- 8 Temmuz 2020
- 334
- 371
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.501
Benim de öyleydi 34teyken göbek çevresi 32deydi kilosu da 1950 falan. İki hafta boyunca her gün iki muz, bir bardak kefir, kabak çekirdeği, kaşar falan yedim 35+2de 2400, 36+2de 2700 oldu. Yine haftasına göre zayıf ama karın çevresi geriliği kalmadı. Doktor böyle bebekler doğduktan sonra daha iyi beslenir ve doğum daha kolay olur dedi bu hafta 3 olmuştur diye düşünüyorumKızlar merhaba bugün 35+1 bebeğim 2025 gr olduğunu öğrendim gerideymiş kilosu benim gibi olup normal kilosuna yaklaşan var mı ne tavsiye edersiniz
Bende 2 gündür bel ağrısı yaşadım da acaba yolun sonuna geldim mi acaba düşüncesiyleyim hep senide okuyunca bi yokaldm şimdi karnımıda anlamadım amaGöbek aşağıya doğru indidaha yukardaydı
Çok teşekkür ediyorumGözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün
37 haftalık iken gerilik çıktı bebeğimde 3 hafta geriden geliyor dedi 37+4 te suni sancı ile normal doğum yaptım. Şu an kucağımda ve şükürler olsun sağlıkla geldi bebek. 2835 gram doğdu.Benim de öyleydi 34teyken göbek çevresi 32deydi kilosu da 1950 falan. İki hafta boyunca her gün iki muz, bir bardak kefir, kabak çekirdeği, kaşar falan yedim 35+2de 2400, 36+2de 2700 oldu. Yine haftasına göre zayıf ama karın çevresi geriliği kalmadı. Doktor böyle bebekler doğduktan sonra daha iyi beslenir ve doğum daha kolay olur dedi bu hafta 3 olmuştur diye düşünüyorum
Oy canlarım benimGünaydin kizlar, 34+3 dün dün sabah, hastanede randevum vardi ve aynanin karsisinda dislerimi fircalarken musluk gibi suyum geldi. Basta cok panik yaptim sonra sakinlestim hastaneye gittik. Saolsun kizim bacagini nasil becerdiyse vaginaya dayamisacilen sezeryana aldilar. Oglum (2.150) daha kilolu olmasina ragmen nefes destek almasi icin kuveze aldilar. Kizim (1.780) sadece önlem amacli alindi. Daha kucaklayamadim yavrularimi. Dualarinizi eksik etmeyin lütfen
Allahım en kısa zamanda yavrularını kucaklamanı nasip etsin.Günaydin kizlar, 34+3 dün dün sabah, hastanede randevum vardi ve aynanin karsisinda dislerimi fircalarken musluk gibi suyum geldi. Basta cok panik yaptim sonra sakinlestim hastaneye gittik. Saolsun kizim bacagini nasil becerdiyse vaginaya dayamisacilen sezeryana aldilar. Oglum (2.150) daha kilolu olmasina ragmen nefes destek almasi icin kuveze aldilar. Kizim (1.780) sadece önlem amacli alindi. Daha kucaklayamadim yavrularimi. Dualarinizi eksik etmeyin lütfen
Hayırlı olsun canım en kısa sürede kucağına alıp eve götürmeyi nasip etsin Rabbim kolaylıklar diliyorum senin içinde dua ettimGünaydin kizlar, 34+3 dün dün sabah, hastanede randevum vardi ve aynanin karsisinda dislerimi fircalarken musluk gibi suyum geldi. Basta cok panik yaptim sonra sakinlestim hastaneye gittik. Saolsun kizim bacagini nasil becerdiyse vaginaya dayamisacilen sezeryana aldilar. Oglum (2.150) daha kilolu olmasina ragmen nefes destek almasi icin kuveze aldilar. Kizim (1.780) sadece önlem amacli alindi. Daha kucaklayamadim yavrularimi. Dualarinizi eksik etmeyin lütfen
Gözün aydın. Allah bir an önce kucağına almayı nasip etsin.Günaydin kizlar, 34+3 dün dün sabah, hastanede randevum vardi ve aynanin karsisinda dislerimi fircalarken musluk gibi suyum geldi. Basta cok panik yaptim sonra sakinlestim hastaneye gittik. Saolsun kizim bacagini nasil becerdiyse vaginaya dayamisacilen sezeryana aldilar. Oglum (2.150) daha kilolu olmasina ragmen nefes destek almasi icin kuveze aldilar. Kizim (1.780) sadece önlem amacli alindi. Daha kucaklayamadim yavrularimi. Dualarinizi eksik etmeyin lütfen
Hayırlı olsun kuzum Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahGünaydin kizlar, 34+3 dün dün sabah, hastanede randevum vardi ve aynanin karsisinda dislerimi fircalarken musluk gibi suyum geldi. Basta cok panik yaptim sonra sakinlestim hastaneye gittik. Saolsun kizim bacagini nasil becerdiyse vaginaya dayamisacilen sezeryana aldilar. Oglum (2.150) daha kilolu olmasina ragmen nefes destek almasi icin kuveze aldilar. Kizim (1.780) sadece önlem amacli alindi. Daha kucaklayamadim yavrularimi. Dualarinizi eksik etmeyin lütfen
