- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.439
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.441
O zaman yıkamaıyım ıcını, zaten poposu ddegecek kılıfını yıkadımBenim beşik yatağımın kılıfıni annem çektirmişbeyaz diye yüksekte mi yikadin diyorum yok diyor ama yatak elyaf elyaf kaldi dışı
Evet kaynar da yaoıyorlar, ama nasıl hıc bılmıyorumKarışık baharatlardan hazırlanıyor. İçinde doğumu tetikleyen var mıdır bilmiyorum. Sen Adanalı değil misin? Kaynar diye bir şey yapmışlardı bana. Biraz şekerli olabilir. Şeker diyeti yapıyorsun ya.
Kuzu ben komple attım hiçbir şey de olmadı. Sende de olacağını sanmıyorum. 30 derece 600 sıkmayla atıverdim ben. Baya ıslak çıkıyor ama kurutması zor olabilir. Ben sonra kurutmada kuruttum da atmadıysanız hiç ya da sıkıntı çıkartıyorsa kurutma kefil de olamam onaBen emzırme yastıgının kılıfını attım makıneye kendısını atmadım, bısey olur mu ya, elyaf ıcı gercı, normal yastıkları atıyorum da
Aslında aktara gidip lohusa şerbeti yapıcaz deyince o gerekenleri veriyor. Ama senin aldığın da olur, neden olmasın. Özel hastane 1 sürahi getiriyordu da sezaryen olunca içirmiyorlar. Genel anestezide içirmediler yani. Epiduralde doğum sonrası yeme içme nasıl oluyor bilmiyorum. Bilen aydınlatsın. Ona göre epidural sezaryen olayım.O zaman yıkamaıyım ıcını, zaten poposu ddegecek kılıfını yıkadım
Evet kaynar da yaoıyorlar, ama nasıl hıc bılmıyorumtadımlık kız hepsını ıcmem tabıkı
Yaaa halı silmemi unutmamış ahahah svet evet amaa o eski halimden eser yok şimdiiiNevresimlerin içine çamaşır kaçıp dolanıyor mu?
İçindekiler de ıslak kalıyor mu?
Çarşaflar kırışıp arasına çamaşır da mı katmıyor
Kız her ay halı silen sen değil misin
Diyet yapıyoz ya zavallılar hareket etmeye mecalleri yok sanırımbenim garip kefir içinde bile seviniyor dedim ya bugün mandalina ya bile sevindi zavallım
Bir de nst bence çok sevmiyorlar
Ben emzirme yastığını yıkamadım sadece kılıfını yıkadım. Kılıfıyla temas edecek zaten sadeceBen emzırme yastıgının kılıfını attım makıneye kendısını atmadım, bısey olur mu ya, elyaf ıcı gercı, normal yastıkları atıyorum da
Benim uzun zamandır öyle ve çok sık oluyor yalancı kasılma nst hep normal ben de alıştım bu durumaKızlar bebeğim karnımda top gibi olup kasılıyor. Bu sancı mı? Doğum sancısını nasıl ayırt edebilirim
Valla bende plastık terlık aldım. Hastane terlıgını eve sokamam bahçeye kullanıcam kı ayak numarası büyük almanızı onerırım 38 ım normalde 11 kılo aldım 40 anca oldu ayağımaBen evden terlik koydum ya çantaya. Kızımda süslü terlik almıştım, leş gibi oldu, makineye de atamadım.
