2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Sıklıgı takıp edıp not alınn, duzenlı gelıyorsa, dogum sancısı baslıyor demek oluyor, gıttıkce sıklık azalır.. Belıne vuruyor mu agrı?
Bir saatte 3 tane not almışım. Vuruyor. Ama kısa sürüp geçiyor. Anlamadım hiçbir şey ben

Çantan hazır mı, yanında bırı var mı?
Çantam hazır, her şeyim hazır. Eşim yanımda şimdi de onu da işe göndermekle göndermemek arasındayım

Benimkide ilk aralıklı olursa doğum
Devamlı olursa yalancı sancı heralde
Benim ağrılarım bir iki saat sürüp geçiyor
Hiç kesintili ağrıya denk gelmefim
Ama adet olacak gibi bir histe oluyor
Ay ben gecen haftadan beri bekliyordum da doğumu nst de sancılarım çıkmıştı çok yüksekti. Doktor her an gelebilir bunlar doğum sancıları zaten demişti. Ciğer geliştirici vurup beklemeye başlamıştık 35+2 bugun. Hep kilosu azdı ama minnoşumun. Doğurmak da değil, doğumdan sonra küvez gerekir ayrı kalırız diye geriliyorum

Bence bugün gidin doktora. Eşinizi işe göndermeyin.

Az kaldı evet son 15 gün evet deprem bölgesindeydim sen nasılsın canım neler yapıyorsun
Birlikte hamile kalmaya çalışıyorduk, hatta deprem olduğunda hamileymişsın sanırım oyle hatırlıyorum, neysek o gunler gerıde kaldı çok şukur
Bnde ıyıyım Cnm bı sıkıntı yok

Doktoruna da yaz, ama yarım saatten sonra grlme habercısı oluyor, yanı yarım saatte bır gelıyorsa, sonra sıklasıyor, benım 9 saat surmustu

Hayırlı olsun canım gözün aydın ne güzel huzurla sağlıkla büyüt biran önce kucağına al inşallah Allah hiç bir anneyi evlatlarından ayırmasın

Kedili ve Bebeli canım sıklı çok olursa artık ağrıdan duramaz hale gelirsen git canım yada nişan şu benzeri görürsen o zaman doğum başlamiştir tabi bunun ilkle ikiyle alakası da yok şu an ikinci benim yine senin gibiyim her doğum birbirinden farklı inşallah sağlıcakla en az ağrıyla kucağına al

Öyle yapacağım artıkın kızlar. Hepinize teşekkür ederim. Şimdi seyrek ve dayanılır düzeyde. Sıklaşmadı da. Başka bir belirtim de yok. Dediğiniz gibi yapacağım. Sıklaşırsa, ağrısı artarsa, ya sudur nişandır vs durum olursa gideceğim. Durabildiği yere kadar dursun bakalım 35.haftamız daha

Ben de aynı durumdayım ilk gebeliğim o yüzden nasıl bir şey bilmiyorum bu konuda yorum da yapamıyorum

20 dakikada gelen sanciyla dogurmassin merak etme en son 1 dakikaya düşüyor o zaman bebek geliyor ama sen 5 dakikaya düşmeden git hastane yakinsa uzaksa daha erken git doğum sancilari seni ister istemez hastaneye götürür normal sancidan farklı oluyo

İnşallah en kosa zamanda kucağına alırsın

Yok cnm hic bir sey yapmadim, ikizlere normal dediler. Kizim cikmak istedi yerinde duramadi 2-3 hafta daha Allah hepinize saglikli, kolay dogumlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…