Hayırlı olsun bir an önce kavuşun inşGünaydin kizlar, 34+3 dün dün sabah, hastanede randevum vardi ve aynanin karsisinda dislerimi fircalarken musluk gibi suyum geldi. Basta cok panik yaptim sonra sakinlestim hastaneye gittik. Saolsun kizim bacagini nasil becerdiyse vaginaya dayamisacilen sezeryana aldilar. Oglum (2.150) daha kilolu olmasina ragmen nefes destek almasi icin kuveze aldilar. Kizim (1.780) sadece önlem amacli alindi. Daha kucaklayamadim yavrularimi. Dualarinizi eksik etmeyin lütfen
Dayanılmıcak bir ağrıysa bekleme canım bir gün İçin git benceKızlar benim dün sabahtan beri artan sancılarım vardı. Ben pek üstünde durmuyordum. Gece de gene arttı ama üstünde durmayıp uyudum. Şimdi sancıdan kalktımbelim, kasıklarım çok ağrıyor. Bekarken adet ağrılarım çok olurdu, onun gibi geldi geçen cuma da nst de sancım çok çıkmıştı doktor tutabilirsen tut ama her an gelebilir demişti. Şimdi bu geliyor mu oluyor, doğum sancıları mı oluyor ne oluyor ben bilmiyorum geliyor biraz sürüyor sancısı sonra kesiliyor. Gel git yani. Kontrolum yarın normalde. Bugun gitmeli miyim ? Bu arada bebişin hareketleri iyi
Uykumdan uyandıran bir ağrı. Ama gelip geçiyor. Sonrasında durunca bir rahatlıyorum diyorum bitti galibaDayanılmıcak bir ağrıysa bekleme canım bir gün İçin git bence
Sağlıkla kucağına al canımGünaydin kizlar, 34+3 dün dün sabah, hastanede randevum vardi ve aynanin karsisinda dislerimi fircalarken musluk gibi suyum geldi. Basta cok panik yaptim sonra sakinlestim hastaneye gittik. Saolsun kizim bacagini nasil becerdiyse vaginaya dayamisacilen sezeryana aldilar. Oglum (2.150) daha kilolu olmasina ragmen nefes destek almasi icin kuveze aldilar. Kizim (1.780) sadece önlem amacli alindi. Daha kucaklayamadim yavrularimi. Dualarinizi eksik etmeyin lütfen
Benimkide ilk aralıklı olursa doğumUykumdan uyandıran bir ağrı. Ama gelip geçiyor. Sonrasında durunca bir rahatlıyorum diyorum bitti galiba20 25 dk falan muhtemelen arası sonra tekrar bir geliyor dayanılmayacak bir durumda değil de ben doğuruyor muyum onu anlamadım böyle mi başlıyor yani böyle bir şey mi doğum ah tecrübesizlik. İkinci falan olsa kendimde şimdi muhtemelen “ yok daha değil daha vakti var, ya da evet yavastan başlamış “ falan diye yorumlayabilirdim. Şimdi sudan çıkmış balık gibi ne oluyor, neler oluyor anlamaya çalışıyorum
Sıklıgı takıp edıp not alınn, duzenlı gelıyorsa, dogum sancısı baslıyor demek oluyor, gıttıkce sıklık azalır.. Belıne vuruyor mu agrı?Uykumdan uyandıran bir ağrı. Ama gelip geçiyor. Sonrasında durunca bir rahatlıyorum diyorum bitti galiba20 25 dk falan muhtemelen arası sonra tekrar bir geliyor dayanılmayacak bir durumda değil de ben doğuruyor muyum onu anlamadım böyle mi başlıyor yani böyle bir şey mi doğum ah tecrübesizlik. İkinci falan olsa kendimde şimdi muhtemelen “ yok daha değil daha vakti var, ya da evet yavastan başlamış “ falan diye yorumlayabilirdim. Şimdi sudan çıkmış balık gibi ne oluyor, neler oluyor anlamaya çalışıyorum
Çantan hazır mı, yanında bırı var mı?Uykumdan uyandıran bir ağrı. Ama gelip geçiyor. Sonrasında durunca bir rahatlıyorum diyorum bitti galiba20 25 dk falan muhtemelen arası sonra tekrar bir geliyor dayanılmayacak bir durumda değil de ben doğuruyor muyum onu anlamadım böyle mi başlıyor yani böyle bir şey mi doğum ah tecrübesizlik. İkinci falan olsa kendimde şimdi muhtemelen “ yok daha değil daha vakti var, ya da evet yavastan başlamış “ falan diye yorumlayabilirdim. Şimdi sudan çıkmış balık gibi ne oluyor, neler oluyor anlamaya çalışıyorum
Tez zamanda kavusursun ınsallah yavrularınlaGünaydin kizlar, 34+3 dün dün sabah, hastanede randevum vardi ve aynanin karsisinda dislerimi fircalarken musluk gibi suyum geldi. Basta cok panik yaptim sonra sakinlestim hastaneye gittik. Saolsun kizim bacagini nasil becerdiyse vaginaya dayamisacilen sezeryana aldilar. Oglum (2.150) daha kilolu olmasina ragmen nefes destek almasi icin kuveze aldilar. Kizim (1.780) sadece önlem amacli alindi. Daha kucaklayamadim yavrularimi. Dualarinizi eksik etmeyin lütfen
Gözün aydın, sağlıkla al kucağına bir an önceGünaydin kizlar, 34+3 dün dün sabah, hastanede randevum vardi ve aynanin karsisinda dislerimi fircalarken musluk gibi suyum geldi. Basta cok panik yaptim sonra sakinlestim hastaneye gittik. Saolsun kizim bacagini nasil becerdiyse vaginaya dayamisacilen sezeryana aldilar. Oglum (2.150) daha kilolu olmasina ragmen nefes destek almasi icin kuveze aldilar. Kizim (1.780) sadece önlem amacli alindi. Daha kucaklayamadim yavrularimi. Dualarinizi eksik etmeyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?