- 16 Kasım 2022
- 503
- 1.244
- 43
- 27
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.421
Uzandığın zaman geçmeyen sancı ve her beş dakika da bir gelen sancı doğum sancısıdırKızlar bebeğim karnımda top gibi olup kasılıyor. Bu sancı mı? Doğum sancısını nasıl ayırt edebilirim
Dinlenince geçiyorsa ve aralıkları düzenli değilse yalancı sancıdır doğum sancısı dinlendikçe geçmez gittikçe artar ve aralıklar gittikçe azalırKızlar bebeğim karnımda top gibi olup kasılıyor. Bu sancı mı? Doğum sancısını nasıl ayırt edebilirim
Ben neolır neolmaz her aydan üç beş parça aldım ilk tecrübem tabi hata da etmiş olabilirimKızlar ben hiç alacak bişey bulamıyorum ya, siz bu kadar ne alıyorsunuz diye şaşırıyorum0-3 aydan sonraki kıyafetlerini aldınız mı? Onları mı alsam?
Ben baş dönmesinden çok çektimKızlar selamlar nasılsınız? Ben 35+5teyim ama bugün ara ara baş dönmelerim vardı. Sizde de durum aynı mı? Bir de bebek aşağıya doğru inişe geçti hissediyorum 1 haftadır bu biraz heyecan veriyor :))
Bence başlamalıyızKızlar şimdi benim göğüslerim ağırmıyor acımıyor da doğumdan üç hafta önce lansinoh kremi hiç bir belirti olmasada sürmeye başlamalımıyız?
Kurutma makinasını bebek için almak istiyordum ama böyle küçültüyorsa kullanmamak daha iyi olur özellikle gezmeliklerdeBebek olunca evde nem koku toz olmasın diye mecbur atarsal vay haline
O kadarı da fazla olmuş,senin kız mı iri etiket mi yanlış basılmış 1-2 yaşa kadar ok de
Battaniyeleri mundar ediyor haberin olsunoğlumun nohut battaniye yelekleri falan mahvoldu zıbınlar da öyle
Yani gözden çıkardıkların için iyi ama
Bu sene kıyafet çok pahalı
Tansiyon bu aylar çok tehlikeli
E bebek, cığıt kalıpları dar diye biliyorum
EstağfirullahBenim instagramım bile yokneneyim ben kazık yiyorum.
Doğurma yolunda olanlar vardı ne oldular hemüz bilmiyorum amaKızlar dolabımız geldi. Öğlenden beri ütüle yerleştile uğraşıyorum, kıyafetleri hallettik, ıvır zıvır yerleştirilecekler kaldı, şu an dinleniyorum. Giremedim bugün. Doğuran falan var mı her şey yolunda mı?
Aynı şekilde 2 kere ben gittiim gün boyu oynamadı oynamadı 2sinde de nat ye bağlayınca Allah senmisin bebek oynamıyo diyenHastaneye gittim oynamadığı için nst'ye bağladılar nst'ye bağlandığım an tekme atmaya başladı nst'de iki büyük iki küçük sancı çıktı doktor vajinal muayene ile rahim ağzı uzunluğuna bakalım dedi 4 cm iyi dedibizimkinin canı gezmek istemiş bence ama gün boyu hiç hareket etmemişti çok korkutmuştu beni sudem34
Bende gerilik vardıKızlar merhaba bugün 35+1 bebeğim 2025 gr olduğunu öğrendim gerideymiş kilosu benim gibi olup normal kilosuna yaklaşan var mı ne tavsiye edersiniz
O kasılmaymış tekrar süresinden ayırt edebilrisin belki doktorlar günde 10 defaya kadar normal kabul ediyorKızlar bebeğim karnımda top gibi olup kasılıyor. Bu sancı mı? Doğum sancısını nasıl ayırt edebilirim
Çok sevindim senin adınaKızlar ben doğurmadım henüzdün gece hastanedeydim sancım baya vardı ama açılmam vs yoktu doktorum bebek beklesin doğmasın istedi nidicard verdi hep hastanedeyken sancıları keserse almayız bekletiriz dedi ciğer geliştirici vurdu her ihtimale karşı 2 doz ama en son sancılar azalınca evin hastaneye 10 dk nasılsa deyip taburcu etti artık evde yatıp dinlenip tutabildiğimiz kadar tutmaya çalışıcaz küçük beyi, iyi dileklerini yazan düşünen dua eden herkese çok teşekkür ederim
Hastaneye gittim oynamadığı için nst'ye bağladılar nst'ye bağlandığım an tekme atmaya başladı nst'de iki büyük iki küçük sancı çıktı doktor vajinal muayene ile rahim ağzı uzunluğuna bakalım dedi 4 cm iyi dedibizimkinin canı gezmek istemiş bence ama gün boyu hiç hareket etmemişti çok korkutmuştu beni sudem34
Benimkide öyle oluyor nst deAynı şekilde 2 kere ben gittiim gün boyu oynamadı oynamadı 2sinde de nat ye bağlayınca Allah senmisin bebek oynamıyo diyenhemşire dedi ki genelde çocukların anneleri yalancı çıkardığını çok gördüm ama bu kadar erken olanını ilk defa dedi
Benim beşik yatağımın kılıfıni annem çektirmişBen emzırme yastıgının kılıfını attım makıneye kendısını atmadım, bısey olur mu ya, elyaf ıcı gercı, normal yastıkları atıyorum da
Ben evden terlik koydum ya çantaya. Kızımda süslü terlik almıştım, leş gibi oldu, makineye de atamadım.Bende bugün ne alsam diye düşündüm lohusa terliği almamışımböyle taşlı tuşlu olmayan uzun süreli giyilebilecek kaliteli bir şey arıyorum önerisi olan var mı ?
