2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bugun lohusa şerbetı aldım bu arada konsantre dıyor suya karstırıp ıcıcez, kımısı kendısı kaynatarak hazırlıyor ama ben o kadar bılmıyorum
Dogumdan once ıcılır mı bu

Eklentiler

• Screenshot_20231122_102101_com.pozitron.hepsiburada.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar ben hiç alacak bişey bulamıyorum ya, siz bu kadar ne alıyorsunuz diye şaşırıyorum 0-3 aydan sonraki kıyafetlerini aldınız mı? Onları mı alsam?
Ben neolır neolmaz her aydan üç beş parça aldım ilk tecrübem tabi hata da etmiş olabilirim
Kızlar selamlar nasılsınız? Ben 35+5teyim ama bugün ara ara baş dönmelerim vardı. Sizde de durum aynı mı? Bir de bebek aşağıya doğru inişe geçti hissediyorum 1 haftadır bu biraz heyecan veriyor :))
Ben baş dönmesinden çok çektim
Tansiyonumu düzenleyince oda geçti
Pekmez nar gibi kan yapıcı şeyler yiyorum çok iyi geliyor
Kızlar şimdi benim göğüslerim ağırmıyor acımıyor da doğumdan üç hafta önce lansinoh kremi hiç bir belirti olmasada sürmeye başlamalımıyız?
Bence başlamalıyız
Önleyicilik için
Mesela denize girincede yara oluyor benimki
Önceden sürersem sıkıntı yaşamıyorum

Kurutma makinasını bebek için almak istiyordum ama böyle küçültüyorsa kullanmamak daha iyi olur özellikle gezmeliklerde

Kızlar ben doğurmadım henüz dün gece hastanedeydim sancım baya vardı ama açılmam vs yoktu doktorum bebek beklesin doğmasın istedi nidicard verdi hep hastanedeyken sancıları keserse almayız bekletiriz dedi ciğer geliştirici vurdu her ihtimale karşı 2 doz ama en son sancılar azalınca evin hastaneye 10 dk nasılsa deyip taburcu etti artık evde yatıp dinlenip tutabildiğimiz kadar tutmaya çalışıcaz küçük beyi, iyi dileklerini yazan düşünen dua eden herkese çok teşekkür ederim

Doğurma yolunda olanlar vardı ne oldular hemüz bilmiyorum ama

Aynı şekilde 2 kere ben gittiim gün boyu oynamadı oynamadı 2sinde de nat ye bağlayınca Allah senmisin bebek oynamıyo diyen hemşire dedi ki genelde çocukların anneleri yalancı çıkardığını çok gördüm ama bu kadar erken olanını ilk defa dedi

Arkadaşlar emzikleri kaynattım ikişer adet almıştım bi nuk marka ikili birde philips ikili ikisininde meme kısmının içine su girdi ya sinir oldum sizde oldumu

Kızlar merhaba bugün 35+1 bebeğim 2025 gr olduğunu öğrendim gerideymiş kilosu benim gibi olup normal kilosuna yaklaşan var mı ne tavsiye edersiniz
Bende gerilik vardı
Ekmeği bıraktım nerdeyse
Yumurta zeytin peynir
Süt nar ceviz tarhana
Ara öğnde yoğrtkemik suyu yada mercimek çor.
Akşamlarıda et yemekleri
Yatarken tereyağı pekmez yine meyve yedim
Ancak toparladık
Kızlar bebeğim karnımda top gibi olup kasılıyor. Bu sancı mı? Doğum sancısını nasıl ayırt edebilirim
O kasılmaymış tekrar süresinden ayırt edebilrisin belki doktorlar günde 10 defaya kadar normal kabul ediyor
Çok sevindim senin adına

Benimkide öyle oluyor nst de
Demekki hissediyorlar ve hoşlanmıyorlar

Bende bugün ne alsam diye düşündüm lohusa terliği almamışım böyle taşlı tuşlu olmayan uzun süreli giyilebilecek kaliteli bir şey arıyorum önerisi olan var mı ?
Ben evden terlik koydum ya çantaya. Kızımda süslü terlik almıştım, leş gibi oldu, makineye de atamadım.
sudem34 zengin değil de cimriyim galiba

Bu grupta çok iyiydi aslında
Bende uzun süre okudum
Sağlık sorunlarından dolayı geç yazmaya başladım
Eminim grup yöneticisinin konuşma hakkı olsaydı güzel bir açıklama yapardı
Bizi kıracağını hiç sanmıyordum
Çünkü hep güzel idare ediyordu

Arkadaşlar emzikleri kaynattım ikişer adet almıştım bi nuk marka ikili birde philips ikili ikisininde meme kısmının içine su girdi ya sinir oldum sizde oldumu
Oldu bende yapamadım sanmıştım aklıma geldi şimdi ters çevirip biraz sıkınca arkadan çıkıyor biraz daha beklet kurusun iyice

Bugun lohusa şerbetı aldım bu arada konsantre dıyor suya karstırıp ıcıcez, kımısı kendısı kaynatarak hazırlıyor ama ben o kadar bılmıyorum
Dogumdan once ıcılır mı bu
Karışık baharatlardan hazırlanıyor. İçinde doğumu tetikleyen var mıdır bilmiyorum. Sen Adanalı değil misin? Kaynar diye bir şey yapmışlardı bana. Biraz şekerli olabilir. Şeker diyeti yapıyorsun ya.

Ben evden terlik koydum ya çantaya. Kızımda süslü terlik almıştım, leş gibi oldu, makineye de atamadım.
sudem34 zengin değil de cimriyim galiba
Hastane için bende istemiyorum ya evden koydum da . Evde her zaman giymelik istiyorum şu manijerodaki tüylüler var biraz yüksek fiyatlı ama başka bulamazsam ordan alacağım

Fake attı bize şimdilik
Gerçekten bir kısım yay bir kısım akrep diyormuş Sınırda doğmak da sıkıntı. İnşallah bugün de gelmez oğluşum
bugün hep bunun için dua ettim bugün saat 17.15den sonra yaya geçecekti neyse ki garantiledik
Ben bugün nidicard aldım canım gün boyu önce 15 dk aralarla verdi sonra3 saate çıkardı ama nidicardı artık bir gün verebiliyoruz keserse kesiyor sancıyı uzun kullanmıyoruz dedi ama belki daha küçük haftalarda uygulaması farklıdır bilemiyorum
kızalar iki gündür adet sancısı gibi sancım var ama sürekli değil birer defa oldu.yarın da çatı muayenem var umarım doğumu tetiklemez çünkü artık geliyor gibi hissediyorum ve korkuyorum
çatı muayenesi de yaptı ebe dün bu arada açıklık da baktı ben kendimi başta biraz sıktım sancım da olunca ama sıkmazsanız çok uzun süren bişey değil
Allah analı babalı büyütsün inşallah önemli olan sağlıklı olması verilmiş sadakanız varmış çok geçmiş olsun
inanılmaz baş ağrısı yaptı bana
Kızlar bebeğim karnımda top gibi olup kasılıyor. Bu sancı mı? Doğum sancısını nasıl ayırt edebilirim
Benim bütün karnım kaskatı oldu sancıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…