2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ayy ben bir de deli gibi domol renk ayırıcı mendil aldım dünya para verdim
Bunu hep goruyorum ama almadim.İse yariyor mu memnun musunuz Ben hala bunu yapan kisinin amacini anlayamadım.Nedenini hic kafamda oturtamiyorum.Sikayet edip wp da arkadaslariyla devam edecegini soylemisti Kazen o zaman neden sikayet etti ki ?
Ben emzırme yastıgının kılıfını attım makıneye kendısını atmadım, bısey olur mu ya, elyaf ıcı gercı, normal yastıkları atıyorum da
Ben de sadece kilifini attim icini atmadim belki formu bozulur diye
Arkadaşlar emzikleri kaynattım ikişer adet almıştım bi nuk marka ikili birde philips ikili ikisininde meme kısmının içine su girdi ya sinir oldum sizde oldumu
Ben de Bibs de oldu.Ama bu kotu bisi mi?Ben sikinca suyu akitabildim ve onemsemedim.Bu bir sorun mu beni de aydinlatin lutfeeeeeen

Son düzenleme:
Bizimde odalarını yerleştirdi annemler bende dün gece orda uyuya kaldım bakınırken çok heyecanlandım hergün girip bakıyorum bu arada kapı süsünü kapıya nasıl astınız ben hastane için değilde ev için soruyorum

Benim ayak başparmağımın yanındaki kemikler çok ağrı yapıyor. Dün markete yürüdüm işte. Sabah ağrıyla uyandım. O kemik ağrısı içten içten bütün bacağımı sarıyor. Dayanamadım bir parol aldım. Ağrısız hayat ne güzelmiş dedim. Kendimi çok sağlıksız hissediyorum. Hamilelik hastalık değil diyen halt yemiş.

Sifonyerin üzerine duvara yaslayarak koydum ben,kapiya asmadim.Dogumdan sonra cift tarafli bant ile yapistiracagim kapiya

Biraz ağır sanki ama tutarmı bant bilemedim neyse yolda kargoda zaten bekleyeyim ozaman eşim ben gördüm tül kullanıyorlar dedi de dedim burası hastane odasımı

3M’in bantlari buyuk cerceveleri bile tasiyor kapi susunu de tasir Aklinizda olsun.İlk gunlerde tul de olabilir ama sonrasinda surekli tul olmaz evde sanki.

Ahahah deli kadın ya helal olsun valla
Baktım artık silemiyorum, yeni halı aldım odalara yıkamaya gönderir gönderir diğerini yayarım diye kız benim mutfak halım da dahil bütün halılarım beyaz koltuklarım da beyaz bakalım çocuk doğduktan sonra ne olacak evin hali

Benimkiler de beyazdı. Artık halılarım beyaz üzerine kahve dökülmüş desenli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…