Bu grupta çok iyiydi aslındaYok canım bizim kaptanımız zaten kurdu. Bir arkadaş bebeğini kaybetti ve girmedi hepimiz çok merak ettik çok bağlı bir gruptuk o zaman kaptan almış numaraları kurmuş hani acil bir durum olursa en azından ben ulaşayım diye. Sonra bizim kaptan bir sebepten dolayı banlanınca dayanamamış grubu açmış
Ben kaptan gidince tabloları güncelleme ihityacı hissedildi o sırada oldum geçiciydi aslında düzenleyip bırakacaktım ama sonra erken doğum yapınca bidaha uğraşmadım kaldı öylece.
Bizde tamamen kaptanın golü oldu
Oldu bende yapamadım sanmıştım aklıma geldi şimdiArkadaşlar emzikleri kaynattım ikişer adet almıştım bi nuk marka ikili birde philips ikili ikisininde meme kısmının içine su girdi ya sinir oldum sizde oldumu
Karışık baharatlardan hazırlanıyor. İçinde doğumu tetikleyen var mıdır bilmiyorum. Sen Adanalı değil misin? Kaynar diye bir şey yapmışlardı bana. Biraz şekerli olabilir. Şeker diyeti yapıyorsun ya.Bugun lohusa şerbetı aldım bu arada konsantre dıyor suya karstırıp ıcıcez, kımısı kendısı kaynatarak hazırlıyor ama ben o kadar bılmıyorum
Dogumdan once ıcılır mı bu
Hastane için bende istemiyorum ya evden koydum da . Evde her zaman giymelik istiyorum şu manijerodaki tüylüler var biraz yüksek fiyatlı ama başka bulamazsam ordan alacağımBen evden terlik koydum ya çantaya. Kızımda süslü terlik almıştım, leş gibi oldu, makineye de atamadım.
sudem34 zengin değil de cimriyim galiba
Fake attı bize şimdilik
bugün hep bunun için dua ettim bugün saat 17.15den sonra yaya geçecekti neyse ki garantiledikGerçekten bir kısım yay bir kısım akrep diyormuşSınırda doğmak da sıkıntı. İnşallah bugün de gelmez oğluşum
Ben bugün nidicard aldım canım gün boyu önce 15 dk aralarla verdi sonra3 saate çıkardı ama nidicardı artık bir gün verebiliyoruz keserse kesiyor sancıyı uzun kullanmıyoruz dedi ama belki daha küçük haftalarda uygulaması farklıdır bilemiyorumMerhaba KızlarOcak anne adayıydım ama doktorum doğumumun aralıkta olacağını öngörüyor. 32 haftalık hamileyim kasılmalarım var. Aranızda nidicard kullanmış yada kullanmaya devam eden var mı? Bugün ciğer geliştirici iğne vurulucam. Erken doğumdan biraz endişe ettim. Yat dedi dr en kötüsü bu oldu evde 6 yaşında çocuğum var ve günlük rutin işlerimi yapmaya alışmışım hareketsiz kalmak baya zor geliyor
çatı muayenesi de yaptı ebe dün bu arada açıklık da baktı ben kendimi başta biraz sıktım sancım da olunca ama sıkmazsanız çok uzun süren bişey değilkızalar iki gündür adet sancısı gibi sancım var ama sürekli değil birer defa oldu.yarın da çatı muayenem var umarım doğumu tetiklemez çünkü artık geliyor gibi hissediyorum ve korkuyorum
Allah analı babalı büyütsün inşallah önemli olan sağlıklı olması verilmiş sadakanız varmış çok geçmiş olsunBende maalesef mecburi sezeryan oldum bebeğin suyu geldi. Eşim yok. Tek başıma hastaneye giderken birde trafik kazası geçirdim. Ucuz atlattım çok şükür. Bebek stresten higaliba kalp ritmi bozulduğu için mecbur sezeryan normal olursa kalbi dayanmaz bebeği kaybederiz deyince boyun büktüm maalesef
inanılmaz baş ağrısı yaptı banaAynen emxırme egıtımınde bahsetmıslerddı, efes pılsende calısan tanıdıgınız varsa alkolsuz maltlardan isteyebılırsınız demıslerdi
Ben 6 kutu kullandım nıdıcard, 8 saat ara ıle gunde 3 tane, gectıgımız hafta bıraktım, yanı 22. Haftada baslamıstım kullanmya hafıf hubılesme gorulunce kasılma olmasın dıye kullanmıstım, 24.hafta coger gelsıtırııcı de vurulmuştum 2 doz, her ıhtımalı dusunerek, cok sukur 32+5e geldık.. Nıdıcard rahatlatır, ama çarpıntı yapabılır haberın olsun, bas donmesı yapar, arac kullanma nıdıcard aldıktan sonra sakın
Benim bütün karnım kaskatı oldu sancıymışKızlar bebeğim karnımda top gibi olup kasılıyor. Bu sancı mı? Doğum sancısını nasıl ayırt edebilirim
Tekrar bi suya daha koydum bende diyorum iki markanın dört emziğidemi bozukOldu bende yapamadım sanmıştım aklıma geldi şimditers çevirip biraz sıkınca arkadan çıkıyor biraz daha beklet kurusun iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?