmadı çok şükür ben her şeyi atıyorum kurutmaya hiçbir şeyde de problem yaşamadım. Takım elbiselere, taşlı abiyelere kadar atmışlığım var yani bana mısın demedi hiçbir şeyim bin maşallah
Bizdeki olay tuhaf
Spontane gelişti galiba bende bişey anlamadım
Bağımlı idi herkes 7/24 burdaydık
Çok eğleniyorduk
Ne olduysa site onarımdayken sanırım yarım gün giremeyince oldu
Giden arkadaş kemik kadrodan daha ilk gittiği günler gidip yöneticiye ilk listeyi vermeseydi kızlar komple gitmezdi en azından
Ne geçti eline bilmiyorum kendi ile beraber herkesi burdan uzaklaştırmak mı istedi onu çözemedim
Gitmelerine sözüm yok burda da yazıyorlardı zaten
Gidenin ifşa etmesi kötü oldu toplu kıyım oldu resmen
Ahahah beko D 86 HP modelMarkası modeli ne bacım
Hassas ayarlara falan atsan az kurutsan filan bu sefer de ıslak kalıyor
Bırak abiyeyi, tişörtlerin önündeki yazılar gidiyor sıcaktan eriyor yapışıyor
Ben dolap+ kurutuyorum ya da direk dolap kuruluğu başka program kullanmıyorum. 11 senedir böyle yani
Ahahah beko D 86 HP model
Kız ben atıyorum karma programına ne varsa. O zaten otomatik kendisi ayarlıyor kaç derece ısı vereceğini, ne zaman çıkaracağını. Çift kişilik battaniyeleri falan 20 dakikada çıkarıveriyor. Normal süresi de 1 saat 50 dakika. Ama içindekine göre uzatıp kısaltıyor. Hepsi de mis gibi kuru olarak çıkıyor yanialdığımdan beri başka program kullanmadım
Bana da programın adı karma diye güven verici gelmişti ne alakaysaAy keşke kurutucu almadan önce görseymişim bu yorumuben 2 saat düşünüyorum acaba hangisi daha az zarar verir diye
Bana da programın adı karma diye güven verici gelmişti ne alakaysabir de süresi de kısa. Baktım atılanlardan da kısa sürede, yıpranmadan çıkıyor. Hep aynı programla, her şeyde kullanıyorum ben enerji sınıfı olarak da a+++. Bir kurutmadan daha ne isterim ki ben çok memnunum valla
Ay ben de öyle valla. Pratik şeyler candırDaha ne olsun ya mis gibibeyin yormuyor ohh en sevdiğim şey aşırı düşünmeli şeyleri sevmiyorum artık
Merhaba kaşar muz en bilinenleri. ceviz badem kabak çekirdeği. her gün yersen kilo alır inşallah. sabahları 2 haşlanmış yumurta yiyebilirsinKızlar merhaba bugün 35+1 bebeğim 2025 gr olduğunu öğrendim gerideymiş kilosu benim gibi olup normal kilosuna yaklaşan var mı ne tavsiye edersiniz
Ya numara çok özel bir şey.Bizimki gerçekten iyi niyetle başlayan sonra sarpa saran bir durum oldu. Çünkü yakınlık gözetilmeden yazışan herkesten numara istenmiş. Grupta 30/40 kişi varmış hdjsj izole çekirdek bir grup değil. Tabii çok yakın görüştüğümüz insanlarda gitti.
Kendilerini kandırmaya devam edebilirler ama akıl var mantık var liste verildiyse grubun içinden birisi olmalı. Sen ben o bu şu nereden bilsin kişi kişi. Neyse konuyu canlandırmış gibi oldum kusura bakmayın.
Ben kendi grubum dağıldığında üzülmüştüm çünkü çok yakın ve samimi bir geuptuk çok uzun zaman birlikte geçirmiştik. Bir daha hamile kalırsam tek bir gruba ve kişilere bağlı kalmayacağım hdjdjdj çünkü hamileliğinde verdiği o hislerden dolayı çok üzülmüştüm hsjsj
Peynir altı suyu içebilirsin bana doktorum önermişti faydasını gördümKızlar merhaba bugün 35+1 bebeğim 2025 gr olduğunu öğrendim gerideymiş kilosu benim gibi olup normal kilosuna yaklaşan var mı ne tavsiye edersiniz
Bende bugün ne alsam diye düşündüm lohusa terliği almamışımKızlar ben hiç alacak bişey bulamıyorum ya, siz bu kadar ne alıyorsunuz diye şaşırıyorum0-3 aydan sonraki kıyafetlerini aldınız mı? Onları mı alsam?
Nevresimlerin içine çamaşır kaçıp dolanıyor mu?Ahahah beko D 86 HP model
Kız ben atıyorum karma programına ne varsa. O zaten otomatik kendisi ayarlıyor kaç derece ısı vereceğini, ne zaman çıkaracağını. Çift kişilik battaniyeleri falan 20 dakikada çıkarıveriyor. Normal süresi de 1 saat 50 dakika. Ama içindekine göre uzatıp kısaltıyor. Hepsi de mis gibi kuru olarak çıkıyor yanialdığımdan beri başka program kullanmadım
Kız her ay halı silen sen değil misinAy ben de öyle valla. Pratik şeyler candır
Diyet yapıyoz ya zavallılar hareket etmeye mecalleri yok sanırımHastaneye gittim oynamadığı için nst'ye bağladılar nst'ye bağlandığım an tekme atmaya başladı nst'de iki büyük iki küçük sancı çıktı doktor vajinal muayene ile rahim ağzı uzunluğuna bakalım dedi 4 cm iyi dedibizimkinin canı gezmek istemiş bence ama gün boyu hiç hareket etmemişti çok korkutmuştu beni sudem34
Hahaha bak tespit gibi tespit buNevresimlerin içine çamaşır kaçıp dolanıyor mu?
İçindekiler de ıslak kalıyor mu?
Çarşaflar kırışıp arasına çamaşır da mı katmıyor
Kız her ay halı silen sen değil misin
Diyet yapıyoz ya zavallılar hareket etmeye mecalleri yok sanırımbenim garip kefir içinde bile seviniyor
Serum fizyolojik denedim kuzum hiç faydası olmadı ama doktor yine de devam et dedi çok teşekkür ediyorumCanım nerde oturuyodun denizden su alabilme imkanin var mi oda olmazsa serum fizyolojik felan kullansan cok iyi geliyor bana da kulaklarına da sarımsağı soyup ucunu kesip koyabilirsin biraz rahatlatıyor, ilac kullanmak istemiyosun diye alternatif yöntemleri söylüyorm
Ben emzırme yastıgının kılıfını attım makıneye kendısını atmadım, bısey olur mu ya, elyaf ıcı gercı, normal yastıkları atıyorum daKız valla emzirme yastığına kadar her şeyi kurutmaya attım. Bana mısın demedine battaniyelere, ne örgü yeleklere, ne takımlarına hiçbir şeyine bir şey olmadı çok şükür ben her şeyi atıyorum kurutmaya hiçbir şeyde de problem yaşamadım. Takım elbiselere, taşlı abiyelere kadar atmışlığım var yani bana mısın demedi hiçbir şeyim bin maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?