2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bence de öyleymiş
Sizde de anlıyorum ki öyleymiş hepsi bir gitmiş
Bizdeki olay tuhaf
Spontane gelişti galiba bende bişey anlamadım
Bağımlı idi herkes 7/24 burdaydık
Çok eğleniyorduk
Ne olduysa site onarımdayken sanırım yarım gün giremeyince oldu
Giden arkadaş kemik kadrodan daha ilk gittiği günler gidip yöneticiye ilk listeyi vermeseydi kızlar komple gitmezdi en azından
Ne geçti eline bilmiyorum kendi ile beraber herkesi burdan uzaklaştırmak mı istedi onu çözemedim
Gitmelerine sözüm yok burda da yazıyorlardı zaten
Gidenin ifşa etmesi kötü oldu toplu kıyım oldu resmen

Kız valla emzirme yastığına kadar her şeyi kurutmaya attım. Bana mısın demedi ne battaniyelere, ne örgü yeleklere, ne takımlarına hiçbir şeyine bir şey olmadı çok şükür ben her şeyi atıyorum kurutmaya hiçbir şeyde de problem yaşamadım. Takım elbiselere, taşlı abiyelere kadar atmışlığım var yani bana mısın demedi hiçbir şeyim bin maşallah

Markası modeli ne bacım
Hassas ayarlara falan atsan az kurutsan filan bu sefer de ıslak kalıyor
Bırak abiyeyi, tişörtlerin önündeki yazılar gidiyor sıcaktan eriyor yapışıyor

Ben dolap+ kurutuyorum ya da direk dolap kuruluğu başka program kullanmıyorum. 11 senedir böyle yani

Bizimki gerçekten iyi niyetle başlayan sonra sarpa saran bir durum oldu. Çünkü yakınlık gözetilmeden yazışan herkesten numara istenmiş. Grupta 30/40 kişi varmış hdjsj izole çekirdek bir grup değil. Tabii çok yakın görüştüğümüz insanlarda gitti.

Kendilerini kandırmaya devam edebilirler ama akıl var mantık var liste verildiyse grubun içinden birisi olmalı. Sen ben o bu şu nereden bilsin kişi kişi. Neyse konuyu canlandırmış gibi oldum kusura bakmayın.

Ben kendi grubum dağıldığında üzülmüştüm çünkü çok yakın ve samimi bir geuptuk çok uzun zaman birlikte geçirmiştik. Bir daha hamile kalırsam tek bir gruba ve kişilere bağlı kalmayacağım hdjdjdj çünkü hamileliğinde verdiği o hislerden dolayı çok üzülmüştüm hsjsj

Ahahah beko D 86 HP model
Kız ben atıyorum karma programına ne varsa. O zaten otomatik kendisi ayarlıyor kaç derece ısı vereceğini, ne zaman çıkaracağını. Çift kişilik battaniyeleri falan 20 dakikada çıkarıveriyor. Normal süresi de 1 saat 50 dakika. Ama içindekine göre uzatıp kısaltıyor. Hepsi de mis gibi kuru olarak çıkıyor yani aldığımdan beri başka program kullanmadım

Ay keşke kurutucu almadan önce görseymişim bu yorumu ben 2 saat düşünüyorum acaba hangisi daha az zarar verir diye

Ay keşke kurutucu almadan önce görseymişim bu yorumu ben 2 saat düşünüyorum acaba hangisi daha az zarar verir diye
Bana da programın adı karma diye güven verici gelmişti ne alakaysa bir de süresi de kısa. Baktım atılanlardan da kısa sürede, yıpranmadan çıkıyor. Hep aynı programla, her şeyde kullanıyorum ben enerji sınıfı olarak da a+++. Bir kurutmadan daha ne isterim ki ben çok memnunum valla

Daha ne olsun ya mis gibi beyin yormuyor ohh en sevdiğim şey aşırı düşünmeli şeyleri sevmiyorum artık

Hastaneye gittim oynamadığı için nst'ye bağladılar nst'ye bağlandığım an tekme atmaya başladı nst'de iki büyük iki küçük sancı çıktı doktor vajinal muayene ile rahim ağzı uzunluğuna bakalım dedi 4 cm iyi dedi bizimkinin canı gezmek istemiş bence ama gün boyu hiç hareket etmemişti çok korkutmuştu beni sudem34

Kızlar merhaba bugün 35+1 bebeğim 2025 gr olduğunu öğrendim gerideymiş kilosu benim gibi olup normal kilosuna yaklaşan var mı ne tavsiye edersiniz
Merhaba kaşar muz en bilinenleri. ceviz badem kabak çekirdeği. her gün yersen kilo alır inşallah. sabahları 2 haşlanmış yumurta yiyebilirsin

Ya numara çok özel bir şey.
Buranın avantajı zaten anonim olmak.
Rahatça her şeyi sormak konuşmak.
İnsan yakın arkadaş eş dost ile bile kötü olabiliyor
Bir birbirini engelleye biliyor
Takip etmeyebiliyor
Bayramda bile her akraba ile görüşmüyoruz yani
KK ya girersen konuşur yazarsın ister mesaja cevap verir ister alıntılarsın
Ama numara işin içine girince daha özel oluyor bence. Evet sevdiğin kafa dengi insanlar olunca insan aceba diyor ama arafta kalıyorsun işte.
Oğlumun grubu da face geçmişti o zaman face vardı siyasi sebeple patladı. Ben ondan da ağzım yandı hepsiyle koptuk sonra. Burda olsalar hala görüşmek isterdim hepsi çok tatlı kızlardı. Onlarla da çok güzel alış verişler yaptık AVM de buluştuk bebekler ile beraber
. Neyse ya hayırlısı olsun. Herkes olduğu yerde mutlu olsun.
Bizi bir araya getiren amaç bilgi paylaşımı bebeklerimizin sağlığı idi.
Sağlıkla doğurup büyütelim.

Kızlar ben hiç alacak bişey bulamıyorum ya, siz bu kadar ne alıyorsunuz diye şaşırıyorum 0-3 aydan sonraki kıyafetlerini aldınız mı? Onları mı alsam?
Bende bugün ne alsam diye düşündüm lohusa terliği almamışım böyle taşlı tuşlu olmayan uzun süreli giyilebilecek kaliteli bir şey arıyorum önerisi olan var mı ?

Nevresimlerin içine çamaşır kaçıp dolanıyor mu?
İçindekiler de ıslak kalıyor mu?
Çarşaflar kırışıp arasına çamaşır da mı katmıyor

Ay ben de öyle valla. Pratik şeyler candır
Kız her ay halı silen sen değil misin
Diyet yapıyoz ya zavallılar hareket etmeye mecalleri yok sanırımbenim garip kefir içinde bile seviniyor dedim ya bugün mandalina ya bile sevindi zavallım

Bir de nst bence çok sevmiyorlar

Hahaha bak tespit gibi tespit bu çocugun mecali yok hareket etmeye enerji verecek bişe yokki herşey şekersiz

Serum fizyolojik denedim kuzum hiç faydası olmadı ama doktor yine de devam et dedi çok teşekkür ediyorum

Ben emzırme yastıgının kılıfını attım makıneye kendısını atmadım, bısey olur mu ya, elyaf ıcı gercı, normal yastıkları atıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…