2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Benim beşik yatağımın kılıfıni annem çektirmiş beyaz diye yüksekte mi yikadin diyorum yok diyor ama yatak elyaf elyaf kaldi dışı
O zaman yıkamaıyım ıcını, zaten poposu ddegecek kılıfını yıkadım
Evet kaynar da yaoıyorlar, ama nasıl hıc bılmıyorum tadımlık kız hepsını ıcmem tabıkı

Ben emzırme yastıgının kılıfını attım makıneye kendısını atmadım, bısey olur mu ya, elyaf ıcı gercı, normal yastıkları atıyorum da
Kuzu ben komple attım hiçbir şey de olmadı. Sende de olacağını sanmıyorum. 30 derece 600 sıkmayla atıverdim ben. Baya ıslak çıkıyor ama kurutması zor olabilir. Ben sonra kurutmada kuruttum da atmadıysanız hiç ya da sıkıntı çıkartıyorsa kurutma kefil de olamam ona

O zaman yıkamaıyım ıcını, zaten poposu ddegecek kılıfını yıkadım

Evet kaynar da yaoıyorlar, ama nasıl hıc bılmıyorum tadımlık kız hepsını ıcmem tabıkı
Aslında aktara gidip lohusa şerbeti yapıcaz deyince o gerekenleri veriyor. Ama senin aldığın da olur, neden olmasın. Özel hastane 1 sürahi getiriyordu da sezaryen olunca içirmiyorlar. Genel anestezide içirmediler yani. Epiduralde doğum sonrası yeme içme nasıl oluyor bilmiyorum. Bilen aydınlatsın. Ona göre epidural sezaryen olayım.
Daha 6 hafta var, çok heyecanlanıyorum.

Yaaa halı silmemi unutmamış ahahah svet evet amaa o eski halimden eser yok şimdiii şimdi göbeğimin üstüne büskivi koyup onu kemiriyorum ahahah

Nevresimlerin düğmelerini ilikleyip atıyorum içinde çamaşır toplanmıyor lastikli çarsaflar topluyor ama maalesef onun bir yöntemini bulamadım

Ben emzırme yastıgının kılıfını attım makıneye kendısını atmadım, bısey olur mu ya, elyaf ıcı gercı, normal yastıkları atıyorum da
Ben emzirme yastığını yıkamadım sadece kılıfını yıkadım. Kılıfıyla temas edecek zaten sadece

Kızlar benim ağrım iyice arttı bayağı adet sancısı gibi oldu. Ben de acile gittim dayanamadım artık. İlk kez nst ye gırdım. Kendı doktorum yoktu belkı yalancı sancıdır dıye rahatsız etmek ıstemedım. Herhangı bır sıkıntı cıkmadı. 35+4 deyım bugun erken dogum da gorunmuyor dedı. 2794 gram olmus. Sıcak tut belını sıcak seyler ıc dedı ılac falan hıc bır sey vermedı ama benım hala agrım var bır sey anlamadım yanı sankı adet sancısı gıbı kasıklarım belım fena. Cumartesı kendı doktoruma gıtcem.

Ben evden terlik koydum ya çantaya. Kızımda süslü terlik almıştım, leş gibi oldu, makineye de atamadım.
sudem34 zengin değil de cimriyim galiba
Valla bende plastık terlık aldım. Hastane terlıgını eve sokamam bahçeye kullanıcam kı ayak numarası büyük almanızı onerırım 38 ım normalde 11 kılo aldım 40 anca oldu ayağıma ama aklınızda olsun kızlar patık alın sancı arttıkça ayaklarım buz oldu

Kızlar merhaba bugün 35+1 bebeğim 2025 gr olduğunu öğrendim gerideymiş kilosu benim gibi olup normal kilosuna yaklaşan var mı ne tavsiye edersiniz
Merhaba. Benim de bı ara 2 hafta geriledi. Sonra ekmek yemeyi bıraktım. Kahvaltıda 2 yumurta, öglen ve akşam et yedim el ayası büyukluğunde. Her ara oğünümde fındık, badem, ceviz ve kabak cekirdeği yedim. Normal kilosunu yakalamadı ama 2 haftada 450 Gr almış. Şimdi aynı şekilde devam etmeye calişıyorum. Bende şeker cıktığı için her şeyi de yiyemiyorum. Mesela tahin ve muz için de kilo yapar diyorlar ama ben yiyemiyorum tabi.

