- 25 Aralık 2021
- 3.416
- 4.825
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.521
Bir saatte 3 tane not almışım. Vuruyor. Ama kısa sürüp geçiyor. Anlamadım hiçbir şey benSıklıgı takıp edıp not alınn, duzenlı gelıyorsa, dogum sancısı baslıyor demek oluyor, gıttıkce sıklık azalır.. Belıne vuruyor mu agrı?
Çantam hazır, her şeyim hazır. Eşim yanımda şimdi de onu da işe göndermekle göndermemek arasındayımÇantan hazır mı, yanında bırı var mı?
Ay ben gecen haftadan beri bekliyordum da doğumu nst de sancılarım çıkmıştı çok yüksekti. Doktor her an gelebilir bunlar doğum sancıları zaten demişti. Ciğer geliştirici vurup beklemeye başlamıştıkBenimkide ilk aralıklı olursa doğum
Devamlı olursa yalancı sancı heralde
Benim ağrılarım bir iki saat sürüp geçiyor
Hiç kesintili ağrıya denk gelmefim
Ama adet olacak gibi bir histe oluyor
Bence bugün gidin doktora. Eşinizi işe göndermeyin.Uykumdan uyandıran bir ağrı. Ama gelip geçiyor. Sonrasında durunca bir rahatlıyorum diyorum bitti galiba20 25 dk falan muhtemelen arası sonra tekrar bir geliyor dayanılmayacak bir durumda değil de ben doğuruyor muyum onu anlamadım böyle mi başlıyor yani böyle bir şey mi doğum ah tecrübesizlik. İkinci falan olsa kendimde şimdi muhtemelen “ yok daha değil daha vakti var, ya da evet yavastan başlamış “ falan diye yorumlayabilirdim. Şimdi sudan çıkmış balık gibi ne oluyor, neler oluyor anlamaya çalışıyorum
Birlikte hamile kalmaya çalışıyorduk, hatta deprem olduğunda hamileymişsın sanırım oyle hatırlıyorum, neysek o gunler gerıde kaldı çok şukurAz kaldı evet son 15 gün evet deprem bölgesindeydim sen nasılsın canım neler yapıyorsun
2630 gr canimKaç kilo şuan bebeğin
Doktoruna da yaz, ama yarım saatten sonra grlme habercısı oluyor, yanı yarım saatte bır gelıyorsa, sonra sıklasıyor, benım 9 saat surmustuBir saatte 3 tane not almışım. Vuruyor. Ama kısa sürüp geçiyor. Anlamadım hiçbir şey ben
Çantam hazır, her şeyim hazır. Eşim yanımda şimdi de onu da işe göndermekle göndermemek arasındayım
Ay ben gecen haftadan beri bekliyordum da doğumu nst de sancılarım çıkmıştı çok yüksekti. Doktor her an gelebilir bunlar doğum sancıları zaten demişti. Ciğer geliştirici vurup beklemeye başlamıştık35+2 bugun. Hep kilosu azdı ama minnoşumun. Doğurmak da değil, doğumdan sonra küvez gerekir ayrı kalırız diye geriliyorum
Hayırlı olsun canım gözün aydınGünaydin kizlar, 34+3 dün dün sabah, hastanede randevum vardi ve aynanin karsisinda dislerimi fircalarken musluk gibi suyum geldi. Basta cok panik yaptim sonra sakinlestim hastaneye gittik. Saolsun kizim bacagini nasil becerdiyse vaginaya dayamisacilen sezeryana aldilar. Oglum (2.150) daha kilolu olmasina ragmen nefes destek almasi icin kuveze aldilar. Kizim (1.780) sadece önlem amacli alindi. Daha kucaklayamadim yavrularimi. Dualarinizi eksik etmeyin lütfen
Öyle yapacağım artıkın kızlar. Hepinize teşekkür ederim. Şimdi seyrek ve dayanılır düzeyde. Sıklaşmadı da. Başka bir belirtim de yok. Dediğiniz gibi yapacağım. Sıklaşırsa, ağrısı artarsa, ya sudur nişandır vs durum olursa gideceğim. Durabildiği yere kadar dursun bakalım 35.haftamız dahaKedili ve Bebeli canım sıklı çok olursa artık ağrıdan duramaz hale gelirsen git canım yada nişan şu benzeri görürsen o zaman doğum başlamiştir tabi bunun ilkle ikiyle alakası da yok şu an ikinci benim yine senin gibiyim her doğum birbirinden farklı inşallah sağlıcakla en az ağrıyla kucağına al
