2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar merhaba bugün 35+1 bebeğim 2025 gr olduğunu öğrendim gerideymiş kilosu benim gibi olup normal kilosuna yaklaşan var mı ne tavsiye edersiniz
Benim de öyleydi 34teyken göbek çevresi 32deydi kilosu da 1950 falan. İki hafta boyunca her gün iki muz, bir bardak kefir, kabak çekirdeği, kaşar falan yedim 35+2de 2400, 36+2de 2700 oldu. Yine haftasına göre zayıf ama karın çevresi geriliği kalmadı. Doktor böyle bebekler doğduktan sonra daha iyi beslenir ve doğum daha kolay olur dedi bu hafta 3 olmuştur diye düşünüyorum

37 haftalık iken gerilik çıktı bebeğimde 3 hafta geriden geliyor dedi 37+4 te suni sancı ile normal doğum yaptım. Şu an kucağımda ve şükürler olsun sağlıkla geldi bebek. 2835 gram doğdu.

Günaydin kizlar, 34+3 dün dün sabah, hastanede randevum vardi ve aynanin karsisinda dislerimi fircalarken musluk gibi suyum geldi. Basta cok panik yaptim sonra sakinlestim hastaneye gittik. Saolsun kizim bacagini nasil becerdiyse vaginaya dayamis acilen sezeryana aldilar. Oglum (2.150) daha kilolu olmasina ragmen nefes destek almasi icin kuveze aldilar. Kizim (1.780) sadece önlem amacli alindi. Daha kucaklayamadim yavrularimi. Dualarinizi eksik etmeyin lütfen

Oy canlarım benim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşaAllah. Peki günlük rutin olarak kendini yoracak bir şey yapmış mıydın yoksa ikiz bebekler için normal mi 34.hafta? Çok geçmiş olsun bu arada sana da

Allahım en kısa zamanda yavrularını kucaklamanı nasip etsin. Dualarımız seninle

Hayırlı olsun canım en kısa sürede kucağına alıp eve götürmeyi nasip etsin Rabbim kolaylıklar diliyorum senin içinde dua ettim

Gözün aydın. Allah bir an önce kucağına almayı nasip etsin.

Hayırlı olsun kuzum Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar benim dün sabahtan beri artan sancılarım vardı. Ben pek üstünde durmuyordum. Gece de gene arttı ama üstünde durmayıp uyudum. Şimdi sancıdan kalktım belim, kasıklarım çok ağrıyor. Bekarken adet ağrılarım çok olurdu, onun gibi geldi geçen cuma da nst de sancım çok çıkmıştı doktor tutabilirsen tut ama her an gelebilir demişti. Şimdi bu geliyor mu oluyor, doğum sancıları mı oluyor ne oluyor ben bilmiyorum geliyor biraz sürüyor sancısı sonra kesiliyor. Gel git yani. Kontrolum yarın normalde. Bugun gitmeli miyim ? Bu arada bebişin hareketleri iyi

Hayırlı olsun bir an önce kavuşun inş

Dayanılmıcak bir ağrıysa bekleme canım bir gün İçin git bence

Dayanılmıcak bir ağrıysa bekleme canım bir gün İçin git bence
Uykumdan uyandıran bir ağrı. Ama gelip geçiyor. Sonrasında durunca bir rahatlıyorum diyorum bitti galiba 20 25 dk falan muhtemelen arası sonra tekrar bir geliyor dayanılmayacak bir durumda değil de ben doğuruyor muyum onu anlamadım böyle mi başlıyor yani böyle bir şey mi doğum ah tecrübesizlik. İkinci falan olsa kendimde şimdi muhtemelen “ yok daha değil daha vakti var, ya da evet yavastan başlamış “ falan diye yorumlayabilirdim. Şimdi sudan çıkmış balık gibi ne oluyor, neler oluyor anlamaya çalışıyorum

Sağlıkla kucağına al canım
Sende kurtuldun ne güzel

Benimkide ilk aralıklı olursa doğum
Devamlı olursa yalancı sancı heralde
Benim ağrılarım bir iki saat sürüp geçiyor
Hiç kesintili ağrıya denk gelmefim
Ama adet olacak gibi bir histe oluyor

Sıklıgı takıp edıp not alınn, duzenlı gelıyorsa, dogum sancısı baslıyor demek oluyor, gıttıkce sıklık azalır.. Belıne vuruyor mu agrı?

Çantan hazır mı, yanında bırı var mı?

Tez zamanda kavusursun ınsallah yavrularınla

Gözün aydın, sağlıkla al kucağına bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…