2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Suyun gelmeden önce nişanın geldimi
Merak ediyorum nişan olmadan su gelirmi
İlla nişan öncemi gelecek

Ikisi ayni anda geldi cnm, hic bisey hissetmedim Ben, kan önce hafif sonra musluk gibi su akti baya coktu. Nisan kan gibi oluyor dimi tam bilmiyorum yoksa akinti gibimi? Bende kan geldi. Hastaneyi aradim Hemen ped tak dedi, geldigimde Hemen pedi istedi bakti suyun rengine filan.

Ay maşallah hızlı bir süreç olmuş. Sana sürpriz yapmak istemiş yavruların. Bir an önce kucağına da almak nasip olur inşallah. Gözünüz aydın. Sana da çok geçmiş olsun canım.

Benim nişanım geldi 1hafta sonra suyum geldi kişiye göre değişiyor nişan gelmeden su gelmez diye biliyorum çünkü nişan bir nevi tıpa görevi görüyor o açıldıktan sonra suyun gelmesi için yol açılmış oluyor

Benim sağlık ocağında yok ama dopler var galiba onunla da dinleyebiliyorlar kalp atışını
Eğer hafif hareket hissediyorsan tedirgin olma derim çünkü son ay gerçekten hareketler azalıyor eskisi gibi olmuyor
kızlar bugun 35+0 oldum yarın kontrolüm var ama 2gündür bebek hareketlerinde ciddi azalma var tedirgin oldum saglık ocagında nst oluyormu acaba bileniniz var mı

Benim sağlık ocağında yok ama dopler var galiba onunla da dinleyebiliyorlar kalp atışını
Eğer hafif hareket hissediyorsan tedirgin olma derim çünkü son ay gerçekten hareketler azalıyor eskisi gibi olmuyor
Görüştüm simdi saglık ocagında yokmuş kendi doktorumu aradım gel bi bakalım dedi azalma olabiliyomuş ama aşırı derecede bi azalma var sabahtan bu yana 5-6 hareket anca etmiştir ve çok hafif hareketler bi gideyimde baksın bakalım içim rahat etsin

Ben de 37+3 oluyorum bugün artık doğurmak istiyoruuuum böyle devam edemiyicem yetti

Kızlar benim de şimdi nişanım gelmedi sanırım böyle kanlı koyu kahve bi akıntı gibi sümüksü yapıda doğru mu bilmiyorum ama başka bi şeye adlandıramadım
Geceki mesajından sonra bunu görünce dedim gerçekten içten istedi herhalde doğmasını Muhtemelen nişan o canım doktorunla görüş bence

Kızlar ben hiç müslin örtü almadim, olmazsa olmaz mi herkes aldı mikac tane aliniyor

Kızlar ben hiç müslin örtü almadim, olmazsa olmaz mi herkes aldı mikac tane aliniyor

Bende sanirim muslin 10dan fazla ortu 40dan fazla agiz bezi var su anda.Ne kadar takip ettigim anne hesabi varsa muslin ortu muslin agiz ortusu diyip duruyorlar o nedenle ben de desenini begendikce aldim

Ciğer geliştirici vurulmuş muydun?
Gözün aydın. Sağlıkla çıksınlar küvözden.
Sancısı 160 a vuran biri vardı hapşursan doğurursun demişti doktor o sen miydin?
Günaydın
Bugün erkenden uyandık ne işimiz varsa sanki
Lojmandan manzaralar
Erzurum sandım değilmiş
Kızlar benim de şimdi nişanım gelmedi sanırım böyle kanlı koyu kahve bi akıntı gibi sümüksü yapıda doğru mu bilmiyorum ama başka bi şeye adlandıramadım
O nişan
Günde 10 tane hareketten az olmaması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…