- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.461
Aman buyüsündeGebelik boyu yatıp kolay doğuranlarda var
karnım çok gerginleşti bebekte ağırlaştı sanırım 3 ü geçti kilosu diye tahmin ediyorum
Ben zaten minnacık bir insanım taşıyamıyorum
Cnm nasılsın seni görünce bu grupta yazmak istedim. Doğumun yaklaşmış sanırım. Deprem bölgesındeydin. Hamilelik nasıl gdıyor Cnm?Uzandığın zaman geçmeyen sancı ve her beş dakika da bir gelen sancı doğum sancısıdır
Belkide işin en zor kısmı bu kısım benimde kızım olacak Hafsa koymaya karra verdik bizdeBen hala bebişime isim bulamadımne zor işmiş yaa öneri isim yazar mısınız kızlar kızım olacak inşallah
TuanaBen hala bebişime isim bulamadımne zor işmiş yaa öneri isim yazar mısınız kızlar kızım olacak inşallah
Kumsal AdaBen hala bebişime isim bulamadımne zor işmiş yaa öneri isim yazar mısınız kızlar kızım olacak inşallah
Benim kızımın ismi olacak TuanaTuananasıp olmadı bıze kız olsaydı çok isterdim bu ismi taşısın
Evet canım kız bebekNasıl oldu odası
Kız bebek di değilmi
Bunu hep goruyorum ama almadim.İse yariyor mu memnun musunuzAyy ben bir de deli gibi domol renk ayırıcı mendil aldım dünya para verdim
Ben hala bunu yapan kisinin amacini anlayamadım.Nedenini hic kafamda oturtamiyorum.Sikayet edip wp da arkadaslariyla devam edecegini soylemisti Kazen o zaman neden sikayet etti ki ?Bizdeki olay tuhaf
Spontane gelişti galiba bende bişey anlamadım
Bağımlı idi herkes 7/24 burdaydık
Çok eğleniyorduk
Ne olduysa site onarımdayken sanırım yarım gün giremeyince oldu
Giden arkadaş kemik kadrodan daha ilk gittiği günler gidip yöneticiye ilk listeyi vermeseydi kızlar komple gitmezdi en azından
Ne geçti eline bilmiyorum kendi ile beraber herkesi burdan uzaklaştırmak mı istedi onu çözemedim
Gitmelerine sözüm yok burda da yazıyorlardı zaten
Gidenin ifşa etmesi kötü oldu toplu kıyım oldu resmen
Ben de sadece kilifini attim icini atmadim belki formu bozulur diyeBen emzırme yastıgının kılıfını attım makıneye kendısını atmadım, bısey olur mu ya, elyaf ıcı gercı, normal yastıkları atıyorum da
Ben de Bibs de oldu.Ama bu kotu bisi mi?Ben sikinca suyu akitabildim ve onemsemedim.Bu bir sorun mu beni de aydinlatin lutfeeeeeenArkadaşlar emzikleri kaynattım ikişer adet almıştım bi nuk marka ikili birde philips ikili ikisininde meme kısmının içine su girdi ya sinir oldum sizde oldumu
Benim ayak başparmağımın yanındaki kemikler çok ağrı yapıyor. Dün markete yürüdüm işte. Sabah ağrıyla uyandım. O kemik ağrısı içten içten bütün bacağımı sarıyor. Dayanamadım bir parol aldım. Ağrısız hayat ne güzelmiş dedim. Kendimi çok sağlıksız hissediyorum. Hamilelik hastalık değil diyen halt yemiş.Normal doğum için yürüyüş yapayım dedim bugün
Ama karın bacak ağrısından hiç zevkli bir yürüyüş olmadı
En iyisi evde hareket edip dinlenmek
Zaten akiamları ve geceleri çok eziyetli geçiyor
AyyyyyBenim kızımın ismi olacak Tuana
Bizimde odalarını yerleştirdi annemler bende dün gece orda uyuya kaldım bakınırken çok heyecanlandım hergün girip bakıyorumbu arada kapı süsünü kapıya nasıl astınız ben hastane için değilde ev için soruyorum
Biraz ağır sanki ama tutarmı bant bilemedim neyse yolda kargoda zaten bekleyeyim ozaman eşim ben gördüm tül kullanıyorlar dedi de dedim burası hastane odasımıSifonyerin üzerine duvara yaslayarak koydum ben,kapiya asmadim.Dogumdan sonra cift tarafli bant ile yapistiracagim kapiya
Biraz ağır sanki ama tutarmı bant bilemedim neyse yolda kargoda zaten bekleyeyim ozaman eşim ben gördüm tül kullanıyorlar dedi de dedim burası hastane odasımı
Aaa evet teşekkür ederim3M’in bantlari buyuk cerceveleri bile tasiyor aklinizda olsun
Ahahah deli kadın ya helal olsun vallaYa acıyorum bazen oğlumda öyleydi zavallı onda korkumdan aç geziyordum bir şey olacak diyeinsülin var diye bunda biraz daha rahatım en azından aç değilim
Kız yastığı atma sakın
Büyük beden alıp çok pahalı alma at gitsin
Ama ilk kıyafetler zaten minik biraz büyüyünce olanlara uygula o tarifeyi
Benim fason bir hesabım var insta doktor vs takip etmek için bir de burası başka platform yok takıldığım
Hadi gözün aydın
Ayy bu annelermakine zedeler biz eski çamaşır makinem tambura sürterek kaç kıyafetimi yırtmıştı hatta yeni alınan kaç şey öyle çöp oldu ben çok çektim bu makinelerden ya
Cimriler de harcar kızbende savurgan değilim yani uygun fiyat görünce kendimi tutamıyorum
Ben terlik aldım da evde giymeye başladım tabanı çökmeye başladı güya hastaneye yeni götürmek di amacım yine evden götürmüş olucamama sıradan aldım sıcak olsun diye ev terliği klasik. Hatta oğluma kendime aynı model aldım ana oğul takım olduk evde
Kız o gün sen yazınca şok olmuştum hiç unutur muyum
. Sen baya baya titizsin yani
Ben yıldız tilbe gibi temiz evde oturmayı seviyorum sadece
Bir de indirimde deterjan almayı seviyorum
Geçen oğlum diyoki anne bu kadar şey aldın ev aynı evdeterjan bez alıyorum ama kullanma motivasyonu yok
Bi de tül yıkama derdi çıksın.Biraz ağır sanki ama tutarmı bant bilemedim neyse yolda kargoda zaten bekleyeyim ozaman eşim ben gördüm tül kullanıyorlar dedi de dedim burası hastane odasımı
Benimkiler de beyazdı. Artık halılarım beyaz üzerine kahve dökülmüş desenliAhahah deli kadın ya helal olsun valla
Baktım artık silemiyorum, yeni halı aldım odalara yıkamaya gönderir gönderir diğerini yayarım diyekız benim mutfak halım da dahil bütün halılarım beyaz koltuklarım da beyaz bakalım çocuk doğduktan sonra ne olacak evin hali
oğlum olacak ama babasıyla hep kız ismi düşünmüştükBen hala bebişime isim bulamadımne zor işmiş yaa öneri isim yazar mısınız kızlar kızım olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?