Ben de aynı durumdayım ilk gebeliğim o yüzden nasıl bir şey bilmiyorum bu konuda yorum da yapamıyorumUykumdan uyandıran bir ağrı. Ama gelip geçiyor. Sonrasında durunca bir rahatlıyorum diyorum bitti galiba20 25 dk falan muhtemelen arası sonra tekrar bir geliyor dayanılmayacak bir durumda değil de ben doğuruyor muyum onu anlamadım böyle mi başlıyor yani böyle bir şey mi doğum ah tecrübesizlik. İkinci falan olsa kendimde şimdi muhtemelen “ yok daha değil daha vakti var, ya da evet yavastan başlamış “ falan diye yorumlayabilirdim. Şimdi sudan çıkmış balık gibi ne oluyor, neler oluyor anlamaya çalışıyorum
20 dakikada gelen sanciyla dogurmassin merak etme en son 1 dakikaya düşüyor o zaman bebek geliyor ama sen 5 dakikaya düşmeden git hastane yakinsa uzaksa daha erken git doğum sancilari seni ister istemez hastaneye götürür normal sancidan farklı oluyoUykumdan uyandıran bir ağrı. Ama gelip geçiyor. Sonrasında durunca bir rahatlıyorum diyorum bitti galiba20 25 dk falan muhtemelen arası sonra tekrar bir geliyor dayanılmayacak bir durumda değil de ben doğuruyor muyum onu anlamadım böyle mi başlıyor yani böyle bir şey mi doğum ah tecrübesizlik. İkinci falan olsa kendimde şimdi muhtemelen “ yok daha değil daha vakti var, ya da evet yavastan başlamış “ falan diye yorumlayabilirdim. Şimdi sudan çıkmış balık gibi ne oluyor, neler oluyor anlamaya çalışıyorum
İnşallah en kosa zamanda kucağına alırsınGünaydin kizlar, 34+3 dün dün sabah, hastanede randevum vardi ve aynanin karsisinda dislerimi fircalarken musluk gibi suyum geldi. Basta cok panik yaptim sonra sakinlestim hastaneye gittik. Saolsun kizim bacagini nasil becerdiyse vaginaya dayamisacilen sezeryana aldilar. Oglum (2.150) daha kilolu olmasina ragmen nefes destek almasi icin kuveze aldilar. Kizim (1.780) sadece önlem amacli alindi. Daha kucaklayamadim yavrularimi. Dualarinizi eksik etmeyin lütfen
Yok cnm hic bir sey yapmadim, ikizlere normal dediler. Kizim cikmak istedi yerinde duramadi 2-3 hafta dahaOy canlarım benimRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşaAllah. Peki günlük rutin olarak kendini yoracak bir şey yapmış mıydın yoksa ikiz bebekler için normal mi 34.hafta? Çok geçmiş olsun bu arada sana da
Aminnnnn cnmTez zamanda kavusursun ınsallah yavrularınla
Amin cnm isallahİnşallah en kosa zamanda kucağına alırsın
Aynen oyle birde koklayabilsem baska bisey istemiyorum gercektenSağlıkla kucağına al canım
Sende kurtuldun ne güzel
Saol cnm darisi seninde basina isallah, sag salim alirsin kucaginaHayırlı olsun canım en kısa sürede kucağına alıp eve götürmeyi nasip etsin Rabbim kolaylıklar diliyorum senin içinde dua ettim
Maşallah çok iyi doğmuş2630 gr canim
Aminnnn, cok saol cnm benimHayırlı olsun canım gözün aydınne güzel huzurla sağlıkla büyüt biran önce kucağına al inşallah Allah hiç bir anneyi evlatlarından ayırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?