- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.541
Suyun gelmeden önce nişanın geldimiGünaydin kizlar, 34+3 dün dün sabah, hastanede randevum vardi ve aynanin karsisinda dislerimi fircalarken musluk gibi suyum geldi. Basta cok panik yaptim sonra sakinlestim hastaneye gittik. Saolsun kizim bacagini nasil becerdiyse vaginaya dayamisacilen sezeryana aldilar. Oglum (2.150) daha kilolu olmasina ragmen nefes destek almasi icin kuveze aldilar. Kizim (1.780) sadece önlem amacli alindi. Daha kucaklayamadim yavrularimi. Dualarinizi eksik etmeyin lütfen
Ikisi ayni anda geldi cnm, hic bisey hissetmedim Ben, kan önce hafif sonra musluk gibi su akti baya coktu. Nisan kan gibi oluyor dimi tam bilmiyorum yoksa akinti gibimi? Bende kan geldi. Hastaneyi aradim Hemen ped tak dedi, geldigimde Hemen pedi istedi bakti suyun rengine filan.Suyun gelmeden önce nişanın geldimi
Merak ediyorum nişan olmadan su gelirmi
İlla nişan öncemi gelecek
Aaa neresı burası?Günaydın
Bugün erkenden uyandık ne işimiz varsa sanki
Lojmandan manzaralar
Ay maşallah hızlı bir süreç olmuş. Sana sürpriz yapmak istemiş yavruların.Günaydin kizlar, 34+3 dün dün sabah, hastanede randevum vardi ve aynanin karsisinda dislerimi fircalarken musluk gibi suyum geldi. Basta cok panik yaptim sonra sakinlestim hastaneye gittik. Saolsun kizim bacagini nasil becerdiyse vaginaya dayamisacilen sezeryana aldilar. Oglum (2.150) daha kilolu olmasina ragmen nefes destek almasi icin kuveze aldilar. Kizim (1.780) sadece önlem amacli alindi. Daha kucaklayamadim yavrularimi. Dualarinizi eksik etmeyin lütfen
Benim nişanım geldi 1hafta sonra suyum geldi kişiye göre değişiyor nişan gelmeden su gelmez diye biliyorum çünkü nişan bir nevi tıpa görevi görüyor o açıldıktan sonra suyun gelmesi için yol açılmış oluyorSuyun gelmeden önce nişanın geldimi
Merak ediyorum nişan olmadan su gelirmi
İlla nişan öncemi gelecek
Siirtin bir köyü burası iki haftadır kar yağıyormuşAaa neresı burası?
kızlar bugun 35+0 oldum yarın kontrolüm var ama 2gündür bebek hareketlerinde ciddi azalma var tedirgin oldum saglık ocagında nst oluyormu acaba bileniniz var mı
Görüştüm simdi saglık ocagında yokmuş kendi doktorumu aradım gel bi bakalım dedi azalma olabiliyomuş ama aşırı derecede bi azalma var sabahtan bu yana 5-6 hareket anca etmiştir ve çok hafif hareketler bi gideyimde baksın bakalım içim rahat etsinBenim sağlık ocağında yok ama dopler var galiba onunla da dinleyebiliyorlar kalp atışını
Eğer hafif hareket hissediyorsan tedirgin olma derim çünkü son ay gerçekten hareketler azalıyor eskisi gibi olmuyor
Yumurta beyazı kıvamında tek parça dimiKızlar benim de şimdi nişanım gelmedi sanırım böyle kanlı koyu kahve bi akıntı gibi sümüksü yapıda doğru mu bilmiyorum ama başka bi şeye adlandıramadım
Sarımsı biraz kahve ve kırmızıYumurta beyazı kıvamında tek parça dimi
Nişan muhtemelen bence doktorunuzla görüşünSarımsı biraz kahve ve kırmızı
Twinning suyun gelmeden önce ağrı, sancı, bebeklerin aşağıda olması vs hissettin mi?Yok cnm hic bir sey yapmadim, ikizlere normal dediler. Kizim cikmak istedi yerinde duramadi 2-3 hafta dahaAllah hepinize saglikli, kolay dogumlar versin.
Ben de 37+3 oluyorum bugün artık doğurmak istiyoruuuum böyle devam edemiyicem yetti
Geceki mesajından sonra bunu görünce dedim gerçekten içten istedi herhalde doğmasınıKızlar benim de şimdi nişanım gelmedi sanırım böyle kanlı koyu kahve bi akıntı gibi sümüksü yapıda doğru mu bilmiyorum ama başka bi şeye adlandıramadım
Kızlar ben hiç müslin örtü almadim, olmazsa olmaz mi herkes aldı mikac tane aliniyor
Ciğer geliştirici vurulmuş muydun?Günaydin kizlar, 34+3 dün dün sabah, hastanede randevum vardi ve aynanin karsisinda dislerimi fircalarken musluk gibi suyum geldi. Basta cok panik yaptim sonra sakinlestim hastaneye gittik. Saolsun kizim bacagini nasil becerdiyse vaginaya dayamisacilen sezeryana aldilar. Oglum (2.150) daha kilolu olmasina ragmen nefes destek almasi icin kuveze aldilar. Kizim (1.780) sadece önlem amacli alindi. Daha kucaklayamadim yavrularimi. Dualarinizi eksik etmeyin lütfen
Sancısı 160 a vuran biri vardı hapşursan doğurursun demişti doktor o sen miydin?Bir saatte 3 tane not almışım. Vuruyor. Ama kısa sürüp geçiyor. Anlamadım hiçbir şey ben
Çantam hazır, her şeyim hazır. Eşim yanımda şimdi de onu da işe göndermekle göndermemek arasındayım
Ay ben gecen haftadan beri bekliyordum da doğumu nst de sancılarım çıkmıştı çok yüksekti. Doktor her an gelebilir bunlar doğum sancıları zaten demişti. Ciğer geliştirici vurup beklemeye başlamıştık35+2 bugun. Hep kilosu azdı ama minnoşumun. Doğurmak da değil, doğumdan sonra küvez gerekir ayrı kalırız diye geriliyorum
Erzurum sandım değilmişGünaydın
Bugün erkenden uyandık ne işimiz varsa sanki
Lojmandan manzaralar
O nişanKızlar benim de şimdi nişanım gelmedi sanırım böyle kanlı koyu kahve bi akıntı gibi sümüksü yapıda doğru mu bilmiyorum ama başka bi şeye adlandıramadım
Günde 10 tane hareketten az olmaması lazım.Görüştüm simdi saglık ocagında yokmuş kendi doktorumu aradım gel bi bakalım dedi azalma olabiliyomuş ama aşırı derecede bi azalma var sabahtan bu yana 5-6 hareket anca etmiştir ve çok hafif hareketler bi gideyimde baksın bakalım içim rahat etsin
4 tane aldım ben. Cok kullanılıyor dedilerKızlar ben hiç müslin örtü almadim, olmazsa olmaz mi herkes aldı mikac tane aliniyor
Ciğer geliştirici vurulmuş muydun?
Gözün aydın. Sağlıkla çıksınlar küvözden.
Sancısı 160 a vuran biri vardı hapşursan doğurursun demişti doktor o sen miydin?
Erzurum sandım değilmiş
O nişan
Günde 10 tane hareketten az olmaması lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?