- Konu Sahibi sunshine__
-
- #58.561
3-4 tane yeterli olur bence abartmaya gerek yok biyere yatırcagın zaman serıyosun bazen pusetine bazende dustan cıkınca ilk muslin sarıp sonra havlusuna sarıyosunKızlar ben hiç müslin örtü almadim, olmazsa olmaz mi herkes aldı mikac tane aliniyor
Sonucu güzel olunca herşey unutuluyor. Sağlıklı olmaları yetiyor biz annelereKıyamam size çok zorluklar yaşamışsınız. Ama sonucu güzel olmuş bebeğinize kavuşmuşsunuz sağlıkla. Bende gebelik zehirlenmesi yaşadım 36+4 te doğurdum, sınırda prematüre oğlum. 6 gün kuvözde kaldı. Oluyor yani böyle şeyler maalesef. Sonuçlar güzel o önemli olan
Dikişlerimde ağrı var oturamıyorum dönemiyorum yürüyemiyorum fazla oda geçecek inşallah. ilk günkü gibi değilim çok şükür.P
arol alabilirsin aslında ama ne kadar geçirir bilmem. Bugün hiç hafifledi mi
Bende 2 adet aldım annem şu koton kundak bezlerinden kullanmış bize bir yada iki tane idare etmişAldım şimdilik 6 tane, reflü yatağına felan sererim gibi hayal ettim
Sezaryen olalı kaç gün olduDikişlerimde ağrı var oturamıyorum dönemiyorum yürüyemiyorum fazla oda geçecek inşallah. ilk günkü gibi değilim çok şükür.
Evet öyleydi depremden sonra öğrendim Ocak şubat Mart grubundaydım Mart'ta hamile kaldımBirlikte hamile kalmaya çalışıyorduk, hatta deprem olduğunda hamileymişsın sanırım oyle hatırlıyorum, neysek o gunler gerıde kaldı çok şukur
Bnde ıyıyım Cnm bı sıkıntı yok
Cok tesekkurler cnm. Darisi herkesin basina, cok guzel cok baska biseymis gercekten.Ay maşallah hızlı bir süreç olmuş. Sana sürpriz yapmak istemiş yavruların.Bir an önce kucağına da almak nasip olur inşallah. Gözünüz aydın. Sana da çok geçmiş olsun canım.
Ciğer geliştirici vurulmuş muydun?
Gözün aydın. Sağlıkla çıksınlar küvözden.
Sancısı 160 a vuran biri vardı hapşursan doğurursun demişti doktor o sen miydin?
Erzurum sandım değilmiş
O nişan
Günde 10 tane hareketten az olmaması lazım
Hayırlısı olsun canım gözün aydın. inşallah alırsın bian önce kucağınaGünaydin kizlar, 34+3 dün dün sabah, hastanede randevum vardi ve aynanin karsisinda dislerimi fircalarken musluk gibi suyum geldi. Basta cok panik yaptim sonra sakinlestim hastaneye gittik. Saolsun kizim bacagini nasil becerdiyse vaginaya dayamisacilen sezeryana aldilar. Oglum (2.150) daha kilolu olmasina ragmen nefes destek almasi icin kuveze aldilar. Kizim (1.780) sadece önlem amacli alindi. Daha kucaklayamadim yavrularimi. Dualarinizi eksik etmeyin lütfen
Yok cnm sümüksü veya akinti gibi bisey gelmedi hic. Agrim bile yoktu arada yokluyodu ama kotu deildi. Birden ne olduysa su geldi. Hastane yolunda arabada 5 dk da bir sanci tutmaya basladi yarim saat kadar, sonra hastaneye yurudum 5 dakika ve sancilar sürekli hale geldi. Elle kontrol yapti ve bebisim poposu dayanmis ters haldeydi yani.ben de bu nişan muhabbetini araştırıyordum nişan mı enfeksiyon akıntısı mı emin olamadım bir türlü. Normal bir akıntıdan fazla ama kan ya da kahverengilik yok sümüksü yapıda
Çok teşekkür ediyorum canımSaol cnm darisi seninde basina isallah, sag salim alirsin kucagina
Ben en son sadece hastaneden çıkarken kullanılacak diye almaktan vazgeçmiştim. Nasıl bir şey aldın?Puset örtülerimde geldi çokta güzel olmuşlar almayan varsa önerebilirim isimleride belli artık tamamen hazırım ama hazırım diye bebeklerime içeride durun lütfen diye konuşuyorum daha dokuz cüzüm var doğmadan bitirmem lazım gerçi ben okumayı bilmiyorum dinliyorum sadece ama başlangıç ta öyle niyet etmiştim.
Kışın çok kullanışlı oluyor demişti kızkardeşim soğuğu engelliyo müslin ve isimli olanlardan yaptırdım benBen en son sadece hastaneden çıkarken kullanılacak diye almaktan vazgeçmiştim. Nasıl bir şey aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?