- 25 Ekim 2023
- 1.263
- 2.450
- 53
- 40
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.481
Biz Bosch WTW85410TR aldık seri 6 şuana kadar küçültme yapmadı. Ama iyi şeyleri hassas ayarda kurutuyorum nolur noolmaz diye. Henüz bebik giysilerini yıkamadım yıkayıp kurutunca daha net yorum yaparım.Kurutma makinasını bebek için almak istiyordum ama böyle küçültüyorsa kullanmamak daha iyi olur özellikle gezmeliklerde
Aminnn inşallah cümlemizin evladı adıyla sağlıklı mutlu uzun yaşasın inşallahAyyyyyadıyla bın yaşasın inşallah
Yaaa ahahah benim de muhtemel sonum buBenimkiler de beyazdı. Artık halılarım beyaz üzerine kahve dökülmüş desenli
Bende aynı durumdayım eşim yurt dışında önümüzdeki hafta sonu dönecek 35+6 yım bendeKızlar 31 32. Haftalarda yoklayan sık kasılmalar yine iki gecedir yoklamaya başladı pazartesi kontrolüm geçen haftaki kontrolde sancı çıkmadı açılman yok demişti 35+3 üm eşimde burda yok şehir dışında gelmesine 10 gün var hayırlısıyla şu bir iki haftayı daha atlatsak ya
Ilık bir duş al, biraz karnını falan kremle. Hafif bir masaj yap. Ayaklarının altına bir yastık al. Yan yat, uzan. Düzelir belki de. Son zamanlar artık yalancı kasılmalardır belki kuzum. Magnezyum falan kullanıyorsan onu almadıysan al, ya da muz veya soda tüket. Gevsersin biraz Allah ın izniyle kız kötüyü düşünme hemenKızlar 31 32. Haftalarda yoklayan sık kasılmalar yine iki gecedir yoklamaya başladı pazartesi kontrolüm geçen haftaki kontrolde sancı çıkmadı açılman yok demişti 35+3 üm eşimde burda yok şehir dışında gelmesine 10 gün var hayırlısıyla şu bir iki haftayı daha atlatsak ya
Valla şunu anladım kendimizi hiç yormaya gelmiyor temizliği ben yapmıyor olsamda annemin peşinde dolanmak bile yordu beni demekki diyorumBende aynı durumdayım eşim yurt dışında önümüzdeki hafta sonu dönecek 35+6 yım bende
Magnezyum içiyorum bol bol kabak çekirdeği yedim bugün sodada içtim muz tuketemiyorum kabızlığı tetikliyor birde şeker varIlık bir duş al, biraz karnını falan kremle. Hafif bir masaj yap. Ayaklarının altına bir yastık al. Yan yat, uzan. Düzelir belki de. Son zamanlar artık yalancı kasılmalardır belki kuzum. Magnezyum falan kullanıyorsan onu almadıysan al, ya da muz veya soda tüket. Gevsersin biraz Allah ın izniyle kız kötüyü düşünme hemen
kuzum sen en güzeli ılık bir duş al bence. Diğerlerini yapmışsın zaten. Bir onu da dene. Bende hemen etki ediyor açıkçasıMagnezyum içiyorum bol bol kabak çekirdeği yedim bugün sodada içtim muz tuketemiyorum kabızlığı tetikliyor birde şeker var
Ay evet bende bu gün lohusa terliği alsam mı diye düşündüm yaBende bugün ne alsam diye düşündüm lohusa terliği almamışımböyle taşlı tuşlu olmayan uzun süreli giyilebilecek kaliteli bir şey arıyorum önerisi olan var mı ?
Benim de erkek bulamadım ya daha kızımda hemen bulmuştuk kızımın adı İsra Hazal oğluma da galiba mir Asaf koyucaz ama daha emin değilim ama kızim olsaydı yine seçeneğim vardı Lamia yada zümrayi de beğenmiştimBen hala bebişime isim bulamadımne zor işmiş yaa öneri isim yazar mısınız kızlar kızım olacak inşallah
Bnm kızım olsaydı Asya ismini koyacaktim fikir olur belkiBen hala bebişime isim bulamadımne zor işmiş yaa öneri isim yazar mısınız kızlar kızım olacak inşallah
Göbek aşağıya doğru indi35+6 yım bende çok hafif baş dönmesi yaşadım bende kız aşağı doğru indiğini nası hissettin ?
İşe yarayıp yaramadığını henüz çözemedim ama verdiğimBunu hep goruyorum ama almadim.İse yariyor mu memnun musunuz
Ben hala bunu yapan kisinin amacini anlayamadım.Nedenini hic kafamda oturtamiyorum.Sikayet edip wp da arkadaslariyla devam edecegini soylemisti Kazen o zaman neden sikayet etti ki ?
Ben de sadece kilifini attim icini atmadim belki formu bozulur diye
Ben de Bibs de oldu.Ama bu kotu bisi mi?Ben sikinca suyu akitabildim ve onemsemedim.Bu bir sorun mu beni de aydinlatin lutfeeeeeen
Kim deli?Ahahah deli kadın ya helal olsun valla
Baktım artık silemiyorum, yeni halı aldım odalara yıkamaya gönderir gönderir diğerini yayarım diyekız benim mutfak halım da dahil bütün halılarım beyaz koltuklarım da beyaz bakalım çocuk doğduktan sonra ne olacak evin hali
Bir tek Ahu ismini tanıyorum o da Ahu tubadan Ahuoğlum olacak ama babasıyla hep kız ismi düşünmüştük
Bende birkaç öneri yazayım
Ahu
Leyal
Ecmel
Hüma
Elizan
Hanne
Sıcak duş doğumu tetikleyebilir denmişti burda. Bende hiç riske girme direk uzan. Duş filan alma.Valla şunu anladım kendimizi hiç yormaya gelmiyor temizliği ben yapmıyor olsamda annemin peşinde dolanmak bile yordu beni demekki diyorum
Evet çok şükür hareket etti etmeseydi doktora gidecektim az kaldı 15 gün var
Nolur dikkat et son günlerimiz zaten hepimizin.Evet çok şükür hareket etti etmeseydi doktora gidecektim az kaldı 15 gün varbir gelsin ısırıcam ayaklarını sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım bebişlerimizi
Az kaldı evet son 15 gün evet deprem bölgesindeydim sen nasılsın canım neler yapıyorsunCnm nasılsın seni görünce bu grupta yazmak istedim. Doğumun yaklaşmış sanırım. Deprem bölgesındeydin. Hamilelik nasıl gdıyor Cnm?
Ben bu uyku tulumu nu bu sene tercih etmedim üstünü acamaz ilk zamanlar diye seneye kışa alcam inşallah gerçi Denizli'de çok aşırı kar buz da olmuyor seneye şart0.5 tog uyku gurusunun içine ne giydiricem? Ev 22 derece oluyor genelde. Üşür mü ki ya? Daha mı yüksek tog alsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?