- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.841
Tabiki orası öyle Allah bilir bunlar bizlerin yaptığı sadece tahminSağlıkla gelsinler, yine ne olacağı belli olmaz
Oynadigini hissetmek di mi? Usg de gormek sayilmaz heralde?Tabiki orası öyle Allah bilir bunlar bizlerin yaptığı sadece tahminama üç hamilelikte tuttu bu erken oynama tahmini hatta ilki benim gebeliğimdi erken oynayınca bana dediler erkek diye inanmadım erkek çıktı benden sonra kuzenim iki gebelik yaşadı ikiside erken oynamış erkekler
Evet hissetmek USG de zaten gözüküyor o başkaOynadigini hissetmek di mi? Usg de gormek sayilmaz heralde?
Mesaj atıyorum akşam müsait oluyor. Mutlaka cevap veriyor canım.Bende Hakan beye gidiyorum 7. ayımdayım. İstediğinizde ulaşabiliyor musunuz? Bazen ulaşmak istediğimde ulaşamıyorum
Vur diyince öldürüyosun be bacımCeviz iki gün yedim bir paket bitmek üzereydi kustum dahada ağzıma sürmem
Yaz merakla bekliyoruzAma senin miden kotu. Bende ole bisey yok. Herseyi yiyorum ama balik fikri aklimi kacirtiyoustelemiyim ozmn solediginiz gbi sudem34 olmadi gidince sorym doktora balik yagi isini haftaya gidince yazarim burdan da
Btw: ton baligi yemeyin agir metal mi bisi oluyomus yasak hamileyken
Tahmin bilmem de ben bu miniği yerim kasası eli belli bunun yaaaKızlar selam bugün doktora gittim 9+3 olduk, rica etsem cinsiyet tahmini yaparmısınızkarından bakıldıEki Görüntüle 3245733 Eki Görüntüle 3245733
Çok teşekkürlerTahmin bilmem de ben bu miniği yerim kasası eli belli bunun yaaamaşallah
Tahmin ediyorumÇok teşekkürlerminicik ama kol bacak kafa hareketlerini bile gördük kıpır kıpırdı
Molfix kullanmayı düşünüyorum bugün ondan sipariş verdim sleppy var ama onun yapısını pek beğenmiyorum Prima aşırı pahalı yine uygun olarak Molfix tanesi 1,42 ye geldiKızlar hangi bebek bezi kullanmayı düşünüyorsunuz?
Veya daha önce kullanıp memnun kaldığınız bir marka var mı?
Ben asiri atopigim. Bana benzeme ihtimali yuzunden buyuk ihtimal prima stokliycamKızlar hangi bebek bezi kullanmayı düşünüyorsunuz?
Ben doğmadan stok yapmayı düşünmüyorum ucuz uygun veya bana göre iyi olan bez bebeğe pişik yaparsa elimde patlar bütün bezler o yüzden doğduktan sonra deneyerek ilerleyeceğim .. eğer ilk oğlum gibi olursa zaten primadan başka kullanamam pişik yapıyor onun dışında bütün bezlerKızlar hangi bebek bezi kullanmayı düşünüyorsunuz?
Çok stok yapma kullanabileceğin bez doğduktan sonra değişebilir bebeğin cildinde pişik yaparsa değiştirmek zorunda kalırsın ve stoğun elinde patlarMolfix kullanmayı düşünüyorum bugün ondan sipariş verdim sleppy var ama onun yapısını pek beğenmiyorum Prima aşırı pahalı yine uygun olarak Molfix tanesi 1,42 ye geldi
Evet bu yüzden stok yapmadım yoksa çoktan yapmıştımÇok stok yapma kullanabileceğin bez doğduktan sonra değişebilir bebeğin cildinde pişik yaparsa değiştirmek zorunda kalırsın ve stoğun elinde patlar
Ramzi teorisine göre kiz canım Allah sağ salim kucagina almayı nasip etsinKızlar selam bugün doktora gittim 9+3 olduk, rica etsem cinsiyet tahmini yaparmısınızkarından bakıldıEki Görüntüle 3245733 Eki Görüntüle 3245733
Valla ben ilk bir ay Prima care serisinden kullanacağım poposu kakaya çişe alışana kadar kıyamam direk maruz kalmasınEvet bu yüzden stok yapmadım yoksa çoktan yapmıştımilk onu kullanacağım inşallah pişik yapmazsa devam
He söylemeyi unuttum bu kıyas videolarında gördüm en ıslak bırakan bezlerden biri Molfix di bide yapısını değiştirmedilerse sert bi yapısında vardı diye hatırlıyorum özellikle iç emici kısım nokta nokta sertlik vardı hala öylemidr bilmem açıp baktın mı senEvet bu yüzden stok yapmadım yoksa çoktan yapmıştımilk onu kullanacağım inşallah pişik yapmazsa devam
Sleppy çoğu kişi önermiyor bence sleppy yerine başka marka tercih edin derim bende sleppy istiyordum ama önceden yapısı pamukluydu şimdi daha naylonsu olmuş ben o yüzden tercih etmedim. BİM'in bebek bezine gelecek olursak arkadaşım kullandı eğer Molfix pişik yaparsa onu deneyeceğimValla ben ilk bir ay Prima care serisinden kullanacağım poposu kakaya çişe alışana kadar kıyamam direk maruz kalmasınPrima care çok az ıslaklık hissettiriyor sıvı kakayı da çekiyor oğlumda da ilk başta onu kullanmıştım sonra normale dönmüştüm... Şimdi yine öyle yapacağım ama bu sefer ilk sleepyi deneyeceğim kıyaslama videolarına falan baktım o baya iyi gözüküyor tabi alıp kendim kıyas yapmadan da bilemem o yüzden sırayla bi deneme sürecim olacak pişik yapmayan sızdırmayan keseme uyan bezde karar kılacağım bu BİM'in bezi bile olabilir
Hadi ya bende pamuksu diye sleepy düşünüyordum tühSleppy çoğu kişi önermiyor bence sleppy yerine başka marka tercih edin derim bende sleppy istiyordum ama önceden yapısı pamukluydu şimdi daha naylonsu olmuş ben o yüzden tercih etmedim. BİM'in bebek bezine gelecek olursak arkadaşım kullandı eğer Molfix pişik yaparsa onu deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?