- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #5.821
DahiliyeSahile doktoruna görün bence
Annem varken düzenli yiyorum gene bulantı olsa da ama tekken mutfaktan su almaya giremiyorum kiAc ac da olmazozmn ye bacim ac kalma bastiricsk bisiler ye ztn 2-3 haftaya biter bulantilar heralde. 12de bitiyo deniyor
Onlar ne yapabilir ki hamilelikten dolayı böyleyim canımDahiliye
Canim cok iyi anlıyorum seni bende geçen cumartesi berbattım su içsem bile onu da cikartiyordum sabaha kadar öldüm sonra esim aldi yedim onu ilk sonra hafif bisiler yedim kesildi ama hala arada bulanıyor midem kusma kesildi bi de artık herseyi yiyen ben çoğu şeyden tiksiniyorumDenerim ama sanmıyorum bi kere başladı mı kusmadan geçmiyor
Tabiki resim atarmısınızbenimkini de yorumlar misin
Evet normal canımKızlar normal regl tarihime 2 gün var, 2 son sonra regl olucakmısım gibi tüm belirtiler var normal mi
Denicem inşallah keser benideCanim cok iyi anlıyorum seni bende geçen cumartesi berbattım su içsem bile onu da cikartiyordum sabaha kadar öldüm sonra esim aldi yedim onu ilk sonra hafif bisiler yedim kesildi ama hala arada bulanıyor midem kusma kesildi bi de artık herseyi yiyen ben çoğu şeyden tiksiniyorum
Benim de çok fazla mide ağrım bulantım vardı kadın doğum doktorum dahiliyeye yönlendirdi orada mide koruyucu tarzı bir ilaç yazdı dahileye doktoruOnlar ne yapabilir ki hamilelikten dolayı böyleyim canım
Yok ki canım resim
Tamam canım yeni gördüm erkek bebek saglıkla gelsin inşallahCinsiyet tahmininiz var mi kizlar ☺
Ya bi gün iyiyim diyorum azaldı sonra ertesi gün kaldığı yerden devam aman sorun değil bebeler sağlıklı biz mutluCanım 8+5 im mide bulantım cok azaldı şükür bitmedi tabi ama dayanabılcegım boyutta
günaydın al benden de o kadar. ilk bi iki gün hoşuma gitti yalan yok dedım ahh ya senınde bır gun gebelık bulantısı basına gelecekmıs ama bır kac gundur canıma tak ettı
Benimde bugün tam 9 haftalık bende sanki balık ya da kelebek kanat çırpısi gibi anlık bı his oldu sanırım bebeğimin hareketliydiGünaydııın kızlaaarr bulantıların halsizliklerin daha az olduğu bir gün olur inşallah
İki gün uygulamaya giremedim nedense bakım mı varmış anlamadım, annemdeyim çok fenayımbu gece kokular uykumdan bile uyandırdı beni o dereceyim düşünün...
Neyse ama güzel bir haberimde var teyzeleri iki gündür balık var içimde sanki oynamalarını hissediyorum bugün tam 9 haftalık olduk var mı benim gibi hissedenbu arada erken oynamayı hissediyorsanız erkektir haberiniz olsun kızların ki geç hissediliyor.. yani bize bir erkek daha geliyor futbol takımı kuracağız
Eşimde tersliyor beni erkek dedikçe Allah'ın işine ne karışıyorsun diyor
Maşallah bir erkek daha geliyorBenimde bugün tam 9 haftalık bende sanki balık ya da kelebek kanat çırpısi gibi anlık bı his oldu sanırım bebeğimin hareketliydi
Ama ben hep kızmış gibi hissediyorum.Maşallah bir erkek daha geliyor
Valla bende kız istediğim için kız hissediyorım şu belirtim var falan diyorum hep ama erken oynadı bebiş umudum kalmadıAma ben hep kızmış gibi hissediyorum.
normal 2 aydır regl döneminde rahmimde sanki regli olcak ya da regliymisim gibi his oluşuyor 5-6 gün boyuncaKızlar normal regl tarihime 2 gün var, 2 son sonra regl olucakmısım gibi tüm belirtiler var normal mi
Inanin dilegim o saglikli hayirli bir sekilde gelmesi. Tum annelerimizin insallah. Tesekkurler yorumunuz icinTamam canım yeni gördüm erkek bebek saglıkla gelsin inşallah
Sağlıkla gelsinler, yine ne olacağı belli olmazValla bende kız istediğim için kız hissediyorım şu belirtim var falan diyorum hep ama erken oynadı bebiş umudum kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?