sudem34 zengin değil de cimriyim galiba
Merhaba. Benim de bı ara 2 hafta geriledi. Sonra ekmek yemeyi bıraktım. Kahvaltıda 2 yumurta, öglen ve akşam et yedim el ayası büyukluğunde. Her ara oğünümde fındık, badem, ceviz ve kabak cekirdeği yedim. Normal kilosunu yakalamadı ama 2 haftada 450 Gr almış. Şimdi aynı şekilde devam etmeye calişıyorum. Bende şeker cıktığı için her şeyi de yiyemiyorum. Mesela tahin ve muz için de kilo yapar diyorlar ama ben yiyemiyorum tabi.Kızlar merhaba bugün 35+1 bebeğim 2025 gr olduğunu öğrendim gerideymiş kilosu benim gibi olup normal kilosuna yaklaşan var mı ne tavsiye edersiniz
Ben ogullarımda kullanıyordum ama kıyafetlerini 3 beden büyük alıyordumKurutma makinasını bebek için almak istiyordum ama böyle küçültüyorsa kullanmamak daha iyi olur özellikle gezmeliklerde
Ya acıyorum bazen oğlumda öyleydi zavallı onda korkumdan aç geziyordum bir şey olacak diyeHahaha bak tespit gibi tespit buçocugun mecali yok hareket etmeye enerji verecek bişe yokki herşey şekersiz
Kız yastığı atma sakınBen emzırme yastıgının kılıfını attım makıneye kendısını atmadım, bısey olur mu ya, elyaf ıcı gercı, normal yastıkları atıyorum da
Büyük beden alıp çok pahalı alma at gitsinKurutma makinasını bebek için almak istiyordum ama böyle küçültüyorsa kullanmamak daha iyi olur özellikle gezmeliklerde
Benim fason bir hesabım var insta doktor vs takip etmek için bir de burası başka platform yok takıldığımEstağfirullah
Benimde hiçbir sosyal medya hesabım yok
Hadi gözün aydınKızlar ben doğurmadım henüzdün gece hastanedeydim sancım baya vardı ama açılmam vs yoktu doktorum bebek beklesin doğmasın istedi nidicard verdi hep hastanedeyken sancıları keserse almayız bekletiriz dedi ciğer geliştirici vurdu her ihtimale karşı 2 doz ama en son sancılar azalınca evin hastaneye 10 dk nasılsa deyip taburcu etti artık evde yatıp dinlenip tutabildiğimiz kadar tutmaya çalışıcaz küçük beyi, iyi dileklerini yazan düşünen dua eden herkese çok teşekkür ederim
Ayy bu annelerBenim beşik yatağımın kılıfıni annem çektirmişbeyaz diye yüksekte mi yikadin diyorum yok diyor ama yatak elyaf elyaf kaldi dışı
Cimriler de harcar kızBen evden terlik koydum ya çantaya. Kızımda süslü terlik almıştım, leş gibi oldu, makineye de atamadım.
sudem34 zengin değil de cimriyim galiba
Kız o gün sen yazınca şok olmuştum hiç unutur muyumYaaa halı silmemi unutmamış ahahah svet evet amaa o eski halimden eser yok şimdiiişimdi göbeğimin üstüne büskivi koyup onu kemiriyorum ahahah
Nevresimlerin düğmelerini ilikleyip atıyorum içinde çamaşır toplanmıyorlastikli çarsaflar topluyor ama maalesef onun bir yöntemini bulamadım
Nasıl oldu odasıÇok duygusal kızlar ya odasına baktıkça gözlerim doluyorEvimize yeni bir birey geliyor ve ben bunu yeni idrak ediyor gibiyim çok tuhaf bir duygu
Geçen hafta bende öyleydim bu hafta hiçbir şey yok belki büyüme atağı falandır diye düşünüyorum. Bol su içip dinlenmeye çalışKızlar benim ağrım iyice arttı bayağı adet sancısı gibi oldu. Ben de acile gittim dayanamadım artık. İlk kez nst ye gırdım. Kendı doktorum yoktu belkı yalancı sancıdır dıye rahatsız etmek ıstemedım. Herhangı bır sıkıntı cıkmadı. 35+4 deyım bugun erken dogum da gorunmuyor dedı. 2794 gram olmus. Sıcak tut belını sıcak seyler ıc dedı ılac falan hıc bır sey vermedı ama benım hala agrım var bır sey anlamadım yanı sankı adet sancısı gıbı kasıklarım belım fena. Cumartesı kendı doktoruma gıtcem.
Canım bi tencerede su kaynat içine taze nane at. Sonra altını kapatıp yüzünü tencereye yaklaştır, başına havlu kapat. Bu sayede buhar çıkmayacak sen buharı burnundan soluyacaksın, sauna etkisi gibi düşün. Hem de sinüslerini sıcak rahatlatacak. Ama aşırı bunalmamaya dikkat et hamişsin :) arada havluyu yüzünü kaldır serinleSerum fizyolojik denedim kuzum hiç faydası olmadı ama doktor yine de devam et dedi çok teşekkür ediyorum
Sana da çok geçmiş olsun teşekkür ederim evet doktor da bol su iç dedi. Hala geçmedi yani nasıl bir ağrı anlamadım.Geçen hafta bende öyleydim bu hafta hiçbir şey yok belki büyüme atağı falandır diye düşünüyorum. Bol su içip dinlenmeye çalış
Haftalar ilerledikçe yürümek de zorlaşıyor. Biz her gün yürüyorduk yazdan beri eşimle bir haftadır çok çok zorlanıyorum. Ayağa kalktığım anda tuvaletim geliyor.Normal doğum için yürüyüş yapayım dedim bugün
Ama karın bacak ağrısından hiç zevkli bir yürüyüş olmadı
En iyisi evde hareket edip dinlenmek
Zaten akiamları ve geceleri çok eziyetli geçiyor
Gebelik boyu yatıp kolay doğuranlarda varHaftalar ilerledikçe yürümek de zorlaşıyor. Biz her gün yürüyorduk yazdan beri eşimle bir haftadır çok çok zorlanıyorum. Ayağa kalktığım anda tuvaletim geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?