2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sağlıkla gelsinler, yine ne olacağı belli olmaz
Tabiki orası öyle Allah bilir bunlar bizlerin yaptığı sadece tahmin ama üç hamilelikte tuttu bu erken oynama tahmini hatta ilki benim gebeliğimdi erken oynayınca bana dediler erkek diye inanmadım erkek çıktı benden sonra kuzenim iki gebelik yaşadı ikiside erken oynamış erkekler

Oynadigini hissetmek di mi? Usg de gormek sayilmaz heralde?

Ceviz iki gün yedim bir paket bitmek üzereydi kustum dahada ağzıma sürmem
Vur diyince öldürüyosun be bacım
Yaz merakla bekliyoruz

Kızlar hangi bebek bezi kullanmayı düşünüyorsunuz?
Veya daha önce kullanıp memnun kaldığınız bir marka var mı?
Molfix kullanmayı düşünüyorum bugün ondan sipariş verdim sleppy var ama onun yapısını pek beğenmiyorum Prima aşırı pahalı yine uygun olarak Molfix tanesi 1,42 ye geldi

Ben asiri atopigim. Bana benzeme ihtimali yuzunden buyuk ihtimal prima stokliycam

Ben doğmadan stok yapmayı düşünmüyorum ucuz uygun veya bana göre iyi olan bez bebeğe pişik yaparsa elimde patlar bütün bezler o yüzden doğduktan sonra deneyerek ilerleyeceğim .. eğer ilk oğlum gibi olursa zaten primadan başka kullanamam pişik yapıyor onun dışında bütün bezler

Molfix kullanmayı düşünüyorum bugün ondan sipariş verdim sleppy var ama onun yapısını pek beğenmiyorum Prima aşırı pahalı yine uygun olarak Molfix tanesi 1,42 ye geldi
Çok stok yapma kullanabileceğin bez doğduktan sonra değişebilir bebeğin cildinde pişik yaparsa değiştirmek zorunda kalırsın ve stoğun elinde patlar

Çok stok yapma kullanabileceğin bez doğduktan sonra değişebilir bebeğin cildinde pişik yaparsa değiştirmek zorunda kalırsın ve stoğun elinde patlar
Evet bu yüzden stok yapmadım yoksa çoktan yapmıştım ilk onu kullanacağım inşallah pişik yapmazsa devam

Evet bu yüzden stok yapmadım yoksa çoktan yapmıştım ilk onu kullanacağım inşallah pişik yapmazsa devam
Valla ben ilk bir ay Prima care serisinden kullanacağım poposu kakaya çişe alışana kadar kıyamam direk maruz kalmasın Prima care çok az ıslaklık hissettiriyor sıvı kakayı da çekiyor oğlumda da ilk başta onu kullanmıştım sonra normale dönmüştüm... Şimdi yine öyle yapacağım ama bu sefer ilk sleepyi deneyeceğim kıyaslama videolarına falan baktım o baya iyi gözüküyor tabi alıp kendim kıyas yapmadan da bilemem o yüzden sırayla bi deneme sürecim olacak pişik yapmayan sızdırmayan keseme uyan bezde karar kılacağım bu BİM'in bezi bile olabilir

He söylemeyi unuttum bu kıyas videolarında gördüm en ıslak bırakan bezlerden biri Molfix di bide yapısını değiştirmedilerse sert bi yapısında vardı diye hatırlıyorum özellikle iç emici kısım nokta nokta sertlik vardı hala öylemidr bilmem açıp baktın mı sen

Sleppy çoğu kişi önermiyor bence sleppy yerine başka marka tercih edin derim bende sleppy istiyordum ama önceden yapısı pamukluydu şimdi daha naylonsu olmuş ben o yüzden tercih etmedim. BİM'in bebek bezine gelecek olursak arkadaşım kullandı eğer Molfix pişik yaparsa onu deneyeceğim

Hadi ya bende pamuksu diye sleepy düşünüyordum tüh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…