Hahaha bak tespit gibi tespit bu çocugun mecali yok hareket etmeye enerji verecek bişe yokki herşey şekersiz
Ya acıyorum bazen oğlumda öyleydi zavallı onda korkumdan aç geziyordum bir şey olacak diye insülin var diye bunda biraz daha rahatım en azından aç değilim
Kız yastığı atma sakın
Kurutma makinasını bebek için almak istiyordum ama böyle küçültüyorsa kullanmamak daha iyi olur özellikle gezmeliklerde
Büyük beden alıp çok pahalı alma at gitsin
Ama ilk kıyafetler zaten minik biraz büyüyünce olanlara uygula o tarifeyi
Estağfirullah
Benimde hiçbir sosyal medya hesabım yok
Benim fason bir hesabım var insta doktor vs takip etmek için bir de burası başka platform yok takıldığım
Hadi gözün aydın
Benim beşik yatağımın kılıfıni annem çektirmiş beyaz diye yüksekte mi yikadin diyorum yok diyor ama yatak elyaf elyaf kaldi dışı
Ayy bu anneler makine zedeler biz eski çamaşır makinem tambura sürterek kaç kıyafetimi yırtmıştıhatta yeni alınan kaç şey öyle çöp olduben çok çektim bu makinelerden ya
Ben evden terlik koydum ya çantaya. Kızımda süslü terlik almıştım, leş gibi oldu, makineye de atamadım.
sudem34 zengin değil de cimriyim galiba
Cimriler de harcar kız bende savurgan değilim yaniuygun fiyat görünce kendimi tutamıyorum

Ben terlik aldım da evde giymeye başladım tabanı çökmeye başladı güya hastaneye yeni götürmek di amacım yine evden götürmüş olucam ama sıradan aldım sıcak olsun diye ev terliği klasik. Hatta oğluma kendime aynı model aldım ana oğul takım olduk evde
Kız o gün sen yazınca şok olmuştum hiç unutur muyum
. Sen baya baya titizsin yani

Ben yıldız tilbe gibi temiz evde oturmayı seviyorum sadece

Bir de indirimde deterjan almayı seviyorum
Geçen oğlum diyoki anne bu kadar şey aldın ev aynı ev deterjan bez alıyorum ama kullanma motivasyonu yok

Geçen hafta bende öyleydim bu hafta hiçbir şey yok belki büyüme atağı falandır diye düşünüyorum. Bol su içip dinlenmeye çalış

Normal doğum için yürüyüş yapayım dedim bugün
Ama karın bacak ağrısından hiç zevkli bir yürüyüş olmadı
En iyisi evde hareket edip dinlenmek
Zaten akiamları ve geceleri çok eziyetli geçiyor

Serum fizyolojik denedim kuzum hiç faydası olmadı ama doktor yine de devam et dedi çok teşekkür ediyorum
Canım bi tencerede su kaynat içine taze nane at. Sonra altını kapatıp yüzünü tencereye yaklaştır, başına havlu kapat. Bu sayede buhar çıkmayacak sen buharı burnundan soluyacaksın, sauna etkisi gibi düşün. Hem de sinüslerini sıcak rahatlatacak. Ama aşırı bunalmamaya dikkat et hamişsin :) arada havluyu yüzünü kaldır serinle umarım işine yarar.

Geçen hafta bende öyleydim bu hafta hiçbir şey yok belki büyüme atağı falandır diye düşünüyorum. Bol su içip dinlenmeye çalış
Sana da çok geçmiş olsun teşekkür ederim evet doktor da bol su iç dedi. Hala geçmedi yani nasıl bir ağrı anlamadım.

Haftalar ilerledikçe yürümek de zorlaşıyor. Biz her gün yürüyorduk yazdan beri eşimle bir haftadır çok çok zorlanıyorum. Ayağa kalktığım anda tuvaletim geliyor.

Haftalar ilerledikçe yürümek de zorlaşıyor. Biz her gün yürüyorduk yazdan beri eşimle bir haftadır çok çok zorlanıyorum. Ayağa kalktığım anda tuvaletim geliyor.
Gebelik boyu yatıp kolay doğuranlarda var
karnım çok gerginleşti bebekte ağırlaştı sanırım 3 ü geçti kilosu diye tahmin ediyorum
Ben zaten minnacık bir insanım taşıyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…